Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

My Favorite UFO Documentary

Creat de abyss, 13 Iunie 2011, 10:18:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

 
Stiu ce am vãzut - Documentar OZN 2011

https://topdocumentaryfilms.com/i-know-what-i-saw/
Documentarul " I Know ce am vãzut ", schimba modul de a vedea universul. Regizorul, James Fox aduna unii dintre cele mai credibili martori OZN din întreaga lume pentru a depune mãrturie la National Press Club din Washington DC. Ei au fost: Air Force generali, astronauti americani, piloþii militari, piloþi pe avioane comerciale, FAA ºi oficiali guvernamentali din ºapte þãri. Guvernatorul Fife Symington din Arizona a declarat despre doc, cã: "va modifica realitatea voastra".

Marturiile lor dezvãluie o operaþiune secreta din SUA cu scopul de a confisca ºi ascunde evidente substantiale de la intalniri cu ETs, în asa mãsura încat chiar preºedinþi nu au reuºit sã obþinã rãspunsuri directe. Documentarul expune motivele din spatele secretului de stat de la cei implicaþi la cel mai înalt nivel.



Rekoil

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value." - Albert Einstein

StarDust

Da, un documentar foarte bine elaborat si documentat. Cred ca cel mai bun ce l-am vazut in ultimul timp.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

#3
The Phenomenon - Documentar OZN 2020
Un documentar realizat de regizorul James Fox /zice-se pentru toate gusturile/nivelurile ufo-logice (eu inca nu l-am gasit spre vizionare deocamdata  :-D) :

TRAILER
https://www.youtube.com/watch?v=PZIJ0tJD5vU&ab_channel=1091Pictures

https://www.theguardian.com/film/2020/oct/07/the-phenomenon-ufos-james-fox-documentary