Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii

Creat de jackie28t, 17 Aprilie 2006, 20:01:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

#45
Citat din: Kymosabe din  30 Ianuarie 2008, 18:50:26
Jackie, ce parere ai despre teoria lui Alvin Lawson care spune ca rapirile extraterestre sunt ,, fantezii arhetipale ale mintii umane in asteptarea un declansator care implica evenimente si credinte personale si in care amintirile de la nastere ale subiectului ocupa locul central ''.


Cred ca este doar o simpla teorie personala.Se poate sa existe si unele cazuri de ''abductions/rapiri'' care se leaga de teoria lui Alvin Lawson ca doar a avut si el anumite elemente care l-a facut sa-si sustina teoria lui dar in mare parte cazurile de ''abductions'' difera intre ele si deci nu cred ca se poate oferi doar o singura teorie la toate.La fel cum este si teoria respectabilului ufolog Jaques Vallee care sustine ca pe o speculatie in teoria lui ca extraterestrii ar fi fiinte demonice.Cred ca fiecare ufolog impune o anumita teorie obtinuta prin anumite investigari sau motive.

antoniu

intrebare: exista cineva din RUFON care sa cunoasca personal un rapit sau rapita de extraterestrii????????????
doresc un interviu cu el ...ma numesc antoniu viorel butnaru.

lylyt_ice

  E uite ca eu cunosc astfel de persoane...dar vor sa stie in ce calitate doresti sa ti se dea astfel de interviuri(?) Si plus de asta cum unii cer bani pt. "confesiuni religioase" s-ar putea ca si in cazul unor "informatii despre extraterestrii" trebuie sa platesti bani grei....Nu stiu ce preturi au rapitii astia.....!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Shadowman

#48
Citat din: Anna din  31 August 2007, 11:00:15
In cartea lui Florin Gheorghita "Veghetorii Terrei" am gasit o viziune mai aparte asupra multor cazuri de abductions.
Autorul porneste de la "penibilul" multor cazuri de rapire si sugereaza ca aceste fapte ar fi fost induse victimelor fie de catre ET fie de catre alti oameni ce lucreaza in folosul diferitelor organizatii pe cale psihica.
Cei care sustin ca au fost rapiti nu pot fi acuzati totusi de minciuna, pentru ca in urma diferitelor controale sub hipnoza si nu numai, psihologii au concuzionat ca respectivii au ramas profund marcati de ceea ce "au trait".
Multe din rapirile relatate au elemente de ridicol, rupte parca dintr-un cosmar: extraterestri pitici cu barba mare care vor sa puna stapanire pe glob si care foloseau ca aparat de zbor o masinarie ciudata si primitiva, un ozn construit contrar tuturor legilor de aerodinamica(cazul Jose Antonia da Silva,1969, Brazilia) experientele medicale la care a fost supusa Betty Andreasson, complet depasite pentru o civilizatie avansata care se presupune ca ar stabate sute de ani lumina in cateva clipe, alte cazuri in care martorii vad extraterestrii culegand iarba si pamant cu ! sacul! (regiunea Cantal, Franta , 1976) si lista prezentata in carte este mult mai ampla. Nu sunt trecute cu vederea nici "lacunele de timp" si nici ranile fizice produse asupra subiectilor rapiti, facute probabil tocmai pentru a convinge victima de realul celor traite.
Florin Gheorghita remarca o "pasine" in cazurile abductions pentru scenariile absurde si le clasifica cel mai probabil ca fiind exercitii de inductie telepatica.
Problema mai exacta este cine si cu ce scop le face?

     Reciteam cartea Alte dimensiuni,scrisa de Jacques Vallee si aparuta in urma cu douazeci de ani...
     In capitolul 9,intitulat "Impotriva extraterestrilor",aflam ca astazi,biologia moleculara e capabila sa ne ofere cantitati incredibile de informatii din cantitati infime de celule umane.Fertilizarea in vitro a ajuns la un asemenea nivel incit asa zisele experimente genetice petrecute la bordul ozn-urilor sunt ridicole si grotesti,iar extraterestrii de la bordul ozn-urilor ar trebui sa se inscrie la facultatile de medicina terestre.
  Nu uitati,cartea a aparut in 1988.
  Nu mai amintesc de progresele inregistrate ale geneticii din zilele noastre,de clonare, etc...
  E greu de crezut ca fiinte evoluate care se deplaseaza de la o stea la alta,se obosesc  sa obtina informatii despre cei rapiti,chinuindu-i cu ace cit andreaua,spirale,freze si bisturie cit cutitul de bucatarie ! Sunt multe cazuri in care cei rapiti sunt investigati cu instrumentar medical intilnit doar prin dispensare comunale...
  Cam primitivi sunt unii extraterestrii... :lol:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jackie28t

#49
Dupa tot acest timp de investigare sa-i spun asa referitor la subiectul ''abductions'' am ajuns sa cred ca, cam toate aceste asa spuse ''rapiri de catre extraterestrii'' nu sunt altceva decat anumite combinari de vise,fantezii,iluzii,paralizari din timpul somnului ce creaza panica si frica facand ca psihicul sa fie confuz delirand si creand anumite scenarii cu creaturi diferite bazate pe unele imagini vazute pe parcursul vietii sau chiar din auzite.Cand auzi anumite povesti in subconstientul persoanei actiunea poate fi prefacuta si exagerata creand si pastrand in memorii anumite personaje.In vis sau in stare de delir, o simpla viziune poate deveni pentru o persoana o anumita realitate atata timp cat crede ca s-a intamplat in realitate sau ma rog intr-o alta dimensiune cum mai precizeaza unii dintre asa spus ''abductees''. Exista totusi si cazuri mai ne-explicabile.

Am avut ocazia sa discut cu mai multe persoane in ultimii ani ca pe o mica investigare fiind interesat in trecut de acest subuiect de ''abduction'', care au precizat ca au fost rapiti de catre fiinte extra-terestre si pot spune ca sunt multe cazuri la care le poti da usor la inceput credibiitate din cauza faptului ca ''rapitul'' crede intr-adevar ca a fost real.De aici si confuzia ca si cu hipnoza.Atunci cand esti hipnotizat persoana a-si formeaza in psihicul lui un nou univers, o noua dimensiune in care se pot crea fel si fel de scenarii la care pentru cel hipnotizat sa para ca totul a fost adevarat.

Este de-ajuns sa urmariti urmatoarea secventa de mai jos dar atentie sunt incluse si momente tulburatoare.




The following authentic recording under hypnosis of Barney Hill (see the landmark Barney and Betty Hill abduction case) made by Mr. Hill's psychiatrist allows each of us to witness Mr. Hill reliving this moment of contact.

The Sound Of Alien Abduction(Barney Hill) scary

http://www.youtube.com/v/UiKyo1vq3_I

maiami

VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

jackie28t

#52
Si cu acest clip inchei (din punctul meu de vedere) si acest subiect despre ''abductions''
Atat investigarile din ultimii ani despre acest subiect cat si timpul ma ajutat sa inteleg ca cam toate aceste asa spuse rapiri sunt doar niste visuri si ''tulburari''



http://www.youtube.com/v/2gsxFLc6O50

Kbal

#53
Cam tarziu te-ai prins domnu ... Jackie :-D
Only the best is good enough ...

jackie28t

Kbal, nu e vorba de ''tarziu''
Una e sa tragi niste concluzii de pe urma unor investigari si sa intelegi de ce si alta este sa arunci raspunsuri despre un anumit subiect in vant.

Shadowman

  De ce majoritatea rapirilor s-au petrecut noaptea,cind "rapitii" stingeau lumina si se pregateau sa sforaie...? Oare extraterestrii pindeau momentul in care subiectii atipeau...?
Urmareau stingerea luminilor in corturi,case,vile si apartamente...?
  Sa vii de la sute,mii,milioane de ani-lumina ,ori din universuri paralele si sa stai sa pandesti fereastra omului, mi se pare ilar...! In loc sa foloseasca aparate de teleportare,batiste cu formol,tranchilizante trase prin puscoace cu luneta ori arme psihotronice paralizante ( :-D ), alimentate la tensiunea de 220/AC de la bordul navei ,extraterestrii ce fac... ? Stau si pazesc subiectii sa-si termine cina,sa stinga televizorul,sa puna capul pe perna si sa traga patura pe ei... :-D
  Comic ! Serviciile secrete terestre le-ar da clasa si povete...! :wink:  Pamintenii rapesc mult mai silentios cu duba decit extrateretrii cu navele si echipamentele lor ultrasofisticate !  :lol:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

adelinn

daca dintr-un motiv care ne scapa,omul trebuie sa se afle intr-o anumita stare in momentul in care e rapit? ma gandesc de exemplu la undele cerebrale care isi modifica frecventa in timpul somnului,in comparatie cu starea de veghe.sau somnul favorizeza posibilitatea aplicarii unor metode ....necesare rapirii, si  care pe timp de veghe nu ar avea aceleasi efecte.
eliminand imposibilul,ceea ce ramane,oricat de improbabil ar fi,constituie adevarul.Arhtur Conan Doyle

jackie28t

#57
Observ ca de curand va aparea pe marele ecrane si un film de acest gen numit ''The Fourth Kind''
Pare un film de genul celor cu BAU BAU  :-D
http://www.apple.com/trailers/universal/thefourthkind/




terraflorin


Antônio Vilas-Boas (în mai multe surse în engleză scris greșit ca "Villas Boas") (1934-1991) a fost un fermier brazilian (mai târziu un avocat) care a susținut că a fost răpit de către extratereștri în 1957. Deși povești asemănătoare au circulat ani de zile înainte de acest incident, afirmaţiile lui Vilas Boas "au fost printre primele relatări privind răpirea extraterestră care au devenit cunoscute la scară largă







E de ajuns sa pui adresa blogului tau la semnatura...daca mai dai link-uri spre propriul blog,o sa consider ca iti faci reclama,si asta se plateste...OK?   o seara buna   alx

terraflorin

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ant%C3%B4nio_Vilas_Boas

E mai bine aşa?

Reclamă la blog ce glumă! Păi eu chiar mă îmbogățesc din acel blog! În afară că îmi stric ochii, consum curentul şi stric calculatorul alte avantaje nu văd!