Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii

Creat de jackie28t, 17 Aprilie 2006, 20:01:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

#30
Citat din: xennon_2000 din  20 Ianuarie 2007, 19:20:43
rapirea unei companii!



xennon_2000,
multumesc de expunerea acelei imagini.Un caz de rapire foarte ciudat pot spune.Cred ca acei 3 soldati care au marturisit intamplarea nu aveau conostinte de ufologie pe acea vreme in anul 1925,cred ca si de aici precizarea OZNului ca pe un nor dens mai mult solid.Asa au fost reprezentate OZNUrile in antichitate ca nori.Binenteles ca se faceu si mlte confuzii pe acea vreme si cu norii lenticulari de forme cilindrice.Dar in cazul prezentat mai sus in imagine se spune ca norul s-a dus cotra vantului la care se da de inteles ca a fost un NOR mai mult controlat decat unul atmosferic.Se pare ca este vorba din nefericire de un caz de ''ABDUCTION'' adica de rapire.

xennon_2000

Ma bucur ca le-a vazut cineva!...in sfarsit....

jackie28t

#32
O imagine spune o mie de cuvinte.............

Arckadii

ai si vreo descirere pentru poza ta jackie? nu vad legatura. sau ai postat doar asa?
ARk

jackie28t

Este o imagine in care reprezinta suferinta unora atunci cand vad astfel de creaturi.
Defapt am scris si mai sus''O imagine spune o mie de cuvinte'' Sper ca nu este greu de inteles.

xennon_2000

Cei rapiti mai sufera inca si la vederea unei fotografii intra in stare de soc

Arckadii

am inteles acum. da, ai dreptate Jackie. ia spune-mi te rog, care e parerea ta, oamenii care sustin ca au fost rapiti, chiar au fost?
doar o parere vreau.
Ark

jackie28t

#37
Citat din: Arckadii din  17 Februarie 2007, 20:06:49
am inteles acum. da, ai dreptate Jackie. ia spune-mi te rog, care e parerea ta, oamenii care sustin ca au fost rapiti, chiar au fost?
doar o parere vreau.
Ark

Asta depinde de persoana rapita si de cel ce investigheaza.Nu putem sa credem doar prin ce crede altcineva si nici nu putem sa ne grabim sa negam doar ca cineva nu le crede.Fiecare trebuie sa-si deseneze propria lui parere despre fiecare caz in parte.

1.Unele rapiri sunt doar exagerari al unor persoane cu dereglari psihice.
Atunci cand cineva sufera de o anumita boala si nu numai si se implica in subiecte despre extraterestri prin citirea unei carti,vizionarea unu film sau unele imagini vazute si altele auzite,subconstientul poate exagera trecand si transformand intamplarile reale banale in unele paranormale.Dar dupa asculatrea persoanei si investiugarea profilului acelei persoane mai amanuntit poti sa-ti dai seama daca a fost o tulburare psihica sau un incident real.Fara investigare cum poti sti daca un incident de rapire al unei persoane este adevarat sau nu?


2.Altele cazuri de rapiri sunt reale.Asa cum mergi tu la scoala si stii ca a fost totul real la fel si pentru acei rapiti totul a fost la fel de real numai ca unele pesoane(majoritatea cazurilor) nu au evidentele sa arate ca a avut intr-adevar un contact.Uneori exista unele evidente ca semne marcate (arsuri cu simboluri) pe piele sau cipuri implantate si alte semne.Uneori prin discutie cu acele persoane care precizeaza ca au fost rapite'' poti vedea credibilitatea lor daca spun adevarul sau daca mint pentru un anumit scop.Uneori sunt cazuri de rapiri unde sunt implicate persone serioase care au avut o viata normala si care dintr-o data viata lor s-a schimbat total.Este normal ca dupa ce ai o asemena intamplare,de gradul 3 sau 4 sa-i spunem...este normal ca dupa acele momente psihicul persoanei sa sufere sever´.

Uite Arckadii daca vei citi cap coada acest topic inclusiv materialele de pe linkurile expuse vei vedea ca ceva se intampla.Sunt multe de invatat.Sunt sute de cazuri de rapiri in intreaga lume poate ca cu miile.Unii se simt liber sa le spuna altii nu vor sa spuna ca sa nu fie luati in batjocura.Deci pentru ei este foarte greu doar de a relata cele intamplate.Este suferinta sa descrii ceva ce te-a marcat pe viata.

Uite voi lasa cateva citate din posturile mele din acest topic.Te rog sa le urmaresti cu atentie dupa care daca este ceva de care vrei sa stii sau sa ma intrebi atunci te rog nu ezita.Cum putem afla ceva daca nu intrebam?  :roll: Sper ca au fost de ajutor cele relatate aici.
Citatele de care am spus le voi lasa mai jos:

Citat din: jackie28t din  30 Septembrie 2006, 22:31:27
Voi lasa acum o legatura ce duce la un film in care o ''rapita'' marturiseste felul in care un extraterestrul a actionat cand a rapit-o si cum a reactionat ea.Cazul a fost investigat de Harvard professor of psychiatry John E. Mack.
Te rog sa extragi filmul de pe legatura de mai jos si sa-l vezi cu atentie.
(il potiextrage folosind: ''right click and save target as'')

Excerpt from TOUCHED
An award-winning documentary about John Mack and "experiencers" of alien contact by filmmaker Laurel Chiten
(12 min preview).
http://www.blinddogfilms.com/touched/touched_promo.wmv

Citat din: jackie28t din  07 Octombrie 2006, 00:53:58
Este vorba de doua scurte filme in care Becky Andreasson arata printr-o metoda(la care va las pe voi sa vedeti cum) evidentele  fost implantata cu implanturi extraterestre.Vizionare placuta.
Va rog sa nu ezitati sa treceti prin aces link si sa vedeti acele 2 filmulete facute chiar de Becky.

UFO Casebook Exclusive! Becky Andreason Reveals Implant on Video
http://www.ufocasebook.com/beckyimplantvideo.html



jackie28t

Si in special sa nu se uite topicul Proiectul ''Hybrid'' de aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,589.0.html
Acolo este vorba de doctorul si psihiatru care a investigat timp de 10 ani peste 200 de cazuri de rapiri.Dr.John Mack
este un om cu experienta,a investigat cazurile personal,discutand cu oamenii si este un om respectat pentru ce a facut.

jackie28t

#39
Un documentar foarte interesant...vi-l recomand cu caldura.

FALLEN ANGELS, UFO ABDUCTIONS, AND SATANIC LINKS

http://www.youtube.com/v/l3pcLdo9pDg

continuarea........
BIBLICAL INSIGHT ABOUT E.T.s, PARALLELS BETWEEN DEMONS AND ALIENS

http://www.youtube.com/v/CZRM33x0mG0



jackie28t

Iar celor care vor sa vada toate partile al acestui documentar si in cazul  care cineva nu poate viziona filmele expuse mai sus,aici pe topic, poate sa le vada ducanduse la galeria din websitul meu,link direct aici: http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27719244&cr=1

xennon_2000

MIE UNUL IMI PARE CIUDAT CUM POT OAMENII ACESTIA SA PACALEASCA SI DETECTORUL DE MINCIUNI, sau in unele cazuri sunt reale, altele pot fi induse de catre "oameni" care fac tot felul de teste;

In stare de hipnoza cei rapiti spun lucruri care daca le asculta (inregistrare) dupa terminarea sedintei nu le vina sa creada....dc sa nu credem!
Poatre veniti cu ceva argumente

Anna

In cartea lui Florin Gheorghita "Veghetorii Terrei" am gasit o viziune mai aparte asupra multor cazuri de abductions.
Autorul porneste de la "penibilul" multor cazuri de rapire si sugereaza ca aceste fapte ar fi fost induse victimelor fie de catre ET fie de catre alti oameni ce lucreaza in folosul diferitelor organizatii pe cale psihica.
Cei care sustin ca au fost rapiti nu pot fi acuzati totusi de minciuna, pentru ca in urma diferitelor controale sub hipnoza si nu numai, psihologii au concuzionat ca respectivii au ramas profund marcati de ceea ce "au trait".
Multe din rapirile relatate au elemente de ridicol, rupte parca dintr-un cosmar: extraterestri pitici cu barba mare care vor sa puna stapanire pe glob si care foloseau ca aparat de zbor o masinarie ciudata si primitiva, un ozn construit contrar tuturor legilor de aerodinamica(cazul Jose Antonia da Silva,1969, Brazilia) experientele medicale la care a fost supusa Betty Andreasson, complet depasite pentru o civilizatie avansata care se presupune ca ar stabate sute de ani lumina in cateva clipe, alte cazuri in care martorii vad extraterestrii culegand iarba si pamant cu ! sacul! (regiunea Cantal, Franta , 1976) si lista prezentata in carte este mult mai ampla. Nu sunt trecute cu vederea nici "lacunele de timp" si nici ranile fizice produse asupra subiectilor rapiti, facute probabil tocmai pentru a convinge victima de realul celor traite.
Florin Gheorghita remarca o "pasine" in cazurile abductions pentru scenariile absurde si le clasifica cel mai probabil ca fiind exercitii de inductie telepatica.
Problema mai exacta este cine si cu ce scop le face?

Anna


Kymosabe

#44
Jackie, ce parere ai despre teoria lui Alvin Lawson care spune ca rapirile extraterestre sunt ,, fantezii arhetipale ale mintii umane in asteptarea un declansator care implica evenimente si credinte personale si in care amintirile de la nastere ale subiectului ocupa locul central ''.
Science is the great antidote to the poison of enthusiasm and superstition.
(Adam Smith)