Sectiune pentru limba româna > Extraterestri

''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii

(1/14) > >>

jackie28t:
As vrea sa deschid acest topic pentru a putea discuta despre diferite cazuri de ''abduction'' adica despre incidentele celor care marturisesc ca au fost rapiti si examinati de extra-terestrii.

Voi incepe cu un caz foarte ciudat de ''abduction'' intamplat celor 7 tineri cam de varsta de 20 de ani pe timp de noapte cand au fost la un camping.Singurul lucru pe care si-l amintesc ei dupa acele momente de discutii in jurul focului de tabara...a fost ca sa trezit a doua zi dimineata cu dureri puternice de cap ca si cum cineva i-au scos creierile,le-au spalat si pus inapoi spunea unul dintre ei.Ne-am strans in cerc incercand sa punem toate piesele impreuna pentru a intelege ce sa intamplat....lumini puternice...visitatori inbracati in albastru...si sati,am si gasit ceva...o fotografie polaroid nevatamata.Stand si discutand,noi incepusem sa ne dam seama ca ceva ciudat sa intamplat.Imaginile sterse din memorii a unor lumini puternice,visitatori si mai bine de 6 ore de care nimeni nu-si poate reaminti de ele si o fotografie intreaga care se pare ca a fost luata de unul dintre noi,o imagine a unei nave aterizand care duce la o rapire de catre visitatori extraterestrii.Nici unul dintre noi nu a spus despre aceasta intamplare pana acum.

Imaginea de mai jos este copia fotografiei luata acelei nave in aterizare.


jackie28t:
Uitasem sa mai adaug ceva,dar daca nu mai exista butonul de modificare a postului...atunci sunt nevoit sa adaug aici.

Persoana care crede ca a luat a cea fotografie (prezentata in postul de mai sus) a precizat ca s-a intamplat in 1978 in muntii Colorado Rocky.

Necunoscutul:
   Chir acuma vroiam sa te intreb unde sa petrecut aceasta rapire dar vad ca ne-ai spus-o. Poti sa imi dai si sursa ta?

 8-)

jackie28t:
Salut Necunoscutul,acel caz este luat de la un investigator.
daca esti interesat de aceste cazuri adica despre ''abduction'' poti studia chiar cele mai stiute cazuri de ''abduction''.Sunt foarte multe de invatat din ele.
Le poti gasi pe legatura de mai jos,numai ca toate sunt scrise in engleza.Sper sa intelegi.

Alien Abduction Case Files:  http://www.ufocasebook.com/alienabductions.html

Acolo incepe cu cazul lui Betty si Barney Hill tocmai din 1961.A fost primul caz publicat de cineva care marturisesc ca au fost rapiti de extraterestrii.

avramescub:
Cei mai vulnerabil la rapiri sunt copii cu varsta sub 7 ani pentru ca ei nu sunt in totalitate constienti de ceea ce se intampla. Citind intr-o revista ca mai multi copii au fost rapiti nepatind nimic si intorcandu-se inapoi au fost dusi de parinti la doctor pentru ca intotdeaua vorbeau despre prietenul lor gri care il duce sa ii consulte doctorul. Apoi au fost dusi la un om de stiinta care le-a aratat o poza cu cea mai des intalnita descriere de extraterestri copii exclamand:
-Aaaaa mami deci si tu il cunosti pe prietenul meu care ma duce sa ma vada doctorul.
 Ceva interesant dar straniu tot odata.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version