Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii

Creat de jackie28t, 17 Aprilie 2006, 20:01:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

As vrea sa deschid acest topic pentru a putea discuta despre diferite cazuri de ''abduction'' adica despre incidentele celor care marturisesc ca au fost rapiti si examinati de extra-terestrii.

Voi incepe cu un caz foarte ciudat de ''abduction'' intamplat celor 7 tineri cam de varsta de 20 de ani pe timp de noapte cand au fost la un camping.Singurul lucru pe care si-l amintesc ei dupa acele momente de discutii in jurul focului de tabara...a fost ca sa trezit a doua zi dimineata cu dureri puternice de cap ca si cum cineva i-au scos creierile,le-au spalat si pus inapoi spunea unul dintre ei.Ne-am strans in cerc incercand sa punem toate piesele impreuna pentru a intelege ce sa intamplat....lumini puternice...visitatori inbracati in albastru...si sati,am si gasit ceva...o fotografie polaroid nevatamata.Stand si discutand,noi incepusem sa ne dam seama ca ceva ciudat sa intamplat.Imaginile sterse din memorii a unor lumini puternice,visitatori si mai bine de 6 ore de care nimeni nu-si poate reaminti de ele si o fotografie intreaga care se pare ca a fost luata de unul dintre noi,o imagine a unei nave aterizand care duce la o rapire de catre visitatori extraterestrii.Nici unul dintre noi nu a spus despre aceasta intamplare pana acum.

Imaginea de mai jos este copia fotografiei luata acelei nave in aterizare.



jackie28t

Uitasem sa mai adaug ceva,dar daca nu mai exista butonul de modificare a postului...atunci sunt nevoit sa adaug aici.

Persoana care crede ca a luat a cea fotografie (prezentata in postul de mai sus) a precizat ca s-a intamplat in 1978 in muntii Colorado Rocky.

Necunoscutul

   Chir acuma vroiam sa te intreb unde sa petrecut aceasta rapire dar vad ca ne-ai spus-o. Poti sa imi dai si sursa ta?

8-)

jackie28t

Salut Necunoscutul,acel caz este luat de la un investigator.
daca esti interesat de aceste cazuri adica despre ''abduction'' poti studia chiar cele mai stiute cazuri de ''abduction''.Sunt foarte multe de invatat din ele.
Le poti gasi pe legatura de mai jos,numai ca toate sunt scrise in engleza.Sper sa intelegi.

Alien Abduction Case Files:  http://www.ufocasebook.com/alienabductions.html

Acolo incepe cu cazul lui Betty si Barney Hill tocmai din 1961.A fost primul caz publicat de cineva care marturisesc ca au fost rapiti de extraterestrii.

avramescub

Cei mai vulnerabil la rapiri sunt copii cu varsta sub 7 ani pentru ca ei nu sunt in totalitate constienti de ceea ce se intampla. Citind intr-o revista ca mai multi copii au fost rapiti nepatind nimic si intorcandu-se inapoi au fost dusi de parinti la doctor pentru ca intotdeaua vorbeau despre prietenul lor gri care il duce sa ii consulte doctorul. Apoi au fost dusi la un om de stiinta care le-a aratat o poza cu cea mai des intalnita descriere de extraterestri copii exclamand:
-Aaaaa mami deci si tu il cunosti pe prietenul meu care ma duce sa ma vada doctorul.
Ceva interesant dar straniu tot odata.

Skywalker

Omuletii gri au ajuns asa de evoluati incat se reproduc exculsiv prin clonare. Insa prin clonare repetata se degenereaza caracterele genetice. Ca sa se pastreze vigoarea genetica a indivizilor, le trebuie un aport de material genetic nou. Si acest material genetic le iau de la pamanteni, acesta fiind si principalul scop al rapirilor.

   Tot acei omuleti gri, au trecut printr-o faza asemanatoare cu faza in care ne aflam acuma, adica cu poluarea planetei, autodistrugerea rasei umane,... Inca nu am gasit informatii cum ca ei ne-ar ajuta sa depasim aceasta faza, insa am gasit informatii cum ca ei ar fi vorbit cu ceva societati secrete americane sa-i lase sa recolteze material genetic de la pamanteni.

jackie28t

Doar pentru cei interesati de subiectul ''Abduction''~Rapiti de extraterestrii~

Daca tot suntem la topicul ''ABDUCTION'' voi lasa un nou raport aparut de curand pe care l-am gasit foarte interesant si as vrea sa-l impart cu voi in cazul in care nu l-ati sesizat in alta parte.Va rog sa-l cititi cu atentie....
http://ufocasebook.com/argentinaentities.html

Argentina: An Operation by Strange Entities (Abduction)



Skywalker

 Cazul J. WRIGHT(1983)


La 24 martie1983, o persoana, care, dorind anonimatul, a fost numita J. Wright, fost ofiter de politie, a plecart cu o masina de teren, impreuna cu doi copii ai unui vecin: Jack, de 16 ani si sora lui, Ellen de 13 ani, intr-o excursie in zona montana de langa Stormville (New York). La un moment dat, era deja intuneric, zaresc deodata stationand, chiar deasupra capetelor lor, la o inaltime de vreo 60 de metri, un obiect in forma de V, avad de la un cap la altul vreo 120 metri.

Cateva persoane urmareau acelasi obiect de pe terasa unui restaurant aflat la nici 200 de metri de locul la care erau. Luminile semanau, dupa descrierea lui Wright, cu niste ferestre in dreptul carora parea ca se misca ceva, izbucnind in permanenta fulgerari ca de la blitz-urile apratelor de fotografiat. Intregul obiect parea sa fie o structura unica, solida. Lumina dadea impresia ca vine prin niste tuburi. Au urmarit obiectul timp de circa 20 minute. La un moment dat copiii devenisera foarte speriati si i-au cerut sa plece. Au pornit masina, dar in clipa urmatoare a pornit si straniul obiect, in aceeasi directie cu ei, exhiband un joc de lumini care alternau colorile rosu si verde cu culoarea alba. Au mers asa, paralel, mai mult de o ora, cu o viteza de 30-35 km/h, pana la intalnirea cu autostrada I-84 deasupra careia, la vreo 60 metri de sol, obiectul s-a oprit din nou. Wright a coborat din masina si a schimbat cateva impresii cu alte persoane oprite in acelasi loc sa urmareasca insolitul fenomen. La un moment dat, luminile au inceput sa joace, in sus si in jos, dezarticulat, de parca s-ar fi desprins de obiect, dupa care s-au adunat din nou la un loc si au pornit-o spre nord-est, martorii pierzand obiectul din vedere din cauza departarii.


Dupa aceata intalnire J. Wright a inceput sa viseze, repetat, ca este rapit si dus la bordul unui OZN, asezat intr-un fotoliu si examinat. In urma mai multor discutii cu anchetatorii OZN consimte sa se supuna unei regresii hipnotice. cazut in transa, rememorand intamplarile acelei seri, el povesteste ca in timp ce privea cu copiii de pe sosea ciudata aparitie, s-a trezit in mod brusc, inexplicabil, in interiorul obiectului, intr-o incapere. In jurul sau se afla un soi de panou de comanda la care trebaluiau 5 "persoane" inalte de 1,61-1,65 metri cu capete mari, guri foarte mici, urechi abia vizibile. Erau imbracate in costume negre de lucru. Unul dintre acesti ocupanti i-a spus lui Wright sa nu-i fie frica deoarece  vor sa-i faca doar un test inofensiv. Ei vin de pe o planeta indepartata intr-o misiune stiintifica pasnica, efectuand un studiu asupra oamenilor din zona. L-au asezat apoi in fotoliu dupa care a fost examinat de senzorii unor masini automate, care au fost plimbati in sus si in jos pe corpul sau. Cei doi copii se aflau si ei in aceeasi incapere, asezati pe alte fotolii, efectuandu-li-se o examinare similara.


Dintr-o data, tot atat de brusc precum venisera, s-au pomenit indarat in masina. Copiii urlau ingroziti ca vor sa plece de aici, iar obiectul deasupra lor a inceput sa alunce incet spre nord. Independent si cu toata discretia s-a luat legatura si cu cei doi copii. Amandoi au relatat ca au avut niste vise stranii care coincideau pana la detalii cu cele aflate de la Wright.

jackie28t

Referitor la ''Rapiri''(Abduction)
Nu ezitati sa cititi cazul de rapire de catre extraterestrii a lui Becky Andreasson

(Binenteles voi expune aceste linkuri cu astfel de informatii doar pentru cei interesati de acest subiect,pentru cei care cauta sa afle adevarul documentduse prin astfel de cazuri,punand intrebari si ascultand ce altii au de spus.)

B J's Interview with Becky Andreasson
http://www.ufocasebook.com/interviewbeckyandreasson.html


CitatChild; Becky, My schooling, at screen learning
Mystical Language, taught by the, Elders.

Mai multe informatii le puteti gasi in Websitul lui Becky Andreasson
http://www.beckyandreasson.com/

jackie28t

Ultima oara am expus mai sus un material cu interviul lui BJ cu Becky Andreasson.
Acum voi reveni cu un material pe cat de interesant pe atat de ciudat.
Un nou interviu tot de BJ (webmasterul de la ufocasebook.com) dar de data aceasta un interviu cu mama lui Becky deci Betty Andreasson Luca.
´
Pentru cei interesati de cazurile de ''abduction'' adica de rapiri nu pierdeti sa cititi acest interviu.
http://www.ufocasebook.com/andreassonluca.html


udar

Foarte interesante informatiile prezentate de tine, Jackie.

Ceea ce m-ar interesa de la voi ar fi sa-mi spuneti, daca cunoasteti desigur, ceva modalitati de contracarare a rapirilor... Daca stiti vreuna. Eu am trait cand eram mic foarte mult cu o frica aproape obsesiva de a fi rapit de extraterestri.

Mai demult am citit o carte despre acest subiect si imi amintesc doar ca cineva sugera ca in timp ce esti rapit, desi esti imobilizat de fiintele extraterestre, sa incerci cu toate puterile sa te misti, chiar daca doar un deget, si chiar daca iti rupi astfel, degetul. O alta modalitate era aceea de e incerca sa-i combati mental pe extraterestri. Alte metode mai stiti?
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

udar

Ma refeream la fapul ca in 90% dintre cazurile de rapiri, in general cele nocturne, rapitii nu se pot misca, sunt paralizati, deci nu au nici o modalitate clara de riposta...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

Shadowman

Citat din: udar din  27 Septembrie 2006, 17:04:00
Ma refeream la fapul ca in 90% dintre cazurile de rapiri, in general cele nocturne, rapitii nu se pot misca, sunt paralizati, deci nu au nici o modalitate clara de riposta...

  Cit este vis si cit este realitate ? Majoritatea cazurilor sunt despre rapiri in care subiectii
(" rapirilor"...) povestesc ca s-au trezit in acelasi loc ...Intre timp ceasul o luase inainte...
Unele experiente,sa le spun, "paranormale" (decorporalizare...),transe hipnotice (unii pot
cadea in aceste stari,mai mult sau mai putin voit,mai mult sau mai putin induse de catre
el sau de catre altii...), droguri puternice, alti factori (nu ma intreba care,pot fi si sunete...)
  induc aceasta stare de "catalepsie"...Doresti sa-ti misti o parte a corpului si nu reusesti
( personal stiu despre ce vorbesti si te inteleg...) In acest timp se deschide  "Poarta" catre
cealalta "Realitate"...Simturile iti sunt chiar exacerbate (un auz mai bun,un vaz de "soim"...)
Functie de individ,aceasta experienta poate fi mai mult sau mai putin marcanta ,mai mult sau mai
putin profunda,mai mult sau mai putin reala...Cel mai bine inteleg  cei care au trecut
prin aceste stari...Am putea include in aceasta categorie ( a "intelegatorilor"...), cei care au calitati
de "medium", "vrajitor", alte persoane  initiate  in practici mai mult sau mai putin oculte...
Sunt multe de discutat...Realitatea de "dincolo" sau realitatea de "dincoace"...? Unele experiente
sunt atit de"vii" ca juri ca s-au intimplat...Si-n lumea de zi cu zi poti vedea lucruri care celorlalti
le sunt invizibile sau ireale...Cine e sanatos la cap si cine nu, asta e o alta problema...
Vrei sa ripostezi,vrei sa nu fii rapit...Cea mai buna solutie e sa te intrebi daca ceea ce se intimpla
e realitate...Simtul care "nu te lasa la greu" e cel tactil...Incearca sa pipai "sanatos" ceva...Apropie-l
de tine si incearca sa-l studiezi amanuntit si sa-l pipai centimetru cu centimetru...SA-L SIMTI !
Esti paralizat ,nu-i asa, cum ai putea sa te misti ?
2.Incearca sa strigi-strigat de lupta -sau injura-i ca la usa cortului...Nu ride,poate fi eficient,mai ales in cazul in care e ireal...(Vecinii,trecatorii,familia iti vor confirma daca a fost sau nu reala experienta...)In nici
un caz nu ceda psihic,oricit de frumoasa ar fi "cealalta realitate"...Esti un "luptator al luminii" si nu trebuie
sa te sperie nimic...
3.Daca se dovedeste a fi real (doamne-fereste...!) cinta in mintea ta cintecul formatiei PHOENIX:
"Lasa,lasa,lasa,lasa/
Las c-ajungem noi acasa/
Laaasaaa ...!
In care caz promite-le-o ca-i vei cauta si pe lumea cealalalta si nici gaura de sarpe ,abisurile
oceanelor,nici un colt de univers nu-i va putea ascunde de razbunarea ta...Un blestem cu o putere
coplesitoare ! Asta in cazul in care nu te ajuta rugaciunile !
Ca "rastelul " cu arme vad ca a disparut...



" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jackie28t

Citat din: udar din  27 Septembrie 2006, 17:04:00
Ma refeream la fapul ca in 90% dintre cazurile de rapiri, in general cele nocturne, rapitii nu se pot misca, sunt paralizati, deci nu au nici o modalitate clara de riposta...

Saalut Udar,
Ma bucur ca este cineva interesat de aceste cazuri de ''rapiri''
Studiez de foarte mult timp aceste cazuri si pot spune ca am citit fel si fel de incidente si relatari din partea asa spus ''ABDUCTEES'' adica cei care afirma ca au fost rapiti de extraterestrii.Daca ti-as raspunde la intrebarea ta referitor la alte modalitati de ripostare fata de aceste rapiri as fi nevoit sa spun doar ca pe o parere personala din tot ce am documentat si investigat.

As vrea sa spun ca nu prea sunt modalitati de aparare deoarece acele fiinte sunt foarte avansate si au o putere psihica foarte mare asupra subconstientului nostru.Ei ne pot citi gandurile si pot manipula subconstientul punandune intr-o stare de animatie ca si cum suntem paralizati.
Au fost foarte multe cazuri cand unii martori adica cei rapiti afirmau ca in anumite cazuri cand vedeau un extraterestru incepea sa se roage sau spuneau ''sa dispara in numele lui Dumnezeu sau ISus'' si ei dispareau.
Aceasta este afirmatia dar totusi ar fi foarte multe variante ce se pot invarti in jur ca:
1.Persoana sa se roage deoarece persoana fiind credincioasa si stiind ca numai Dumnezeu i-l poate scapa de astfel de incident iar de fapt Extraterestrul ar fi plecat deoarece asa avea de gand sa faca.....sau
2. Poate extraterestrul citind in subconstientul persoanei rapite o anumita '' divinitate suprema necunoscuta'' face ca rapirea sa fie oprita sau amanata,bineteles asta sunt doar ipoteze nicidecum ceva cert.

Eu nu crecd ca extraterestrii cunosc religiile noastre sau ca ei cred intr-un Dumnezeu asa cum credem noi deci pentru ei acea ''divinitate suprema(GOD)'' din mintea noastra pe care ei o poate citi poate sa fie oarecum ajutatoare pentru noi deoarece pentru ei este ceva necunoscut sau sa nu aiba nici o valoare sau legatura.

Daca ai sa citesti foarte multe cazuri de ''abduction'' ai sa ajungi sa-ti faci in mare o parere personala despre cum apar ei si c-am cum rectioneaza.Sa nu uitam ca in univers exista fel de fel de tipuri de extraterestrii,unii cu intentii bune altii cu intentii rele,asa cum suntem si noi oamenii aici pe pamant.Daca este ceva care te-ar ineteresa sa stii te rog sa m-a intrebi Udar poate ca te voi putea ajuta cu un raspuns.Si eu studiez aceste cazuri si eu pun intrebari si voi pune cat voi trai.Doar asa putem sa discutam si sa invatam.Punandune intrebari pentru a descoperi cat mai multe.

Voi lasa acum o legatura ce duce la un film in care o ''rapita'' marturiseste felul in care un extraterestrul a actionat cand a rapit-o si cum a reactionat ea.Cazul a fost investigat de Harvard professor of psychiatry John E. Mack.
Te rog sa extragi filmul de pe legatura de mai jos si sa-l vezi cu atentie.
(il potiextrage folosind: ''right click and save target as'')

Excerpt from TOUCHED
An award-winning documentary about John Mack and "experiencers" of alien contact by filmmaker Laurel Chiten
(12 min preview).
http://www.blinddogfilms.com/touched/touched_promo.wmv

mirela

Am citit despre mai multe cazuri de persoane rapite de ET.Sint interesante,ce m-ar interesa ar fi sa citesc rapoartele medicale ale acestor persoane.Nu spun ca nu sint reale, majoritatea persoanelor carora li se intimpla asa ceva sint oameni simpli care vor doar viata linistita si in acest caz nu vad motivul pentru care ar inventa o asemenea poveste.
Vad ca majoritatea doresc sa stie cum sa se apere impotriva hipnozei.
In primul rind mintea trebuie sa fie libera de orice drog(alcool,tigari,etc) adica tot ce poate slabii vointa.Cel mai important este evitarea "eye contact".Cine a spus ca ochii sint oglinda sufletului nu a gresit.Sint hipnotizatori care nu au nevoie sa te priveasca in ochii pentru a te hipnotiza, iar in acest caz doar o vointa puternica poate salva situatia.Orice hipnotizator incearca sa-ti impuna gindul lui,iar ca sa lupti impotriva la asa ceva trebuie sa depistezi din vreme sugestia negativa impusa phihicului tau.Orice sugestie ce vine de la oalta persoana este o agresiune psihiica este impotriva instinctului de supravietuire.
Atunci cind este posibil fixeaza privire pe forme geometrice, deci pe tot nu este natural(pom, animal,iarba)sau este facut de mina omului(masina,stilp de telegraf,etc),iar gindul tau sa fie ceva de genul acesta este un cub sau patrat, masina,etc.Tot ce este natural te relaxeaza si te face sa fii o prada usoara pentru cineva in anumite momente.
Tot asta poate fi si o modalitate de a oprii pe cineva sa-ti citesca gindurile.
Sincer la mine a mers smecheria cu formele geometrice,fireste nu ca s-a incercat rapirea mea,dar s-a facut o incercare de a fi hipnotizata,a fost un pariu o gluma.
Fireste ca la o sugestie puternica este mai greu sa te aperi indiferent cit de tare ai fi.
In cazul rapirilor ma intreb daca cei rapiti nu sint intr-un fel "alesii" extraterestrilor.
"Alesi" pentru ce doar viitorul o poate spune.