Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

WWIII, un razboi intre umanitate si invadatorii cosmici

Creat de abyss, 10 Iunie 2011, 13:41:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Alfred Lambremont Webre a scris un articol in care l-a intervievat pe Michael Prince  (aka James Casbolt).
Iata cine e acesta:


Prin urmare Michel P. este un whistleblower antrenat sa fie un cyborg super soldat asasin in SS si structurile de securitate MI-6 U.K . El declara ca Al trei-lea Razboi Mondial a inceput deja, un razboi intre civilizatia umana si ETs.

Este pllanificata totodata si o operatiune de tip ET false flag 

Oamenii aliati cu Complexul Militar Industrial Extraterestru Grey/Reptilian (MIEC) pregatesc in concurenta o operatiune false flag. Aceasta alianta negativa MIEC doreste sa puna stapanire pe Terra =>http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2011/06/james-casbolt-mi-6-buried-alive-pdf.html

In 1964 serviciile secrete din U.S asteptau deja o interventie ET Grey/Reptiliana prin anii 2000-2030

Fortele eliberatoare  :-( :-D din Pleiade si Aldebaran au lovit deja tinte ale MIEC de pe terra.

detalii si sursa =>http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/whistleblower-wwiii-a-war-between-hostile-ets-and-humanity-has-started?CID=examiner_alerts_article



Ar mai fi de citit un articol interesant pe aceasta tema intitulat "Cometa Elenin si steaua pitica sunt parte a unei invazii reptiliene"
detalii si sursa =>http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/researcher-comet-elenin-and-brown-dwarf-star-are-part-of-et-reptilian-invasion



@Lex

in ultimul timp muuulti 'fosti' angajati in diferite domenii s.f sau nu, ies la rampa  DAR nici unul nu vine niciodata cu dovezi care sa ateste ceea ce ei declara  macar asa sa fie putin credibili.e plin netu de 'roboti' umanoizi, aliensi veniti sa ne salveze de nu stiu ce alieni mari si rai. cei care intr adevar au ocupat anumite functii in diferite domenii legate de tot ce inseamna spatiu cosmic si civ .E.T nu ies asa usor in fata camerei si dau pe goarna tot ce stiu.adevarul nu se spune asa hop top gata , suntem, in razboi cu neste bajeti din spatiu chiar daca voi nu credeti in asa ceva si eu kiar daca nu am dovezi pentru asta.  :-)

Xanadron

Scenariul de WW-III "invizibil" (inca...) prezentat in linkurile colegului @biss e totusi plauzibil - cu precizarea (dupa mine) ca razboiul asta nu-i de fapt intre oameni si ET, :-) ci "doar" intre diverse factiuni ET.

Noi fiind cumva "prinsi la mijloc", chiar daca unele esaloane umane e posibil sa fie chiar combatanti activi pe... front. :ufo: :planet:

Se pare oricum c-am fi totusi prea pretiosi pentru ambele tabere, ca beligerantii gri, verzi sau incolori :-D mai mult sau mai putin incornoratzi :evil: sa-si poata permite distrugerea cvasitotala a posibilului "teatru de razboi" numit Terra.

P.S. Interesante unele precizari apropo de calitatile afectuoaselor Pleiadience... :wink:
Parca m-as inrola si io intr-un batalion d-asta galactic-matriarhal. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Xanadron stie... Si sunt de acord cu el. E o lupta sa zicem, nu chiar un razboi. Dar sunt implicate si alte parti din alte dimensiuni, parti care fac adevaratele jocuri...

Chiar ma impresioneaza la un nivel profund cele spuse de Bob Dean. Si sunt in total acord cu ce spune el. Planeta asta nu ne apartine, noi suntem vai de capul nostru, reglati si de-reglati genetic... intr-o relatie disfunctionala cu inteligentele din univers, in special cu cele din ierarhiile superioare.

Va invit sa-l ascultati pe acest adevarat erou. Ma doare capul cand REALIZEZ prin ce a trecut, cu adevarat formidabil:


fiulploii

http://aim.edu.tc/?a=articles&p=451
aici este un INTERVIU EXCLUSIV CU BENJAMIN FULLFORD - DE DAVID WILCOCK

'' MULTE baze subterane sunt acum complet curăţate... (mă refer la) materiale, echipamente şi personal... de către forţe încă necunoscute. O coaliţie internaţională, care intenţionează să dărâme Vechea Ordine Mondială şi să elibereze umanitatea din sclavie, îşi asuma responsabilitatea. Ei par să aibe asistenţă Extraterestră în misiunea lor.''  - asta e un mic citat


http://active.info.ms/?a=articles&p=454
iar aici este despre distrugerea -cica -  a celei mai mari baze terestre draco-reptiliana de catre Consiliul Andromeda  :-D
''La sud de această poziţie principală era un mare complex de tuneluri cu mai multe clădiri, aşa cum există în statul american New Mexico. Această bază submarină era cea mai mare de pe planetă.'' - un alt mic citat 

Dezinformare ? Real? Aberatie? Test de inteligenta? Cui foloseste...

Nicipreaprea

Citat din: fiulploii din  17 Noiembrie 2011, 01:12:53
http://aim.edu.tc/?a=articles&p=451
aici este un INTERVIU EXCLUSIV CU BENJAMIN FULLFORD - DE DAVID WILCOCK

'' MULTE baze subterane sunt acum complet curăţate... (mă refer la) materiale, echipamente şi personal... de către forţe încă necunoscute. O coaliţie internaţională, care intenţionează să dărâme Vechea Ordine Mondială şi să elibereze umanitatea din sclavie, îşi asuma responsabilitatea. Ei par să aibe asistenţă Extraterestră în misiunea lor.''  - asta e un mic citat


http://active.info.ms/?a=articles&p=454
iar aici este despre distrugerea -cica -  a celei mai mari baze terestre draco-reptiliana de catre Consiliul Andromeda  :-D
''La sud de această poziţie principală era un mare complex de tuneluri cu mai multe clădiri, aşa cum există în statul american New Mexico. Această bază submarină era cea mai mare de pe planetă.'' - un alt mic citat 

Dezinformare ? Real? Aberatie? Test de inteligenta? Cui foloseste...

Parerea ta care este @fiulploii ?  :star:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

fiulploii

Daca aveam o parere clara nu ezitam sa o expun , asa cum am facut si in alte dati . Ca si tine,  trebuie sa imi pun in ordine  niste idei  :star: :star:

calator astral

Foarte inteleapta aceasta decizie, draga coleg rufonist, cintareste credibilitatea informatiei, verifica profilul unor martori, cauta sa stii cit mai multe despre cei care au mierlit brusc dupa curajoase dezvaluiri similare si fa-ti o opinie, macar sa treci la 51-49 si sa inclini oleaca balanta spre o convinctie, chiar de rastoarna opinia precedenta, numai prostii nu isi schimba punctul de vedere.
Eu cred ca am o idee referitor la aceasta (nasoala) eventualitate: totul e Real fiul ploii.
Ma uimesti prin ultimele postari, sint confuz, nush ce sa mai cred in privinta ta...pina si faptul ca ai putea acorda un anumit credit acestei optiuni e pt mine o mare victorie.
Vei vedea ca asta e tristul Adevar,cum te cunosc,curios si inversunat, cred ca vei parcurge aceleasi etape ca si mine si inevitabil vei ajunge la...The Great Deception.
Din pacate.
Te cred ca esti inca sceptic,cu cit vei aprofunda aceasta cale,cu atit mai mult vei fi dezamagit. Dar sa lasi intotdeauna semnul ala de intrebare, nu ca ar fi o eventuala psy-op, asta e exclus, dar cred ca alti parametri ai acestei ecuatii sint ocultati.
Singura noastra speranta si justificarea semnului de intrebare de care vorbeam? Printre "ei" sint dizidenti. Citiva draconieni care s-au saturat de porcariile rasei lor "superioare" si ajuta in secret semeni de-ai nostri.
Entitati subtile dar foarte puternice sint de asemenea aliatii nostri: INGERII. Vei descoperi ca entitatile angelice sint la fel de reale, nu sint produsul Constiintei Colective sau fructul Imaginarului colectiv,retine!
Asta e un motiv de Speranta, iar ajutorul unora din draconienii albi e demn de apreciat, ma duce cu gindu la "Dreptii" milostivi care n-au inchis ochii si au refuzat Holocaustul. Dar nu e vorba de "mila", acest sentiment e necunoscut invadatorilor. Asta ma tulbura, si la ora actuala caut sensul actiunii lor. Nu exclud o operatie de infiltrare a Rezistentei si de anihilare a liderilor.
Deja refuza reaccesarea matricei lor tridimensionale, un program in circuit inchis disponibil tuturor, o holograma unde crezi ca "descoperi" dar de fapt o diversiune destinata racolarii.
_____
ps> Acest mesaj nu e o forma patologica de paranoia,anticip eventualele raspunsuri din tabara adversa.

Ganditorul

Subiectul este incitant si inclin sa ii dau o valoare de 9 din 10 puncte posibile.
Numai ca am o alta abordare - acest conflict exista de mult, de foarte mult timp iar acum suntem in situatia in care umanitatea mai castiga niste puncte in acest conflict. Haideti sa simplificam un pic lucrurile ca sa nu creem confuzie.
- Privind in timp umanitatea a trecut prin faze extrem de sangeroase, ne-am casapit intre noi distrugand civilizatii intregi avand la baza niste principii deloc sanatoase, principii a caror ramasite fac ca si acum sa existe nuclee de conflict intre noi. Si ma refer aici la barierele etnico-religioase care sunt principalele motive de conflict in lume.
- Suntem o specie privilegiata care pe langa concretul material de langa noii avem si o parte energetica, esoterica. O avem toti - unii o intelegem ca fiind INGERI pur si simplu, altii o percepem ca "ingeri pazitori" altii ca hiperconstiinta. Nu stim ce este de fapt si incercam sa ne adaptam perceptia/educatia la o realitate din ce in ce mai evidenta. Nu stim cui apartine aceasta parte energetica, de unde vine sau ce anume o genereaza - dar simtim ca asta e bine si cred ca pt moment e de ajuns.
- Tot privind in timp putem defini cele doua tabere - distructivi/contructivi. O sa vedem atunci un pic mai clar ca in timp ce o tabara cauta sa interrelationeze, sa promoveze cunoasterea, colaborarea, sa construiasca ceva util... cealalta tabara genereaza boli, conflicte, axe ale raului, bariere etnico-religioase (rasa ariana, aleasa etc ), o stratificare a populatie pe false valori (avere obtinuta prin orice mijloace, oricat de violente, "ranguri" esoterice fara substanta reala, etc), distrugeri ale mediului - o perdea de ceata care genereaza FRICA si actiuni negative care rezulta din propagare acestui sentiment. Si asta nu se intampla de acum, de curand... ci de mii de ani.
- F probabil disparitia civilizatiilor care au construit complexae megalitice pe tot globul nu a fost intamplatoare ci un rezultat al acestui razboi. Asa cum probabil nu intamplatoare a fost si disparitia unor comori de arta/stiinta/cunoastere cum au fost Biblioteca din Alexandria sau "scrierile" indigenilor din America de Sud - coborand umanitatea intr-o perioada de intuneric si ignoranta care a durat mai mult de 1500 de ani.
- Chestia cu "reptilienii" o consider relativa. Nu sunt dovezi prea multe si convingatoare care sa ne indice o astfel de ... clasificare (reptilienii rai contra umanii buni).
Raul este de cele mai multe ori langa noi (in noi ...) sub aparente benefice dar cu rezultate negative certe. As cuantifica acest conflict mai degraba ca un "soft negativ" care poate parazita orice corp uman. Practic suntem niste "ambalaje hard" care pot fi oricand incarcate cu informatii ce nu sustin dezvoltarea ci ... distrugerea. Asa ca poate ar fi mai nimerit sa vedem raul ca o forma de energie parazitara.
- Cred ca suntem intr- o faza in care "ne trezim" si refuzam constient aceste "bruieri" cu algoritmi infoenergeticii negativi. Si cu cat vom refuza mai frecvent sa ne aliem cu actiuni violente/negative cu ata mai multi dintre noi se vor trece din "zona gri" in "zona alba" a dezvoltarii umane.
Cred ca acest subiect este extrem deinteresant/incitant dar spatiul forumului nu ne permite o dezvoltare prea adanca a lui. Probabil prin comentarii succesive vom ajunge la o mai buna intelegere a fenomenului. Si poate si la puncte comune de ...abordare constructiva.

mm

CitatXanadron stie... Si sunt de acord cu el. E o lupta sa zicem, nu chiar un razboi. Dar sunt implicate si alte parti din alte dimensiuni, parti care fac adevaratele jocuri...
Razboiul dintre specii (fie ele si "extraterestre"), dintre populatii sau dintre indivizi (enumerarea poate continua), este doar o latura extrema a unei interactiuni extrem de complicate care exista intre diversele parti ale unui intreg.
  Am mai mentionat despre organizarea naturala existenta intre elementele acestei lumi (oricare ar fi ele, celule, indivizi, populatii, civilizatii ET, .... adica sisteme, intr-un cuvant) pe care am numit-o atunci organizare piramidala de sisteme.
  Consider ca nici o discutie despre civilizatiile "extraterestre" nu poate avea vreo logica in absenta luarii in considerare a acestei situatii dovedite stiintific (vezi link) si care este ierarhia de sisteme (de civilizatii ET, in cazul subiectului nostru). Relatiile dintre elementele unui sistem sau ierarhie de sisteme sunt "natural obligatorii" (avand o natura organica), orice relatie fiind definita intr-un "camp de toleranta" ce merge de la cooperare pana la razboi, respectiv de la iubire pana la ura.
  Amanunte despre aceste "ierarhii ale viului", in tratare stiintifica, pot fi gasite in traducerea (la care lucrez) din linkul:
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t33-numarul-magic-ee#100 
  Consecintele acceptarii realitatii acestor ierarhii sunt extrem de diverse si pot fi de mare utilitate in aprecierea logica a unor fenomene (din care "vedem" doar "varful aisbergului"), avand astfel posibilitatea -odata ce le luam ca baza- sa aflam lucruri cat de cat sigure despre acele "celelalte civilizatii ET" si interactiunea lor cu noi.

  In acest sens, subliniez:
  1) Faptul ca o civilizatie (ierarhic I superioara noua) are in mod obligatoriu un folos din relatia cu noi. In acelasi timp, si noi trebuie sa avem un folos din aceasta relatie. Se pare ca acest lucru este afirmat si de diversele religii. In caz ca acestia se hotarasc sa ne asomeze, trebuie sa aiba acceptul sefilor lor - o alta civilizatie ierarhic II, superioara lor.
  2) Din citirea traducerii indicate anterior, rezulta si faptul ca un sistem poate face parte din mai multe ierarhii simultan. (Prin urmare putem avea mai multi sefi directi, fiecare sef pe o alta ramura ierarhica.  :-o ) Deci nu e vorba numai despre o singura structura piramidala ci de mai multe, interconectate intr-un fel de retea (paienjenis) de ierarhii.

  In masura in care constatam ca ne aflam in conflict (cu alta entitate), putem spune ca ne aflam pe aceeasi lungime de unda cu acea entitate (civilizatie). Razboiul, lupta, e o solutie precara. O multime de cunoscatori ne sfatuiesc sa adoptam principiul pasnic (si chiar si un animal salbatic nu ne mai ataca, spun colegii de forum). Intr-adevar, daca civilizatia noastra ar forma o entitate (integrata, organizata) si un numar mare de indivizi din societatea aceasta integrata ar adopta atitudinea pasnica, atunci frecventa de vibratie a entitatii= societatea noastra integrata, ar creste iar grey-ii s-ar indeparta, sau noi (de ei) intr-un plan (diapazon de frecvente) superior.
  Aceasta cale de actiune este recomandata si altor sisteme vii - colectivitati, persoane, etc. Daca indivizii cu inclinatii razboinice predomina in societate/lume, ne putem astepta intr-adevar la razboi. Iar daca ei chiar conduc societatea, atunci e chiar sigur un WW-III.
  Pentru noi pamantenii, deocamdata nu putem vorbi de o entitate integrata deoarece nu exista o conducere unitara, cel putin oficial. Se pare insa ca exista una secreta si activa, care functioneaza.
 
CitatMr. Prince states, human society will defeat the hostile extraterrestrial civilizations that consist mainly of a Grey and Draco Reptilian faction.  "It is a dangerous situation," Mr. Prince states at the end of the interview. "However, all is under control and people should not panic."
In ce-l priveste pe M. Prince, indiferent de bunele sale intentii, el se desconspira prin ultima propozitie din citat: "Totul e sub control". Sub al cui control, ca al nostru nu e? Stati linistiti, ca avem noi (nu se stie cine-s noi) grija de voi! Freventa propozitie tampita intalnita in mediul anglo, mai ales in situatii de crize incontrolabile.

CitatSi ma refer aici la barierele etnico-religioase care sunt principalele motive de conflict in lume
Eu unul nu sunt de acord cu aceasta parere general-inpamantenita. Chiar si dintr-o aspectare superficiala a faptelor istorice (multumita internetului) se constata ca nici o populatie nu a pornit impotriva alteia pe aceste motive si nici macar pe motiv economic (situatia din Romania e o exceptie - ca de obicei :-D ). Dar se constata f.f.f. bine ca o mana de persoane din piramidele populationale respective o fac sistematic, invrajbind colectivitatile una impotriva alteia. In ultimii 300 de ani nu se poate spune despre nici una din "revolutiile" clasice, celebre sau nu, ca ar fi fost "spontane". Revolutiile, toate, inclusiv MRSO, au fost niste "lucraturi" infaptuite de o mana de persoane, niste complotisti (conspirationisti). Complotisti "teoretici" se autonumesc ei in prezent; de aici si sintagma mult vehiculata de ei - "teoria conspiratiei". 
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

angellla29

#10
Oare astia sa fie aliatii draco-reptilienilor? Sau masonii? Sau ambele tabere? Am gasit aici ceva nu, neaparat pentru "seniorii" acestui forum cat pentru noi ceilalti....mai "amarasteni"...

Illuminati – Stapanii din umbra

Ceea ce indeobste numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati...

Ceea ce indeobste numim realitate istorica este un fenomen care se desfasoara pe doua planuri. Primul plan este cel vizibil, la indemana oricarui om care iese pe strada sau acceseaza televiziunile si Internetul. Nu este decat varful aisbergului. Cel de al doilea plan este nevazut pentru cei multi. In aceasta dimensiune ascunsa se pune la cale insasi viitorul lumii. Autorii? Un grup ocult care vegheaza destinele omenirii de mii de ani. Cei care au auzit de ei, le spun Illuminati...

Inchipuie-ti, fie chiar pentru o clipa, ca tot ce stii despre realitatea inconjuratoare e un mare fals. Ca mare parte din ceea ce serveste Mass-Media sunt minciuni si manipulari grosolane. Ca tot ce se spune "liber" nu este decat rezultatul unui fals care izvoraste dintr-un lung sir de minciuni oficiale. Poate nu este adevarat, poate ca totul nu este decat o simpla conceptie conspirationist-alarmist-apocaliptica, la mare moda in aceste vremuri. Dar daca este adevarat?

In acest caz, vei descoperi incetul cu incetul ca "Puterea" acestei lumi nu este aceea pentru care se bat in prezent Statele Unite, Rusia, Japonia, U.E. Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei. De acolo, din anonimatul Intunericului, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acest for necunoscut celor multi guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei "fabrica" noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Au eliminat comunismul din istorie ca pe o masea stricata atunci cand au considerat ca nu mai corespunde cu planurile lor. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini. Pentru ei, Lojile Masonice de orice rit, N.A.T.O., Grupul Bilderberg, O.N.U., Comisia Trilaterara, defuncta U.R.S.S. si alte organizatii pe care le-am vazut sau le vedem inca defiland pompoase la televizor, nu sunt altceva decat "terenul de lucru" al stapanilor din umbra. Despre identitatatile si nationalitatile Illuminatilor nu se cunosc decat foarte putine lucruri, dupa cum este usor de banuit. In schimb planurile lor devin vizibile pe masura ce "valul" de pe ochii celui care vrea sa afle Adevarul, este ridicat in egala masura de setea cunoasterii si de dorinta de a fi cu adevarat liber. Puterea lor este cu adevarat mare si temuta de oricine ajunge sa afle cate ceva despre ei. De-a lungul mileniilor, au desavarsit arta conspiratiei pana aproape de piscul perfectiunii. Proba de nestirbit a Timpului le-a slefuit politica in patru mari directii, simple si greu de contracara:

1.Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator.
2. Nu apar niciodata in vazul tuturor.
3. Finateaza toate partile implicate in conflict.
4. Trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.


http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4209682-illuminati-stapanii-din-umbra


Masonii...sincera sa fiu....desi pare ca sunt doua "tabere adverse"....ambele au un scop comun........inrobirea oamenilor

666: Dovezile ca Lumea este condusa din umbra de MASONI!

Si avem aici lista masonilor din Romania:

"Lista "neactualizata" a masonilor din România – raport SRI
Raportul SRI (ceva mai vechi pana apare altul nou –n.r.) arata ca "Marea Loja Naţionala din Romania, condusa de Marele Maestru Eugen Ovidiu Chirovici, este o creaţie a serviciilor secrete ruse realizata cu sprijinul direct a criptocomuniştilor romani" si de asemenea ca "Masoneria romana, ,,fiica zvapaiata" a Kremlinului este o organizatie secreta parapolitica, bine ancorata in toate zonele societatii romanesti, de la administratie si servicii secrete pana la diplomatie si biserica. Prin aderarea la grupurile infractionale organizate sub ,,cupola" M.L.N.R., nenumarati frati masoni au adus atingere sigurantei nationale, facandu-se vinovati de conspirare impotriva statului roman si a interesului national."

http://www.badpolitics.ro/lista-%E2%80%9Cneactualizata%E2%80%9D-a-masonilor-din-romania-raport-sri/


Cred ca totul este orchestrat la nivel planetar de aceste doua "tabere".....Iar daca acele civilizatii ET chiar vor sa ne ajute....sa ne scape mai intai de astia....daca noi nu suntem in stare....sa scapam de ei...


Mai este aici un blog foarte interesant...daca doriti a il cititi!!!

http://fatanevazutaalumii.blogspot.com/search?updated-max=2011-11-10T22%3A18%3A00%2B02%3A00&max-results=6#PageNo=2

ariel

Citat din: @biss din  10 Iunie 2011, 13:41:17

In 1964 serviciile secrete din U.S asteptau deja o interventie ET Grey/Reptiliana prin anii 2000-2030

Fortele eliberatoare  :-( :-D din Pleiade si Aldebaran au lovit deja tinte ale MIEC de pe terra.detalii si sursa =>http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/whistleblower-wwiii-a-war-between-hostile-ets-and-humanity-has-started?CID=examiner_alerts_article


....f interesant...oare din aceasta cauza in acest an au fost atat de multe cutremure cu magnitudini de peste 6 ??? (am citit intr-un articol sapt. trecute ca in 2001 au fost in jur de 1360 de cutremure peste 6 iar in 2011 aprox. 2600)
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Ganditorul

CitatCitat mm
Si ma refer aici la barierele etnico-religioase care sunt principalele motive de conflict in lume 

Eu unul nu sunt de acord cu aceasta parere general-inpamantenita. Chiar si dintr-o aspectare superficiala a faptelor istorice (multumita internetului) se constata ca nici o populatie nu a pornit impotriva alteia pe aceste motive si nici macar pe motiv economic (situatia din Romania e o exceptie - ca de obicei  ). Dar se constata f.f.f. bine ca o mana de persoane din piramidele populationale respective o fac sistematic, invrajbind colectivitatile una impotriva alteia. In ultimii 300 de ani nu se poate spune despre nici una din "revolutiile" clasice, celebre sau nu, ca ar fi fost "spontane". Revolutiile, toate, inclusiv MRSO, au fost niste "lucraturi" infaptuite de o mana de persoane, niste complotisti (conspirationisti). Complotisti "teoretici" se autonumesc ei in prezent; de aici si sintagma mult vehiculata de ei - "teoria conspiratiei". 

Eu unul sunt de acord cu cele spuse de dvs daca ... imi aratati o Yugoslavie impartita altfel decat etnic/religios, daca-mi aratati trupele "musulmane" din Irak, imi aratati o "axa a raului" care cuprinde mai multe "religii" etc.
In rest aveti dreptate - numai ca eu m-am referit la motivatiile vizibile ale conflictelor, a motivatiilor care fac mase de oameni sa se contrapuna cu alte mase de oameni (asta ca sa nu coboram in istorie si sa vedem exemplul "cruciadelor", al "crestinarii" americilor etc).
Ma indoiesc ca o motivatie de genul "luptam in Iran/Irak/Yugoslavia/ pt buzunarul lui X sau Y" ar aduce in desfasurarea conflictului mai mult de 1000 de mercenari de fiecare parte.

angellla29

Citat din: @biss din  10 Iunie 2011, 13:41:17
Alfred Lambremont Webre a scris un articol in care l-a intervievat pe Michael Prince  (aka James Casbolt).
Iata cine e acesta:


Prin urmare Michel P. este un whistleblower antrenat sa fie un cyborg super soldat asasin in SS si structurile de securitate MI-6 U.K . El declara ca Al trei-lea Razboi Mondial a inceput deja, un razboi intre civilizatia umana si ETs.

Este pllanificata totodata si o operatiune de tip ET false flag 

Oamenii aliati cu Complexul Militar Industrial Extraterestru Grey/Reptilian (MIEC) pregatesc in concurenta o operatiune false flag. Aceasta alianta negativa MIEC doreste sa puna stapanire pe Terra =>http://exopolitics.blogs.com/exopolitics/2011/06/james-casbolt-mi-6-buried-alive-pdf.html

In 1964 serviciile secrete din U.S asteptau deja o interventie ET Grey/Reptiliana prin anii 2000-2030

Fortele eliberatoare  :-( :-D din Pleiade si Aldebaran au lovit deja tinte ale MIEC de pe terra.

detalii si sursa =>http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/whistleblower-wwiii-a-war-between-hostile-ets-and-humanity-has-started?CID=examiner_alerts_article



Ar mai fi de citit un articol interesant pe aceasta tema intitulat "Cometa Elenin si steaua pitica sunt parte a unei invazii reptiliene"
detalii si sursa =>http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/researcher-comet-elenin-and-brown-dwarf-star-are-part-of-et-reptilian-invasion


"Consiliul Andromeda este răspunzător de guvernarea galaxiei noastre, şi este format din reprezentanţi ale anumitor sisteme stelare care au funcţii de guvernare şi dezvoltare ale zonelor galactice în care activează. Alfred Labremont Webre a luat un interviu reprezentantului Consiliului Andromeda de pe Pământ în legătură cu anul 2012, cometa Elenin şi Nibiru, şi în care se arată că Elenin are anumite funcţii în schimbarea sistemului solar pregătind intrarea şi stabilirea aici a anumitor corpuri cereşti.

Conform reprezentantului Consiliului Andromeda, aceste transformări includ:

1) o stea pitică roşie se va stabili în sistemul solar transformându-l intr-un sistem binar (format din două stele - soarele şi noua pitică roşie)
2) o nouă planeta locuită de o civilizaţie umanoidă avansată
3) negocierea trecerii planetei Nibiru (locuita de Annunaki) pe langă sistemul solar (astfel încât să nu perturbe sensibilul echilibru al planetelor solare), rezultat obţinut de către Consiliul Andromeda pentru a pune capăt ciclului de perioade în care Annunaki (locuitorii de pe Nibiru) au perturbat grav atât viaţa cat şi resursele naturale ale Terrei de fiecare dată când au trecut pe langă Pământ.

Informaţiile provenite de la Consiliul Andromeda se referă şi la perioada care a mai rămas din anul 2011, precum şi la ce urmează în anii 2012 şi 2013. Conform declaraţiilor reprezentantului Consiliului Andromeda, toate aceste schimbări fac parte din transformările prin ascensiune dimensională a întregului sistem solar, inclusiv a planetei Pământ."

http://www.normal-paranormal.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=795:consiliulandromeda&catid=96:ozn&Itemid=150



"Cutremurul din Virginia, SUA la data de 23 august 2011


Reprezentantul Consiliului Andromeda spune că acest cutremur nu a fost provocat de o mişcare tectonică. Acest mic cutremur a fost rezultatul armelor energetice (de tip sonic) ale Consiliului Andromeda îndreptate pentru a distruge bazele subterane ale micilor cenuşii şi draco-reptilienilor din zona Washington şi adiacent.

Notă importantă: Consiliul Andromeda nu foloseşte deloc arme atomice sau nucleare pentru scopurile sale, deoarece această energie este atât de devastatoare încât distruge aproape complet armonia şi echilibrul local al naturii, nefiind conformă cu scopurile Consiliului. De altfel, jurnalistul independent Robert M. Stanley afirma ca acest cutremur este unul total atipic: adancimea acestuia a fost de numai 160 metri şi s-a simtit în Washington ca unul tipic cauzat de o explozie nucleara, dupa marturia lui Wilbur Allen, fost ofiter Air Force One la Casa Alba."

http://www.normal-paranormal.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=796:consiliulandromeda2&catid=96:ozn&Itemid=150

mm

  Scuze, multe scuze, Ganditorule! Nu am citit atent ce-ai spus. Ai zis bine: "motive de conflict".  Eu am receptionat gresit: cauze de conflict.

  In alta ordine de idei, trebuie sa recunoastem ca si oamenii (majoritatea, de rand) se lasa instigati de catre "minoritatea răilor". Daca răul există latent inauntrul omului, orice "motiv" este un bun catalizator ca omul sa manifeste răul, la rându-i. In acest sens putem considera raul din om ca fiind cauza (conflictelor). Eu diferentiez insa lucrurile si spun, repetandu-ma intr-un fel, ca oamenii neinstigati de nimeni, se comporta normal pasnic. O persoana "posesoare de rau interior" se poate activa in "rau faptuit" sub influenta catalizatorului alcool. Dar o multime de oameni, o populatie, nu poate fi impinsa sa atace o alta populatie de catre betie, (nici) de foame sau alt catalizator ci trebuie sa o dirijeze cineva, un grup mic, un centru de putere, un comitet, etc. Si nu imi vine in minte nici un asemenea atac, starnit din senin, natural, din istorie. [Trebuie luata in considerare aici si scurtimea timpului actiunii, care da caracterul violent. Aceeasi actiune rauvoitoare violenta, intinsa insa pe un interval lung de timp ne da ca rezultat doar o dominare suportabila. Daca timpul e suficient de lung, actiunea rauvoitoare nici nu mai e resimtita ca rea de catre tinta. Pe acest principiu masonii isi "dilueaza" actiunile pe intervale lungi de timp, de sute de ani.]
  In aceste conditii putem spune ca principala cauza a violentei de grup este "fermentul minoritar", un "rau exterior" si nu raul din persoanele grupului. Si vedem de-a lungul istoriei mereu asemenea "fermenti"-cauza si nu vedem "miscari populare naturale". Omul, societatea, lasati in pace, isi vad de-ale lor, lucrand supusi si rabdatori ca sa-si intretina familia. Ei chiar n-au nici un chef sa se bata in sabii sau in puscoace cu nu stiu cine. Doar nebunii. Am vrut sa scot in evidenta, inclusiv cu pretul lungimii postarii, ca societatile umane si-ar vedea de-ale lor pasnic daca nu ar exista sefii, conducatorii, politicienii. [Pe nici unii nu i-am putut inghiti niciodata (mea culpa).]

  Nu prea am incredere in chestiile astea gen "consiliul Andromeda". Nu inteleg, de unde le tot scot unii? In ultimii ani asistam la o inundatie de astfel de informatii foarte exacte despre organizatii galactice practic invizibile. Si aflam de la acesti comandanti invizibili de flote stelare ne-disclosed ce trebuie sa facem noi cand o veni catastrofa!? Oare nu se poate pretinde o minima dovedire a seriozitatii surselor?
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.