Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

WWIII, un razboi intre umanitate si invadatorii cosmici

Creat de abyss, 10 Iunie 2011, 13:41:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

@mm> ei de unde...uite de unde, un clip fierbinte,scos adineaori de la cuptor de thenewagemovement.org, care nu sta cu mainile-n san si racoleaza zilnic grupa-mare!
Raspunsul?
CHANNELING.
Adica draci mai pe scurt.

Galactic Channeling - What Is The Hidden Secret Of Galactic Channelings?

Ganditorul

Perfect de acord cu tine Calatorule dar numai daca daca iei vibratia ca pe un fenomen de sine statator, fara alte implicatii dogmatice - adica sa-ti lasi mintea sa gandeasca liber, fara bariere.

dab270277

Si ma refer aici la barierele etnico-religioase care sunt principalele motive de conflict in lume.

Nu neaparat. Esenta raului precum si esenta binelui sta in noi. Nu stiu cati dintre noi oprim atunci cand lovim un caine pe autostrada si il mangaiem. Oprim in cel mai bun caz si tragem o injuratura ca acel caine a rupt bara de protectie din fata. Sunt cateva exemple ale raului din noi.  Ne credem superiori fata de toate animalele de pe aceasta planeta dar cand este vorba despre loialitate suntem lasi. Cei care cred cu adevarat in ceva ii numim "fanatici".

- Chestia cu "reptilienii" o consider relativa. Nu sunt dovezi prea multe si convingatoare care sa ne indice o astfel de ... clasificare (reptilienii rai contra umanii buni).

In cazul in care noi suntem progeniturile lor sau a altei civilizatii trebuie sa isi asume si ei o parte din greseli.

3) negocierea trecerii planetei Nibiru (locuita de Annunaki) pe langă sistemul solar (astfel încât să nu perturbe sensibilul echilibru al planetelor solare), rezultat obţinut de către Consiliul Andromeda pentru a pune capăt ciclului de perioade în care Annunaki (locuitorii de pe Nibiru) au perturbat grav atât viaţa cat şi resursele naturale ale Terrei de fiecare dată când au trecut pe langă Pământ.

Personal cred ca este o aberatie.

Este posibil sa existe un razboi dar acest razboi se desfasoara intr-o realitate paralela. Ca sa inchei odata si parerea mea legata de subiectul controversat al lui TVM. Nu cred ca acest razboi se poarta pentru sufletele noastre.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain