Sectiune pentru limba româna > Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO)

Bilderberg 2011, St. Moritz, Elveþia, 9-11 iunie

(1/7) > >>

Xanadron:
Citind articolul asta extrem de manipulatoriu :x al "impartialului" BBC, ma-ntrebam daca Paul Dorneanu & Co. vor fi si anul asta prin preajma personajelor :evil: bilderbergiene-n Elvetia.

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-13682082

Comentariile-s cumva de prisos apropo de sugerarea din articol a... nebuniei :-D apropo de orice persoana care devine automat "psihopupu-conspirationista" cind indrazneste sa-si puna simple intrebari logice asupra scopurilor asa-zisei "grupari democratice discrete", cum se autodefinesc bilderbergistii astia (zi sa muriti in chinuri cu democratia voastra-n bratze, javre ordinare imbatate de NWOrgia puterii ! :x)

Mai clar; in loc de comentarii sterile, plasarea citorva grame de plumb in ceafa fiecarui invitat - sau macar tinerea lor la pastrare in locuri intunecoase si reci pentru multi ani :lol: - cred c-ar fi mult mai eficiente decit nenumarate analize sterile bazate oricum doar pe presupuneri (cum ar fi aceea ca aici se decide cine va fi noul sef al FMI).
Pina si aflarea listei invitatilor mi se pare destul de irelevanta "per se", fara cunoasterea tematicii reale a discutiilor de-acolo.

Interesant e oricum faptul ca acum s-a creat un gen de "culoar opac" la intrarea in locatie:

http://www.youtube.com/watch?v=BU2XBc9j0kY&feature=player_embedded

Update-uri pe tema asta, aici:

http://www.prisonplanet.com/bilderberg-2011-prisonplanet-com-master-page.html


Andy:
Citeam azi printr-un ziar de reuniunea grupului , insa am impresia ca se face prea mare valva cu privire la Bilderberg. Foarte secreta oculta asta mondiala, maine-poimaine aflam si meniul cu preferintele fiecaruia. Eu cred ca cei din grupul Bilderberg sunt doar de fatada, altii aflandu-se in spatele lor, plus ca sunt prea multi membrii, dupa parerea mea, lumea e condusa de un grup restrans, un grup ce nu trebuie cunoscut de marea masa.  :star:

romulus:

--- Quote ---Mai clar; in loc de comentarii sterile, plasarea citorva grame de plumb in ceafa fiecarui invitat - sau macar tinerea lor la pastrare in locuri intunecoase si reci pentru multi ani cheesy
--- End quote ---
De ce sa-i impusti monser, ca sunt si ei creaturi ale lui Dumnezeu, vorba Papei !
Si nici cu puscaria nu cred ca se rezolva pentru  ca, rezerva de cadre e practic ....nelimitata !
Cred ca se vorbeste deja prea mult de subiectul asta, fara a avea ceva de esenta de relevat !
Aminteste-ti de  deplasarilor anterioare ale lui Paul , pe dupe ei - cum ar zice un oltean ! Doar stii ce povestea : in afara ca a luat contact cu dispozitivul exterior de securitate , nada, niente, none !
Cel mai bine ar fi daca lumea i-ar ignora. Total .Un an, doi, noua , nouazeci si noua ...
Sunt sigur ca ar veni ei apoi cu o " dare de seama " de cat de importanti sunt ei si ce rahat fac pe Terra !
Am zis !

Nox:

--- Quote from: Xanadron on  09 June 2011, 13:47:42 ---Citind articolul asta extrem de manipulatoriu :x al "impartialului" BBC, ma-ntrebam daca Paul Dorneanu & Co. vor fi si anul asta prin preajma personajelor :evil: bilderbergiene-n Elvetia.

--- End quote ---

http://www.infocon.ro/2011/06/bilderberg-2011-pe-cale-sa-inceapa/

Rãspunsul la întrebarea-þi :)...

rontzo:
am si eu cateva completari usor malitioase la subiect

1. pentru Andy : sa stii ca de faptul ca liderii nostri sunt de fapt marionete s-au prins deja demult altii si au mai si zis-o cum trebuie:
  “Lumea este condusa de cu totul alte personaje decat cele pe care le vad neinitiatii”
   Benjamin Disraeli
2.  daca cititi scurta prezentare de la documentarul Sfarsitul saraciei  http://antiiluzii.blogspot.com/2011/06/sfarsitul-saraciei.html, poate ajungeti si voi la concluzia ca de fapt mica sueta "tres chic" a alora de la Bilderberg  e poate din etapele normale si usor mai transparente din jobul curent al papusarilor ( sau de ce nu? - al ajutoarelor de papusari sau a majordomilor acestora - nu sunt sigur care se potriveste mai bine...)                        

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version