Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Neuschwabenland - Expeditia germana antarctica 1938-1939

Creat de abyss, 01 Iunie 2011, 15:18:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss



Un tip din Danemarca pe nume Christian Andreas Henriksen pretinde a fi descoperit aceasta pelicula de film 16mm intr-un magazin de antichitati. Filmul a fost refilmat si convertit in format wmv.

Alte detalii poate ne adauga printr-o traducere colegul Xanadron ori Lilith_ice daca sunt amabili... Nu de altceva dar germana mea s-a ruginit precum mitralierele germane ingropate in curte de catre bunicul meu :)

Vizionati documentarul aici =>http://vimeo.com/9950795  





Xanadron

Interesant - dar mai nimic nou in plus fata de numeroasele filmuletze cu tema similara de pe iutiub, compadre @biss.
Poate doar cu exceptia unor imagini ale unor pesteri antarctice (aparent de origine naturala) enorme.
Si ale unor planuri de cupole betonate impresionante - ba chiar in faze reale de constructie - din care n-am inteles insa daca erau construite-n Antarctica sau aiurea (fiindca explicatiile scrise lipseau la pasajele respective).

In orice caz, ceva-cumva.... serios au construit clar nazistii p-acolo, inca din 1939.
Daca baza/bazele lor mai functioneaza inca, ramine de vazut... :roll: (desi au aparut recent dovezi ca - printre multe altele - peste 10.000 de femei cu genotip "arian" ar fi fost trimise spre Neuschwabenland doar din Ucraina temporar ocupata).
In filmul IRON SKY se spune c-om vedea... pe dracu  :evil: :-D in citiva ani (venind insa de pe Luna, :moon: nu de la Polul Sud).

http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDw



P.S. Nazistu' moto "lunatic" are masca de oxigen, OK, dar motorul BMW-ului sau cu ce-o functiona, ei?! :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

In lucrarea ,,Baza Antarctica a lui Hitler: Mitul si realitatea" autorii Colin Summerhayes si  Peter Beeching demonteaza ipoteza fantezista privind baza germana din Arctica.

Prezint traducerea abstractului lucrarii mai jos:
In anul 1939, o expeditie secreta germana a vizitat Dronning (sau Tinutul reginei Maud)  din Antarctica, aparent  cu intentia printre altele de a stabili o baza acolo. Intre 1943 si 1945 britanicii au initiat o operatiune secreta in Antarctica cu nume de cod Tabarin. Personal al regimentului SAS, fortele britanice sub acoperire operand in spatele liniilor inamice, par sa fi fost implicate.
In iulie si august 1945, dupa capitularea Germaniei,  doua submarine nemtesti  au ajuns in Argentina.  Fusesera oare acestea parte a unei misiuni secrete destinate a duce in Antarctica oficialitati naziste si comorile jefuite de Reich? 
In emisfera sudica in vara 1946–1947, US Navy par sa fi 'invadat' Antarctica cu un mare numar de soldati. Oeratiunea, denumita Highjump, a fost clasificata. In 1958, 3 bombe nucleare au fost detonate in regiune, ca parte a unei alte operatiuni secrete a USA cu nume de cod Argus. Avand in vedere lipsa initiala de informatii in ce priveste aceste activitati, nu este surprinzator poate ca unii oameni au interconectat toate acestea pentru a produce un tipar in care guvernele sa fie acuzate de ascunderea informatiilor despre 'ceea ce s-a petrecut cu adevarat', si sa construiasca din bucati de informatii mitul  unei mari baze Germane in Antarctica si a eforturilor aliatilor de a o distruge.
Folosind  cunstintele capatate despre Antarctica si informatiile privind aceste activitati care au fost publicate incepand din anul 1940, se demonstreaza:
- ca cele doua submarine nemtesti nu puteau sa ajunga in Antarctica;
- ca nu exista nici o  baza secreta Germana in Dronning –Tinutul Reginei Maud;
- ca trupele SAS nu au atacat respectiva baza Germana (n.t. deoarece nu exista);
- ca militarii din SAS  aveau insarcinari/slujbe civile; ca operatiunea Highjump era desemnata sa antreneze US Navy pentru un posibil  razboi cu Uniunea Sovietica in zona Arcticii, si nu sa atace vreo pretinsa baza Germana din  Antarctica;
- ca operatiunea Argus a avut loc deasupra oceanului la mai mult de 2000 km nord de  Tinutul Reginei Maud.
Activitile care erau clasificate secret au fost subsecvent declasificate si nu este acum dificil sa separi adevarul de fictiune, in ciuda faptului ca multi vor gasi de cuviinta si atractiv sa o faca.

http://journals.cambridge.org/action/displayIssue?jid=POL&volumeId=43&seriesId=0&issueId=01

In concluzie: freighterul Schwabenland convertit in purtator de hidroavion (atentie a nu se confunda cu un portavion deoarece pe portavion DECOLEAZA si APUNTEAZA avioane) a cautat locuri pentru eventuale baze gemane si sa-si asigure ruta sudica si aprovizionarea printre altele cu seu de balena - necesar pt procesul de saponificare - rezultatul fiind sapunul. Proiectul nu a fost continuat din cauza izbucnirii razboiului.



tractorbeam

Citat din: Xanadron din  02 Iunie 2011, 07:28:54
...(desi au aparut recent dovezi ca - printre multe altele - peste 10.000 de femei cu genotip "arian" ar fi fost trimise spre Neuschwabenland doar din Ucraina temporar ocupata)...

Cred ca alea 10.000 de femei din Ucraina au ajuns la munca fortata in fabricile germane subterane si probabil csa putine au supravietuit regimului de casi-exterminare. :martiansad:

Xanadron

Ipoteza "non-conspirationista" expusa mai sus nu trebuie exclusa aprioric, evident.
Desi eu inclin sa cred in alte variante - din simplul motiv ca analiza dovezilor (fie ele unele doar circumstantiale) face plauzibil un cu totul alt tablou al situatiei.

Citeva ipoteze, aici:

http://www.bibliotecapleyades.net/antarctica/antartica24.htm

...si evident in multe alte locuri, dar fara o tratare intotdeauna atenta si documentata a temei (domeniu in care exceleaza, repet, dr. Joseph Farrell). Ale carui lucrari (vreo cinci doar pe tema "actual Nazi connections") nu pot fi, din pacate, rezumate.

Citeva extrase pentru non-anglofoni:

The Germans were the world's experts at building and inhabiting underground metropolis.
Germanii erau [si sint inca ;) - n.b.] experti in domeniul constructiilor subterane.

At the end of the war the United States gave anything concerning Ohrdruf a top secret classification for 100 years upwards. The fact that there had been substantial underground workings there, and Ohrdruf was the location of the last Redoubt, was concealed absolutely. Fortunately for researchers, in 1962 the DDR had taken sworn depositions from all local residents during an investigation into wartime Ohrdruf, and upon the reunification of the two Germanys in 1989, these documents became available to all and sundry at Arnstadt municipal archive.

La finele WW-II, americanii au decis secretizarea pentru 100 ani a deocumentelor referitoare la operatiunea "OHRDRUF". Orice dovada a faptului ca vastele buncare de la Ohrdruf erau reale si constituiau locatia "ultimei redute naziste" era astfel ascunsa. In 1962, oficialitatile RDG-iste ale epocii au luat insa depozitii numerosilor martori oculari si aceste documente au devenit accesibile dupa reunificarea din 1989, putind fi consultate la arhiva primariei din Arnstadt.

From the Arnstadt documents it is clear that the Charite Anlage unit operated in a three-story underground bunker with floors 70 by 20 meters.

Din aceste documente reiese clar ca "Charite Anlage" (Instalatia Charite) opera intr-un buncar cu trei nivele subterane, de dimensiunile 70 x 20 m.

When working, the device emitted some kind of energy field which shut down all electrical equipment and non-diesel engines within a range of about eight miles. For this reason, even though Ohrdruf was crawling with SS, it was never photographed from the air nor bombed. Declassified USAF documents dated early 1945 admit the existence of an unknown energy field over Frankfurt/Main "and other locations" which "fantastic though it may appear" were able to "interfere with our aircraft engines at 30,000 feet."

Cind intra in functiune, instalatia emitea un gen de camp energetic ce interfera cu orice echipament electric (si motoare non-diesel) pe o raza de circa 8 mile (13 km). Din acest motiv, baza Ohrdruf nu a fost vreodata fotografiata din aer sau bombardata de Aliati, desi viermuia de trupe SS. Documente USAF declasificate (datate 1945) recunosc existentza unor "stranii campuri energetice" deasupra orasului Frankfurt/Main "si a altor locatii", care "interferau cu motoarele avioanelor noastre ce zburau la 9.000 m altitudine".

Ohrdruf rebuilt below Neu Schwabenland during the last two years of the war would not have been difficult, and since Charite Anlage had the highest priority of anything in the Third Reich, it seems likely that it must have been.

O baza tip OHRDRUF reprodusa in Antarctica sub eventuala baza nazista, in timpul ultimilor doi ani ai razboiului, este o ipoteza deloc SF, fiindca nu ar fi constituit deloc o misiune dificila. "Charity Anlage" era o prioritate absoluta pentru conducatorii celui de-al treilea Reich, asa ca toate datele converg spre verdictul "plauzibil".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cit despre documentele privitoare la "arienele ucrainience" si destinatia lor exacta (Baza 211, selectate de unitatea speciala condusa de Himmler -  Antarktische Siedlungsfrauen) - in episodul viitor...  :wink:

Fiindca (no offence, draga tractorbeam) cred ca trebuie "sapat" mai mult inainte sa subscriem la orice cartzulie dezinformatoare - dupa mine, evident... dar cu argumente zic asta.

Unele surse fiind pentru mine chiar "la prima mina" - adica, de pilda, un fost ofiter SS dispus la oarece "povesti" acum doua decenii, in Germania. 8-)


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Sincer nu te contrazic Xanadron, dar cred ca nazistii nu au reusit singuri sa asigure logistica necesara unei baze antarctice iar in ce priveste project Charite cred ca exista o asemanare extraordinara intre efectele electro-magnetice ale OZN si ceea ce producea masinaria respectiva. Daca pot crede ca in interiorul Germanei, unde existau toate facilitatile, asa ceva putea fi construit cu succes, ma cam indoiesc de posibilitatea replicarii Charite atat de departe de teritoriul Reich-ului.
Problemele de logistica ar fi fost insurmontabile, gandeste-te numai la necesarul de aprovizionat pentru 10.000 muncitori fie ei si femei detinute, la necesarul de trupa SS stiut fiind ca in acea zona un supliment al fortei armate in caz de revolta era dificil de adus, mai mult cum Germania nu a fost regina marilor ci UK, nu uita ce cafteala si-au luat nemtii de la flota british la inceputul razboiului, nu cred ca Hitler risca atatea resurse la mama dreaqu' cu linii de comunicatie si de aprovizionare absolut nesigure, cand avea o Europa cucerita la picioare, Peenemunde la urma urmei era in Germania.

aress1818

O traducere aproximativa

"Nava Schwabenland a fost pregatita pt misiune in toamna 38 pe langa Hamburg, puteau trimite avioane cu greutate pana la 10 tone cu ajutorul unei catapulte cu abur (!) situata in spatele navei, la pupa, au ajuns acolo, au pozat si au cartografiat
Siegfried Sauter avea una din cele mai imp misiuni, sa cartografieze cele mai inalte culmi ale muntilor de acolo pan la 4000m
mai mult de 11 mii poze au fost stored intr-un buncar in Berlin
dupa aceea se explica cum au intalnit icebergurile, au ajuns la pesteri, si au facut un zbor de recunoastere
trebuiau dupa aceea sa amerizeze intr-un loc fara gheata, k sa recupereze aviaonele la bord cu o macara
dar in locu ala unde erau, asta nu era posibil, s-au deplasat mai la sud, intorsi pe nava, au inceput sa organizeze planuri pt  o baza permanenta acolo
baza 211
capabila sa adaposteasca 5000 oameni, specialisti, administratori si civili cu drepturi speciale"


Xanadron

Citat din: tractorbeam din  03 Iunie 2011, 10:27:55
Sincer nu te contrazic Xanadron, dar cred ca nazistii nu au reusit singuri sa asigure logistica necesara unei baze antarctice iar in ce priveste project Charite cred ca exista o asemanare extraordinara intre efectele electro-magnetice ale OZN si ceea ce producea masinaria respectiva. Daca pot crede ca in interiorul Germanei, unde existau toate facilitatile, asa ceva putea fi construit cu succes, ma cam indoiesc de posibilitatea replicarii Charite atat de departe de teritoriul Reich-ului.
Problemele de logistica ar fi fost insurmontabile, gandeste-te numai la necesarul de aprovizionat pentru 10.000 muncitori fie ei si femei detinute, la necesarul de trupa SS stiut fiind ca in acea zona un supliment al fortei armate in caz de revolta era dificil de adus, mai mult cum Germania nu a fost regina marilor ci UK, nu uita ce cafteala si-au luat nemtii de la flota british la inceputul razboiului, nu cred ca Hitler risca atatea resurse la mama dreaqu' cu linii de comunicatie si de aprovizionare absolut nesigure, cand avea o Europa cucerita la picioare, Peenemunde la urma urmei era in Germania.

Evident ca, prin prisma istoriei "oficiale", cele mai multe din ipotezele aparent incredibile legate de capabilitatile nazistilor  pot fi demontate extrem de usor (multe din capabilitati fiind nefolosite... voluntar de catre nazisti in opinia mea, din motive analizate cu alte ocazii - pe topicul "Hitler?" de pilda).

Pe de alta parte, pozitionarea pe una din pozitiile diametral opuse pe subiectul asta extrem de vast si dintotdeauna ocultat de catre stim noi cine :evil: depinde in cea mai mare masura de modul de perceptie a cauzelor reale ale celei de-a doua conflagratii mondiale.
Care poate fi privita ca o "simpla" confruntare pe linia multor altora din istorie - incluzind aici foamea de "spatiu vital" si implicit rapacitatea cu toate nuantele setei de dominare specific umane - sau... radical ALTFEL.

Unghi de vedere "mai altfel" care ar include acceptarea implicarii unor forte "nepamintene" :martiansad: SI in conflictul numit WW-II. Cu consecinte intr-adevar cu tente SF, dar deloc imposibile (incluzind pina si folosirea clonelor :-( in al doilea razboi mondial).
O tema la care ar merita revenit (zic eu) cu orice ocazie - daca ar fi si destul timp pentru asta... 8-)
Dar nu prea mai e, din pacate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

 Nu stiu daca topicul ales de mine e cel mai potrivit pentru ceea ce voi posta tinand cont ca informatiile au legatura si cu Antarctica si cu Tibetul si cu ipoteza Pamantului Gol si cu o problema mai sensibila prescurtata cu acronimul E.L.E. - dar procentul major al celor ce se prezinta mai jos vizeaza problema Nazistilor in Antarctica.

http://www.youtube.com/watch?v=DB9f30cNYDA&feature=player_embedded#!

Hollow Earth Hohle Erde This video will blow your mind 2/3

Hollow Earth Hohle Erde This video will blow your mind 3/3

Nu sunt un mare fan al postarii videoclipurilor YT ca si raspuns la un subiect, dar in acest caz a fost singura posibilitate (neavand cum sa verific arhive rusesti si nici alte surse de pe internet datorita impedimentului lingvistic  :lol:)

Intrebarea care in acest caz este retorica - dar apare inevitabil, este:
Rusii stiau ?  :-D

Cateva sfaturi:
Nu va lasati captivati sau enervati de muzica din fundalul videoclipurilor - ma bine urmariti fara sonor
Nu abandonati urmarirea videoclipurilor chiar daca observati ca sunt informatii care se repeta: printre ele sunt inserate si informatii noi.
Va fi nevoie sa apasati pe Pauza din cand in cand pentru a putea citi informatiile care se deruleaza.
Finalul primei parti nu are legatura cu subiectul - chiar daca e interesant din alte puncte de vedere - asa ca imi cer scuze pentru inconvenient. Nu ma pricep la editare video  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

Ar putea spune cineva cand au fost procesate, cand au fost aruncate pe net aceste filme ?

Siberia

Citat din: Ganditorul din  27 August 2011, 15:37:16
Ar putea spune cineva cand au fost procesate, cand au fost aruncate pe net aceste filme ?


Daca le deschizi in YT scrie data cand au fost postate. Dca nu ma inseala memoria, intre Martie si Iunie 2011.
Nu stiu cand au fost procesate si nici de cine.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti


lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

fiulploii

Esti buna sa faci un mic rezumat pentru cei ca mine care au lipsit de la cursul de limba germana ?
Multumesc anticipat.

Xanadron

Ca sa nu mai deschid alt topic, bag aici articolul asta important - si nu doar fiindca vine dintr-o sursa credibila (Linda Moulton-Howe):

https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2275&category=Environment

Noua confirmare a unei deschideri antarctice ocultate redeschide discutiile asupra ipotezei "The Hollow Earth" cu toate ramificatiile ei, de la presupusele baze naziste active [mai ales] dupa WW-II (Neuschwabenland) si pina la enigmatica expeditie militara postbelica a amiralului Byrd:
http://www.phfawcettsweb.org/byrd.htm

...ca sa nu merg prea departe cu speculatiile (deocamdata) despre colaborarea umano-ET :-) derulata tot in Antarctica.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/