Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Intr-un cuvant ARTA!

Creat de jackie28t, 15 Aprilie 2006, 19:03:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

Un plictis fără cauze aparente m-a lovit fix în plex de fo doua zile din care, zicându-mi că nu-i deloc bine să pierd atâtea secunde din viaţă de pomană, am încercat să ies cumva. Prin urmare am început să răsfoiesc revista "Magazin" unde am dat peste acest articol:  http://www.revistamagazin.ro/content/view/11824/20/
Aşadar "dacă vrei, poţi" aproape orice chiar dacă te împiedici  :-D pentru că, aşa cum zicea un filozof, nu conteaza de câte ori cazi ci să te ridici de fiecare data ( mă rog, ceva în acest sens, nu este un citat ).
Ataşez şi câteva imagini.

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

classic

#106
Nu stiu cat e arta, dar cu siguranta e maiestrie.
! No longer available
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

maura

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

maura

"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05