Sectiune pentru limba româna > Emisiuni Radio/TV

Codul lui Oreste revine la Antena 2

(1/2) > >>

N0mad:
 Sambata  21.30-23.00

Reluare vineri orele 17.30Acesta este lincu dac vreti sa vedeti emisiune.

CODUL LUI ORESTE | 21.MAI.2011 Invitat: Codrin Stefanescu  DESPRE EXISTENTA EXTRATERESTRILOR!.


http://www.youtube.com/watch?v=jSJh8J23H5k

rontzo:
Asta e printre putinele lucru noi si bune care s-au mai intamplat recent :p
chiar imi lipsea emisiunea lu' nepotu ' Oreste

jean:
In filmul de mai sus dar si prin alte parti se vehiculaza ideea ca, pe Pamant au existat mai multe civilizatii ale oamenilor. Parca in film spune ca au mai fost patru inaintea noastra. :?
Nu stiu....Ceva nu pare in regula, nu au fost creatorii in stare sa creeze o rasa care sa mearga in mod continuu pe calea progresului? Si chiar daca nu, de ce nu au intervenit ajutandu-ne? Nu inteleg de ce de fiecare data ar fi trebuit sa vina cu o rasa noua.
Eu cred ca, faptele stau cu totul altfel. Cred ca, nicio data nu au disparut oamenii cu totul si adusi altii noi. Cred ca, ei au intervenit in mod continuu asupra noastra facand schimbarile din mers. Au disparut probabil, cei care nu prezentau interes pentru progres (scopul urmarit de ei). Cred ca intevin si acum, vezi cazurile de rapiri de persoane si interventiile asupra lor. Cred ca aceasta ipoteza explica mult mai bine fenomenul.

rontzo:
@ Jean
..parerea mea este ca sigur anumite lucruri n-au fost pe placul celor care ne-au creat- se pare ca proiectul initial a deviat  de la ce urmareau ei ca finalitate- asa ca un reset de sistem s-a impus- si se pare ca nu numai odata - cred ca subiectul asta a mai fost discutat ce putin odata pe forum.
de altfel genul asta de ipoteza este vehiculat si in comedia SF "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" (2005)
s-auzim de bine

pana una alta am trecut cu bine de 21 mai si acum ne-au dat habarnishtii aia de "ros" subiectul cu 11.11.2011 - sa te tii nene ! ca avem de lucru ( vorbesc de aia mai slabi de inger :p )

ativista:
Referitor la hieroglifele ce reprezinta avioane , etc nu are nicio legatura cu sfinx-ul...daca nu ma insel ele apar in templul Abydos , estimat la o vechime de 12000 de ani . Va rog verificati inainte sa publicati dezinformari...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version