Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cine suntem...de unde venim?

Creat de Urban, 13 Mai 2011, 21:48:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

"Cine suntem...de unde venim...?
Cand vom gasi raspunsul la aceste intrebari, altfel vom privi zeii, dumnezeii si extraterestrii...
Se tot vehiculeaza ideea ca omul isi foloseste foarte putin din potentialul urias al creierului...10-15 %...
Cu un procentaj atat de mic omul a cucerit planeta...
Omul a trimis rachete in spatiul cosmic, a explorat fundul oceanelor, a gasit leac la o multime de boli, a inventat automobilul, avionul, televiziunea, calculatorul, laserul, a intrat in profunzimile atomului...
A dezlegat multe "mistere" ale naturii, ale lumii ce-l inconjoara...
Alti oameni si-au descoperit sau dezvoltat calitati sau capacitati "aparte"...telekinezie, telepatie, clarviziune...
Cum ar fi daca oamenii  si-ar folosi 50-80 % din creier...?
Ar fi  "supermani"...?
Cu siguranta...!
Iar zeii,dumnezeii si extraterestrii nu cred ca ne vor mai tine predici ori se vor umfla in pene sau "figuri" in fata noastra...Cand vom afla adevarul cred ca va fi sfarsitul lor...
Cred in mitul lui Prometeu...Cred ca omenirea ii va trece la "index" pe asa-zisii  "zei"...
Avem o origine "divina", nu suntem maimute evoluate ori domesticite prin jocul hazardului sau prin interventiile extraterestrilor evoluati, spirituali, destepti si morali nevoie-mare...
Mai degraba cred ca omul a involuat..."De ce" sau "cum", greu de raspuns...
Adevarul privind Originea noastra e ascuns in spatele multor porti cu cifruri, coduri, lacate si lacatele...
Un adevar care, odata aflat, va aseza Omul acolo unde-i este locul : Deasupra zeilor !"     
(SHADOWMAN)

SLEAH19

#1
      

         Devine aproape oligatorie din vreme în vreme , o resetare a minþii, a inimii, a  sufletului, a scãrii de valori intuitive iniþiale .

       Devine aproape necesarã pentru noi , din când în când , O secundã de normalitate.

   SHADOWMAN are acum toate rãspunsurile ,   pãcat cã nu le mai  poate posta !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

#2
Cine suntem...suntem doar o bucata de carne, un potir viu care umplut cu razele luminii vesnice devine o noua Fiinta, o noua Constiinta. Turnati in el informatie (emotii/sentimente) si se va aprinde un nou soare, unul interior. Aici, taramul acesta al manifestarii fizice e Marea Oglinda in care te definesti ca Principiu, te recunosti... iti amintesti cine esti, esti chiar Tu, Cel Fara De Inceput si Fara De Sfarsit.
Shadow avea dreptate, am involuat. Aici unde suntem e punctul cel mai indepartat fata de Sursa, e zona vibratiilor, a frecventelor joase. E marginea a ceea ce Exista. Noi impingem necunoscutul prin cunoastere, realizare, constientizare. Suntem un nou val, o noua unda, o alta pulsatie a constientizarii de sine ce apartine Constiintei Primare. Avem in creierul uman neuroni specializati in a capta si decoda informatie din toate cele 7 planuri ale existentei.
........................
Suntem cei din linia I. Acum. Maine vor veni altii dupa ce noi toti ne vom trezi si ne vom aminti cine suntem.


Dar gata cu mica contemplare, presupun ca se va  discuta mult pe acest topic generos ca si cuprindere.
Iata ceva interesant, e pentru cei pasionati - Cine a scris agenda reptiliana?
http://www.ufodigest.com/article/who-wrote-reptilian-agenda-john-lash

Siberia

CitatShadow avea dreptate, am involuat. Aici unde suntem e punctul cel mai indepartat fata de Sursa, e zona vibratiilor, a frecventelor joase.
Total de acord !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

arckadii

Parerea mea este ca am involuat intr-adevar si cred ca raspunsul sta in spatele incarcaturii cu existenta materiala pana la refuz. S-a uitat de suflet si de planul spiritual. De altfel este cam greu sa iti aduci aminte de ele cand esti "tras in jos" de toate chestiile pamentesti.
Shadowman, probabil ca stie, da... si vom sti si noi probabil. Pana atunci ramanem la supozitii.

PS: nice post Urban and nice to see you again posting:)

Ark

jean

  Cred ca suntem entitati care, in cursul existentei noastre, traim mai multe cicluri. Unul din ele fiind viata pe acest pamant. Un exemplu care ar putea explica cele de mai sus ar fi urmatorul:
Sa ne gandim la fluture, aceasi entitate este ou, larva (omida), crisalida (nimfa) si flutre. Aceasi entitate in cicluri diferite. Daca am putea comunica cu o omida si i-am spune: ,,Tu vei avea aripi, vei zbura, vei manca polen, vei fi fluture", nu te va crede. Cum sa fac eu asa ceva?.... Cand eu ma tarasc si mananc frunze dupa care functiile mele se opresc si mor. Nu va sti niciodata ca se va transforma in altceva.
Cam asa se intampla cu noi. Corpul fizic care moare, este o adaptare a noastra la acest mediu de la suprafata pamantului. Cand murim, incepem un nou ciclu in alte dinensiuni. Nu are rost moartea si nasterea atator indivizi pe suprafata acestui pamant. Exista un scop, care din pacate ne scapa.
De unde venim?....Cine nu ar vrea sa stie...
Important este ca, in cazul nostru, ca si in cazul altor fiinte, informatia genetica reuseste sa se transmita si sa se adapteze la mediu. Poate chiar sa evolueze. Cred ca aici este cheia. Care este scopul, ce se urmareste? Sau ce se urmareste de catre altcineva?
Citat din: arckadii din  14 Mai 2011, 17:33:09
Parerea mea este ca am involuat intr-adevar
Am vazut ca, mai multi colegi sustin aceasta teorie. Nu sunt de acord. Am involuat fata de ce?...Care este referinta. Construtiile antice?  Poate au fost facute de altcineva sau de o fractiune mica a oamenilor care au trait atunci, restul fiind barbari. Daca civilizatia noastra se va distruge, ceva tot va ramane dupa noi care va uimi pe urmatori care vor veni. Pana vor ajunge la nivelul nostru vor crede si ei ca si noi ca sunt involuati. Atunci cum ramane cu evolutia noastra?
Si noi ca si inaintasii nostrii avem o mica parte evoluata iar restul.....barbari? :-D
Ce inseamna evolutia pt. alte entitati? Cu ce o comparam? daca nu cunoastem si alte enitati evoluate.
Poate ca si evolutia omului trece prin mai multe faze, adaptarea la mediu, modificarea mediului in folosul sau, spiritualitate, etc.
Adevarul este dincolo de noi

silviu

Ce mi se pare interesant este ca majoritatea cartilor religioase ale omenirii vad fiinta umana ca fiind un spirit intr-un corp material care l-a moarte continua sa existe.
Ce se intimpla dupa moarte? Tocmai aici e problema.Pentru ca Vedele indiene spun ceva Coranul ceva total diferit,Sint oameni care au primit asa zise revelatii dar ele se contrazic unele pe altele in ce priveste moartea si ce se intimpla dupa.
Daca totusi moartea e moarte, opusul vietii[to be or not to be]
Exista totusi cineva care a vorbit in termeni diferiti de moarte si anume Isus.El a spus despre sine ca este fiul lui Iahwe si ca a venit sa rascumpere omenirea[nu intru in detalii]
Dar ce ma surprins la Isus e ca el nu vorbeste de o continuitate a eului dupa moarte.El prezinta un concept total diferit si anume INVIEREA.
Parerea mea e ca varianta cea mai simpla e cea adevarata.
Cine suntem? De unde venim? Raspunsul il gasim in Geneza prima carte a bibliei.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu raspunsul meu.

Urban

Citat din: silviu din  15 Mai 2011, 04:57:29
Ce mi se pare interesant este ca majoritatea cartilor religioase ale omenirii vad fiinta umana ca fiind un spirit intr-un corp material care l-a moarte continua sa existe.

Majoritatea cartilor religioase au fost scrise de catre cei care astazi detin 99,99% din planeta (bine, nu de catre ei exact dar de parintii parintilor lor s.a.m.d.)

Citat din: silviu din  15 Mai 2011, 04:57:29
Daca totusi moartea e moarte, opusul vietii..

Daca Viata e "Moarte" si Moartea "Viata"?
Cum ar fi?

Tayka

Citat din: silviu din  15 Mai 2011, 04:57:29
... ce ma surprins la Isus e ca el nu vorbeste de o continuitate a eului dupa moarte.El prezinta un concept total diferit si anume INVIEREA.
Parerea mea e ca varianta cea mai simpla e cea adevarata.
Cine suntem? De unde venim? Raspunsul il gasim in Geneza prima carte a bibliei.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu raspunsul meu.

Pãrinte Silviu-Cu tot respectul mã vãd obligat sã te contrazic:
Îvierea în trup carnal este o mare eroare(dar care este fãcutã f. atent ºi intenþionat) de cãtre religia iudeo-creºtinã( asta ca sã nu spun..cretinã.).S-au fãcut statistici privind acest tip de ''reînviere''ºi sa ajuns la concluzia cã dacã ar învia toþi morþii vom trebuii sã stãm lipiþi unul de altul pe întreg pãmântul (ºi pe insule),ºi sã þinem în spinare fiecare câte un alt înviat,iar 1/3 din noi (pe care a picat mãgãoaia)vor trebuii sã þinã în spinare câte doi . :-D ªi pe urmã ce mâncãm cu toþii?unde ne facem ..necesitãþile? pânã atunci când vom ajunge la rând sã fim judecaþi  :roll: :x .O judecatã dreptã,sumarã dureazã mãcar 20 minute fãrã dreptul la apãrare ºi fãrã enunþarea probatoriului,ºi aºa dacã ai ghinionul sã ajungi la rând printre ultimii(în câteva milenii bune)ºi sã mai þii între timp vreo doi co-înviaþi pe dupã cap(asta dacã nu reuºeºti eventual sã dai ceva mitã curþii).Mai e o problemã cu materia primã pentru ''confecþionarea'' noilor trupuri care va scãdea cota zero pe Terra cu circa 0,7 m.iar pentru apa necesarã vor trebuii desalinizate apele Atlanticului ºi încã niscai mãri la pachet cã doar conþinem muultã apã.Mai ar fi problema cu ordinea publicã,cã dacã vom ºtii cã am înviat cu toþii ,ne vom cãuta rudele,iubitele,sau pe cei care ne-au înºelat,s-au ne-au ucis..dacã nevasta sa re-mãritat dupã moartea ta..acu are ocazia sã dea de dracu. :evil:Ar mai fi încã multe probleme(colegii poate vi le explicã)Aºa cã încercaþi altã variantã de a sta la coadã la judecata de apoi,cã acolo nu e ca la aghiasmã sau la sarmale unde;mai dai un cot,mai dobori o babã,(asta în cazul în care baba nu e.. travestitã pentru a intra prin faþã)cã dacã ai ghinionul ºi nimereºti aºa ceva pe urmã ,,nu vei mai avea cu ce mânca
sarmalele. :roll: :-D.În ideia cã veþi lua expunerea mea mai în glumã,mai în serios vã doresc o cât mai grabnicã trezire din '' negura dogmei''.
                               Cu multã stimã.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Cautatorul

Citat din: Tayka din  15 Mai 2011, 12:58:35
Îvierea în trup carnal este o mare eroare(dar care este fãcutã f. atent ºi intenþionat) de cãtre religia iudeo-creºtinã( asta ca sã nu spun..cretinã.).

.....
ªi pe urmã ce mâncãm cu toþii?unde ne facem ..necesitãþile? pânã atunci când vom ajunge la rând sã fim judecaþi  :roll: :x .
...
În ideia cã veþi lua expunerea mea mai în glumã,mai în serios vã doresc o cât mai grabnicã trezire din '' negura dogmei''.

Mai in serios invierea va avea loc din trup stricacios in trup nestricacios:

"Ce spun eu, fraþilor, este cã nu poate carnea ºi sângele sã moºteneascã Împãrãþia lui Dumnezeu; ºi cã, putrezirea nu poate moºteni neputrezirea. Iatã, vã spun o tainã: nu vom adormi toþi, dar toþi vom fi schimbaþi, într-o clipã, într-o clipealã din ochi, la cea din urmã trâmbiþã. Trâmbiþa va suna, morþii vor învia nesupuºi putrezirii, ºi noi vom fi schimbaþi. Cãci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, sã se îmbrace în neputrezire, ºi trupul acesta muritor sã se îmbrace în nemurire. Când trupul acesta supus putrezirii, se va îmbrãca în neputrezire, ºi trupul acesta muritor se va îmbrãca în nemurire"

Noul Testament, 1 Corinteni 15:50-58


Oamenii nu vor mai manca si bea, si nici la wc nu vor mai merge... :x
Cautati despre invierea trupurilor pe internet.
Un link destul de explicit este la:

http://www.resurse-ortodoxe.ro/carti-ortodoxe/dogmatica-sf-ioan-damaschin/despre-inviere/

Pariez ca daca refacem calculul acela, nu va rezulta ca trebuie sa tinem 2 in  brate... ca sa avem loc pe Pamant avand in vedere populatia scazuta a Terrei pana acum 200 ani.

Si eu va doresc o grabnica trezise din negura superficialitatii si necunoasterii.

Urban

#10
@Cautatorul

Sa-ti spun o "taina": suntem in 2011.
Din ce zici, banuiesc ca tu astepti un trup nestricacios, corect?
Nu mi-ar conveni sa nu mai merg la WC, mie acolo imi vin ideile.

Arhanghelul

Citat din: Tayka din  15 Mai 2011, 12:58:35
Pãrinte Silviu-Cu tot respectul mã vãd obligat sã te contrazic:
Îvierea în trup carnal este o mare eroare(dar care este fãcutã f. atent ºi intenþionat) de cãtre religia iudeo-creºtinã( asta ca sã nu spun..cretinã.).S-au fãcut statistici privind acest tip de ''reînviere''ºi sa ajuns la concluzia cã dacã ar învia toþi morþii vom trebuii sã stãm lipiþi unul de altul pe întreg pãmântul (ºi pe insule),ºi sã þinem în spinare fiecare câte un alt înviat,iar 1/3 din noi (pe care a picat mãgãoaia)vor trebuii sã þinã în spinare câte doi . :-D ªi pe urmã ce mâncãm cu toþii?unde ne facem ..necesitãþile? pânã atunci când vom ajunge la rând sã fim judecaþi  :roll: :x .O judecatã dreptã,sumarã dureazã mãcar 20 minute fãrã dreptul la apãrare ºi fãrã enunþarea probatoriului,ºi aºa dacã ai ghinionul sã ajungi la rând printre ultimii(în câteva milenii bune)ºi sã mai þii între timp vreo doi co-înviaþi pe dupã cap(asta dacã nu reuºeºti eventual sã dai ceva mitã curþii).Mai e o problemã cu materia primã pentru ''confecþionarea'' noilor trupuri care va scãdea cota zero pe Terra cu circa 0,7 m.iar pentru apa necesarã vor trebuii desalinizate apele Atlanticului ºi încã niscai mãri la pachet cã doar conþinem muultã apã.Mai ar fi problema cu ordinea publicã,cã dacã vom ºtii cã am înviat cu toþii ,ne vom cãuta rudele,iubitele,sau pe cei care ne-au înºelat,s-au ne-au ucis..dacã nevasta sa re-mãritat dupã moartea ta..acu are ocazia sã dea de dracu. :evil:Ar mai fi încã multe probleme(colegii poate vi le explicã)Aºa cã încercaþi altã variantã de a sta la coadã la judecata de apoi,cã acolo nu e ca la aghiasmã sau la sarmale unde;mai dai un cot,mai dobori o babã,(asta în cazul în care baba nu e.. travestitã pentru a intra prin faþã)cã dacã ai ghinionul ºi nimereºti aºa ceva pe urmã ,,nu vei mai avea cu ce mânca
sarmalele. :roll: :-D.În ideia cã veþi lua expunerea mea mai în glumã,mai în serios vã doresc o cât mai grabnicã trezire din '' negura dogmei''.
                               Cu multã stimã.

Curios ... daca poti sa "creezi" universul "nostru" ... nu poti gestiona o planetutza?  :lol: ... asta o spun din utilizarea a 5 - 20% din creier ... asa ca , nu mai rataciti ... timpul este relativ ... exista pentru "muritori" ...

Pe @silviu sa zic ca nu-l "cunosc" ca este mai  nou pe forum ....ca si mine (cu toate ca eu stau vizitator pe forum de peste 4 ani , dar fara sa ma manifest)  ... dar la @Tayka am pretenti ca este om "plimbat" si "studiat" plus un realist ... te rog , revizuieste calculele ca da cu virgula ... cand pui virgula inseamna ca ai deja o masuratoare de precizie ... asa avem si crestere economica de 0,6% fata de anul trecut 2010 (ai prins ideea) ... in rest nu vad legatura intre aghiasma ,sarmale,babe,icoane SI  Iehoșua  ... nu-m... aduc aminte sa fi citit in Biblie de ele (apropo de dogma cretin ortodoxa romana) ... asa si cu invierea adica dupa ce sunt oale si ulcele cum ma intrupez(carnal sau noncarnal) ... sau exista o amprenta "informational-energetic ADN" si pot fi restructurat/integrat intr-un nou material ... care poate fi si noncarbon ...  




Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

jean

Explicatia lui Tayka este foarte buna pt. cei ce cred in acest fel.
Explicatia din Biblie scrisa de Cautatorul este un pic neclara. Din ea rezulta ca ceva din noi va trai si dupa moarte dar nu spune ce. Sa fie vorba de acele trupuri din lumina (trupuri nemuritoare) vazute de o parte dintre noi? Fiintele luminoase care apar in diferite scrieri? Sa nu uitam ca scrierile din Biblie se adresau unor oameni cu un nivel mult mai mic de cunostiinte fata de nivelul nostru.
Ideea este ca, totusi ceva din noi depaseste acel prag al mortii. Acum citesc cartea ,,Virusul Mintii -memetica'' scrisa de Richard Brodie si marturisesc ca m-a zdruncinat un pic mental, mai ales capitolul patru ,,Evolutia". In acest capitol se prefigureaza un raspuns la interebarea ,,cine suntem....e unde venim".
In postul anterior am spus:
CitatImportant este ca, in cazul nostru, ca si in cazul altor fiinte, informatia genetica reuseste sa se transmita si sa se adapteze la mediu. Poate chiar sa evolueze. Cred ca aici este cheia.
Cam asta reiese si din acea carte. Si nu citisem undeva, asa am crezut in acel moment. Cartea vine ca o confirmare a crezului meu.
Rezulta ca informatia (informatia continuta de trupurile noastre, in gene) are proprietatea de a fi nemuritoare. Poate chiar sa evolueze migrand de la individ la individ in timpul actului sexual si formari unei noi fiinte. Creatorii nostrii sunt entitati energetico -informationale ca si informatia continuta in noi. Asta inseamna dupa mine ,,dupa chipul si asemanarea lor si vom fi nemuritori''. Aceasta este partea care dupa moarte va merge in alte dimensiuni. Acolo nu va merge nimic fizic, (fizic asa cum intelegem noi) materia fizica apartine acestui Pamant si se va intoarce in Pamant. Corpurile noastre sunt vehicule pentru aceasta energie -informatie.
Ar fi multe despus aici, dar prefer inti sa citesc cat mai mult si numai dupa aceia sa-mi fac sau sa-mi schimb parerea.
Ma intorc la carte, sa auzim de bine.
Adevarul este dincolo de noi

arckadii

E suparator sa vad ca multi dintre voi folosesc forumul pentru a-si exprima frustrarile in raport cu Biserica intr-un mod care ataca de fapt spiritualitatea si esenta credintei.
Nu stiu de ce trebuie amestecate cele doua: biserica-institutie si credinta. Legat de judecata de apoi exista tendinta tuturor de a judeca lucrurile avand in vedere ceea ce cunoastem fara sa tinem seama de faptul ca pe langa noi, chiar in momentul asta exista manifestari de foarte multe tipuri si fenomene pe care nu le percepem, nu le cunoastem si care ar putea sa dea o alta fata perceptiei noastre despre existenta.
Oricum, daca s-ar citi macar Biblia, asa cum e scrisa si tradusa ea in momentul de fata, excluzand toate teoriile conform carora ea ar contine de fapt mult mai mult, s-ar gasi multe raspunsuri, simplu exprimat sa priceapa tot "poporul". Iata si raspunsul lui Iisus in legatura cu problema de mai sus:

"28.   Zicând: Învãþãtorule, Moise a scris pentru noi: Dacã moare fratele cuiva, având femeie, ºi el n-a avut copii, sã ia fratele lui pe femeie ºi sã ridice urmaº fratelui sãu.
29.   Erau deci ºapte fraþi. ªi cel dintâi, luându-ºi femeie, a murit fãrã de copii.
30.   ªi a luat-o al doilea, ºi a murit ºi el fãrã copii.
31.   A luat-o ºi al treilea; ºi tot aºa toþi ºapte n-au lãsat copii ºi au murit.
32.   La urmã a murit ºi femeia.
33.   Deci femeia, la înviere, a cãruia dintre ei va fi soþie, cãci toþi ºapte au avut-o de soþie?
34.   ªi le-a zis lor Iisus: Fiii veacului acestuia se însoarã ºi se mãritã;
35.   Iar cei ce se vor învrednici sã dobândeascã veacul acela ºi învierea cea din morþi, nici nu se însoarã, nici nu se mãritã.
36.   Cãci nici sã moarã nu mai pot, cãci sunt la fel cu îngerii ºi sunt fii ai lui Dumnezeu, fiind fii ai învierii.
37.   Iar cã morþii înviazã a arãtat chiar Moise la rug, când numeºte Domn pe Dumnezeul lui Avraam, ºi Dumnezeul lui Isaac, ºi Dumnezeul lui Iacov.
38.   Dumnezeu deci nu este Dumnezeu al morþilor, ci al viilor, cãci toþi trãiesc în El."

LUCA 20


E oare chiar asa imposibil de inteles?

ark

Cautatorul

Apropo de invierea trupului material:

"Iisus i-a zis: Maria! Întorcându-se, aceea I-a zis evreieºte: Rabuni! (adicã, Învãþãtorule)  
17. Iisus i-a zis: Nu te atinge de Mine, cãci încã nu M-am suit la Tatãl Meu. Mergi la fraþii Mei ºi le spune: Mã sui la Tatãl Meu ºi Tatãl vostru ºi la Dumnezeul Meu ºi Dumnezeul vostru.  
18. ªi a venit Maria Magdalena vestind ucenicilor cã a vãzut pe Domnul ºi acestea i-a zis ei. "

ca dupa cateva zile chiar sa-l invite pe Sfantul Apostol Toma sa-L atinga:


"26. ªi dupã opt zile, ucenicii Lui erau iarãºi înãuntru, ºi Toma, împreunã cu ei. ªi a venit Iisus, uºile fiind încuiate, ºi a stat în mijloc ºi a zis: Pace vouã!  
27. Apoi a zis lui Toma: Adu degetul tãu încoace ºi vezi mâinile Mele ºi adu mâna ta ºi o pune în coasta Mea ºi nu fi necredincios ci credincios."

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=20

Probabil a avut loc o modificare a trupului... nu putem decat sa ne dam cu presupusul.