Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

JZ KNIGHT despre OZN-uri

Creat de abyss, 11 Mai 2011, 21:25:58

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abysshttp://www.vimeo.com/23595287

JZ Knight si remarcabilele sale intuiþii despre OZN-uri ºi contacte cu ETs prezentate în acest DVD aduce discutarea acestui subiect la un nivel cu totul nou: Care este baza comuna ce ne conecteaza la viata inteligenta împrãºtiata în spaþiul cosmic? Cum funcþioneazã creierul nostru - diferit sau similar cu al lor? Cum se face ca unii oameni vãd OZN-uri, iar altii nu? Ce se întâmplã la un nivel neurologic? Ce tehnologie OZN a dezvãluit fizica cuantica? Ce zici de timp ºi linii temporale posibile? Ce putem face pentru a merge înainte ca o civilizaþie pt a intalni viitorul nostru acum ºi pentru a ajunge la stele? JZ Knight despre OZN-uri este o candidã ºi incitantã prezentare a cunoºtinþelor ei, iniþial înregistrate live la RSE pentru civilizaþiile extraterestre & World Peace Conference ce a avut loc în Hawaii, în iunie 2006.


PS: mi-au placut in special explicatiile despre cum creierul uman construieste realitatea si ofera si un suport stiintific in ceea ce afirma. Sunt incluse multe prezentari vizuale, informatia in general e destul de incitanta.

Pacat ca nu e tradus.
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...