Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ai pleca de pe Terra in lumea lui E.T. pentru totdeauna?

Creat de Xanadron, 09 Mai 2011, 08:40:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ati pleca in lumea/galaxia ET pentru totdeauna?

DA, in orice conditii rezonabile
19 (38.8%)
NU, indiferent de conditii/tentatii
3 (6.1%)
POATE, doar cu familia insa
9 (18.4%)
POATE, dar numai pe termen limitat
18 (36.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 49

Xanadron

Citat din: dab270277 din  11 Mai 2011, 11:13:22
Pe mine ce ma socheaza extrem de tare este avalansa de filme gen "Paul" in care ne este prezentat tipul "Grey" caterincos si tare prietenos cu omul.

Da... si nu prea (apropiatul film "Super 8" al lui Spielberg se pare ca nu urmeaza patternul asta cu "micii gri" :-( :moon: caterincosi... ;)). Si mai sint oricum 1001 exemple "anti-Paul" - e suficient de urmarit topicul "In curind la cinematograf"..

Revenind cu comentarii statistice, observind ca de fapt suma optiunilor "prudente" depaseste deja procentual raspunsul "riscat" (nr. 1). 8-) Exact cum ma asteptam de fapt atunci cind am conceput sondajul.

La modul general, interesant din pdv comparativ e ca un alt sondaj similar cumva de pe un forum americanesc (desi mai simplist, cu doar doua variante de raspuns la intrebarea "Would you go if ET would invite you?" - DA si NU) are 58% raspunsuri de "DA" si 42% de NU. Culmea e ca doar 31 de forumisti au raspuns - zic asta fiindca-s mult mai multi useri p-acolo decit aici pe RUFOn.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

socrate

Foarte bun stimulator al controlului "digestie" umane,se intelege..,NU stomacale, acest  sondaj de opiniei,comandat banuiesc de e.t si pus in aplicare de  Xanadron care rationeaza "anti-patriarhal" dar nu poate "traduce" acest termen ca fiind=anti-sclavagism,feudalism,capitalism si astfel deduce ca in anterioara perioada ISTORICA pro-Spiritual Materna,Matriarhala,OMENIREA a parcurs ceea ce se cheama Epoca de Aur a Umanitatii,cum sa realizat aceasta Armonie Sociala?,las' pe Xanadron sa intocmeasca un la fel de util sondaj,test al Ratiunii de unde sa reiasa si nr.mic dar iportant de SPIRITE EVOLUATE care a votat varianta Rationala 2 sau pe aproape.
Felicitarii Tayca pt.mesajul Rational-Logic transmis prin continutul POEZIEI care numai poezie nu este ci o profunda meditatie,ce'i drept expusa magistral prin versuri.
Totusi,"nu rimeaza" din punct de vedere Rational-LOGIC versul, 
CitatVine îns-odat-o vreme,când ne coborâm ºi noi.Ce n-am da atunci o clipã,sã ne-ntoarcem înapoi!
Cum adica,"sa ne-ntoarem inapoi"!!!!?? pt.ce....sa recitesc,recitim ISTORIA (Mama Intelepciunii),paiii....atit ISTORIA STRABUNA cit si cea contemporana atesta doar DOUA SISTEME,IDEOLOGII de CONVIETUIRE SOCIALA,NU trei ca sa fie prea multe si sa le "incurcam"  cumva si atunci problematica "Trenului Vietii", care este!!?,sa alegem cu care "tren" vrem sa calatorim,binenteles dupa ce in prealabil am calatorit cu AMBELE "TRENURI",mare filosofie!,nu'i asa Tayca?.Nu socotesc ca e de datoria "cuiva" sa indrume "turma",se intelege,patriarhala,are ciobanul ei,acesta este un forum de RATIONALISTI,acest lucru poate fi constatat si de un prost cu acte in regula dar care RATIONEAZA,Nu poate akisa la acesta REALITATE,nici un "intelect" patriarhal,de ce?,nu este cazul sa demonstrez pe acest forum.

PS.
Pt.patriarhalii care se straduiesc sa redefineasca patriarhatul,aceasta "redefinire" este valida doar pt. turma patriarhala.
Pro-Rationalistii, Spiritual-Materni,care au votat 2 sau pe aproape,simt ca BLIDATUL TREN MATERN e pe aproape....
     

abyss


Xanadron

Citat din: @biss din  11 Mai 2011, 12:34:29
Tu ai ceva de arian în tine?


Unii chiar om fi nitzel arieni, :martiansmile: desi majoritatea cred ca sintem de fapt... aerieni. :lol:

In orice caz, trebuie sa precizez ca NU vreun mic ET :-) m-a pus sa fac prezentul sondaj (desi poate m-o fi influentat in somn, mai stii? ;))
Abordarea de catre colegul socrate a controversei Dan Brown-iene pe tema reprimarii patriarhale a "principiului feminin divin" (sau, mai exact, androgin-divin) cred oricum ca depaseste aria prezentului topic.

Ar fi tare totusi daca, din presupusele nave-mama :ufo: (re)venite "la vedere" pe Terra ca sa ne ia poate si pe unii din noi la o plimbarica fara intoarcere, ar descinde primul nu vreun reptilian fioros, "mic gri" insectoid-gretzos sau "nordic" falos, ci o sexoasa "Mama" ET-mamoasa. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Tayca, am sa fiu mai explicit. Am pus acele conditii, caci, daca voi fi invitat sa locuiesc in alta parte, dupa alte reguli, si poate avand la dispozitie optiunea de a explora universul, nu am sa ma duc acolo ca si sclav. Vreau sa am aceleasi drepturi ca si ceilalti la care ma duc, dreptul de a-mi revedea planeta mamã, pe cei dragi, etc. Am pretentia de a fi considerat egalul lor, altfel, crede-ma mai bine raman in trenul asta al nostru.
Analogia cu trenul e foarte buna, te asigur insa ca imi traiesc viata din plin, si stiu de ce... Eu, sunt fericit pentru ca stiu anumite lucruri, altii sunt ingrijorati ca poate, va sari o roata de la tren sau poate ca e sabotat, dar asta, doar o presupun, nu au nici o dovada concludenta. Viata lor astfel, nu devine prea placuta din punctul meu de vedere.
Cine apreciaza frumusetea acestei vieti doar doar prin prisma bunastarii materiale, pe care o are sau nu, sau chestii de acest gen, si nu poate sa priveasca dincolo de acest vãl, e deja o persoana deja pe jumatate moarta.
Dar, deja ma cam abat de la subiect  :-D
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

@Xanadron,
Pe Socrate l-am întrebat dacã are ceva de arian în el. Pt cã dacã nu are l-aº mai întreba dacã ºi-ar dori sã aibe... ;)

ªi conform principiilor feminine dominante în univers, înclin sã cred cã din nava mama s-ar coborî o mamaie mare ºefã...(sweet Gizas, we hit the Mother Lord!) Care cu siguranþã îl va chema pe stimatul socrate sã-i maseze cotoaiele... desigur, în semn de mare cinste!   

Tzipi

Citat din: Xanadron din  11 Mai 2011, 09:57:48
Cit despre soarta noastra de "mame purtatoare", :-D mi se pare cam greu digerabila in continuare

De ce nu ? Din punctul meu de vedere, nu e cu minic mai greu de digerat ca animalele sunt ucise si folosite pentru folosul personal al omului ( desi ar putea foarte bine trai fara asta ). De ce nu ne-ar folosi si exploata o rasa superioara noua, daca le suntem .... profitabili ?

Citat din: Xanadron din  11 Mai 2011, 09:57:48
Pe scurt, totusi: daca "programul" ar fi terminatus de 2000 de anisori si pe Terra ar vietui acum doar rebuturi genetice prea... putin sarace cu duhul ca sa merite reciclarea, atunci despre ce intrigi/strategii/manipulari in vederea "recoltarilor de CS" mai vorbim? :roll:  

In lipsa unor informatii concrete, direct de la sursa, putem doar sa bajbaim. Poate ca nu rezolvam intregul puzzle, poate ca mai lipseste cate o piesa, insa in mare, putem avea o imagine de ansamblu destul de corecta.
  Avand in vedere ca timpul lor nu e totuna cu timpul nostru, probabil ca pentru ei astia 2.000 de ani sunt cateva luni, in care ei sunt ocupati cu chestii mai importante : sa-si puna la punct  structura noua si superioara genetic, a omului pe care il vor cultiva dupa apocalipsa. Sau poate au alte motive tot asa de ... personale.


Citat din: Xanadron din  11 Mai 2011, 09:57:48
In fine, teoretic o fi posibil ca Maestrul :evil: sa continue ceva secerari de "buruieni" hibridizate si asta sa shucareasca-n asa hal pe ailalti condusi de Moshu' cu Barba Alba Enlil (amator de oligofreni "simplificati" ca sa insufleteasca niste progenituri ET :-( asexuate, dar si geniale din principiu, nu-i asa? :lol:) incit Armageddonul sa fie la un coltz poate.

Din punctul meu de vedere, daca as vrea sa ingineresc rasa umana spre evolutie, s-ar impune urmatoarele modificari urgente :
--- un up-grade al inteligentei
--- eliminarea sistemului digestiv ( cumva sa ne bransam organismul direct la energia care ne insufleteste, fara a mai obtine energia in urma procesului de digestie ). Sau in prima faza, macar eliminarea dependentei de hrana cultivata : obtinerea unei hrane de laborator, de tip " mana cereasca" . Asta ne va dezlega de sclava cultivarii hranei, si ne va castiga timp penru ocupatii inteligente.
--- eliminarea sexului. Sexualitatea a fost sursa de razboaie si scandaluri atata in lumea zeilor, cat si a oamenilor. In plus, e o frana incalea evolutiei : sa cresti un plod pana in faci mare, iti ia un sfert din viata : timp pretios, cu care ai putea face altceva mai inteligent.
  In plus, sa stai ani in sir sa stergi muci si sa spali kkti, nu e cea mai fericita alegere. Daca putem trece peste mizeria cu facut - crescut plozi, ar fi un enorma de mare castig pentru rasa umana. Castig de timp, care poate fi folosit in alte scopuri mai inteligente si mai creative. Ma gandesc ca la aia cu aducatia, ar fi foarte utila o masinarie care sa se acordeze pe nivelele de frecventa ale creierului, si sa-ii introduca cunostintele necesare. ar iesi gata invatat. Daca iese deja maturizat ( am stabilit ca sarim peste faza cu plozii ), deja avem o evolutie clara a rasei umane.
  De ce ar fi atat de greu de acceptat , ca altii, si-au permis sa o faca deja ?  :-)


socrate

Ha! ha! ha!...amuzant..foarte amuzant @biss,deci..."aerian',arian tot dracul ala patriarhal e,doar ca imbraca diferite þoale pt. a fenta "aerienii" care confunda "trenul de marfa animala" cu cel de PERSOANE unde regulile de "transport" sunt evident altele decit pt.dobitoace.
Dar pt.a ma face mai bine inteles apelez la formularea geniala a lui StarDust
CitatCine apreciaza frumusetea acestei vieti doar doar prin prisma bunastarii materiale, pe care o are sau nu, sau chestii de acest gen, si nu poate sa priveasca dincolo de acest vãl, e deja o persoana deja pe jumatate moarta.
Referitor la afirmatia ta @biss:
Citatªi conform principiilor feminine dominante în univers, înclin sã cred cã din nava mama s-ar coborî o mamaie mare ºefã...(sweet Gizas, we hit the Mother Lord!) Care cu siguranþã îl va chema pe stimatul socrate sã-i maseze cotoaiele... desigur, în semn de mare cinste! 
as adauga o cugetare,se intelege,"non patriarhala":una este sa glumesti in dragoste si alta e sa iubesti in gluma,evident,optional aceasta,în functie de "ideologia" practicata.
De asemenea amintesc faptul ca,Dreptatea si "democratia"  permit "regula",avantaj serviciu
schimb de servã
,deci, cu siguranta,dupa cum bine ai spus,o sa am cinstea de a "masa" cotoiele patriarhale si pe marele cotoi patriarhal si asta dupa "metodele" inchizitiei patriarhale de "el" inventate si puse in aplicare de "cotoi" care evident, NU stiau scrie.
Asta deoarece,Marea Mama, (mamaia mare dupa afirmatia  spiritului tau profund patriarhal) se întîmpla a FI(nu stiu daca ai auzit sau vazut) si Sibolul Dreptei Justitii asta dupa ce în prealabil a NASCUT UNIVERSUL si odata cu el,Principiile Dreptatii,Reguli care au dat Nastere Armoniei Sociale,Epoca de Aur a Umanitatii.
NU mai adaug faptul ca "marele cotoi mascul" si acoliti sai au dat la o parte Principiile Dreptatii,au acoperit la propiu si la figurat Cultul Zeitei Mama,Templele si mai rãu IDEOLOGIA de VIATA MATERNA si uite asa in ce hal a ajuns UMANITATEA sub "guvernarea patriarhala",pe care tu si cei ce gindesc ca tine "o adorati" si "criticati" in egala masura,spre marele amuzament a RATIONALISTILOR,HA! HA!HA!...dar sa nu ne intrecem cu gluma,deoarece se pare ca suntem "on sau of topic" dupa spusele Rtionalistei Finte,Xanadron,
CitatAbordarea de catre colegul socrate a controversei Dan Brown-iene pe tema reprimarii patriarhale a "principiului feminin divin" (sau, mai exact, androgin-divin) cred oricum ca depaseste aria prezentului topic.
pt.care am tot respectul,ca de altfel pt.toti colegii din acest Rationalist forum,UNDE SE DISCUTA SUBIECTE "TARI si ARZATOARE" LA ORDINEA ZILEI,imperios necesar de recunoscut acest lucru,indiferent de "convingeri",eu personal de aceea apreciez INITIATORII,MODERATORII si iplicit forumistii.     






Xanadron

@socrate: hai sa fiu si eu un pic offtopic, :lol: repetind (completat) ce scriam p-aici mai demult -  in orice caz, nu cred ca-i rau sa avem p-aici si colegi aparent excesiv preocupati de problematici singulare (Ronin era unul dintre ei, cu iezuitii "lui" ;) - pacat ca nu mai posteaza-n ultima vreme), fiindca asa ne mai "luminam" si noi, chiar daca din discutii in contradictoriu, dar cu specialisti cumva in domeniul lor:

Subscriu deci pe deplin la ideea Creatorului Androgin, :star: a bipolaritatii complementare tata/mama - ying/yang etc etc.
Fie ca-i vorba de simbolul bufnitei strecurat perfid in bancnota de 1 $ (aici trebuie revenit la disecarea semnificatiilor altor zeite "feministe" - Sophia/Zoe sau Athena, "A-then-A"-ul ocultului Francis Bacon) ori de ascunderea mecanismelor transferarii spre atit de... negativizata Lilith a originii firestilor impulsuri de eliberare feminista din arcanele misoginismului tembel al religiilor "clasice" clar patriarhale (crestinism, mozaicism, islamism - you name it), nu putem sa nu observam o ascutire a conflictului dintre cele doua tabere. Una inca la putere, alta in crestere geometrica de influentza.

@@biss: Banuiam. :-D

@Tzipi: Nimic rau ca esti o fana a ipotezei TVM-istice si cu atit mai putin ca sustii "simplificarile" posibil realizate deja de "gradinarii" nostri. O sa revin insa pe temele aduse la lumina de tine, fiindca ar implica ceva mai multa tastare - desi un raspuns 100% elocvent cred ca m-ar obliga la scrierea unei carti ceva mai groase decit alea 653,9 pagini ale "Programului Terra".  8-)

...Si, in fine, strict ontopic: dupa weekendul asta cred ca-i cazul sa "oprim motoarele" sondajului - fiindca E.T-ul :-) care mi l-a comandat e deja multumit de rezultate. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: socrate din  11 Mai 2011, 19:46:16
deci, cu siguranta,dupa cum bine ai spus,o sa am cinstea de a "masa" cotoiele patriarhale si pe marele cotoi patriarhal si asta dupa "metodele" inchizitiei patriarhale de "el" inventate si puse in aplicare de "cotoi" care evident, NU stiau scrie.

1. Deci, am ras de mi-am curatat plamanii... Multumesc @socrate! Stiam ca vei aprecia gluma mea. O mica lamurire: am scris mai sus COTOAIE cu sensul de picioare. E un regionalism, dar il gasesti in dex daca doresti.

2. Mamaia din Spaceship nu e Pachamama! atentie maxima prietene nu te confuza prea usor. "Mamaia" din gluma de mai sus e doar un lider intelept, reprezentant al intelepciunii feminine de la bordul navei-mama. Tu fiind mare admirator al principiilor feminine cu siguranta me gandeam ca te vei simti onorat sa joci rolul de kinetoterapeut feminist in mica mea gluma.

#. ""Marele Cotoi"" iti apartine mein Freund, trateaza-l cat mai medieval posibil!!!


PS - nu ma pot abtine, avand in vedere ca tocmai initiatorul subiectului a pomenit de zeitza feminista SOPHIA... E cumva acea Sofia  pe care au babardit-o niste extraterestri adusi aici de o mare revarsare de radiatii gama emanate tocmai din centrul galaxiei?


Xanadron

Citat din: @biss din  11 Mai 2011, 20:45:20

PS - nu ma pot abtine, avand in vedere ca tocmai initiatorul subiectului a pomenit de zeitza feminista SOPHIA... E cumva acea Sofia  pe care au babardit-o niste extraterestri adusi aici de o mare revarsare de radiatii gama emanate tocmai din centrul galaxiei?

Hmmm... vorbesti de Sophia Loren :roll: sau blasfemiezi :-D cumva numele Sofiei, mucenitza al carei nume se tilcuieste "intelepciune"?! ;) ["Aceasta inteleapta Sofia, cand traia in insotire legiuita, a nascut trei fiice, carora le-a pus numele celor trei virtuti evanghelice: pe cea dintai a numit-o Pistis (Credinta), pe a doua Elpis (Nadejdea), pe a treia Agapi (Dragostea)."]

Serios acum, nu ma mai avint pe terenul atit de alunecos al miturilor (mai ales gnostice), fiindca ar trebui sa pomenesc chestii de genul "In sistemele gnostice pe care le cunoastem prin inter­mediul ereziologilor, mitul Sophiei apare, pe lînga gnoza lui Valentin, în gnoza barbelognosticilor lui Irineu (I 29, 4), la ofitii lui Irineu (I 30, 3-4) si în Cartea lui Baruh a lui Iustin Gnosticul, potrivit lui Ipolit (V 26, 19-21), care este însa numai o varianta a mitului original." :-P

PS. (ontopic macar asta :lol:) : mai sint curios doar apropo de numarul total de respondenti la prezentul sondaj (repet, ca termen comparativ cu poll-uri similare de prin alte zone).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Nu blasfemiez. Dar nu stiu unde sa raspund mai in detaliu sa nu fiu iar off-topic. Adicatelea chiar s-a lasat Sofia (zeitza nu sfanta) giugiulita de straini... BAD ETs  :-o


on-topic:
Poll-ul e bun, doar 6,4% au raspuns negativ...

O idee buna, felicitari pentru acest topic, mann !!

Tzipi

Citat din: Xanadron din  11 Mai 2011, 20:28:59
O sa revin insa pe temele aduse la lumina de tine, fiindca ar implica ceva mai multa tastare - desi un raspuns 100% elocvent cred ca m-ar obliga la scrierea unei carti ceva mai groase decit alea 653,9 pagini ale "Programului Terra".  8-)
P.Terra a fost cea mai logica si argumentata explicatie care eu am gasit-o. Daca tu ai mai multa informatie, nu te sfii sa ne spui si noua pe forum : eu sunt super interesata sa aflu, si astept cu interes ..

Xanadron

Citat din: @biss din  11 Mai 2011, 21:49:24
Nu blasfemiez. Dar nu stiu unde sa raspund mai in detaliu sa nu fiu iar off-topic. Adicatelea chiar s-a lasat Sofia (zeitza nu sfanta) giugiulita de straini... BAD ETs  :-o

on-topic:
Poll-ul e bun, doar 6,4% au raspuns negativ...

O idee buna, felicitari pentru acest topic, mann !!

Multzam, compadre @biss. Mai urmeaza si altele insa, fiindca ET-ul :-) ala suspectat pe buna dreptate de colegul socrate ca-mi comanda sondaje mai are unele nelamuriri inainte sa ne ia (pe unii) la o plimbare "one-way-ticket" :-D - doar glumeam insa (si) pe tema blasfemierii multiplelor Sophii - muze, sfinte, zeitze, mucenitze, pipitze ori actritze. Plus capitale si catedrale, evident.

@Tzipi: Nu-i nici timpul, nici locul (aici) pentru tema bine punctata de tine - o sa revin insa pe topicurile dedicate Programului Terra., chiar cu riscul sa repet unele nelamuriri - si implicit ipoteze proprii. Fiindca nu cred c-ar fi vorba de "date/informatii" nici macar in lucrarea minutiosului si ingeniosului autor TVM, ci doar de anumite deductii si interpretari personale ale unor texte stravechi.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tzipi

Citat din: Xanadron din  12 Mai 2011, 13:25:13
@Tzipi: Nu-i nici timpul, nici locul (aici) pentru tema bine punctata de tine - o sa revin insa pe topicurile dedicate Programului Terra., chiar cu riscul sa repet unele nelamuriri - si implicit ipoteze proprii.
Da' nici in privat nu-i timpul si locul ? Daca tot ai facut mai multe conexiuni, sau ai gasit mai multe informatii, zi-mi si mie ce sa caut si unde ... nu ma lasa sa raman proasta !   :-D