Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ai pleca de pe Terra in lumea lui E.T. pentru totdeauna?

Creat de Xanadron, 09 Mai 2011, 08:40:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ati pleca in lumea/galaxia ET pentru totdeauna?

DA, in orice conditii rezonabile
19 (38.8%)
NU, indiferent de conditii/tentatii
3 (6.1%)
POATE, doar cu familia insa
9 (18.4%)
POATE, dar numai pe termen limitat
18 (36.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 49

angellla29

Citat din: pri3st3ss din  09 Mai 2011, 18:29:34

1.90,ochi albastri si sange cald? :-D ... ce de conditii ai :-D

da,si eu vreau,dar sa fie o planeta calda ca eu m-am saturat de frigul asta
un schimb de experienta ar fi de bun augur si chiar interesant,indiferent de domeniu

Mai ales daca sunt si de pe o planeta cu vegetatie luxurianta...plaje exotice, bauturi fine, un ET de 1,90, ochi albastri, blond si...cu dotat super cu toate calitatile....maiculita...doamne...as uita de tot...

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  09 Mai 2011, 20:08:11

Consider cã atunci cînd variantele sondajului vor fi posibile , toate probelmele cotidiene de care vrem sã fugim , pãrãsind Terra se vor fi sfîrºit , rãmânîndu-ne de fãcut doar acest turism galactic.

Serios vorbind acum - mi se par plauzibile nu doar actuale colaborari la nivel restrins umano-ET in plina desfasurare, ci si altele viitoare, mai extinse poate daca luam in calcul un posibil orizont de schimbare majora a jalnicei paradigme existentiale actuale.

           Cu alte cuvinte dar cu acelasi inteles.    

Adevarat graiesti apropo de drumul aparent lung pina la eventuala situatie in care am putea alege LIBERI intre una din cele patru variante, SLEAH19!
Si chiar vizavi de mesajul similar al spuselor noastre.

Pe de alta parte, ma indoiesc c-ar fi plauzibila vreodata ipoteza "invitarii" oricaruia din actualii 7 miliarde ciumpalezi :-D  - sau 9 miliarde-n 2050 sa zicem - la exoplimbari (sau misiuni comune umano-ET, coabitari galactice etc).
Asa ca o probabila selectie nu chiar indulgenta cred ca tot ar mai ramine-n picioare (fie si doar in preluarea alor 144.000 de spirite "curate" - doar din pdv genetic oare? :roll: - pomenite-n Eschatonul biblic).

Citat din: romulus din  09 Mai 2011, 20:15:07
[.....] Nu stiu de unde-mi vine si daca este corect, dar impresia mea este ca si acum in clipa cand scriu asta, o parte din mine poate fi in Pleiade  ori in alt punct aiurea in Universul Necunoscut de mintea mea actuala ...
Am zis !

Si "impresia" asta poate fi de fapt mai reala decit am fi tentati sa credem vreodata, romulus... 8-)
Putem avansa discutia, evident, pe 1001 subplanuri ale existentzei - care-i f. posibil sa continue cumva si post-mortem in definitiv, inlauntrul sau in afara limitelor Matrixului - dar asta-i iarasi o alta tema mai ampla.
Poate-om mai derapa si pe campia asta, dar mai bine asteptam inca niste pareri inainte de alte sofisme... 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Tayka

Desigur cã dacã ar fi dupã cum vrem noi oamenii aº pleca ºi eu bucuros nevoie mare,numai cã treaba pare a fii cam ca la musulmani;când intri în moscheie musai sã laºi ºalvarii la uºã,ori noi oamenii cel puþin deocamdatã nu sântem decât...ºalvarii LOR.Asta nu înseamnã însã cã sântem dispreþuiþi de EI ci doar cã aceasta este menirea noastrã,sântem doar o zalã din lungul lanþ al neamului LOR.Este ca ºi cum un fãt ne nãscut (dar care îºi trãieºte liniºtit viaþa sa intrauterinã) ar vrea sã vinã sã ne viziteze;nu se poate,nu este încã pregãtit pentru aceastã viaþã,am fii ºocaþi ºi noi ºi el,e împotriva firii,ne-am speria unii de alþii.Dar eu sânt convins totuºi cã ceva/cineva ce ne-a aparþinut dea-lungul vieþii,dupã ce nu vom mai fii,va merge în vizitã ºi va rãmâne acolo,în lumea lui ETY.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

  Greu de raspuns, am votat varianta 4. Am vazut ca o parte din colegi ar pleca imediat de pe Pamant. Ce nu va convine  aici fratilor? Civilizatia? Pai noi, semenii nostrii au construit-o. De ce sa fugim, Mai bine facem fiecare cate ceva sa fie mai bine.
Credeti ca acolo va fi mai bine? Ar rezista psihicul majoritati dintre noi la asa ceva? Am reusi sa ne adaptam? Nu stim sigur ce se va intampla. Daca cultura lor difera fundamental de a noastra? Inaginati-va o Planeta ca Marte unde exista o civilizatie structurata in mod diferit. Cum va rezista omul intr-un asemenea infern, peisaj dezolant. Sa mai stea si sub o cupola de sticla...
De ca sa mergem pe alta planeta? O sa ne plictisim dupa un timp si acolo. Ce credeti ca ne vor tine cu burta la cei doi sori, va ploua din norii lui Magelan si vom fi serviti cu delicatese de extraterestre? Poate ne duc acolo cu un scop si vor si ei ceva de la noi.
Nu asi dori sa plec definitiv pe o alta planeta asa pur si simplu. Ar trebui negociat cu ei, daca se poate. Mai mult asi dori sa vizitez mai multe planete, sau alte corpuri ceresti, nu una singura. Sa-mi imbogatesc nivelul de cunostinte. Corpul meu fizic este construit din materialul acestei planete si corect este sa-l restitui ei. Restul.....Nu stiu este prea complicat. Dar cred ca, ceva din noi va ajunge si pe alte planete.
Citat din: angellla29 din  09 Mai 2011, 20:38:10
Mai ales daca sunt si de pe o planeta cu vegetatie luxurianta...plaje exotice, bauturi fine, un ET de 1,90, ochi albastri, blond si...cu dotat super cu toate calitatile....maiculita...doamne...as uita de tot...
Dar daca bea acid sulforic si se imultesc prin oua? :-D
Citat din: Tayka din  09 Mai 2011, 20:53:00
Este ca ºi cum un fãt ne nãscut (dar care îºi trãieºte liniºtit viaþa sa intrauterinã) ar vrea sã vinã sã ne viziteze;nu se poate,nu este încã pregãtit pentru aceastã viaþã,am fii ºocaþi ºi noi ºi el
Foarte buna comparatia Tayka.
Adevarul este dincolo de noi

andrei

   Salut Tayka!
Poate ai vrut sa spui imineii.Sa lasi salvarii la usa moscheei,este destul de riscant...mai ales la turci. :-D
Dar in contextul problemei in dezbatere,mai bine se potriveste treaba cu salvarii :lol:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

socrate

Paiii....de ce sa plec!?,care este "raul" pe care "mi" sau ("ni") la facut Mama Terra in trecut sau in prezent ca sa o parasesc,(parasim)!?
Oare din cauza TERREIII....Viata pt. multi este un chin!?,sau datorita nerespectariii PRINCIPIILOR SALE DE VIATA!?,altfel spus Principiile Dreptatiii si Demnitatii UMANE.
Oare in "vremea" Guvernarii TERREIII (Matriarhatului), era Armonia Sociala la ea acasa si a fost definita acesta perioda,Epoca de Aur a Umanitatii!?,sau in "vremea" guvernarii odiosului spirit patriarhal!?

PS.as indrazni o intrebare, mai la obiect:cine este pt.Ideologia Matriarhala si vrea sa ramana in continuare pe Terra? si cine este pt.ideologia patriarhala si "va trebui" in viitorul apropiat "sa plece" la masculul zeu tata si sa traiasca in continuare "dupa cerintele" ideologiei patriarhale, fie ea,cretina,musulmana,iudaica etc..  :-o

Xanadron

Hai sa mai comentez de la strapontina, ca mosii aia din Muppets-Show :-D (chestie de dorit pentru orice initator de topic, zic eu).

Lasind la o parte aspectele comice (umoru-i oricum binevenit - v. remarca lui andrei apropo de iminei=papuci ;)), remarc un procent mai mare decit ma asteptam al celor dispusi sa paraseasca ipotetic Terra pe termen indefinit, fara prea multe conditii prealabile (repet insa, incluzind liberul arbitru).
Clar ca anumite raspunsuri erau previzibile - nimic rau in consecventza colegilor insa, incepind cu stimatul Tayka si terminind cu anti-patriarhalul coleg Socrate - poate cu exceptia alegerii colegului Nox (de la care, sincer sa fiu, nu ma asteptam la o varianta atit de anti-conservatoare :wink:).

Chestia asta confirma dupa mine nu doar strimbatatea organizarii lumesti actuale, ci si (fapt pozitiv, cred eu) gradul de incredere in... hai sa-i zicem "calitatea vietii" din alte constelatii si implicit o anume incredere in locuitorii lumilor alora galactice (supraveghetorii nostri ET, fiindca cine altii ne-ar putea oare invita cindva la genul asta de "one-way-trip" imaginat aici? :-)).

Desi, sincer sa fiu, nu prea vad semne dinspre ei in sensul celor de mai sus. :|
Hai sa nu mai deraiem insa pe tema "ET buni/rai" si toate ramificatiile ei (doar una ar fi: care anume factiune a lor-ET-ilor o tine langa cu perpetuarea haosului actual?! - la care, bineinteles, imediat s-ar declansa o controversa irezolvabila :lol: cu liberul arbitru, legea neinterventiei si alte alea) si sa mai asteptam alte raspunsuri ontopic.
Fiindca-s tare interesante, serios. :rainbow:

Si poate chiar utile unor posibili "recrutori stelari" care citesc forumul chiar acum, de ce nu?! 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Mã simt dator cu un detaliu.... eu încã n-am votat pentru cã opțiunea "DA, dar nu în orice condiții!" nu existã. Nu pot sã nu neg cã nu mã încântã posibilitatea explorãrii spațiului...
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

Citat din: Nox din  09 Mai 2011, 22:37:28
Mã simt dator cu un detaliu.... eu încã n-am votat pentru cã opțiunea "DA, dar nu în orice condiții!" nu existã. Nu pot sã nu neg cã nu mã încântã posibilitatea explorãrii spațiului...

Ei da, iegzista o problema aparenta de concepere a sondajului, recunosc, ;) dar nu cred c-ar fi corect sa mai modific acum regulile jocului in decursul lui - desi cred ca variantele alea doua cu "POATE" acopera (macar partial) cerintza unui eventual "DA, dar cu conditii".

Pe care m-am gindit, ce-i drept, sa-l includ ca varianta de raspuns, dar tot aiurea ar fi fost, fiindca ar fi aparut automat intrebari de tipul "cu ce anume conditii, ca n-ai precizat". :lol: (clar c-ar fi fost imposibil si asta, fiind prea multe de enumerat)

Asa ca zic sa-i dam bataie tot asa in continuare... 8-)
Desi poate o sa precizez doar unele nuantze (fara a modifica insa esentza variantelor de raspuns)
Later edit: modificat, in sensul de "in orice conditii... rezonabile" ;) - chestie care nu exclude deci precizarea "pentru totdeauna" din titlul topicului.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Am votat 1, evident. Totuºi, dupã plecarea tuturor, a acelora care au absolvit metamorfoza cât ºi a staff-ului aferent precum ºi a babuinilor despre care sper eu în nemernicia mea cã vor fi duºi undeva sã-ºi mai dea bastoane în cap încã 400 de mil de ani... aºa, am sã mai rãmân pe aici undeva prin pacific, pe o insulã unde sã stau singur liniºtit cu cracii la soare pânã la prima gãlãgie de la urmãtoarea grãdiniþã ce ne va lua locul acilea. 

Aº mai adãuga câteva comentarii mai serioase dar o las pe altã datã. Mã distreazã pozitiv însã, dorinþa fetelor noastre de emoþii ºi sentimente cu fiinþe din alte sectoare ale universului. Un lucru bun aº zice.

Quicksilver

Poate, doar in vizita (mai ales prin Cygnus). Dar nu prea mult timp pentru ca o sa mi se faca prea dor de Mamica  :rainbow:
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Urban

As pleca, si cand as fi in siguranta pe orbita as detona planeta din toate incheieturile ca sa fiu sigur ca nu mai am unde sa ma intorc... as detona-o chiar daca nu as avea posibilitatea sa plec, in orice conditii, la orice ora si in orice secunda.

Ne vedem pe lumea cealalta!

abyss


dab270277

Nu o sa existe niciodata un contact cu "masele". Ca in clipa de fata sunt colaborari intrei "EI" si "NOI" asta cred ca nu mai este o noutate. Din cate vad in clipa de fata "rapirile au devenit un lucru foarte rar". Mai cred de asemenea ca foarte multe dintre "OZN-uri" sunt de origine pamanteana probabil un rod al colaborarii dintrei ei si noi. Cu siguranta fiecare dintre noi este atras de nou si de posibilitatea de de a explora noi lumi.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain