Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

prodcomb

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

fiulploii

Citat din: prodcomb din  11 Octombrie 2015, 15:39:36
A evoluat tehnica și la ei nu numai la noi. ;)

Prea evidentă explicația ca sa fie si adevarata .
Părerea mea..

StarDust

Citat din: hanzo din  07 Octombrie 2015, 13:00:13
intrebare, plina de candoare  :ufo:

de ce oznurile au nevoie de lumini? adica nu folosesc flacara/ardere..  nici nu cauta cu lanterna prin padure..  :mrgreen:


Parerea mea... poate ca functioneaza cu taciuni aprinsi si ceva incantatii... cine stie? Insa ele se vad pentru ca asa doresc! S-ar putea sa nu-i prea intereseze ca-i vedem, sau, poate ca asa trebuie.
Doar niste pareri, mai mult sau mai putin apropiate de realitate... :)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Xanadron

#438
Revenind la oile noastre - alea non-identified - o "chestie" de culoare albastra similara cumva celebrei "spirale norvegiene" din 10 dec. 2010 (v,. poza a treia) a fost observata-n California pe 7 nov. a.c., chiar deasupra Los Angeles-ului.

https://www.youtube.com/watch?v=yu7mNmqJJ10

Ca si-n 2010, nimeni nu stie ce-a fost, desi ipoteze-s destule (portaluri interdimensionale :star: etc.).
In orice caz, explicatia oficiala e rizibila (lansarea ca exercitiu a unei rachete ICMB Trident de pe un submarin 'merigan) fiindca:
- Tridenturile :rocket: au viteza, nu gluma
- chiar de-ar fi lansate cu incetinitoru', :-D contrail-urile lor ar trebui sa fie rosii si nu albastre.

P.S. Unii sustin c-ar fi fost o demonstratie "obraznica" a rusilor 8-), iar altii - una a 'meriganilor, pe linia ultimelor contre din noul rezbel "rece" (v. si discursul noului sef DoD in care nu doar il acuza pe Urs c-ar deranja "ordinea mondiala" - pe care tre's-o mentina doar EI, bineinteles - ci-n final a mai bagat si niste goange apropo de noi hiper-arme US, despre care n-are voie sa sifoneze insa nimic.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

kandaon

Niste lansari de Trident, pentru comparatie

https://www.youtube.com/watch?v=Mwal7FhH9LA

Posibil sa fi schimbat combustibilul la ele, cine stie, si au testat o racheta sa vada cum merge.

Nu cred ca lumina are avea legatura cu rusii, e mult prea riscant sa faca chestii d-astea. In anii 90' americanii si norvegienii au lansat o racheta meteo din Norvegia, dupa ce in prealabil ii anuntasera pe rusi. Cum Rusia era cam varza hartia s-a pierdut pe drumul birocratiei si nu a ajuns la sefii care trebuiau sa o vada, la Moscova.
Asa ca cei de la apararea AA nu stiau de asta si au crezut ca americanii au lansat o racheta Trident spre ei, sa distruga Moscova si sa decapiteze centrul de comanda al tarii.

S-a dat alarma, Eltsin a primit valiza cu butonu nuclear si avea ceva in genu 10 minute la dispozitie sa activeze comanda, pana cand teoretic Moscova ar fi fost distrusa. Pana la urma au vazut pe radare ca racheta avea o traiectorie care n-avea treaba cu Moscova si au anulat alarma. Abia apoi au aflat si ca fusesera anuntati inainte dar au pierdut hartia pe undeva. Daca s-ar lansa ceva atat de aproape de tarm, de pe un submarin strain, cred ca riscul sa iasa mult prea urat pentru toata lumea e prea mare si nimeni nu si l-ar asuma pe timp de (relativa) pace. 

Interesant e ca spirala aia prima a aparut mai tarziu tot in zona Norvegiei.

Treaba cu portaluri interdimensionale suna insa cel mai interesant (desi e si cea mai SF) :-D.
Ori poate a iesit (sau intrat) ceva intr-un portal d-ala tip "gaura de vierme" de intri prin el aici si in cateva minute iesi pe undeva prin zona Aldebaran sau Alfa Centauri ori unde ai tu treaba si vrei sa ajungi in galaxie  :-D


Xanadron

Nava-muma :ufo: din Independence Day e trucaj pe linga asta indiana (tot trucata, ce-i drept.) :lol:
Ceva indicii (desi nu-i nevoie) si-aici:
http://www.themalaysianinsider.com/citynews/city/article/residents-claim-ufo-sightings-in-seremban-rawang/residents-claim-ufo-sightings-in-seremban-rawang..

La cit de buni sint (unii) indieni in IT ma asteptam oricum la un CGI photoshopat mai de doamne-ajuta.

...Dar si la tine m-asteptam sa te bunghesti ca-i hoaxaraie, consiliera hiper-galactica @Aseneth :-D - doar nu-ti imaginezi ca ditamai OZENOIU' n-ar fi fost vazut (si pozat, evident) de multi altii p-o raza de minimum 100 km ??!!



Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

bk

#443
Incident ATF in Germania, deasupra Hamburgului (un 777 nu avea transponderul pornit si a fost interceptat de Luftwafe), insa la 1'26" apare ceva neobisnuit (din stanga catre dreapta) care se deplaseaza cu viteza destul de mare daca comparam cu ~900Km/h cat are avionul de linie si nu lasa nicio dara reactiva si parca se deplaseaza in salturi (deci exclus sa fie avion). Pilotul care a filmat a zis ,,there is the other guy" crezand probabil ca este al doilea avion de interceptare insa o sa vedeti mai tarziu ca nu e deoarece al doilea avion apare tot din spate. 

! No longer available

padme

chiar nu văd ce se vede, iar atunci când zice ,,uite-l şi pe celălalt" - de fapt el vede celălalt avion înainte ca acesta să intre în cadru...

bk


abyss

Sunt șanse bune sa fie celălalt interceptor.

prodcomb

#447
Este o umbră pe nor a unui avion sau helicopter. Se vede cum umbra urmărește conturul norului.
Probabil un alt avion pe alt culoar de zbor, mai sus decât cele din imagini.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

padme

#448
Acu' am văzut. De acord cu ce s-a spus şi eu vroiam să spun că poate să fie atât celălalt pt că avioanele astea de vânătoare cred, de fapt sunt mai mult ca sigură, că se manevrează în alt fel decât cele de pasageri, în sensul că sunt mult mai... înţelegeţi voi, nu-mi vine acum cuvântul. Mi s-a întâmplat şi mie o dată sa fiu într-un avion şi să treacă alt avion pe sub noi. De la depărtare se vedea doar un punct ce se apropia cu o viteză uluitoare. Toată lumea pe geam cu telefoanele, zang, zang, zang, când s-a apropiat: ,,ă,ă,ă" o mare dezamăgire, avioane mai văzusem şi noi! :))) toţi speram că e altceva, dacă nu cu voce tare, mai mult ca sigur în gând :))))))) Oricum senzaţia e super tare, celălalt avion zici că merge cu viteză super luminică şi tu stai pe loc şi mai ales, ai impresia că este foarte aproape de tine... Acelaşi lucru putea fi şi aici. Să nu uităm că este vorba despre oameni antrenaţi să se uite pe cer, să evalueze, sunt informaţi, etc... Si mai ales, cred că nici într-un caz n-ar fi zis ,,uite-l şi pe celălalt" cu atâta calm, oricât de antrenat ai fi, tot îţi creşte puţin nivelul de adrenalină :)))

StarDust

#449
Chestia ce se vede e cu siguranta un obiect. Am trasat in prima poza cam care ar fi directia razelor solare, iar daca aia e umbra, obiectul ce o proiecta trebuia sa fie undeva in stinga sus in afara cadrului.
Insa e o problema cu umbra, ea nu avea ce cauta in zona inchisa dintre nori zona iluminata doar de norii inconjuratori nu direct de razele solare, deci nu avea cum sa fie o umbra asa clar definita.
Iar al doilea avion de interceptare apare cam la aprox. 40 sec dupa disparitia "umbrei" si se vede ca vine rectiliniu cam la aceeasi altidudine constanta de zbor, parerea mea e ca nu avea cum sa ocoleasca prin dreapta si sa urce atat de rapid si brusc prin spate de la plafonul de nori si pana la altitudinea de croaziera a celor doua avioane, oricat fortaj ar fi bagat.

edit
Am trasat cu rosu direcia mai corecta a razelor solare in poza "frame1"
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16