Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Din pacate (sau din fericire?) nu exista canalul 9HDPM in Germania, evenimentul inventat n-a avut loc pe autostrada la fel de inventata, iar CGI-ul se vede din avion.
(mai sint si alte detalii, ca accentul polonez al "nemtoaicei", dar n-are rost sa le mai tastez).
Totu-i deci o glumitza video.

P.S. Nemtii duc o viatza tare plicticoasa, credeti-ma (asta-i de fapt unicul motiv pentru care emigreaza si ei pe capete in tzari mai calde in ultima vreme), asa ca-i inteleg cumva.
Pina si rata crimelor e atit de scazuta, incit ProTV-urile lor nici n-au stiri  de la ora 5 (cu topoare pline de singe, evident). :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

Eu nu vorbesc germana, deci n-am inteles accentu', doar m-a surprins cum a putut trece neobservata o asemenea stire si mi s-a parut ciudata imaginea cu tirul rasturnat chipurile de lumina ozeneului, asa ca am cautat pe google.de dupa mysteriose lichter si nici urma de ea, ca sa vezi!

liviutatarus

http://www.yoda.ro/stiinta/video-dovada-ca-meteoritul-din-rusia-a-fost-distrus-de-ceva-multi-cred-ca-era-un-ozn.html
Ipoteza controversata se bazeaza pe o inregistrare video, in care se vede ca meteortiul a fost lovit de ceva inainte sa explodeze si sa se rupa in bucati, deasupra orasului Chelyabinsk, potrivit StirilePROTV.

abyss


jean

Luminile se misca independent, din aceasta cauza nu cred ca putem vorbi de un singur obiect cu trei lumini. Este posibil sa fie vorba de lanterne, purtate de acelasi curent de aer au tendinta de a pastra intre ele o distanta aproximativ egala. Daca avem trei lumini pe cer sunt foarte multe unghiuri din care acestea se vad asezate sub forma de triunghi. Legatura cu triunghiul o face creerul nostru. Se observa ca, la un moment dat se aseaza in linie si chiar se depasesc. Este totusi o observatie interesanta, uite asa ne mai antenam si noi.
Adevarul este dincolo de noi

abyss


terraflorin



Cuba, Insula Cayolargo del Sur - 7 ianuarie 2013, 18:27 ora locală

Disc cu cupolă,  cu un fel de partea de sus transparentă și cu lumini în partea de jos. Acesta a fost parțial metalic și de culoare portocalie.

Vremea era calmă, cerul albastru închis, cu câţiva nori. Nici o altă navă aeriană nu a fost observată pe cer la momentul respectiv. Nu au existat efecte electromagnetice și nici timp lipsă.

Comentariile fotografului:
''Obiectul a apărut pe una dintre fotografiile mele realizate în serie. Am descoperi obiectul mai târziu, după examinarea fotografiilor pe care le-am făcut. De fapt, în momentul când am făcut imaginile nu am acordat prea multă atenție cerului.''

(NUFORC Case: S96036) https://www.sightingsreport.com/sightings/115461 http://www.ufocasebook.com/bestufopictures16.html

terraflorin



Palm Harbor Park, Florida - 17 ianuarie 2013 - Obiect neidentificat argintiu Fotografiat deasupra Florida.

Nota fotografului: Am fost la WL -Parks să joc baschet în jurul orei 11 când două curăţători ai unei piscine au strigat, "Hei, uite." Am privit la ceea urmăreau aceştia şi am văzut un obiect argintiu ca un frisbee. Primul tip i-a strigat celuilalt să se uite în sus, aşa i-am auzit eu şi am observat obiectul...  Am fugit mai aproape și ei încercau să facă fotografii cu telefoanele lor mobile care nu mai funcţionau, așa că am fugit înapoi și am luat aparatul meu foto care era  în camionetă. Apoi m-am întors şi am făcut această fotografie. O secundă mai  tîrziu a plecat, a dispărut ca și cum ai călca pe o cutie de suc pentru a-o turti.

http://www.ufostalker.com/ufostalker/UFO+Sighting+in+Palm+Harbor+Florida+United+States+on+January+8th+2013/45248

terraflorin



Maui, Hawaii - 18 august 2012

Nota celui care a pus imaginea pe internet: Prietenul meu, care locuiește în Maui a făcut această imagine. El a spus că a făcut mai multe fotografii ale apusului de soare și atunci când a analizat imaginile, a observat imaginea din stânga. A făcut aprox. 20 de fotografii în acel moment, iar acesta este singura imagine în care apare un OZN. El a afirmat că nu a văzut nimic până nu a analizat ulterior imaginile. Mai mult, el a precizat că mai mulți oameni au văzut fenomene asemănătoare în același loc. Oamenii au descris o navă zburătoare care iese din ocean.


http://www.ufocasebook.com/bestufopictures15.html

abyss

#354
Cele 2 subiecte  ""OZN-uri din 2013"" si ""OZN-uri din 2012"" au fost alipite topicului "Cazuri recente UFO". Nu are rost sa deschidem un topic nou atata timp cat avem deja unul dedicat. In cazul in care apar discutii sau se exercita un interes deosebit pentru o anumita postare din cadrul acest topic larg, moderatorii vor crea imediat un subiect nou care il va avea drept initiator pe userul care a avut postarea initiala si care a starnit dezbaterile.
Multumesc pentru intelegere!

terraflorin

Citat din: abyss din  29 Mai 2013, 20:17:46
Cele 2 subiecte  ""OZN-uri din 2013"" si ""OZN-uri din 2012"" au fost alipite topicului "Cazuri recente UFO". Nu are rost sa deschidem un topic nou atata timp cat avem deja unul dedicat. In cazul in care apar discutii sau se exercita un interes deosebit pentru o anumita postare din cadrul acest topic larg, moderatorii vor crea imediat un subiect nou care il va avea drept initiator pe userul care a avut postarea initiala si care a starnit dezbaterile.
Multumesc pentru intelegere!

Perfect şi aşa, numai că cele ''recente'' vor fi vechi peste câţiva ani  :wink:


SLEAH19

#357

16 iulie 2013  Un OZN pare ca se cupleaza la ISS si din Statie Spatiala Internationala devine ... Intergalactica :ufo:  :lol::martiansmile: :-( :-D :wink:  :moon: :-(:roll:    :rocket:   :martiansmile: :planet: :fullmoon:

UFO in space - Shooting with the ISS July 16, 2013
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

Mda, se "cupleaza" la GDF SUEZ si aia nu trimit factura, deci "communication breakdown". Exista hoti si-n spatiu fratiuc, probleme sunt peste tot, cum spunea politicianul ala: "uitati-va la M.I.B." :lol: :lol:
Scuze pentru offtopic.