Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dab270277

Nu cred ca sunt ET. Sunt oameni la bordul celor mai multor aparitii. Poate hibrizi. In nici un caz nu sunt ET.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

@Lex

UFO or Santa's little Helpers? What is this? Paita, Peru 2011-12-29

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3Lsh-G5afVE#!

Rayden

La Multi Ani RUFON! La Multi Ani Colege si Colegi!

Am revenit pe forum (temporar cel putin) cu un filmulet facut de mine la nici 30 de minute dupa miezul noptii la trecerea dintre ani..

am mers de rebelion la socrii mei, care stau in cartierul bucurestean Crangasi cu vedere spre Regie, Podul magnific inceput de Basescu si terminat de Oprescu - pasajul Basarab adica -  Grozavesti, carrefour....mai ales ca acestia stau la ultimul etaj al blocului, etajul 8.
privelistea era marpha, cu focuri de artificii, care mai de care colorate..mai mari si mai mici, cand ma gandeam (culmea chiar ma gandeam nu glumesc deloc) ..daca ar trece un OZN, oare cum s-ar vedea de la bord si ce ar crede ocupantii despre evenimentul nostru pamantean....cand - repet cu fata spre Regie - Pasajul Basarb - Grozavesti - destul de sus, deasupra artificiilor zbura o lumina rosie destul de puternica care nu varia in intensitatea luminoasa, venind dispre Lacul Morii si zburand spre Pasajul Basarab.
Lumina rosie nu lasa nicio dara de fum - in ideea ca ar fi fost vreun "artificiu" cu ocazia trecerii in noul an..nici nu a explodat in mii de culori, si isi continua drumul cu viteza constanta fara variatii in intensitatea luminoasa.
de la artificiile din zare (atat cat puteam vedea cu ochiul liber), dar si de la cele din apropiere cand acestea explodau in mii de culori, fumul de la explozia lor se lasa purtat de adierea de vant (sau curent) spre lacul morii..adica incerc sa spun ca lumina rosie zbura contra vantului.. :mrgreen: toata observatia a durat cam 1 min si vreo 20 sec.
am stat asa gura casca..pana cand am pierdut-o din privire..dupa care am inceput sa imi zic ce bou am fost ca nu am chemat pe cineva sa vada si ... ca nu am filmat evenimentul cu ceva..chiar imi parea rau ca..aveam o camera mai jmekera si o lasasem acasa, mi-a fost lene sa o iau, ca ma gandeam ca pozele o sa le fac indoor cu telefonul..
aveam o ciuda ca ratasem evenimentul de nu va venea sa credeti...apoi mi-am adus aminte de una din experientele amicului @biss - stie el care - si ..am zis, mai in gluma mai in serios in gand..frate daca mai treci odata cu enterprise-ul esti cel mai tare..
cu surprindere am constatat ca ...o noua lumina rosie, de aceasi intensitate luminoasa..zbura cam pe aceasi directie..am ramas masca..si am dat fuga sa imi iau telefonul - un HTC Desire S cu o camera de 5 mpx si am filmat evenimentul cu zoom la maxim. observatia a durat cam 1min si 10 sec...martora a fost si sotia (pe socri si restul invitatilor nu i-am atentionat sa vada ca...nu prea cred in questii de genul asta..)

cam asta e ce am filmat..as fi vrut sa prind si primul obiect..astept pareri.. :star:
Rayden

Siberia

Bine ai revenit Rayden si La multi ani !

   Ca sa continui povestirea ta si traseul OZN-ului rosu care-a aparut pe la ora 00.15' - 00.20' pe orizontul nostru, precizez ca l-am vazut si noi - un grup de 5 persoane care radeam de mama focului cu sampania in mana prin zona Piata Victoriei. Deci, noi am vazut lumina rosie trecand dupa o serie de bubuituri si jocuri de artificii, dinspre podul Basarab si indreptandu-se agale catre zona Victoriei - Stefan cel Mare.
   Nu i-am facut nici o fotografie fiindca eram ocupata cu astupatul urechilor din cauza bubuiturilor (ma calca pe nervi petardele !) iar prietenii mei radeau de mama focului (din cauza unui sms tampitel cu extraterestri care circula in noaptea de revelion) ca au venit Ozenautii sa-i duca la femei.
   Dupa o gura de sampanie, am hotarat in graba si in frig ca este un lampion chinezesc :-D, asa ca ne-am gandt sa intram in casa si sa urmarim traseul aromelor de pe platourile cu mancare.

p.s. - imi pare rau ca nu pot contribui cu o marturie mai relevanta :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

jean

Salut Rayden si un an nou cu sanatate. Sa stii ca te cred si te inteleg. Stiind din revelioanele trecute ca in timpul exploziilor au aparut si lumini de genul celor descrise de tine in timpul artificiilor, eu astfel de lumini am cautat pe cer. Stau in cartierul Colentina si am vedere spre nordul capitalei, spre Baneasa din sufragerie si din balcon sau dormitor am vedere spre sud-est. Spre cartierul Fundeni - Pantelimon.
Prima observatie am facut-o din sufragerie, spre nord. Am observat doua lumini care se deplasau de la nord-vest spre sud-est. Se aflau la o inaltime mult superioara plafonului la care explodau petardele si mult mai sus de perdeaua de fum creata de acestea. La inceput a aparut deasupra blocului vecin intai o lumina ce se deplasa pe traectoria expusa mai sus. Locul de aparitie este in directia ambasadei chineze sau club Bambu asa ca, am crezut ca, probabil este vorba de lanterne chinezesti si ma asteptam sa vad si altele zburand in sir cum am vazut si alta data de anul nou. In momentul urmator a aparut o alta lumina din spatele blocului vecin zburand pe aceasi directie ca si prima. M-am hotarat ca ar fi bine sa incerc sa le filmez si am luat repede un aparat foto am pornit aparatul si am incercat sa filmez dar aparatul s-a inchis la scurt timp acumulatorii fiind descarcati. Luminile erau de culoare rosie fara variatii de intensitate si s-au stins treptat cam pe la jumatatea petecului de cer vazut din acel loc. Cerul era partial senin se vedeau cateva stele. Vintul batea slab.
Am mers in dormitor spre sud si am deschis geamul. Priveam artificiile de deasupra blocului vecin cand, chiar pe directia mea si la o inaltime nu foarte mare deasupra blocurilor am observat o lumina ce se deplasa dinspre vest spre est tot de culoare rosie si fara variatii de intensitate. Imediat a aparurut si alta urmand aceasi traectorie si la scurt timp inca una, Am luat iar aparatul foto am incercat sa-l pornesc dar iar s-a inchis, asa ca am renuntat si am ramas sa privesc. La un moment dat luminile deplasandu-se spre est in directia Pantelimon, s-au asezat sub forma de triunghi asa ca in diversele poze postate pe net cu OZN-uri triunghiulare. Se deplasau in tandem. In acest timp inca o lumina mult mai slaba a aparut undeva in dreapta urmand cam aceasi traectorie. Am urmarit luminile pana le-am pierdut cu vederea.

A doua observatie  are loc intr-un loc diferit de prima observatie. Prima spre nord a doua spre sud, la distanta mare una de alta. Nu exista o legatura intre ele. Prima observatie s-ar putea sa aiba legatura cu observatia facuta de tine si de Siberia, sa fie vorba de aceleasi obiecte.
Am crezut si cred ca este vorba de lanterne chinezesti. Dar totusi se nasc si cateva intrebari:
-daca sunt lanterne, de unde le au? Eu nu am vazut pe nimeni sa vanda asa ceva si nici la le lanseze;
-in nordul capitalei inteleg. Ambasada chineza, club Bambu, dar spre sud? Unde este un cartier cu multe blocuri si aglomerat?
-daca totusi sunt obiecte neidentificate care se folosesc pt. mascarea activitati de petarde si de fumul generat de acestea?....
O zi bua va doresc. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Adevarul este dincolo de noi

Siberia

Pentru @jean.

Lampioanele chinezesti costa de la 9 lei in sus si le poti achizitiona din Dragonul Rosu ( sau cum ii mai zice la zona aia) sau de pe net.
Se lanseaza o gramada in ultima vreme pe la nunti sau fel de fel de ceremonii. Recunosc, rareori am vazut rosii... dar galbene sau portocalii, au patrulat toata vara  :-D
http://www.lampioanezburatoare.eu/lampioanezburatoare/eshop/2-1-Lampioane-zburatoare-colorate/0/5/20-1-lampion-zburator-ro-u
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Arhanghelul

#246
In jurul orelor 00:07 - 00:11 (01.01.2012) admiram de pe geamul de la bucatarie  "Apocalipsa" din Drumul Taberi ...cand ridic privirea spre cer spre E-SE la o inaltime de 70-100 m (maxim) apreciata relativ la inaltimea unor blocuri de 10 etaje (~30m)  ,  observ o lumina palpaietoare cu nuante de rosu-portocaliu ce avea o miscare ascedenta foarte usoara pe directia Vest - Est (viteza aparenta de deplasare am estimat-o ca find de  maxim 1-2m/s) ... dupa primele secunde de la observare m-am dus repede dupa un aparat fotodigital compact ... ma bucur c-am alertat familia sa observe si ei obiectul ...
Observarea a fost posibila doar pentru 20-30 secunde ...obiectul disparand dupa un bloc vecin ... din pacate n-am mai apucat sa folosesc aparatul ... obiectul find ascuns imediat de blocul (cu 4 etaje) din fata mea ...
Concluzia unanima imediata observatiei a fost ca este un "lampion" chinezesc ...
Am presupus ca a fost lansat din zona Liceului Lovinescu (refacand traiectoria invers ) ...
Forma era foarte clar conturata (cu toate ca era din cand in cand  "blurata" de fumul de la petarde si artifici ) si lumina avea accea palpaiala de lumanare mai mare ...

Pot spune cu certitudine ( 99% ) ca era un lampion chinezesc ...

L.E. Dupa mesajul lui Rayden  .... vreau sa precizez ca lampionul meu ? mergea pe aceasi directie cu fumul de la petarde , dar parca era putin mai rapid find mai sus ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Rayden

@all merci pentru info.

la fel ca jean, pot spune ca traiectoria pe care au mers cele 2 lumini era cu mult peste inaltimea la care explodau artificiile.
pot spune, la fel ca siberia, ca am vazut lanterne sau lampioane chinezesti...galbene, portocalii dar nu am vazut rosii..in plus, lumina la ele palpaie..deci variaza in intensitate.
obiectele pe care le-am vazut, unul dupa altul la o distanta in timp de maxim 30 de secunde, nu palpaiau, au zburat cam pe aceasi traiectorie si..lumina lor nu s-a stins...ci le-am pierdut din vedere datorita faptului ca au iesit din campul vizual..
interesant mai e si faptul ca zburau impotriva vantului..si din cate stiu, lampioanele astea chinezesti..oricat de inventive ar fi..nu cred ca pot face asta..
nu exclud evident si varianta asta..ca ar fi ..chinezarii in zbor..
foooarte tare ca au mai fost vazute si de alti colegi forumisti si astept si alte (noi) postari. :mrgreen:

Irwin

Salut tuturor! Este prima mea postare, insa observ forumul cu atentie de mai multa vreme... Sunt pasionat, ca si voi, de fenomenele analizate si - daca voi avea ceva de spus - voi scrie aici. Daca nu, nu.

Eu am petrecut azi-noapte Revelionul in strada, in P-ta Revolutiei - Piata Universitatii mai bine-zis (deci in Bucuresti), si va pot confirma ca au fost lansate astfel de lanterne chinezesti rosii. Am vazut cu ochii mei cum se ridicau astfel de obiecte din Piata Revolutiei, spre exemplu, urmandu-si apoi traiectoria agale... Am vazut chiar si un grup de astfel de 3 lumini rosii (venind, pare-se, din directia P-ta Constitutiei), la un moment dat. Cineva, in spatele meu, chiar glumea spunand ca au venit extraterestrii  :-) Culmea este ca toate erau de culoare rosie (cele lansate in zonele de distractie si vazute de mine aseara), niciuna galbena ori portocalie!

Rayden

@Irwin,
bine ai venit pe rufon!

merci pentru info! deci...99,99% luminile rosii erau chinezarii...
rayden

arckadii

@Rayden

Salut. Nici nu iti poti imagina cat de mult ma bucur ca ai postat asta acum. Pe data de 30 decembrie 2011 (deci cu o zi inainte de revelion) am avut si eu placuta surpriza sa vad un astfel de obiect in zona Pantelimon (spre Est). Punctul de observatie a fost la aproximativ 10 km departare de locul aparitiei. Din pacate am fost mult prea bucuros ca sa mai pot lua o camera (care oricum nu ar fi putut filma pe intuneric prea bine) insa in schimb am reusit sa vad prin binoclu (care era mult mai la indemana) ceea ce ai filmat si tu.
Lumina pe care am vazut-o era foarte puternica desi era departe iar observata prin binoclu avea o forma de V. S-a ridicat foarte repede. Si cand spun foarte repede inseamna ca in aproximativ 10 secunde a ajuns la nori, dupa care dupa vreo alte 5-6 secunde s-a pierdut in ei.
Ai mei au mai vazut in noaptea de revelion inca 2 lumini din astea (eu nu eram acasa insa mi-au povestit ei).
Este foarte posibil sa fie artificii sau rachete de semnalizare insa in nici un caz nu cred ca sunt lampioane chinezesti.
Mentionez faptul ca pe 30 decembrie, cel putin in zona mea nu batea vantul, iar lumina a urcat foarte repede pana la un prag, a stationat putin (sau a incetinit) apoi iar a urcat. Nu a avut o traiectorie perfect ascendenta.
Inca o data, ma bucur ca ai filmat asta, sper sa se inceteze cu lampioanele chinezesti ca nu despre asta e vorba, si sa se caute o explicatie mai plauzibila.

La multi ani,
Ark

LE: Culoare portocalie foarte clara.

jean

Citat din: arckadii din  02 Ianuarie 2012, 19:17:16
Pe data de 30 decembrie 2011 (deci cu o zi inainte de revelion) am avut si eu placuta surpriza sa vad un astfel de obiect in zona Pantelimon (spre Est). Punctul de observatie a fost la aproximativ 10 km departare de locul aparitiei.
Lumina pe care am vazut-o era foarte puternica desi era departe iar observata prin binoclu avea o forma de V.
Ai mei au mai vazut in noaptea de revelion inca 2 lumini din astea
Uite ce am spus in postul meu de mai sus:
CitatLa un moment dat luminile deplasandu-se spre est in directia Pantelimon, s-au asezat sub forma de triunghi asa ca in diversele poze postate pe net cu OZN-uri triunghiulare. Se deplasau in tandem. In acest timp inca o lumina mult mai slaba a aparut undeva in dreapta urmand cam aceasi traectorie. Am urmarit luminile pana le-am pierdut cu vederea.
Observatia mea a avut loc in seara de revelion. Asejarea in triunghi a luminilor fata de observator poate fi interpretata si ca un ,,V". Se pare ca pe 30 decembrie au facut repetitie pt. anul nou. :lol:  In cazul ambelor observatii facute de mine dar si de ceilalti colegi obiectele se deplasau spre E, S-E. Fiind vorba de aceasi directie, se pare ca nu aveau un sistem de propulsie si se deplasau purtate de vant.
Adevarul este dincolo de noi

@Lex

UFO ON ALANYA/TURKEY 28.12.2011 ÜMİT PAKER TARAFINDAN ÇEKİLMİŞTİR.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8eq-2PD8Tp8#


@Lex