Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

#165
Ce pot sa zic referitor la aceste filmari... Bunul simt ne indeamna ca mai intai sa cautam ba chiar sa incercam sa gasim explicatiile cele mai logice si rationale, identitatea ori credibilitatea autorului etc. Apoi discutam despre OZN-uri... :)


@Lex




panta_rh_ei

Am vazut un documentar cu ceva asemanator. O echipa de cercetatori capturau rechini de la care recoltau sange si le fixau un dispozitiv de urmarire dupa care ii eliberau. Tehnica folosita  pentru capturare presupunea folosirea unui soi de balize prin care urmareau  miscarile animalului pana ce, epuizat, putea fi tras pe punte. Imaginea asta seamana izbitor de mult cu ce am vazut eu in documentarul ala.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.





abyss


@Lex


dorel6

Fotografii cu OZN-uri
Fotografias secretas de la NASA STS-88

Daca cineva poate sa afle de unde sunt pozele si sa ofere un link catre aceste poze deoarece video-ul lasa de dorit la partea calitate.
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.


SLEAH19

#178
Imaginea a fost publicata de un cunoscut specialist in fenomene paranormale, Michael Cohen si a fost filmata de doi turisti britanici in regiunea Mamaus a Amazoniei.


http://www.dailymail.co.uk/news/article-2051796/Alien-filmed-Brazalian-rainforest-Is-creature-pictured-Amazon-outer-space.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

#179