Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

A existat un scop dincolo de a împărtăși o fotografie din călătoria sa?

Unele dintre comentarii sunt hilare; un comentariu spune că este photoshopată, deoarece Pământul este plat, altul spune că este falsă, deoarece norii ar trebui să fie deasupra pământului.

Oricum, uitați-vă în partea de sus, în stânga, cam 10% în jos sub marginea stângă.


Aceasta este din postarea de pe tweet:

pic.twitter.com/4QNllqZ75o



— Elon Musk (@elonmusk) September 24, 2021






Enz

Corect, prea numai eu, multumesc ! ...

Elon, e o papusa... cine poa sa creada ca a lansat o Tesla in spatiu... si electric aprinsa, facea scurt circuit :))... Probabil cam lung.

Nu am lansat eu nimic. Ca la impartasanie, nu suport religia !... doar am impartasit... loool. O zi buna si toate bune
... stay strong.

prodcomb

Imaginea a fost luată din interior, deci între imagine și aparatul de fotografiat este interpus ceva (care nu este plan).
Acel "ceva" a dat naștere unor reflexii.
Nu avem informații cu spațiul din jurul fotografului; dar el era singurul care putea să identifice sursa lor.
Dar nu a putut (mUSCĂ sau cine o fi fost)!
8-)
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

abyss

The UFO Phenomenon | Full Documentary 2021 | 7NEWS Spotlight

Acum este dincolo de orice îndoială că obiectele ciudate și anormale care ne umplu cerul și care au fost surprinse de camerele de luat vederi sunt reale. Chiar și Pentagonul recunoaște că este adevărat. Aceste nave aparent controlate în mod inteligent operează deasupra norilor, în oceanele și pe orbita noastră - călătorind la viteze hipersonice care depășesc cu mult orice tehnologie umană cunoscută și efectuând manevre necunoscute științei.

Subiect al unor teorii indraznete și al batjocurii timp de ani de zile, OZN-urile par a fi acum cel mai fierbinte subiect la Washington și în lume.

Jurnalistul de investigație Ross Coulthart, câștigător a cinci premii Walkley - care a investigat fenomenul în ultimii doi ani - a condus echipa 7NEWS Spotlight prin SUA adunând dovezi convingătoare nemaivăzute până acum și vorbind cu actorii cheie din spatele unui eveniment care va schimba cursul istoriei.

Prezentând interviuri cu cele mai înalte eșaloane ale oficialilor militari din domeniul apărării și al serviciilor de informații, cu cercetători, oameni de știință și martori de frunte din America și Australia, acest documentar uluitor, care a durat ani de zile, încearcă să răspundă la cea mai fundamentală întrebare care există: suntem singuri?

Directorul serviciilor secrete naționale ale SUA este așteptat să prezinte luna viitoare un raport neclasificat care ne va schimba modul în care înțelegem viața însăși. În Spotlight, vă dezvăluim ce conține acest raport.

7NEWS Spotlight: Fenomenul OZN scoate la iveală noi dovezi surprinzătoare despre mușamalizări ale guvernului australian și o viziune extraordinară a fenomenelor aeriene neidentificate în Australia de Vest, Victoria și Queensland - toate acestea sunt completări credibile și importante la datele mondiale acumulate de SUA.

Pentru Coulthart, proiectul a devenit cel mai fascinant și provocator din cariera sa, devenind centrul noii sale cărți "In Plain Sight", disponibilă acum în Australia și în curând în alte teritorii:

Australia: https://7news.link/3AuawFz
SUA: https://7news.link/37sEmO1
MAREA BRITANIE: https://7news.link/3Csiz7n



Vedeti documentarul AICI
https://youtu.be/sm6AL5lA4Zc?t=6

terraflorin

https://www.youtube.com/watch?v=9aTCJCMT8c8

La Palma!! UFO Flies Out Of Volcano!!!

personal parcă ar fi o pasăre

bk

#515
Parca se spunea ca OZN-urile sunt atrase de conflictele militare in desfasurare. Am tot cautat ceva observatii din Ucraina dar nu am gasit nimic serios. Voi ati gasit ceva?

prodcomb

Dacă trebuie ...

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

abyss



OZN LA SPECTACOLUL AERIAN ȘI MARITIM DIN MIAMI?
Articol de JAZZ SHAW - 6 IUNIE 2022

Una dintre plângerile frecvente în legătură cu aparițiile de OZN-uri, în special din partea scepticilor, este că "niciodată" nu există fotografii sau înregistrări video bune ale acestor evenimente. În realitate, există unele destul de decente, dar este adevărat că multe dintre ele sunt neclare și aproape inutile, oferind puține date care să documenteze evenimentul. Este posibil să ni se fi arătat una dintre excepțiile de la această regulă luna aceasta, când David Sugarman, rezident din Florida și agent NBA pensionat, a publicat o scurtă porțiune de videoclip pe care a capturat-o în timp ce participa la Hyundai Air and Sea Show din Miami Beach în weekendul de sărbători.

În clipul care a fost postat pe Twitter și Instagram, un avion cu reacție este văzut zburând deasupra unei mulțimi mari de oameni de pe plajă. Apoi, ceva mic intră în cadru, poate după ce a ieșit din apă, deși acest lucru nu este clar. Obiectul pare aproximativ sferic și reflectă sclipiri de lumină solară, sugerând o suprafață metalică. Acesta pare să urce rapid la un unghi de peste optzeci de grade, accelerând rapid până când iese din cadru. Însă, având în vedere lipsa perspectivei, este posibil ca acesta să se fi apropiat de la orizont. S-ar putea să fi fost si cu totul altceva. publicatia Debrief l-a intervievat pe domnul Sugarman pentru a afla cât mai multe detalii cu privire la acest eveniment și a obținut fișierele sursă originale de pe iPhone-ul său pentru analiză. Vom începe cu videoclipul original, cu încetinitorul, așa cum a fost postat pe Twitter.

Tocmai m-am întors de la expoziția aviatică și maritimă din Miami și îmi revedeam înregistrările video. Sunt curios ce credeți cu toții că este acest "lucru" care trece fulgerător pe lângă ecran. Se pare că a venit din apă. Am filmat acest videoclip cu încetinitorul și acel lucru se mișcă. #ufo #ufotwitter #ufosighting pic.twitter.com/JCfOHwhK0i
- David Sugarman (@SugarmanSpeaks) 29 mai 2022

Domnul Sugarman ne-a spus că a filmat acea porțiune a spectacolului aerian în modul slow-motion pe iPhone-ul său, deoarece lumina puternică a soarelui făcea dificilă vizualizarea ecranului telefonului și centrarea cu ușurință a camerei. Ulterior, el a salvat un clip cu viteză normală al aceluiași moment din spectacol. Iată-l aici la viteză normală.

Primul lucru care trebuie știut despre acest eveniment este că domnul Sugarman nu a văzut OZN-ul atunci când a apărut. L-a observat abia mai târziu, când a revăzut toate fotografiile și înregistrările video pe care le făcuse în timpul spectacolului aerian. L-am întrebat dacă își amintește să fi văzut vreunul dintre celelalte sute de spectatori de pe acea porțiune de plajă arătând sau reacționând la ceva neobișnuit. Nici el, nici ceilalți oameni vizibili pe plajă din filmare nu par să fi văzut acest lucru. Acest lucru este probabil de înțeles, deoarece atenția tuturor era fixată pe IFO (obiectul zburător identificat, avionul cu reacție) mult mai mare care trecea pe deasupra. Doar acest fapt face din această observație una destul de unică. În marea majoritate a rapoartelor OZN, ne bazăm pe mărturiile martorilor, dar nu se colectează date electronice. În cazul incidentului de la Miami Beach, avem o înregistrare video fără mărturii ale martorilor, în ciuda faptului că au fost sute de spectatori prezenți. Dar, după cum vom demonstra imediat, domnul Sugarman nu a fost singura persoană care a înregistrat acest obiect neobișnuit.

Am trimis fișierele sursă unui specialist în videografie pentru a le analiza. Acesta a reușit să extragă metadatele din fișiere și nu a găsit nimic neobișnuit, exprimându-și îndoiala că videoclipurile au fost modificate. Dar, de asemenea, el nu a putut să excludă posibilitatea ca, din acea singură vedere, obiectul din videoclip să fi fost "fie o pasăre, nu departe de oamenii care înoată, fie o insectă mult mai aproape de cameră". El a continuat să sublinieze că aspectul pâlpâitor al obiectului sugerează "aripi care bat foarte repede". Aproximativ 18 mișcări de aripi într-o jumătate de secundă - ceea ce ar fi într-adevăr un argument pentru o insectă care zboară aproape de cameră". După o analiză suplimentară, videograful a considerat în continuare că o insectă sau o pasăre este explicația "cea mai probabilă".

O verificare rapidă a studiilor de ornitologie arată că singura pasăre care bate din aripi cu această viteză este colibriul rufos (până la 62 de bătăi pe secundă) și acestea nu se scufundă pentru hrană sub ocean. De asemenea, sunt incredibil de mici pentru a fi văzute la acea distanță. Cea mai rapidă pasăre din lume este șoimul Peregrine, care poate atinge viteze de peste 320 de kilometri pe oră, dar numai în picaj. Aceștia tind să urce încet, în general urmând termalele de ridicare. Ei nu accelerează la vitezele aparente observate în videoclip și, de asemenea, nu vânează sub apă.

Contul de Twitter Think Tank au realizat o analiză a videoclipului care merită luată în considerare.
""Analiza OZN-urilor de la Miami Airshow

👉 Devine de 2 ori mai mare pe măsură ce se apropie de cameră. Distanța parcursă este de aproape 5 ori mai mare (perspectivă).

Trece de la 44 la 200 de pixeli.

🚫 Pasăre
🚫 Gândac



(#UFOTwitter #UFO #UFOs #UFOSightings #UAPTwitter #UAPs #UAP) pic.twitter.com/HZj47sqxP6

prodcomb

Un studiu (investigație) despre insectele de pe plajă nu a făcut nimeni.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

abyss

Mai am un caz interesant petrecut noaptea. Multipli martori multiple filmări.  A durat mai mult de o oră.

O sa cereți o expertiza despre licurici?

prodcomb

:)
E de pe la noi sau tot de "aiurea"?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

abyss

:) postarea mea anterioara a fost un "spirit de gluma" ca sa zic așa un pleonasm, si ma bucur ca ați trata-o ca atare cu un zâmbet.

Domnule @prodcomb daca ar fi fost un caz de pe la noi nu l-as fi postat sau comentat acum având in vedre contextul actual al războiului... din motive evidente cred pentru toți oamenii de bun simț.





fiulploii

Citat din: prodcomb din  07 Iulie 2022, 11:15:45Un studiu (investigație) despre insectele de pe plajă nu a făcut nimeni.

Cercetatorii britanici de la Oxford au aceasta problema in discutie si un fond consistent la dispozitie.

abyss


prodcomb

Citat din: abyss din  07 Iulie 2022, 12:44:30Mai am un caz interesant petrecut noaptea. Multipli martori multiple filmări.  A durat mai mult de o oră.

O sa cereți o expertiza despre licurici?

Deci cazul interesant de noapte mai așteaptă...

"Licuriciul" din filmare este o libelulă.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit