Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Marii maestri au grait ... dar eu votez cu Guest. Din enspe mii de motive.

Xanadron

#481
Aseară îl contraziceam și eu - parțial - pe prietenul Øualploii :-D într-un mesaj lunguieț, care mi s-a șters înainte să-l postez din cauze obscure.
Ofticat, n-am mai revenit, mai ales că doza de enervare a crescut auzindu-l la TV pe (mic-copilul amator pe lîngă noi rufonauții :lol:) Dan Brown eructînd poncife obosite ca să-și vîndă-n jdemili. ex. și ultimul roman - Origin, mda, în care se pedalează tot pe ideea Coanei AI îmbrîncindu-l pe Dumnezeu din mintea turmelor (OK, fiulploii n-a susținut chiar asta, dar pe-aproape.)

La fel de parțial nu-s de acord nici cu @Guest - la ideea ignoranței (parțiale) ȘI a Elitelor subscriind însă. Și nu doar din cauza compartimentalizării informației aplicată pe modelul Serviciilor - și ele elitiste cumva - în toate oculto-confreriile, fie ele iluminate, umbrite, îndumnezeite sau îndrăcite. :evil:

Unul din așa-zișii maeștri NU a grăit așadar tot-tot, compadre @abyss, dar fiind nevoie de-o mică-mare dizertație lămuritoare o să revin - luni.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Nimeni nu grăiește tot-tot  8-) chiar daca nu am citit "originile" browniene . Ø or not to Ø sau intre zero si infinit sunt o grămada de nuanțe, n'est ce pas, mon Maitre?  :-D

Ce este dualismul acestei lumi? Doar o reflexie , zic io. Așadar unde e oglinda, care este reflexia si cui folosește ? doar trei întrebări .
Unde duce ciclicitatea spiralată?

Cazuri recente ufos egal dupa mine doar reflexii pe membrana de separare . Ca aceasta membrană nu este ca o pânza bidimensionala e alta poveste .
Evident, părerea mea..

PS. Unde e AI ?

romulus

"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

#484
Citat din: romulus din  27 Octombrie 2017, 19:15:11
Interesant:
http://dimline.blogspot.com/2017/10/au-sosit-extraterestri.html

Am zis .

Articole de doi lei ce se opresc cu traducerea fix acolo unde trebuie pt a face 'rat-ing' . Părerea mea .

Doar teste de rachete . Daca mergeai pe linkul din articol apoi pe linkul din acel articol dădeai de sursa unde vedeai ca armata rusa a confirmat oarece .

Xanadron

...deși sînt convins că NU pe youtube va apărea primul clip UFO-convingător (adicătelea c-un ET :-) făcînd cu mînuța la hubloul unui OZN :ufo: filmat ziua, clar și de aproape - deci nu noaptea, de la 13 km și cu cea mai proastă cameră video :lol: a respectivilor postaco-tremurici, ca pînă acum.)

Unde-s șansele cele mai mari să-l vedem însă? Ați ghicit - pe RUFOn. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

prodcomb

Mai multe date despre zbor nu ai? Ce cursă era, cam pe unde erau, ce condiţii meteo locale erau, pasagerii nu au văzut nimc?

O aşa întâmplare mă duce cu gândul la spectrul Brocken.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

prodcomb

Citat din: Guest din  10 Decembrie 2017, 16:29:04
Am mai multe date insa nu as vrea sa le public pentru a nu creea probleme. Pot sa confirm ca zborul avea loc pe intuneric, si chiar daca ar fi fost pe zi sunt destul de sigur ca pilotii nu ar fi facut aceasta confuzie. De asemenea daca era pe zi si avionul vira dreapta sau stanga, acest fenomen nu ramanea neclintit relativ la avion.

Deja ai mai lamurit cate ceva, facand o precizare. Dar e mai interesant ca totul sa fie invaluit in mister, ca altfel ... ;)
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

fiulploii

Ce atâta mister pt o reflexie banală  :lol:
Care evident se intampla numai noaptea  :evil:


prodcomb

Citat din: Guest din  16 Decembrie 2017, 22:05:50
Da, am uitat sa fac precizarea cu faptul ca era noapte insa nu era ceva ce as fi dorit sa ascund. Am subliniat ceea ce pentru mine cel putin inseamna o informatie relevanta din toata patania - faptul ca era "blocat" spatial relativ la avion.
De ce sa ascund detalii? Pentru ca informatia mi-a fost oferita de cineva care a observat ca sunt pasionat si pentru ca daca acei piloti nu au confirmat fenomenul (eu nu stiu asta) ar fi cam aiurea sa dau eu detalii. Daca au confirmat patania si dadeam mai multe detalii probabil le puteam cauza probleme. Cine stie cine misuna pe acest forum.  :-P :roll: :lol:

Aceste fenomene se produc si ziua :) Dar ca sa despicam putin problema asta cu ozn-urile care apar doar noaptea... noaptea observi mult mai usor o lumina pe cer. In seara asta am fost la plimbare prin Bucuresti si am observat o drona interesanta. Cei din jurul meu nu o observasera caci erau atrasi de beculetele pregatite pentru Craciun. Contrastul dintre cer ziua si un posibl fenomen luminos este mult mai mic decat contrastul dintre cer noaptea si un obiect luminos... dar pentru unul negru mat, e mai usor sa fie observat ziua decat noaptea.   :-D 8-)

Ciudate ganduri, ciudate conexiuni, ...
Am inteles, fenomenul era "legat" de avion. Doar erau baieti destepti, si-au seama si ei ce si cum.
Daca alte detalii nu mai au, ...
Oricum nu intereseaza identitatea lor, ca doar nu au vazut cine stie ce.
Baietii de la ROMATSA erau mai prolifici, doat l-au imbrobodit si pe scriitorul nostru de sf I.H.
;)
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

StarDust

Acum imi explic de ce cateodata vad avioane schimband usor directia. Pilotii vad reflexii pe hublouri si incearca sa le ocoleasca. Super!  :mrgreen:
Apropo, mai sunt vre-o doua-trei cazuri in care au fost vazute aparate ovoidale sau sferice cu lumini multicolore rotindu-se in jurul lor.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

prodcomb

Iar te grabesti,
Exista radar anticoliziune. Inainte sa scrii ceva mai documenteaza-te.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit


prodcomb

Citat din: Guest din  18 Decembrie 2017, 13:04:59
Din cate inteleg nu exista un standard in privinta radarelor de la bordul aeronavelor comerciale.
https://en.wikipedia.org/wiki/Airborne_collision_avoidance_system

Nu cita wikipedia, citeaza normele aviatiei in vigoare.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit