Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

A existat un scop dincolo de a împărtăși o fotografie din călătoria sa?

Unele dintre comentarii sunt hilare; un comentariu spune că este photoshopată, deoarece Pământul este plat, altul spune că este falsă, deoarece norii ar trebui să fie deasupra pământului.

Oricum, uitați-vă în partea de sus, în stânga, cam 10% în jos sub marginea stângă.


Aceasta este din postarea de pe tweet:

pic.twitter.com/4QNllqZ75o— Elon Musk (@elonmusk) September 24, 2021

There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

Enz

Corect, prea numai eu, multumesc ! ...

Elon, e o papusa... cine poa sa creada ca a lansat o Tesla in spatiu... si electric aprinsa, facea scurt circuit :))... Probabil cam lung.

Nu am lansat eu nimic. Ca la impartasanie, nu suport religia !... doar am impartasit... loool. O zi buna si toate bune
... stay strong.

prodcomb

Imaginea a fost luată din interior, deci între imagine și aparatul de fotografiat este interpus ceva (care nu este plan).
Acel "ceva" a dat naștere unor reflexii.
Nu avem informații cu spațiul din jurul fotografului; dar el era singurul care putea să identifice sursa lor.
Dar nu a putut (mUSCĂ sau cine o fi fost)!
8-)
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

abyss

The UFO Phenomenon | Full Documentary 2021 | 7NEWS Spotlight

Acum este dincolo de orice îndoială că obiectele ciudate și anormale care ne umplu cerul și care au fost surprinse de camerele de luat vederi sunt reale. Chiar și Pentagonul recunoaște că este adevărat. Aceste nave aparent controlate în mod inteligent operează deasupra norilor, în oceanele și pe orbita noastră - călătorind la viteze hipersonice care depășesc cu mult orice tehnologie umană cunoscută și efectuând manevre necunoscute științei.

Subiect al unor teorii indraznete și al batjocurii timp de ani de zile, OZN-urile par a fi acum cel mai fierbinte subiect la Washington și în lume.

Jurnalistul de investigație Ross Coulthart, câștigător a cinci premii Walkley - care a investigat fenomenul în ultimii doi ani - a condus echipa 7NEWS Spotlight prin SUA adunând dovezi convingătoare nemaivăzute până acum și vorbind cu actorii cheie din spatele unui eveniment care va schimba cursul istoriei.

Prezentând interviuri cu cele mai înalte eșaloane ale oficialilor militari din domeniul apărării și al serviciilor de informații, cu cercetători, oameni de știință și martori de frunte din America și Australia, acest documentar uluitor, care a durat ani de zile, încearcă să răspundă la cea mai fundamentală întrebare care există: suntem singuri?

Directorul serviciilor secrete naționale ale SUA este așteptat să prezinte luna viitoare un raport neclasificat care ne va schimba modul în care înțelegem viața însăși. În Spotlight, vă dezvăluim ce conține acest raport.

7NEWS Spotlight: Fenomenul OZN scoate la iveală noi dovezi surprinzătoare despre mușamalizări ale guvernului australian și o viziune extraordinară a fenomenelor aeriene neidentificate în Australia de Vest, Victoria și Queensland - toate acestea sunt completări credibile și importante la datele mondiale acumulate de SUA.

Pentru Coulthart, proiectul a devenit cel mai fascinant și provocator din cariera sa, devenind centrul noii sale cărți "In Plain Sight", disponibilă acum în Australia și în curând în alte teritorii:

Australia: https://7news.link/3AuawFz
SUA: https://7news.link/37sEmO1
MAREA BRITANIE: https://7news.link/3Csiz7nVedeti documentarul AICI
https://youtu.be/sm6AL5lA4Zc?t=6
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

terraflorin

https://www.youtube.com/watch?v=9aTCJCMT8c8

La Palma!! UFO Flies Out Of Volcano!!!

personal parcă ar fi o pasăre

bk

#515
Parca se spunea ca OZN-urile sunt atrase de conflictele militare in desfasurare. Am tot cautat ceva observatii din Ucraina dar nu am gasit nimic serios. Voi ati gasit ceva?

prodcomb

Dacă trebuie ...

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit