Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

abyss

#301

Imaginea din lincul tau:






Interesant dar se pare ca e un shoping... care seamana cu:





si a fost luat din poza asta:








sursa [size=78%]http://www.murdoconline.net/archives/3925.html[/size]

Xanadron

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Filmarea e "pe bune". Posibil noul val de drone .mil ce vor aparea pe cer...




zamotrak

Citat din: @biss din  28 Iulie 2012, 15:18:02
Filmarea e "pe bune". Posibil noul val de drone .mil ce vor aparea pe cer...


Prin anii 80 si ceva ,faceam aeromodele,iar un amic, a realizat unul ,care la o prima vedere seamana teribil,cu cel din film.Poate mai gasesc pe undeva poze de atunci.
Era semi rotund,un fel de C ...zburator.
Cu motoras disel de 2,5 cmc.....deh...hitech in acele vremuri de restriste...pentru unii.

abyss

Eu m-am referit ca doar filmarea e pe bune asa la o prima apreciere. Obiectul poate fi orice, de la un aeromodel pana la o drona :)

mr

#306
Un OZN a apărut deasupra castelului Reutlingen din Germania în data de 18 august 2012, iar cineva a filmat momentul dispariţiei acestuia. Interesanta disparitie, daca e pe bune..!! :star:

UFO over Reutlingen - August 18, 2012
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

dorel6

Cel putin de o luna apar pe youtube undeva la 10 video-uri noi cu OZN-uri. Altele vechi, altele noi. Totusi aceste evenimente s-au inmultit.
Am gasit doua video-uri care mi-au atras atentia.

Primul :
anunnaki ufo sighting 100% real 2012

Al doilea, inca nu sunt sigur daca este adevarat. Dar daca cineva este specialist in domeniul acesta, poate sa ne spuna daca este adevarat video-ul ? :
WARNING! ALERT! UFO FLEET 2012 STARTING FROM ALIEN MOONBASE FULL HD 1080P NEW SIGHTINGS SEPTEMBER
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

Arhanghelul

#308
Primul filmulet ... prezinta ..."se pare" ...  o drona ... un octocopter (la care/posibl lipseste un grup de leduri (defectiune) de pe un brat ...

Octocopter: Night Flight and Day (Multirotor helicopters)

Dispunerea multiLED poate fi diferita(poate fi diferita si cromatica ledurilor) ... mai ales ca multi dintre utilizatori si / sau constructori multicopterelor stiu ceva electronica si automatizari (homemade change)...

Urban Drones LED Lighting System. Designed for Night FPV flying. Controled from your Radio
DJI Wookong-M on octocopter Night Flight
Parrot AR Drone Quadcopter Night flying and is it a UFO
Parrot AR Drone LED Mod
AR.Drone 2.0 Outdoor Night Flight (Have a LED LIGHT)

Al doilea filmulet nu-l comentez ...




Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

sunnyboy

Fara sa fiu "specialist in domeniu" ca sa-l citez pe dorel6, consider ca e foarte greu sau chiar imposibil sa mai deosebesti o filmare reala de una trucata. Iar ceea ce apare in general pe youtube -parerea mea!- nu reprezinta surse credibile deloc. In ultimul film prezentat de dorel6, de pe la 0:50, obiectele par sa se miste sacadat in timp ce luna (in partea dreapta a imaginii) pare sa aiba o miscare mult mai lina. Evident, e doar o parere, pot fi si "motoare" care sa functioneze pulsatoriu si care sa dea senzatia de sacadare a miscarii. Consider mai credibil un eveniment filmat si dublat de marturia multor persoane prezente, care vad acelasi lucru, decat de filmari postate de diversi pe internet. Referitor la inmultirea postarilor de ozeneuri pe youtube... cred ca e vorba de intoxicare tot mai grava!

skycleaner

 This video has been removed by the user.
Sorry about that.

bk

CitatReferitor la inmultirea postarilor de ozeneuri pe youtube... cred ca e vorba de intoxicare tot mai grava!

Corect. Discreditarea fenomenului OZN prin tot felul de filmulete postate de tot felul de nebuni pe internet este la ordinea zilei in ultima vreme. Uitati-va doar la filmuletul anunnaki ufo sighting 100% real 2012 si ascultati cum se miorlaie ala in spaniola cum ca nu poate sa creada ce vede bla, bla, bla... cand el stie ca filmeaza un octocopter sau "urban drone" defocalizand prin miscarea mainii intentionat camera ca sa para ca se misca cu viteze incredibile.

bk


padme

Eu nu reusesc sa vad videoclipul, dar cred ca se refera la acelasi lucru: filmarea asta este se pare ultima dintr-un sir ceva mai lung. Obiectul se pare ca da tarcoale de mai mult timp vulcanului, fiind filmat in repetate randuri. Parca a mai fost postata pe aici si imaginea unui obiect alungit tip trabuc si care intra direct in vulcan, face parte din acelasi context al vulcanului "supravegheat" de un ozn.
Culmea, toate astea le-am vazut acu' la stirile de seara!

zaharosu

Obiecte zburatoare neidentificate filmate in Kings Lynn , Anglia.
link youtube:
UFO Sightings UFOs Perform Aerobatic Maneuvers Over UK Stunning Footage!

As fi curios ce parere aveti .