Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri recente UFO

Creat de abyss, 02 Mai 2011, 19:53:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

CitatReferitor la micul gri albnegru, mã întreb de ce trebuia sã fie îmbrãcat? Ce nu putea fi în funduleþu gol ) ?

Daca filmarea ar fi adevarata  :| micul gri ar fi fost imbracat de cei de la baza militara tocmai ca sa nu patruleze prin zona de "level 5" in funduletul gol fiindca terranii ie pudici  :-D (conform unor povestiri despre proiectul Pegasus). Dar cum multi discrediteaza filmarea ca fiind un fals bine executat, bineinteles ca acel mic gri a fost imbracat cu ajutorul unui soft - Adobe sau de care-o fii - de catre un terran cu putina imaginatie vestimentara dar foarte pudic la randul lui  :-)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#16
Citat din: @biss din  04 Mai 2011, 22:56:59
Scuze, @Xanadron. Vãzusem doar postarea ta de la filme în curând pe ecran. Cu "scanarea" stau mai prost din cauza timpului ºi poate ºi din cauza "bruiajului" pe care îl resimt de ceva sãptãmâni bune. O fi astenia de primãvarã :)

Referitor la micul gri albnegru, mã întreb de ce trebuia sã fie îmbrãcat? Ce nu putea fi în funduleþu gol :)) ?

No problem, man. O fi sau nu astenia de vina la noi toti, n-am habar - insa stirile recente despre particule stranii emise de Soare, mai "concrete" decit toate aiurelile emise pina acum pe tema emisiilor de unde si mai stranii din centrul Galaxiei (stiti si voi, alea care ne-ar imbirliga ADN-ul si ne-ar modifica perceptia timpului) pot sustine teoria trecerii prin schimbari... chiar fizice adaptative. In ce anume directie, :roll: nimeni nu cred sa stie insa.

Cit despre micul gri cu pulover "pe git", :-D iarasi putem discuta doar ipoteze, fiindca majoritatea martorilor roswellieni credibili -  inclusiv un fost senator SUA care a vorbit la citiva ani dupa 1947 chiar cu Wernher von Braun pe tema asta - vorbeau de o aparentza solzoasa (desi fina) a pielii pilotilor ET si o costumatie mulata pe corpurile lor, cu aspect "metalizat". :ufo:

"Sfrijitul Bob" :lol: - care, cu trasaturile lui accentuat umanoide, chiar c-ar putea fi un posibil calator temporal venit din viitorul NOSTRU indepartat - putea fi insa imbracat asa la locul sau de munca (sau detentie? :roll:)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#17
Nick pope despre Grey Alien Video:

""Nice piece of Work!""


! Private video

Xanadron

#18
Un alt tip (specialist se pare in analiza imaginilor) spune in schimb ca filmuletul ar fi veritabil  :roll: -  chestie care confirma de fapt previziunea lui Nick Pope (apropo de polarizarea progresiv mai intensa dintre believers/non-believers).
:) Iar, daca nu-i veritabil ci CGI, e unul extrem de elaborat si crearea lui a implicat un buget si resurse tehnice de care doar producatorii Hollywoodului dispun.
...Doar ei insa?! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=9DfJp5CgHTg&feature=youtube_gdata_player  
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

E bine ca d-nul Pope ne-a explicat intr-un mod "foarte" profesional de ce filmul nu este autentic. Motivele pentru care a ajuns la concluzia asta au fost atat de evidente, culoarea alb-negru banuiesc ca a fost cruciala pentru luarea deciziei, acuma stiu si eu de ce filmuletul e un fals. De-acuma nu ma mai iau dupa pixelii albastri si nici alb-negri.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

#20
4 mai 2011, ora 7:37 PM - Liverpool UK

ufo liverpool 04/05/2011 19:37


4mAI 2011 - Tarnow, Polonia


Nox

#21
O micã observaþie. Nu ºtiu ce anume (material) au analizat cei doi (Nick Pope ºi VParanormal1), în sensul cã, au avut acces la materialul original sau doar au rip-uit de pe youtube materialul în format HD? Pentru cã trebuie ținut cont cã Youtube face conversie în alt format (se modificã fps-ul). E de notat comentariul urmãtor:

Citat
That's interesting. I looked at the previous (car and ufo etc.) video from this author. If you download the HD version from YouTube, it's in 25 fps, but the stream contains a lot of duplicate frames. So there has been some kind of fps conversion already. Did you account for this? I calculated the actual frame rate (ignoring duplicates) and got 13.5 fps. I haven't done a careful analysis of that because I think there are other aspects that show it to be fake (see my last video).
toukoqouko Cu 23 (de) ore în urmã

ºi rãspunsul lui VParanormal1 (n.r. boldãrile îmi aparþin)

Citat
nice work toukoqouko. I was wondering about the font also. See this other video for another perspective on this:

youtube (dot) com/watch?v=7VITk01r-QE
Vparanormal1 Cu 22 (de) ore în urmã

Urmãriþi ºi analiza urmãtoare (ce vine sã o completeze pe prima).

alien grey extraterrestrial zeta reticuli ufo - New Mexico Hoax Institute leaked teaching slides[/youtube]
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

dorel6

#22
On-topic:Nu inteleg de ce se face atata galagie pe un video in care se vede clar ca este ceva animat.
Si in jocurile de azi vezi astfel de lucruri.Plus ca daca ii alb-negru ii clar ca pare real.
Si totusi nu se stie care este adevarata sursa a acestui video ?
Tare frica mi-e sa nu fie pus de cineva cu "putere" care vrea sa puna mana pe ceva.

Off-topic:Ce parere aveti despre acest video ?
Este posibil ca niste creaturi sa supravietuiasca intr-un canal ?

Ignorati sunetul de fundal.
! Private video[/youtube]
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

Xanadron

Citat din: dorel6 din  06 Mai 2011, 14:08:28
Este posibil ca niste creaturi sa supravietuiasca intr-un canal ?

E foarte posibil, cum sa nu?
Si nu lansez aici doar ipoteze - fiindca, nu demult, un aurolac mi-a batut in podeaua masinii ca sa poata iesi dintr-un canal peste care parcasem. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#24
Coast to Coast AM
Invitati: Noe Torres, John LeMay, Open Lines
Vineri, 6 Mai 2011

In prima jumatate a programului, autorul John LeMay si cercetatorul Noe Torres au vorbit despre cateva incidente ciudate legate de fenomenul UFO, asociate cu Roswell, New Mexico. Nu exista nici o dovada absoluta a ceeace s-a intamplat atunci in 1947 dar numerosi martori si dovezi circumstantiale sustin povestea prabusirii unui obiect necunoscut, spune Torres. Site-ul prabusirii a ramas pana azi un loc misterios. Torres sugereaza ca ar fi fost probabil in partea de nord a Chaves County. Campul in care s-au gasit Ramasitele rezultate in urma impactului cu solul de la Ranchul Foster, este un loc al unui impact primar, caci obiectul a lovit de mai multe ori solul terestru pe o distanta de 40-50 de mile inainte de impactul final.

Rapoarte abunda despre ocupanti ciudati ce au fost gasiti la locul prabusirii. LeMay inclina catre zvonul ca un extraterestru supravietuitor a fost dus inapoi la Baza militara Roswell si apoi a scapat, ca mai pe urma sa fie impuscat de doi gardieni cand acesta se intorcea. LeMay si-a exprimat dubiile despre aceasta poveste, aratand ca oricare dintre ocupantii navei ar fi putut deceda din cauza traumatismelor rezultate in urma impactului. O alta frantura de zvon spune despre un EBE (extraterrestrial biological entity) care a supravietuit prabusirii si eventual a fost mutat la Laboratoarele Nationale din Los Alamos, unde ii placea sa manance inghetata cu capsuni si sa asculte musica Tibetana, povesteste amuzat LeMay.

In timp ce unele din povestile Roswell par credibile, Torres crede ca ceva incredibil trebuie sa se fi petrecut acolo din moment ce personalul bazei militare au devenit deranjati mental si emotional din cauza celor vazute. Fiintele de la locul prabusirii au fost descrise ca fiind de inaltime mica, piele stravezie, cu un cap mare ce avea ochii mari insectoizi, explica Torres.

Ultima jumatate de ora cuprinde discutii despre extraterestrii stravechi.

http://www.youtube.com/watch?v=OOUBQbexSSc&feature=player_embedded#at=22[/youtube]





Aprilie 2011 - 2 lumini sincronizate deasupra Sardiniei



Mai 2011 - triunghi in Fresno, California



Mai 2011 - Obiect luminos filmat deasupra Kauai, Hawaii



5 Mai 2011 - UFO luminos si stationar deasupra San Antonio Texas



7 Mai 2011 - Tucson, Arizona



4 Mai 2011 - 2 filme noi - Denver, Colorado

video 2

Xanadron

#25
Update (important, zic io) al onestului (tot dupa mine ;)) UFOLog Grant Cameron apropo de controversatul filmuletz cu "micul gri" presupus zeta-reticulean. :-) :moon:

http://www.presidentialufo.com/feature-stories/365-the-latest-live-alien-video-challenge

http://youtu.be/RsQCXN4o4Ps

Opiniile inca-s polarizate intre partizanii variantelor "real/hoax", dar se pare in orice caz ca secventza NU tine de viitorul film "Super 8" produs de Spielberg (cu lansarea planificata peste exact o luna).
Fontul digital modern cu orele/minutele/secundele etc din josul imaginii e oricum adaugat la o post-procesare, dar analizele inregistrarii continua.

Pe scurt: Nea' Cameron a reusit macar sa ia legatura cu o anume... Judy :roll: - cea care a postat clipul pe iutiub - si de-aici 1001 ramificatii, chiar daca nu tocmai clarificatoare in sensul aflarii SURSEI filmuletzului in primul rind.
Unele increngaturi rezultate d-aici sint chiar abracadabrante (fiindca ar fi vorba, dupa unii, de un "hoaxer" sud-african emigrat prin Suedia, dupa o schimbare de secs). :-D

Grant Cameron are oricum o vasta experientza de comunicare cu diversi falsificatori avizi de glorie facila - categorie in care unii o includ pe respectiva "Judy", care ar putea sa fi avut in decursul timpului unul sau mai multe din pseudonimele internautice:

James Van Greunen (South Africa)
Judith Helena Van Greunen (Germany)
Judith Helena Faeltskog (Germany)
Judy Fältskog (Sweden)
Patricia Long (Jamaica)


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#26
Interesant dar predictibila finalitate a demersului acestui domn onest. Enervant e faptul ca nu ne mai putem baza pe nimic concret daca e sa ne luam dupa gura lumii. Ba e  facatura, ba e un PLF etc etc etc.

Cert e ca a inebunit povestea asta de-a binelea. In fine, faptul ca "Silent Bob" clipea precum un om si avea trasaturi omenesti clare (asa cum evidente in acest sens erau si cele ale papusilor de silicon din vestita autopsie filmata...tot neclara si cotelita sa nu-ti poti focaliza atentia pe subiect) ma conduce la concluzia ca filmul in nici un caz nu e autentic (povestea ar avea sanse sa fie) ci e realizat in scopuri propagandistice.

Acum, din toata tarasenia asta reiese clar ca autorii concertului de fake-uri pe baza unei temeinice cunosteri a fizicii intelectului uman urmaresc ca prin difuzarea, emanarea constanta de filme pe iutiub ori filme hollywood-iene, o intoxicare pe linie negativa in scopul de a forta un anumit raspuns din partea subiectilor. Raspunsul e predictibil si se concretizeaza prin asamblarea unei realitati inverse decat cea prezentata, la marea majoritate a subiectilor. Zic io.

LE: iata ceva diferit, important daca nu controversat. Un lider politic si religios discuta deschis adevarul despre UFO-uri la o conferinta tinuta pe la inceputul anului acesta. E vorba de Louis Farrakhan marele lider al Islamului din USA care a organizat un congres cu intentia de a initia o miscare de sustinere a dezvaluirii secretului UFO si acceptarea fenomenului in sine. Jaime Maussan prezinta toate acestea in stilul sau neobosit:

Nu pierdeti partea a treia:

TERCER MILENIO - La Nación del Islam y el Fenómeno OVNI - Extraterrestre[/youtube]














abyss

#27
Steven Greer vorbeste despre recentele evenimente petrecute in timpul expeditiei sale de la Marco Island martie anul acesta. Aceste expeditii incearca sa stabileasca contacte pasnice cu civilizatii ET conform unor protocoale stabilite de catre CSETI, care in esenta se traduc prin folosirea starilor de constienta elevata, folosirea constiintei pe post de emitator si receceptor de mesaje prin intermediul vederii la distanta (RV).

La Marco Island au observat un cilindru elongat ce a aparut din zona pleiadelor pentru scurt timp. Faptul a fost confirmat de detectoarele electronice prezente acolo si care au semnalat prezenta navei cu mult inainte de a se materializa. Alt eveniment petruct acolo s-a manifestat printr-o serie de tonuri stranii electronice, 4 la numar, care in momentul producerii provocau asamblarea unei forme luminoase transparente pe cer sau in apropiere, observata de mai multi martori. Greer presupune ca sunt masini bio-nano-constiente ce par a fi extensii ale constiintei navigatorilor ce emana lumini "vii" celeste care nu pot fi reproduse cu lanterne ori alte mijloace aflate la indemana.
Catre finalul expeditiei dupa ce s-a efectuat un ritual tibetan de purificare, realizat de SG in maniera sa specifica, au incercat sa contacteze civilizatii indepartate cu puterea gandului intr-o maniera de genul secventei gandului coerent (CTS). Dupa aceasta a aparut  o lumina deasupra golfului, altii cu night vision au vazut mai multe lumini, sute chiar. deasupra apei din laguna cat si pe cer. Aceste lumini s-au apropiat si s-au dovedit a fi fiinte ET intr-o forma de genul proiectiei-electronice-astrale-fazate, fiinte a caror forma se distingea clar. Fiintele s-au apropiat usor de ei, nu au vorbit sau comunicat in vreun fel, dar ulterior s-a vazut ca au lasat urme pe nisip. Plaja respectiva se afla intr-o zona pustie, fara surse de lumina artificiala sau prezenta umana. ET au venit printr-un vortex masiv de lumina vizibil cu ochiul liber, pentru a se alatura tacut rugaciunilor or meditatiilor efectuate de cei prezenti pentru vindecarea spirituala a lumii noastre. Evenimentul a durat cateva ore.
Exista marturii filmate ce urmeaza sa fie facute publice.   
Cine doreste poate asculta aici detalii despre acest eveniment =>2011-03-25 | Trudy Guyker & Steven Greer: The Events at Marco Island|Ereignisse auf der Insel Marco



De fapt as zice ca nu doar la ei se manifesta aceste disensiuni in ultimele luni, si pe la noi au aparut destule, chiar si pe acest forum in special intre vechi prieteni... si chiar in viata privata ori cea mentala.

Sa incercam sa manifestam altceva decat ne imping sa facem sforarii PTB!
Sa cream o alta imagine mentala despre viitor, sa ne vizualizam clar in ea, o punem pe "pauza permanenta"...si poate mai avem sanse. E ca atunci cand erai spre sfarsitul liceului si imaginai cu putere din toata fiinta ta un anumit rezultat in viitor, intrarea la o faculta, etc.. Imaginezi privind in viitor (nu in trecut cum o facem permanent, mergand cu spatele inainte) si mentii cat mai mult vie acea imagine mentala in lobul frontal. Astfel constiinta si energia construiesc realitatea.

Kameraden, let´s do this life!

XAN

#28
Salut si bine v-am gasit!

Am vizionat recent un clip pe tube care mi s-a parut destul de interesant.
Clipul e intitulat -Mic Disc Stralucitor. Mie mi se pare mai degraba un obiect sferic, eteric cu un luciu metalic.

Dar binemersi poate fi si o punga purtata de vant prin aer...  :lol:


Iata clipul de care am adus vorba:

UFO Sighting Report #42 - Tiny Shiny Disc - Amsterdam, May 10 2011, 12:00 GMT[/youtube]



abyss

#29
Salve @XAN-Man, bine ai venit!!!

ontopic,

7 mai 2011- Maasmechelen, Belgia

ufo's maasmechelen 07-05-2011.MOV[/youtube]