Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Document publicat de FBI atesta autenticitatea cazului Roswell 1947

Creat de Cautatorul, 10 Aprilie 2011, 14:41:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Da, si mie mi se pare imposibil de aplicat in practica solutia unui gen de "Punct 8 de la Timisoara... pentru colaborationistii cu ET tradatori ai intereselor umanitatii" :-) (un gen de lege a lustratiei ET  :-D).

Parere expusa-n paralel si similara cu cea postata acum citeva minute pe topicul dedicat blogului lui Benjamin Fulford, apropo de eventuala "iertare colectiva" a elitei criminale financiar-industrial-militare a PTB. :x

Fiindca, lasind deoparte ipoteza unei Judecati de Apoi imanente, :star: macar o partiala plata a pacatelor si-n viatza asta mi s-ar parea justa.
Evident ca si aproape 100% improbabila. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Vlad6

a inregistrat cineva emisiunea de la nasul? din pacate nu prind 10tv,si nu stiu ce s-a discutat,dar tare m-ar interesa.

Xanadron

Citat din: Vlad6 din  12 Aprilie 2011, 02:40:36
a inregistrat cineva emisiunea de la nasul? din pacate nu prind 10tv,si nu stiu ce s-a discutat,dar tare m-ar interesa.

Te asigur ca discutiile de aici sint mult mai interesante. :-D (am facut greseala sa urmaresc partial numita emisiune).
De fapt si-acum ma-ntreb ce m-o fi apucat sa-mi pierd vremea cu semidoctul "nas". :-P
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Andy

"Spre deosebire de reticenþa astronautilor americani de a vorbi despre subiect, trimiterile sovietice la OZN-uri s-au raportat de la bun început, chiar de Yuri Gagarin. În documente, Gagarin este citat ca afirmând ca OZN-urile sunt reale, ele zboara la viteze incredibile ºi cã el ar spune mai multe despre ceea ce vãzuse în orbitã - avand permisiunea sã facã acest lucru. Documente oferã, de asemenea, informaþii cu privire la întâlnirile americanilor, inclusiv mai multe referiri la lucruri vãzute pe Luna de astronauþi nostri, ºi modul în care informaþiile au fost eliminate din fisierele publice NASA."
  Am incercat sa fac cat de cat o traducere exacta de pe :

http://www.ufoevidence.org/documents/doc1142.htm :star:

Xanadron

De acord cu "transparentza" superioara (desi deloc absoluta) a rusilor in domeniul asta.
Observabila mai ales dupa 1991 insa.
Clar ca Academia de Stiinte a SUA nu are (ca la rusi) o sectiune dedicata studiului "public" al domeniului OZN-ET-exobiologic etc, de pilda.
Un interviu cu Valery Uvarov pe tema "meteoritului tungusk" e relevant in sensul asta:

http://www.bibliotecapleyades.net/hercolobus/esp_hercolobus_21.htm
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

oznistu

Ieri la stirile protv a fost un reportaj despre roswell.V-ati uitat?
Extraterestrul la nevoie se cunoaste!

Xanadron

Asa cum banuiam, mult comentatul "smoking gun" s-a dovedit doar o (mica) fasaiala. :-P
Chestie subliniata de majoritatea comentatorilor fenomenelor OZN-conspirationiste:

http://skepticblog.org/2011/04/11/guy-hottel-document-ufo-proof/

No matter how you slice it, this memo is nothing but rumor being passed routinely up the chain, without any indication that it was taken seriously. It reflects the popular culture of the time, and provides no real evidence or insight. This is not the smoking-gun that UFO enthusiasts have been hoping for.

Adica: indiferent cum ar fi disecat, acest memoriu/nota informativa e doar un zvon transmis mai departe pe lantul ierarhic FBI, o raportare de rutina fara vreo indicatie ca ar fi fost luata in serios. Comunicarea reflecta doar cultura populara a epocii si nu ofera vreo dovada ori analiza pertinenta, atit de asteptate de entuziastii UFO.

Mai vin si io cu alte remarci:
1. Cuvintzelul "Roswell" :martiansad: NU apare pe undeva-n hartiutele astea "oficiale" - prin postarile de pe aici si aiurea insa abunda...
2. Chiar de-ar fi aparut, n-ar fi fost decit o mica birfa a stirilor din presa americana, in lipsa unor dovezi suplimentare (imagini, rapoarte autopsiere ET etc).
3. Nu doar "generale", ci chiar extrem de nebuloase-impersonale sint afirmatiile din nota informativa, de genul "s-au recuperat 3 UFOs de forma unor farfurii" - de catre cine? La ce data si unde anume? (date precise?! - nexam :roll:).
4. Nu mai intru in alte detalii cumva hilare apropo de tabloul descrierii costumatiei presupusilor  ET, :-) luat parca direct din recuzita Hollywoodului anilor '50.

In orice caz - halal "agenti secreti" care raporteaza stil RADIO-SHANTZ. :-D
Parerea mea (si nu numai): case closed... din start.

P.S. Implicit, si titlul topicului e muuuult prea optimist - fiindca documentele FBI nu confirma de fapt nimic. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

am vazut eu emisiunea  ''nasului'' si  m-am chinuit vreo 10 min. dupa care am inchis tv ul . era si de asteptat ca ''nasul'' sa ia subiectul in deradere si sa inceapa sa faca glume.mai pe scurt NIMIC nu prea era de vazut.

@Lex

un lucru e clar. la tv se se dau numai mizerii de stiri si subiecte de multe ori in acest domeniu numai fas-uri si prostii care sa mai ''trezeasca'' putin prostimea adormita.NICIODATA nu o sa se dea la tv , pt.marele public dovezi, stiri, documente , filmulete care sa arate cu ADEVARAT de exista E.T si ca ei chiar sunt aici pentru ca NU SE VREA ASTA.cel putin nu in urmatorii 20 , 30 de ani.adica sa ne asteptam la nesimtitii astia jegosi ca o sa spuna ceva, NU o sa se intample doar daca maine e sfarsitul lumii si nici asa nu cred  ar spune.asta e lumea in care traim   :-)

bk

Citatam vazut eu emisiunea  ''nasului'' si  m-am chinuit vreo 10 min. dupa care am inchis tv ul

Sa ma scuze staafful RUFON si membrii dar trebuie sa spun ca Nasul este un cretin... El ia totul in deradere si ridiculizeaza invitatii de cate ori are ocazia.

andrei

  La ce va asteptati?
Sa spuna cineva,,OK. noi suntem prieteni cu extraterestrii astia si dusmani cu ailalti?"Deja faptul ca au inceput sa recunoasca ceea ce toata lumea stia ,inseamna mult.Inseamna ca se intampla ceva care ii obliga la asta.Faptul ca mai intii Vaticanul a spus-o pe ocolite,apoi NASA a incercat sa ne spuna ceva si a lasat-o moarta,acum FBI-ul certifica niste adevaruri pe care acum 10 ani le nega,mie unuia imi da de gandit.Eu unul gandesc ca asta cam aduce a pregatire, pt.o dezvaluire care poate zgaltaii din temelii fundamentul pe care se sprijina lumea.Dar mai gandesc si altfel:ce anume ii obliga la treaba asta?De ce recunosc astia acum,ceva ce in urma cu 10 ani negau cu inversunare?Iar eu cred ca urmeaza sa se intimple un eveniment major in care vor fi implicati E.T. si atunci vrand nevrand vor fi simtiti,auziti,vazuti.Probabil s-au facut niste calcule pe baza de psihologia maselor si sa ajuns la concluzia ca trebuie sa fim pregatiti cu incetisorul,pt a se evita isteria,panica,nebunia,la care ar duce o dezvaluire brusca.Imi este insa teama(nu de ei)ci de ce vom afla dupa aparitia lor,atunci cand vom afla cauza care ia obligat sa apara in fata noastra.Tare imi este teama ca nu va fi ceva de bine.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

padme

Citat din: andrei din  13 Aprilie 2011, 17:51:05
,acum FBI-ul certifica niste adevaruri pe care acum 10 ani le nega,mie unuia imi da de gandit.Eu unul gandesc ca asta cam aduce a pregatire, pt.o dezvaluire care poate zgaltaii din temelii fundamentul pe care se sprijina lumea.Dar mai gandesc si altfel:ce anume ii obliga la treaba asta?De ce recunosc astia acum,ceva ce in urma cu 10 ani negau cu inversunare?

Ce anume certifica? Ce anume recunosc acum si inainte negau? Nu de alta, dar sa ne intelegem mai bine....
Mie chestia cu asa-zisul disclosure imi suna mai mult a moda, trend si nicidecum o actiune reala cu scop de informare,  iar scopul a ceea ce se intampla... nici nu stiu care naiba e: sa taca lumea, sa fim ocupati sa comentam pe margine, etc...

Luck

Prin 2009, cineva spunea la un vin ca vom fi confruntati cu o amenintate ET, gen Predators sau Alien in urmatorii 2-3 ani. ET rai, care pustiesc totul in calea lor, un fel de pradatori. Si atunci, "cei buni", care sunt pe aici de multa vreme, trebuie sa apara usor, usor, in viata publica pentru a pregati apararea contra invaziei, celor rai.....
Asteptam si vedem.... alta solutie nu exista pentru noi....
Cel putin asa cred!

PS: Ar putea fi si acesta un scenariu, care raspunde la intrebarea de ce sunt pregatite masele, prin media cu filme, sau diverse stiri!!!

Rayden

@Luck, si cine, ma rog, spunea asta?
daca ai putea sa aduci lumina in treaba asta, ar fi belea  :mrgreen:

Luck

Un om, cine sa spuna? Doar nu un  :-(
O cunostinta, la un pahar de vin... intr-o seara.
:lol: