Sectiune pentru limba româna > Evenimente OZN în lume

Document publicat de FBI atesta autenticitatea cazului Roswell 1947

(1/13) > >>

Cautatorul:
FBI a publicat mii de pagini despre OZN-uri, inclusiv din dosarul Roswell

În martie 1950, un agent FBI dezvãluia cã un anchetator al forþelor aeriene a declarat cã a gãsit în New Mexico trei farfurii zburãtoare. Obiectele erau circulare ºi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formã umanã,care mãsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrãcate în haine metalice cu o texturã foarte finã, iar trupurile erau bandajate asemenea piloþilor de încercare.


FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault" mii de documente despre OZN-uri ºi creaturi din spaþiu. Printre acestea ºi nota adresatã directorului FBI de Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.

În martie 1950, agentul dezvãluia cã un anchetator al forþelor aeriene a declarat cã a gãsit în New Mexico trei farfurii zburãtoare. Obiectele erau circulare ºi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formã umanã,care mãsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrãcate în haine metalice cu o texturã foarte finã, iar trupurile erau bandajate asemenea piloþilor de încercare.

Agentul FBI mai scria cã OZN-urile au fost gãsite în New Mexico pentru cã în zonã exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburãtoare. Orãºelul Roswell a devenit celebru dupã ce au început sã circule poveºti despre extratereºtri gãsiþi pe câmp, lângã o bazã militarã, în iulie 1947.

Publicarea notei secrete a FBI va alimenta teoria conspiraþiei potrivit cãreia guvernul american ar fi muºamalizat dosarul Roswell.


http://www.realitatea.net/fbi-a-publicat-mii-de-pagini-despre-ozn-uri-inclusiv-din-dosarul-roswell_823407.html

bk:
The memo that 'proves aliens landed at Roswell'... released online by the FBI

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1375203/The-memo-proves-aliens-landed-Roswell--released-online-FBI.html


Nox:
Arhiva FBI: Fenomene Inexplicabile.

@Lex:
autopsia de la Roswell , vestita autopsie nu este cea adevarata.a fost special filmata si data ''prostimii''  pentru a o acoperii pe cea reala. sa fim seriosi, cine dracu' ar fi dat adevarata filmare a unui E.T sa poata fi vazuta de ***ime . cea care umbla pe net,a fost special realizata atat de prost asa fel incat ''prostimea'' sa isi dea seama de masurile jalnice care s-au luat cand au ''analizat'' si studiat e.t -ul  si astfel discreditarea filmuletului este de fapt metoda perfecta pentru a acoperii filmarea adevarata care cine stie unde este incuiata si daca va fi vazuta vreodata da marele public.  :-)

darksid3:
Turma nu va accepta un adevar nici daca le transmiti LIVE. Asa au fost indoctrinati!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version