Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Document publicat de FBI atesta autenticitatea cazului Roswell 1947

Creat de Cautatorul, 10 Aprilie 2011, 14:41:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cautatorul

FBI a publicat mii de pagini despre OZN-uri, inclusiv din dosarul Roswell

În martie 1950, un agent FBI dezvãluia cã un anchetator al forþelor aeriene a declarat cã a gãsit în New Mexico trei farfurii zburãtoare. Obiectele erau circulare ºi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formã umanã,care mãsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrãcate în haine metalice cu o texturã foarte finã, iar trupurile erau bandajate asemenea piloþilor de încercare.


FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault" mii de documente despre OZN-uri ºi creaturi din spaþiu. Printre acestea ºi nota adresatã directorului FBI de Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.

În martie 1950, agentul dezvãluia cã un anchetator al forþelor aeriene a declarat cã a gãsit în New Mexico trei farfurii zburãtoare. Obiectele erau circulare ºi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formã umanã,care mãsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrãcate în haine metalice cu o texturã foarte finã, iar trupurile erau bandajate asemenea piloþilor de încercare.

Agentul FBI mai scria cã OZN-urile au fost gãsite în New Mexico pentru cã în zonã exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburãtoare. Orãºelul Roswell a devenit celebru dupã ce au început sã circule poveºti despre extratereºtri gãsiþi pe câmp, lângã o bazã militarã, în iulie 1947.

Publicarea notei secrete a FBI va alimenta teoria conspiraþiei potrivit cãreia guvernul american ar fi muºamalizat dosarul Roswell.


http://www.realitatea.net/fbi-a-publicat-mii-de-pagini-despre-ozn-uri-inclusiv-din-dosarul-roswell_823407.html


Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

@Lex

autopsia de la Roswell , vestita autopsie nu este cea adevarata.a fost special filmata si data ''prostimii''  pentru a o acoperii pe cea reala. sa fim seriosi, cine dracu' ar fi dat adevarata filmare a unui E.T sa poata fi vazuta de ***ime . cea care umbla pe net,a fost special realizata atat de prost asa fel incat ''prostimea'' sa isi dea seama de masurile jalnice care s-au luat cand au ''analizat'' si studiat e.t -ul  si astfel discreditarea filmuletului este de fapt metoda perfecta pentru a acoperii filmarea adevarata care cine stie unde este incuiata si daca va fi vazuta vreodata da marele public.  :-)

darksid3

Turma nu va accepta un adevar nici daca le transmiti LIVE. Asa au fost indoctrinati!
11.11

OM

Am mai postat pe formu referitor la aceste aspecte (dezvaluiri, imagini surprinse , etc) toate lucrurile astea converg catre ideea ca:
SE PREGATESTE CEVA!!

PAREEA MEA!
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

Luck

Stirea asta apare in media, undeva intr-un colt.... De ce nu este pe prima pagina???
Ciudat!!! Foarte ciudat....

tractorbeam

Sa nu ne infierbantam degeaba, daca observati o mare parte din documente se refera nu la dovezi directe ci la faptul ca FBI-ul "tragea cu urechea" la diverse surse care isi dadeau cu parerea ... despre multe si marunte. De ex. pe documentul cu MAJIC-12 scrie clar cu marker gros "BOGUS" adica mai pe romaneste "TZEAPA BRE!"
Probabil ca in noianul de falsuri si raportari isterice - astia chiar sufereau de paranoia anti-comunista la vremea aia (1947-1990) probabil ca exista - am gasit raportul unui ofiter militar de aviatie (Williams air field) referitor la discuri arginitii iar baiatul asta nu era o gospodina chioara si istericoasa, deci trebuie luate cu beneficiu de inventar majoritatea din ele.

@Lex

cica stirea e pe mai multe site uri dintre care si a1.ro  dar totusi  parerea mea e un mare fas. scopul e sa se atraga atentia de la alte probleme pe care le are tarisoara noastra  :-P   parerea mea

Xanadron

Citat din: tractorbeam din  11 Aprilie 2011, 09:29:57
Sa nu ne infierbantam degeaba, daca observati o mare parte din documente se refera nu la dovezi directe ci la faptul ca FBI-ul "tragea cu urechea" la diverse surse care isi dadeau cu parerea ... despre multe si marunte. De ex. pe documentul cu MAJIC-12 scrie clar cu marker gros "BOGUS" adica mai pe romaneste "TZEAPA BRE!"
Probabil ca in noianul de falsuri si raportari isterice - astia chiar sufereau de paranoia anti-comunista la vremea aia (1947-1990) probabil ca exista - am gasit raportul unui ofiter militar de aviatie (Williams air field) referitor la discuri arginitii iar baiatul asta nu era o gospodina chioara si istericoasa, deci trebuie luate cu beneficiu de inventar majoritatea din ele.


Subscriu la parerea ta, tractorbeam.
Efectul urmarit de lansatorii "importantelor documente" :-D FBI-stice (vax albina, cum zicea bunica-miu apropo de stiri producatoare de false agitatii) mi se pare chiar invers unuia de pregatire a unei eventuale "Disclosure".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

spooky

Salutare tuturor.

Vedeti ca pe site-ul FBI exista multe alte documente referitor la fenomene inexplicabile.

http://vault.fbi.gov/unexplained-phenomenon

CitatUnexplained Phenomenon
    Dec 06, 2010 - Guy Hottel
    Guy Hottel was a Special Agent in Charge of the FBI's Washington Field Office. The information concerning Mr. Hottel is in regard to a March 22, 1950, memo he sent to the Director concerning flying saucers.
    Dec 06, 2010 - Majestic 12
    Dec 06, 2010 - National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP)
    Dec 06, 2010 - Roswell UFO
    Dec 06, 2010 - Animal Mutilation
    Dec 06, 2010 - Extra-Sensory Perception
    Nov 30, 2010 - UFO
    Nov 30, 2010 - Project Blue Book (UFO)

In cursul zile de astazi sunt invitat la cateva emisiuni:
17:00 - Kanal-D - "Drept la tinta" cu Madalin Ionescu
17:30 - Antena 1 - "Access Direct"
22:00 - 10TV - Nasul
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

@Lex


rontzo

1. Pana una-alta- s-a mai facut un pas, de data asta oficial, in procesul de "Disclosure" chiar daca nu este chiar asa de spectaculos cum ne-am dori..e doar un pas in pregatirea prostimii- dar de data asta -Nota Bene !! - oficial
...dar uite ca atunci cand ni se da ce cerem ( chiar daca nu e neaparat in ambalajul dorit si la calitatatea dorita)- nici atunci nu ne place !

2.Personal nu cred ca stirea asta are ca scop neaparat sa ne distraga atentia de la durerile cotidiene nationale, chiar daca, prin natura conjuncturii contribuie la asta

Personal sunt convins ca atunci cand o sa ne arate veritabilii ET, sau macar o prima parte din ei, o sa fie asa  de banal pentru marea majoritate, ca toti vor fi pe-atunci asa de obositi de atata asteptare...

andrei

  Sigur OM,am mai spus undeva pe forum,ca vor urma (dupa parerea mea) vremuri ciudate.Ceva sau cineva a dat un termen,iar termenul se apropie de sfarsit.Senzatia mea este insa ca ceea ce va urma nu va fi tocmai placut pt. noi,cei multi.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

SLEAH19

Citat din: rontzo din  11 Aprilie 2011, 14:36:16

............ ca atunci cand o sa ne arate veritabilii ET, sau macar o prima parte din ei, o sa fie asa  de banal pentru marea majoritate, ca toti vor fi pe-atunci asa de obositi de atata asteptare...

           Cum o sã nii arate? Ca la grãdina zoologicã? Eu vreau sã interacþionez personal cu ei , sã le spun cã în imaginaþia mea îi aºteptam cum aºteptau partizanii pe americani, numai sã nu avem surpriza ca unii dintre ei sã ne fi fost colegi sau ºefi!
          Documentele FBI sunt o frecþie, vechi cazuri rãsdicutate ,e departe ziua când americanii vor recunoaºte colaborarea cu ET pe pãmânt ºi în cosmos iar ruºii cã au fost corupþi cu mici cadouri tehnologice pentru a închide ochii la activitatea ET, în domeniul geneticii ºi extracþiei de minereuri rare.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !