Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Stargate

Creat de @Lex, 08 Aprilie 2011, 21:07:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

@Lex

STARGATE. 1. ce parere aveti despre film si daca tehnologiile care se gasesc acolo chiar ar putea exista si apartine unor ''preteni'' stelari ce ne viziteaza(cel putin tehnologii asemanatoare) 2. unii ar spune ca in Irak chiar s-a gasit in nush ce ani un fel de asemenea poarta si unul din motivele pentru  multele 'batalii'' din Irak pentru asta s-ar da. multi adepti ai teoriilor conspiratiilor chiar cred cu tarie ca ce se vede in Stargate chiar este posibil. si sa nu uitam ca Ben Rich inainte de  moarte chiar a recunoscut ca exista deja tehnologii care ne permit sa mergem pe alte planete ba chiar sa parasim sistemul solar.acum nush daca e adevarat.  la ce tehnologii detin ''baietii'' din umbra care ne conduc nu m as mira sa fie adevarat si tind sa cred ca asa e. pareri, opinii?    :ufo:

Xanadron

#1
Parerea mea o gasesti aici:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3289.msg54518.html#msg54518

Iar aici se pot gasi citeva concluzii interesante apropo de credibilitatea ipotezei existentzei REALE a portilor temporale (Stargates):  :-)

http://www.thelivingmoon.com/42stargate/index.html 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

da, stiu siteu, cel putin am mai intrat o data pe el dar nu am citit mare lucru , doar am tras un ochi :-P  . o sa ii acord mai multa atentie.deci sa tindem sa credem ca ar fi un ''adevar adevarat'' pan' zona asta   :-) . nush de ce dar yo intotdeauna am crezut ca Stargate nu e doar un film cu efecte speciale printre multe altele ci are o baza reala.vorba aia ''i want to believe'' but wait... I believe  :)))

@Lex

hmm, se pare ca nu prea se da atentie acestui subiect  :cry: pacat ar fi fost un subiect bun de combatut   :-P

LIL DEBUL

Stargate ? Misto filmul , nasoala teoria. Daca dispuneam de asemenea tehnologii , se afla , intr-un final. Sau mincam bataie de la Goa'ulzi si ajungeam sclavi. Nu prea cred ca se poate ascunde la infinit un conflict cu o civilizatie galactica. Sau o calatorie printr-o Poarta Stelara , sau ceva.

Cautatorul

#5
Citat din: LIL DEBUL din  16 Aprilie 2011, 21:45:02
Sau mincam bataie de la Goa'ulzi si ajungeam sclavi

Poate ca suntem sclavi deja si nu stim.
Unii mai banuie cate ceva si astfel apar teoriile conspiratiei. 
Un om inchis care nu stie ca e inchis se crede liber.

PS: Ai vazut filmul Insula din 2005? Noi suntem asemenea clonelor din film. Ceva nu-i in regula cu lumea noastra si modul in care se intampla lucrurile.  Dar deja ne indepartam de subiect.

@Lex

lil debul . te inseli amarnic. un ''fost'' iluminat adica un ''baiat'' care facea parte din elita aia care ne conduce din umbra si care DETINE aceste tehnologii a declarat ca baietii astia din elita sunt in stare sa omoare distruga si un oras intreg numai SA NU SE AFLE de tehnologiile pe care nu uita LE DETIN INCA din anii '30 .deci TE INSELI din pacate.  :-)

@Lex

am vazut filmul si chiar am vazut cat de mare e asemanarea cu realitatea.Sclavi suntem inca de cand venim pe Pamantul asta doar ca nu vedem.ca sa traiesti trebuie sa fii sclav intr-un anumit domeniu pentru niste hartii numite bani pt. care multi isi dau si sufletul.asta e sistemul . sa nu fim offtopic  :-)

assiris

"un ''fost'' iluminat adica un ''baiat'' care facea parte din elita aia care ne conduce din umbra si care DETINE aceste tehnologii " - ce-mi plac mie chestiile astea cu iluminatii care se rup din nu știu ce organizații secrete și vin sã ne destãinuie nouã secretele de acolo. A mai fost un anume Incapuciatul, conte român care a bqntuit pein Shambala și întors de acolo a scris cartea "Șapte ani apocaliptici" în care a spus de toate numai esențialul nu l-a spus pentru cã "nu avea voie". A scos o carte cu care a aburit o populatie importantã, de la care a scos niște bani (și eu am fost unul care am citit-o doar din dorința de a-mi demonstra mie cã este vorba de o mare cacealma și mi-am demonstrat), în rest nu a spus mare lucru dar și din ce a spus nu s-a întâmplat absolut NIMIC.
Mie îmi place literatura SF, o citesc cu plãcere dar nu pot înghiți niște SF-isme ce se dau drept adevãruri gen "bubulii" lui Pavel Coruț.

@Lex

e hai bine, in nici un caz NICI dracu' nu o sa ne dea tehnologiile astea care cu siguranta exista si unii inca mai cred ca daca ele ar exista EI cu adevarat ni le-ar da noua sa ducem o viata mai buna si daca ele ar exista s-ar afla despre ele.  E BINE ASA?

@Lex

mda din pacate pe nimeni nu prea intereseaza subiectul asta care dupa mine are  o maare importanta in evolutia omenirii.pacat   :-)

zamotrak

No apai ,ce sa-i faci?
Pai ,dara n-ai cei face!

Dixit!

Xanadron

Citat din: @Lex din  17 Aprilie 2011, 11:13:58
e hai bine, in nici un caz NICI dracu' nu o sa ne dea tehnologiile astea care cu siguranta exista si unii inca mai cred ca daca ele ar exista EI cu adevarat ni le-ar da noua sa ducem o viata mai buna si daca ele ar exista s-ar afla despre ele.  E BINE ASA?

Nu prea inteleg, @Lex - care subiect adica? Stargate sau Free Energy? :roll:
Ambele au fost puricate si disecate de zeci de ori pe forum - e suficient sa cauti si vei afla, sa intrebi si ti se va deschide. ;)

Chestie valabila de fapt si pentru asa-zisa Energie Moca :-D - ce nu trebuie "data" omenirii de catre cineva din afara, fiind de mult descoperita, ci doar PERMISA ca utilizare de catre anti-oamenii :x care au in maini, din pacate, fraiele vietilor noastre-n definitiv.
Si care or sa ramina "la comenzi" atita timp cit nada iluziilor ieftine (mult circ, putina paine :|) va mai functiona.
Sau, mai pe scurt: a reaku' :evil: chestie si comoditatea asta...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

de stargate era vorba. am dat un 'sarci' si din pacate nu am gasit nimic concret pe subiectul asta doar niste discutii ici colo unde se mai strecoara acest cuvant, in rest nimic pe acest subiect si ma gandeam sa ia nastere acum dar din pacate lumea nu prea place subiectul pentru ca osama e mult mai agreat se pare :-) :p

Xanadron

My man, o conspiratie n-ar mai fi conspiratie daca ar putea fi demontata prea usor... 8-)

Daca e sa ne luam insa dupa unele dovezi circumstantiale (cum ar fi aia mentionata deja mai sus a inaintarii actorului din Stargate Richard Dean Anderson la gradul de general de brigada - onorific, OK, dar general totusi ;)) concluzia mi se pare clara pentru orice om cu mintea acasa (si nu vidata de presa mainstream ori tembelizor :-D).

Mai scurt: ESTEEE ! (destul de mult adevar in aparenta "poveste SF" Stargate - dupa mine, evident). :star:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/