Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Planeta X (Nibiru)

Creat de Necunoscutul, 11 Aprilie 2006, 14:57:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

 Aici mai multe surse, pe aceeasi tema, tot de acum aproape 20 de ani.

http://www.zetatalk.com/theword/tword26b.htm
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Siberia

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

jean

Pana la urma a vazut cineva planeta Nibiru?....Tinand cont ca se tot apropie de Pamant de ceva timp, trebuia sa devina vizibila nu? Mai ales ca vine cu zeii. O parcam undeva langa Pamant si poate pana atunci terminam si liftul sapatial si ne plimbam de la unii la altii. Daca nu, luam legatura cu chinezii, ei vor sa parcheze un asteroid pe orbita Pamantului. Au ceva planuri in acest sens.  :-D :-D
V-ati pregatit? Vor fi primiti numai cei alesi. Restul?... Cenusa si taciune.
Adevarul este dincolo de noi

jean

Alooooooo.......Liniste? Ce face domnule planeta aia mai vine o data? :?.....O fi fost o confuzie, a confundat cometa Ison cu o planeta. :-o Bine, bine, dar zeii? Probabil si-au intors fata de la noi si au plecat la altii care sunt mai isteti ca noi.

Personal nu cred ca planetele umbla asa libere de capul lor. In galaxie in spatiul aflat intre sistemele solare nu este gol. Acolo sunt diverse campuri si energii si orice planeta care s-ar misca liber pe acolo va sfarsi intr-un final atrasa de o stea. Sau poate ma insel, uite ce spun unii:
O planetă de şase ori mai mare decât Jupiter a fost observată deplasându-se în derivă, rece şi singură, la o distanţă de optzeci de ani-lumină de Pământ. Este o lume fără soare, iar astronomii spun că ar putea fi primul exemplu real al unei planete care pluteşte liber. Însă modul în care aceasta a fost separată de steaua-mamă de la bun început rămâne un mister...................greu de distins de stelele eşuate cunoscute ca pitice brune.
http://www.scientia.ro/stiri-stiinta/85-univers/5601-planeta-fara-soare-ratacind-prin-spatiu.html
Pana la noi dovezi nici pe asta nu o cred.
Adevarul este dincolo de noi

jean

#20
Misiunea WISE
După ce au fost studiate sute de milioane de obiecte de pe bolta cerească, misiunea Wide-Field Infrared Survey Explorer (WISE) a NASA a anunţat că nu există nicio dovadă privind existenţa vreunui ipotetic corp ceresc în sistemul nostru solar cunoscut sub numele de ,,planeta X". Niciun obiect mai mare decât Jupiter nu se află într-o vecinătate a Soarelui de până la 26.000 UA. O unitate astronomică (UA) este egală cu 93 milioane de mile.
În ciuda unui număr mare de noi vecini ai Soarelui care au fost descoperiţi de către WISE, planeta X" nu s-a arătat. Speculaţiile anterioare privind existenţa acestui obiect ipotetic au rezultat, în parte, în urma studiilor geologice care au sugerat că ar exista o sincronizare periodică între acesta şi extincţiile în masă de pe Pământ. Ideea a fost că o planetă mare sau o stea mică, care s-ar putea afla ascunse în cele mai îndepărtate regiuni ale sistemul nostru solar, ar putea trece periodic prin benzile de comete exterioare sistemului solar pe care le-ar trimite spre planeta noastră. Teoriile care au asociat extincțiile în masă de existenţa planetei X au fost în mare parte eliminate chiar înainte de noul studiu WISE.
http://www.scientia.ro/stiri-stiinta/85-univers/6395-misiunea-wise-a-descoperit-mii-de-noi-stele-dar-nicio-planeta-x.html

Nu mai este nevoie de cuvinte......Ma gandesc cati si-au pierdut timpul inutil asimiland virusi informationali. Ce pot sa spun, Dumnezeu sa-i ierte. :lol:


Adevarul este dincolo de noi