Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

John Lear ''captator de suflete '' pe Luna ?!

Creat de @Lex, 21 Martie 2011, 13:59:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Guest

Citat din: @Lex din  23 Martie 2011, 11:04:20
Si inca ceva. bun, daca treaba lor e sa trieze Sufletele EVOLUATE de ce nu fac ceva pentru a ajuta cat mai multi oameni sa evolueze cat mai bine si repede.Si incep cu afirmatia ca ei nu fac NIMIC pentru lumea de mizerie in care traim.

Eu nu cred ca triaza cineva sufletele.
Si de ce sa faca ''ei'' ceva pentru lumea noastra? Stau ei in ea? Sunt raspunzatori? De ce sa dam vina pe niste fiinte pe care multi dintre noi nici nu le-au cunoscut fata-n fata?
Si sufletele evoluate FAC multe pentru cei care vor sa asculte, daca nu-i vezi la TV asta-i altceva.
Pe langa asta, am observat ca totul tine de perceptie... poti sa vezi frumusetea din jurul tau, sau poti sa vezi altceva. Un lucru poate fi vazut in mai multe feluri de catre mai multe persoane.
E aiurea sa zici de ET ca nu fac nimic pentru lumea plina de mizerie in care traim, e ca si cum mi-ai spune mie ca de ce nu fac nimic ca sa-ti curat dormitorul, desi nu eu ma odihnesc in el, si n-am nici un interes.


Citat din: @Lex din  23 Martie 2011, 11:04:20
Adica: viata pe Pamant se invarte in jurul banului adica:SCLAVIEI.poi cum pot oamenii sa Evolueze cu adevarat cand ei trebuie sa stea cu gandul la ce vor face a doua zi, ce vor pune pe masa , cu ce platesc intretinerea, cu ce platesc benzina din masini,cu ce platesc medicamentele si sanatatea.

Viata se invarte in jurul a ce vrei tu sa se invarte. Viata mea intr-un fel, viata ta in alt fel, fiecare isi alege. Este adevarat ca multi nu au strictul necesar, insa la fel de adevarat ca si mai multi isi fac din unicul scop in viata acumularea de bunuri materiale sau de imagine( diplome, premii, laude, cum sunt vazuti de altii). De cate ori oamenii fara bani isi fac rate ca sa-si cumpere nu stiu ce telefon mobil de ultima generatie, sau plasma, sau haine de firma, sau te miri ce?

Citat din: @Lex din  23 Martie 2011, 11:04:20
DAR omul cum poate sa mai evolueze asa cum CICA vor baietii astia cand el trebuie sa fie sclavul societatii in care traieste si de aici toate rautatile lumii razboaie, crime , furturi si restul de rautati pe care toata lumea le stie si asta ne tine inapoi.Cum sa evoluezi cand te zbati sa lupti pentru ceva ce TREBUIA SA FIE GRATIS.

Nu trebuia sa fie nimic gratis, pentru ca altfel cum poti primi hrana si adapost daca nu munesti pentru ea? Nu e obligat nimeni sa-ti dea toate astea, trebuie sa facem eforturi si noi. Desigur, efortul ar putea fi mult scazut daca s-ar face publice descoperirile tehnologice, ca sunt interese ca ele sa nu fie facute stim cu totii, insa chiar si asa asta nu ar insemna sa stam degeaba toata ziua, sa ne pice din cer... mancarea. Cat despre evolutie, stiu ca suntem ocupati, insa cand te intorci acasa nu iti tine nimeni un pistol in dreptul capului obligandu-te sa te uiti la Tv, sa intri pe youtube, sau sa citesti ziare. In timpul asta ai putea face ceva mai constructiv pentru fiinta ta. Asta e singurul lucru pe care nu ti-l poate lua nimeni.

@Lex

Nu sunt de acord ca ei ne au creat IN TOTALITATE.1)DA, ne au modificat tot ce se poate, dar nu asta a fost omul la inceput.de ce oare avem 97% din ADN deconectat?!? Oare cum era omul la inceput.Sufletul omului nu a fost creat de EI.2) Puiul pus la prajit pe rotisor nu are constiinta.NICI DACA II SPUI ca o sa fie prajit si mancat el tot nu o sa priceapa ce il asteapta.El nu are constiinta de sine pe care omul o are.3)Luna  NU a fost intotdeauna pe cer in locul in care e ci fost adusa .asta scrie clar in nush ce carti de ocultism despre care s-a vorbit intr-o emisiune de specialitate, deci unde se duceau atunci sufletele daca Luna nu era pe cer. Bun si acum sa o luam cu o teorie care poate in cativa zeci de ani buni sau hai sute omul va zbura pe alte planete si chiar le va coloniza (asta mai mult ca sigur se va intampla)  daca nu s-a intamplat deja dar ''prostimea'' n-are voie sa stie(ca doar na am luat contactul cu alte rase de e.t inca din anii '40 dar nu asta conteaza acum).bun, sa zicem k ajungem pe o planeta aflata la 30 de ani lumina si acolo se urmeaza cursul natural al vietii si oamenii se mai nasc si MOR.ei si atunci?? ce se intampla cu sufletul dupa aia ca doar am iesit din raza de bataie al captatorului ca doar na el a fost facut special pentru Pamant.ce se intampla atunci cu sufletele de pe planeta aia si sa fiu mai rau cand incepem noi asa sa umblam  prin universul asta infinit si ''baietii'' astia nu ne mai pot supraveghea ?! ce se intampla cu sufletul atunci ???

@Lex

poi aici te contrazic X.TEORIA cu Turnul de pe LUNA EXACT la asta se refera.EI sunt aici pusi special pentru noi si pentru a ne supraveghea si pentru a face treaba care o fac.cum vor ei sa evoluam daca noi ne uram , ne dam in cap, ne razboim Totul din pricina urii, neajunsurilor, lacomiei.SI da sustin in continuare ca ei nu ne ajuta cu nimic.Nu am spus ca ei sa vina personal aici si sa ne dea tehnologie , sa ne ajute.tehnologia a fost descoperita de noi oamenii.>>TESLA << dupa cum stie multa lume a fost ala care a descoperit-o(free energy) dar niste nenorociti lacomi si avizi de putere si bani ne au luat acest drept ,DE -A BENEFICIA DE ENERGIE GRATUITA.Nu spun ca daca am avea Totul gratis nu am mai avea nimic de facut din contra ce ar putea realiza omul atunci cand totul ar fi mult mai simplu si GRATUIT ar fi de neimaginat.la tv in afara de mizerile dintre iri si moni si alte cateva zeci de emisuni de gen nu vad nimic interesant si vreo fiinta atat de evoluata de la care as putea invata ceva.in afara de vreo 2,3  emisiuni oculte pe care le urmaresc mereu in rest aceleasi mizerii : filme cu violenta si batai, stiri despre crime si violuri si emisiuni in care sunt invitate ''curve virgine.''Frumusetea de care spui tu ASTA tine si a tinut in viata umanitatea fara de care lumea ar fi fost muuuuult mai rea decat este.

Tayka

#18
Citat din: @biss din  23 Martie 2011, 15:00:40
A verifica prin RV dacã existã un captator e fãrã valoare cãci verificarea nu poate fi verificatã.

A înþelege ce naiba e un captator de suflete presupune sã ºtim ºi sã înþelegem ce este sufletul. Dacã am realiza asta am ºti cine suntem ºi de ce suntem acilea.

TVM fabuleazã plastic, plin de deziluziile ce-i alimenteazã iluziile circuitului sãu mental închis.

Deci, ce e sufletul, cum poate el acþiona asupra materiei ce-l îmbracã ºi cum se construiesc imaginile-gând sau hologramele din creierul nostru, simplã bucatã de carne?
....eu ºtiu oarecum, dar nu spun primul cãci nu doresc sã devin un ghid. Ghizii devin pe lumea cealaltã bãieþii care parcheazã maºinile ºmecherilor...ºi parcã nu-mi place asta :)  
Stimate coleg,pentru numele lui Dumnezeu înþelege odatã cã; nu de sufletul tãu au nevoie EI-Am în faþã cartea d-lui TVM-Un atentat asupra omenirii.Deci joc cum s-ar zice cu cãrþile pe masã;Suflet= Corp Astral,CS(DUH,SPIRIT)= Corp Spiritual-Nimeni nu are nevoie de sufletul tãu-care va murii ºi el la scurt timp dupã tine ºi care întradevãr îþi aparþine ori tocmai de aceia este ºi el muritor la fel ca tine.Cine spune cã sufletul este nemuritor,este foarte prost informat.ªi asta pentru cã majoritatea încurcã denumirea de suflet cu cea de spirit(duh)
Religiile le ''încurcã''intenþionat,pentru cã nu admit existenþa spiritelor care coboarã la reântrupare.Sufletul este un produs uman,degradabil,el joacã de-a lungul vieþii doar rolul de translator între om ºi spirit,pe când spiritul este o entitate superioarã care creazã,animã ºi apoi asistã complexul ''OM''.Fãrã însã al iniþia s-au conduce în vreun fel pe drumul vieþii lui,cãci viaþa omului va devenii o scurtã dar necesarã experienþã de viaþã pentru fraþii lui.Acest scurt pasaj va fii prelucrat ºi adãugat cu multe altele ºi va forma experienþa de viaþã a unui nou nãscut(ºi nu fãcut)''coleg'' ºi care numai astfel înzestrat va putea intra în viaþa LOR direct matur ºi fãrã ajutorul vreunei..mãmici.Pentru noi este f. greu de priceput acest concept al LOR de viaþã,ºi tocmai de aceia este la fel de greu de înþeles ºi d-nul TVM,deºii acest om spune omenirii un mare adevãr.''Puþini sânt însã cei ce vor auzii glasul trâmbiþei''  :mrgreen: :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

  Ideea ca sufletele noastre au o lagatura cu Luna nu este noua. In cartea Din tainele vieþii ºi ale universului (1939) - A doua carte - Comunicãri din Cer, scrisa de Scarlat Demetrescu, la pagina 243 se spune urmatoarele:
  Când termenul se va împlini, când majoritatea duhurilor umane îºi vor trece examenul obligatoriu al acestei planete, ne vom retrage, deocamdatã, pe satelitul nostru, pe Lunã.
ªederea noastrã pe Lunã este cerutã de Legile divine. Aici, în zona fluidicã lunarã ne vom revedea starea moralã, vom cãuta sã îndreptãm pe unii ºi întãri pe alþii, dar nu vom mai învãþa nimic din punct de vedere intelectual. Pe sateliþii planetelor nu se fac studii de cunoºtinþe ci numai revizuiri de concepþii morale. Când se va isprãvi timpul ºederii noastre pe satelitul Pãmântului, ne vom lua zborul spre alte sisteme solare.
Când pãrãsesc o planetã pentru a se duce pe alta, fie în sistemul acela, fie aiurea, toate duhurile trebuie sã se opreascã un timp pe satelitul planetei respective. Când sosesc în preajma unei planete, de asemenea trebuie sã se opreascã un timp în vestibulul acelei planete, adicã în satelitul sãu. Aºadar se face oprire pe satelitul planetei la sosire ºi la plecare.
ªederea noastrã pe Lunã va dura câteva sute de ani, ºi totuºi de acolo vom ºti la perfecþie tot ce se petrece pe Pãmânt. Plecarea grupului nostru se va putea face doar dupã sosirea întârziaþilor noºtri, când se va proceda la trierea noastrã.
Cât vom sta pe Lunã vom avea ocazia sã venim în contact cu multe grupuri de duhuri sosite acolo. Superiorii noºtri vor þine predici, iar superiorii altora vor arãta ºi ei scopurile ce le urmãresc. Din expuneri repetate se poate ca unor indivizi ai altor grupãri sã li se parã cã þelurile ºi cunoºtinþele grupului nostru sunt mai înalte ºi se vor alipi de grupul nostru. Dar se poate ca un alt grup sã fie mai avansat decât al nostru, ºi deci sã pierdem din membrii sau fraþii noºtri. Asemenea câºtiguri sau pierderi de membrii noi nu sunt posibile pe timpul duratei ºcolii planetare. O datã ce un grup a sosit de pe Lunã pe Pãmânt, nimeni nu se mai poate dezlipi de el; pe de o parte, din cauza deosebirii de vederi a fiecãrui grup, iar pe de altã parte, din cauza neîncrederii grupului în strãinul sosit.
Sã rãmâi stingher încã nu e posibil, cãci cine te va primi sã te naºti în grupul sãu? ªcoala trupeascã trebuie sã o faci, dar care duhuri întrupate vor vrea sã te primeascã, sã te naºti, sã fii copil în familia lor? Aºa cã, vrând-nevrând, trebuie sã stai lângã grupul tãu, ca puii lângã cloºca lor.
Peste o mie de ani, grupul nostru va pãrãsi pentru totdeauna acest glob. Atunci cãpeteniile noastre vor da drumul celor nemulþumiþi de starea grupului nostru. Aceºti nemulþumiþi se vor grupa în jurul unor cãpetenii ale lor ºi se vor duce acolo unde li se va pãrea mai bine. Aºadar toate selecþiile ºi omologãrile se fac pe Lunã.
Când vom deveni un bloc bine organizat ºi omogenizat vom pleca pe o altã planetã, aleasã de colectivitate prin vot, dupã ce vom audia pe conducãtorii noºtri despre câºtigurile ºi greutãþile evolutive ale unor planete noi.
Cât stãm în preajma pãmântului, suntem cu toþii supuºi legii reîntrupãrii. O datã ce am plecat ºi am poposit în Lunã, orice reîntrupare a încetat. Aici ne pregãtim numai de plecare aiurea.
Am spus cã fiecare grup îºi are întârziaþii sãi. Deºi marele grup a trecut pe Lunã de multe veacuri, întârziaþii îºi continuã încã reîntrupãrile necesare avansãrii lor. O datã ce ºi-au terminat ºi ei ºcoala planetarã, sosesc rând pe rând pe Lunã.
Dupã o ºedere de veacuri în atmosfera etericã a Lunii, pornim apoi cu toþii în cãlãtorii de studii, prin diferiþi sateliþi ai planetelor acestui sistem. Nu ne este îngãduit sã ne apropiem prea mult de suprafaþa unei planete oarecare, cãci anumite forþe cosmice ºi solare ne împing la întrupare, furându-ne în hora evoluþiei acelei planete, chiar dacã nu avem chemarea respectivã.
Pentru a putea pleca de pe Lunã, trebuie sã ne dezbrãcãm haina planetarã, îmbrãcatã tot pe Lunã, când am venit pe Pãmânt.

Deasemenea in cartea ,,Lavinia'', scrisa de - Mariana Tatomir (1998) la pagina 27 se spune urmatoarele:
Lavinia  primeste o comunicare in vis cum ca, stramosi nostri vin de pe planeta albastra (luna eterica), ne tragem din neam de exploratori spatiali. Multi dintre noi isi vor descoperi capacitati neasteptate care acum zac in stare latenta.

Dar cum spunea si Xanadron:
CitatDestui telepati, remote-vieweri si alti "ciudati" (dar si... initiati, shamani etc aparent "pe bune") o sustin insa. luna plina
Eu, ca simplu muritor limitat, inca am anumite rezerve. rolleyes
Are dreptate, cred ca trebuie sa privim cu rezerve astfel de afirmatii pana nu vom fi siguri de acest lucru. Personal cred ca sunt anunite tipuri de entitati inteligente in preajma corpurilor ceresti, sunt multe scrieri in acest sens. Nu prea avem dovezi palpabile, este nevoie de timp si mult mai multe sapaturi pentu a ne putea forma o concluzie clara in acest sens.
O seara buna.

Adevarul este dincolo de noi

Tayka

#20
ªi eu l-am citit ºi recitit vorba 'ceia;din scoarþã-n scoarþã pe marele Scarlat Demetrescu.El priveºte ºi explicã viaþa din punct de vedere ezoteric,dar dupã cum se observã nici el nu încurcã nici odatã termenul de spirit(duh)cu cel de Corp-Astral(suflet)aºa cum iatã faci ºi tu, ºi asta chiar dacã a trãit în vremuri de mult apuse..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

#21
Citat din: Tayka din  23 Martie 2011, 21:55:21
Stimate coleg,pentru numele lui Dumnezeu înþelege odatã cã; nu de sufletul tãu au nevoie EI-Am în faþã cartea d-lui TVM-Un atentat asupra omenirii.Deci joc cum s-ar zice cu cãrþile pe masã;Suflet= Corp Astral,CS(DUH,SPIRIT)= Corp Spiritual-Nimeni nu are nevoie de sufletul tãu-care va murii ºi el la scurt timp dupã tine ºi care întradevãr îþi aparþine ori tocmai de aceia este ºi el muritor la fel ca tine.Cine spune cã sufletul este nemuritor,este foarte prost informat.ªi asta pentru cã majoritatea încurcã denumirea de suflet cu cea de spirit(duh)
Religiile le ''încurcã''intenþionat,pentru cã nu admit existenþa spiritelor care coboarã la reântrupare.Sufletul este un produs uman,degradabil,el joacã de-a lungul vieþii doar rolul de translator între om ºi spirit,pe când spiritul este o entitate superioarã care creazã,animã ºi apoi asistã complexul ''OM''.Fãrã însã al iniþia s-au conduce în vreun fel pe drumul vieþii lui,cãci viaþa omului va devenii o scurtã dar necesarã experienþã de viaþã pentru fraþii lui.Acest scurt pasaj va fii prelucrat ºi adãugat cu multe altele ºi va forma experienþa de viaþã a unui nou nãscut(ºi nu fãcut)''coleg'' ºi care numai astfel înzestrat va putea intra în viaþa LOR direct matur ºi fãrã ajutorul vreunei..mãmici.Pentru noi este f. greu de priceput acest concept al LOR de viaþã,ºi tocmai de aceia este la fel de greu de înþeles ºi d-nul TVM,deºii acest om spune omenirii un mare adevãr.''Puþini sânt însã cei ce vor auzii glasul trâmbiþei''  :mrgreen: :evil:

Frumos si plin de stil!

Dar asta nu raspunde la intrebarea mea de mai sus care se referea la ce e sufletul, cum poate el acþiona asupra materiei ce-l îmbracã ºi cum se construiesc imaginile-gând sau hologramele din creierul nostru, adica ce fac celulele, cum transmit informatia, hormonii, cum se construieste ADN din aminoacizi etc si desigur cine da comanda.... Pentru ca daca primesc raspuns la aceasta intrebare putem deduce si ce e "captatorul de suflete"  :lol: - chiar ma distreza cum suna...

O intrebare din cate vad la fel de grea de inteles precum si elucubrația numita "Programul Terra" al carei autor a plecat de pe acest admirabil forum cand au inceput anumite intrebari sa curga catre domnia sa.


mr

#22
Dupa parerea mea, sistemul nervos central este un instrument creeator in plan fizic si astral, el redesenand si reconfingurand permanent perceptiile simturilor si astfel rezultanta gandirii fiecaruia dintre noi genereaza lumea asa cum este ea zi de zi. Toate emanatiile mintii se produc mai intai in plan subtil/astral urmand ca in functie de intensitatea si densitatea lor sa se produca in timp si planul fizic. Spiritul, care vine din planul cauzal - mult superior, ajunge sa controleze androidul si astfel sa-si realizeze scopul in acest mediu. Cat de mult poate ajunge spiritul sa controleze "costumul" cred ca depinde de "calitatea" spiritului si scopul acestuia.

Pe langa gandurile logice si rationale mai sunt trairile, emotiile care in formele lor mai intense probabil genereaza acei incubus si succubus (cu energie polarizata excesiv) de care pomeneau alchimistii si hermetistii. Avand in vedere ca in planul astral este o intreaga "lume" la care avem acces constient  foarte limitat in conditii obisnuite, cred ca acolo se produc o gramada de lucruri care ne influienteaza viata fizica si haosul aparent care o guverneaza. Tot de aici cred ca se opereaza "captarea sufletelor", de fapt a energiei de a anumita vibratie generata de "zbuciumul" cotidian al indivizilor. Ce mai, Matrix curat! :)

In planul cauzal, prin intermediul spiritului, cred ca ajung doar acele informatii al caror continut calitativ poate aduce un aport de experienta superior. In rest totul pare a fi filtrat la maxim si limitat doar la planul astral/intermediar.
Acest tandem corp-minte cred ca poate functiona si independent (fara spirit) ca android (chiam am intalnit persoane atat de reci si schematice in gandire care m-au dus cu gandul la posibilitatea asta). Sistemul nervos central, comportandu-se ca si un calculator, poate fi usor programat dar efectiv si tehnic nu am cunostinta cum. Poate dai tu @biss ceva detalii din experienta proprie, fara riscul de a deveni un "ghid"...:P
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

@Lex

e hai ca acum am facut mare tam tam pe denumirea suflet sau duh. am inteles este DUH si nu sunt singurul care facea aceasta denumire gresita, dar nu asta e scopul discutiei  :fullmoon:.In ce priveste TVm nu cred deloc in teoria lui si ba chiar am urmarit  si eu discutia atunci cand a fost intrebat de un coleg de pe forum cum ramane cu LILITH (parca )in povestea asta si  nu a mai spus nimic , domnul s-a dat lovit.In cartea de unde s- a inspirat si a scris PT scrie clar despre LILITH in aceasta poveste si ca EA  a fost de fapt prima femeie si nu EVA.si aste nu este o teorie noua este adoptata in cartile ezoterice de specialitate foarte vechi deci PT pt. mine e cam fas si ca sa nu zic, ca aceasta teorie a fost culmea adoptata si de multi alti scriitori americani din domeniu si culmea seamana exact cu ce a scris TVM. :-)

dab270277

In primul rand trebuie sa intelegem ce este cu adevarat sufletul inainte de a ne hazarda in diferite teorii. Suntem propietatea cuiva. In nici un caz a "grey-lor". Rolul lor este sa creeze o noua rasa hibrida si nimic mai mult. Hai sa spunem ca sufletele noastre sunt captate (in felul asta se poate explica si tunelul de lumina prin care trecem cand murim). Ceea ce conteaza cu adevarat este ca "EI" sunt "AICI" si nu vor pleca.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

abyss

Mda, însã subiectul depãºeºte cu mult acest topic ºi chiar sunt sãtul sã mai abuzez de nervii moderatorilor ºi timpul lor petrecut în a-mi scrie atenþionari colegiale ºi obligatorii.

Prin urmare, aici ar fi bine sã se discute numai depre "captatorul de suflete", dovezi, date, informaþii ºi nu doar afirmaþii...

Cât despre suflet ºi conºtiinþa ce împreunã cu energia alcãtuiesc realitatea voi deschide un nou subiect sau voi cautã unul deja existent, deoarece realizez cã va fi unul vast. Vast pt cã e foarte greu de înþeles faptul cã dacã o informaþie nu creazã ºi o imagine holograficã mentalã asociatã cu sensul ideii prezentate, rezultatul e nul.
Timp sã fie!


Tzipi


dab270277

@biss nu sunt pro TVM. Cert este ca unele informatii prezentate in diferite topicuri sunt precum aparitia unei pitzipoance si a unui macho in antichitate cu un S Class. Fiecare trebuie sa gaseasca adevarul prin forte propii. TVM a parasit acest forum din cauza caterincii unora. Cu cea mai mare modestie spun ca nu am gasit absolut nimic care sa ma faca sa spun WOW in afara de un subiect legat de "Dacia" pe acest forum. Stiu ca primul tau impuls o sa fie "Ce cauti aici atunci?". Ma insel cumva ? :))
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

@Lex

este vorba de Zohar parca. de acolo s-a insiprat