Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Seismul din Japonia (11.03.2011) - consecinte, evolutii

Creat de Xanadron, 16 Martie 2011, 22:36:49

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SLEAH19

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#91
Abia acum sint disponibile unele estimari ale pagubelor provocate-n martie 2011 de asa-zisul mega-cutremur japonez de 9 grade (Celsius poate, :-D fiindca toti specialistii onesti l-au evaluat la 6,1-6,2 pe scara Richter), urmat insa de un tsunami devastator - si deloc in relatie logica cu numitul seism.
Care-a fost mai mult ca sigur "cintat la HAARPa" 8-) (parerea mea) - sau, dupa alte voci, de catre "artisti" amplasati pe una din cele 24 de platforme orbitale cu arme scalare ale U.S. Navy.

http://enformable.com/2012/04/less-than-8-of-debris-generated-from-3-hardest-hit-prefectures-after-march-11th-disaster-removed-from-temporary-storage-sites/

Pe scurt: pe linga problema inca nerezolvata a radiatiilor persistente (la care o sa revin curind), un dezastru ecologic il constituie si cantitatea enorma de deseuri lasata-n urma de tsunami pe uscat (peste 22.46 milioane tone :-o), din care doar 8% au fost strinse/reciclate pina acum de japonezi, care au suferit o paguba estimata la 285 miliarde USD - cea mai mare din istoria dezastrelor naturale cunoscute care-au lovit omenirea (repet, "naturale" trebuie scris dupa mine cu ghilimele cit casa).

Iar din cele peste 5 milioane tone luate de ape, 1,5 milioane mai plutesc inca-n Pacific, o buna parte din ele incepind sa esueze pe Coasta de Vest a SUA, necesitind costuri enorme pt. rezolvarea situatiei.

http://enformable.com/2012/06/tsunami-debris-cleanup-everybody-do-your-share/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#92
Citat din: Xanadron din  22 Iunie 2012, 22:50:01
"cintat la HAARPa" 8-) (parerea mea) - sau, dupa alte voci, de catre "artisti" amplasati pe una din cele 24 de platforme orbitale cu arme scalare ale U.S. Navy.

.... 1,5 milioane mai plutesc inca-n Pacific, o buna parte din ele incepind sa esueze pe Coasta de Vest a SUA, necesitind costuri enorme pt. rezolvarea situatiei.
:roll: Nu inseamna asta ca 'meriganii isi dau cu stangu'-n dreptu'? Adica sa iti faci singur paguba?
Sau, sunt doua feluri de americani : bizonii si vacarii globali .
Desi , tot nu inteleg -mde, tra sa cujet mai mult poate - se zice ca si globalistii is impartiti in mai multe orientari politice iar asa-zisul guvern ocult nu exista de fapt doar unul singur???
  cred ca mai trebuie taiat din stuf ca e prea mare inghesuiala asta de informatii false. Insa, care e aia buna?? Vreo metoda de a ne da seama stie cineva ?

Ca si treaba aia cu naveta X-37 care se juca patrusute si ceva de zile in cosmos. Oare ce facu si unde fu? :-D ceva idei?

elena78


va rog sa ascultati cu atentie acest interviu ,este atat in engleza cat si in italiana ,el va da toate raspunsurile  la tot ce s-a intamplat  in  Japonia ,parerea mea personala este ca  situatia cu radiatiile de la Fukushima   este foarte foarte critica .....


Benjamin Fulford HAARP sub ITA Terremoti Causati Da HAARP

Xanadron

#94
Citat din: fiulploii din  22 Iunie 2012, 23:55:51
:roll: Nu inseamna asta ca 'meriganii isi dau cu stangu'-n dreptu'? Adica sa iti faci singur paguba? [...]
Hai sa fim seriosi, colega - ca doar nu i-o fi durut in conturi cind SI-au pulverizat Turnurile Gemene de pilda?!

Banii-s oricum fabricati exclusiv de EI :evil: "out of thin air" (sau... retrasi de ei dupa ce indatoreaza fraierii, ca sa le ia tot cheagu' pe mai nimic in asa-zisele "crize") si, dupa mine cel putin, i-ar deranja numai unul din evenimentele urmatoare:

-  demolarea vreunui bunker de-al LOR,
-  explodarea vreunui LearJet propriu...cu care or s-ajunga la numitul bunker, cind o fi sa fie,
-  sabotarea vreunui tren subteran supersonic si sub-atlantic, :rocket: evident ca tot de-al LOR
-  dezintegrarea vreunei baze lunare, :moon: (sau martiene - tot un drac; pe Saturn :planet: n-au insa acces deocamdata, din cite stiu)
-  doborirea vreunui TR-3B :ufo: plin de clone-servanti-organe de schimb-cyborgi gladiatori-hetaire tentaculoase :lol:
-  etc s.a.m.d.

Ca sa nu fiu totusi totalmente offtopic, uite si websitul singurului cercetator curajos - Jim Stone - care-a ajuns (parerea mea, evident)... destul de aproape de adevaratele cauze ale catastrofei nucleare de la centrala atomica Fukushima:

http://www.jimstonefreelance.com/fukushima.html

Cauzele producerii tsunami-ului fac parte insa dintr-un alt capitol... 8-) la fel de "sensibil" ca precedentul.
Si realmente riscant de "sapat" prea adinc.

P.S. (later edit): Sa nu uit ca-i momentul sa-ti sun desteptarea, :-D draga Siberia (nu ca n-ai fi desteapta - dimpotriva, serios zic) - dar uneori idealismul tau un pic hippie te face sa faci afirmatii asemenea (v. "de ce sa-mi pese ca-mi sint citite mailurile / ascultate telefoanele?").
Uite d-aia! Fiindca Jim Stone de pilda e cam pe goana de-o vreme... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

Citat din: Xanadron din  23 Iunie 2012, 13:19:08
Hai sa fim seriosi, colega - ca doar nu i-o fi durut in conturi cind SI-au pulverizat turnurile gemene de pilda?!
Ca sa ducem teoria conspiratiei pana la capat, aducand in ecuatie planurile NWO si tinand cont ca astia nu au mama nu au tata daramite iubire de mosie  atunci parca si durerea'n conturi e mai mica atunci cand vizezi premiul cel mare.

Siberia

#96
Pe vremea mIRC-ului as fi scris LOL :) Acum ma multumesc sa ranjesc gratios  :-D
   Colega Xanadron, mi-ai scos ochii din playlistul meu muzical care incepe cu: Eu vara nu dorm! si continua pana la Who wants to live forever? Deci nu e vorba despre un idealism hippie ci mai degraba este concluzia personala - gasita dupa voal.
   Iarta-ma deci, daca nu vreau sa fug speriata... :-D

   Revenind on-topic, ma intreb care este defapt parerea ta sincera cu privire la Fukushima - 11 Martie 2011 ? Am tot citit parerile altora, dar nu si pe a ta. De ce crezi ca s-ar fi straduit intr-atat cineva, la acea data ? Care a fost castigul obtinut in urma evenimentului ?

   Eu cred ca "viata bate filmul" sau mai bine zis, natura bate mai rau decat bat unii campurile imaginative.
Cred ca incidentul petrecut cu un an si ceva in urma a fost natural, la fel si tsunami-ul aparut ulterior si datorat alunecarii rapide a unei placi tectonice. Probabil ca efecte s-au vazut si-n placile inconjuratoare (daca-mi amintesc de inundatiile din Australia si de prin Asia-India).
   Pentru cine e interesat sa citeasca si sa asculte unele etape din desfasurarea cutremurului (care a afectat si falia San-Andreas, btw) atasez un link catre materialul audio postat de Universitatea Georgia:
http://www.gatech.edu/newsroom/release.html?nid=111701
   Pentru alte pareri mai putin conspirationiste pe acest subiect:
http://www.smc.org.au/2012/03/round-up-fukushima-one-year-on-experts-respond/
https://ose.utsc.utoronto.ca/ose/uploads/JAPAN.pdf


P.S. - proiectul Aurora (NRO) a trecut de anii '90 (vestiti pentru testarea TR-3B  :wink: )

Later edit - ce s-ar intampla daca spectatorii si participantii la Jocurile Olimpice 2012 ar fi expusi (din cauza unui accident) celor 100 tone de deseuri radioactive ingropate in zona destinata activitatilor aferente evenimentului ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#97
Sorry, dar chiar de-ar fi sa fiu exilat in Siberia :-D pentru parerile mele, ramin la ipotezele deloc "clasice" vizavi de toata strania poveste tsunamo-fukushineza.
Poveste la fel de greu, daca nu imposibil de explicat prin teorii deloc credibile - emise de autori care, la fel ca-n cazul "9/11", ignora inadvertentze strigatoare la cer (cum ar fi socul seismic de numai 0,05 grade pe scara Richter al asa-zisei "prabusiri de la sine" :-P a Twin Towers-urilor, comparativ cu socul de 3,5 grade provocat de prabusirea intr-adevar "de la sine" a Astrodome-ului).

N-o sa mai revin cu analize pertinente ale neconcordantzelor clare dintre magnitudinea cutremurului din 11 martie 2011 de numai cca. 6,2 grade (provocat se pare de HAARP - magnetometria o sugereaza) si amplitudinea tsunami-ului consecutiv, "stimulata" la fel de probabil de-o explozie nucleara submarina.
Si nici la analiza argumentelor pertinente ale "fugaritului" Jim Stone, pe care le puteti judeca singuri vizitindu-i website-ul.
Dar, fiindca nu vad oricum sa mai mai creada vreunul dintre noi c-ar mai exista "puncte fierbinti de discutie" pe net necontrolate de AIM (Artificial Inteligence Machines), :evil: o sa repostez un exemplu sugestiv de interpretare veridica (dupa mine) de pe un alt forum similar RUFOn, de peste Marea Baltoaca:

Here is a nightmare scenario for you. (Iata un scenariu de cosmar pentru voi):
1. Israel and the US create Stuxnet. Israel si SUA creaza Stuxnet.
[link to www.bbc.co.uk]
2. Stuxnet is deployed to wreck Iran's nuclear power station. Stuxnet e dezvoltat cu scopul distrugerii instalatiilor nucleare iraniene
[link to bigpeace.com]
3. But Stuxnet escapes from its intended target and spreads across Asia!  Dar... evadeaza din tinta initiala si invadeaza Asia!
[link to www.breitbart.com]
4. As the above article documents, Stuxnet was in Japan last October, presumably still spreading and intended to wreck nuclear power plants. Asa cum se mentioneaza in articolul de mai sus, Stuxnet a fost decelat deja in Japonia in 63 de computere, in octombrie 2010 - n.b.-  transmis prin stickuri de memorie, retzelele respective fiind altfel "izolate" de Internet in scopul prevenirii "infectiilor".

5. Stuxnet targets the Siemens controller. Stux tinteste controlerele Siemens.
[link to www.nytimes.com]
6. Fukushima uses the Seimens controllers Stuxnet was designed interfere with! Centrala de la Fukushima utilizeaza un astfel de controler!
[link to thirteenthmonkey.blogspot.com]

So now the difficulty the Fukushima nuclear plant operators faced in recovering control over their runaway reactors takes on a darker significance. Remember that the first problem following the quake was that the automated shutdown systems failed to operate at some of the reactors, because pumps failed and valves would not open even while running on batteries; the very sorts of mischief Stuxnet supposedly was designed to cause at Iran's power station.

Semnificatia sumbra a dificultatilor intimpinate de operatorii de la Fukushima consta in similaritatea problemelor intimpinate cu prilejul tentativelor ratate de control al deschiderii supapelor de sigurantza odata cu trecerea pe bateriile de rezerva la caderea retelei electrice, cu problemele de pierdere a controlului intimpinate de iranieni la instalatiile lor nucleare.

P.S. deloc neimportant: surse credibile relateaza ca japonezii semnasera deja-n 2011 un contract de livrare a unor cantitati de plutonium Iranului... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

#98
   Probabil traiesc in alta lume, dar o sa-mi exprim nedumeririle cu privire la motivatiile aduse fabricarii evenimentului din Japonia.
   9/11 a fost cu totul altceva: un eveniment bine pus la punct cu ani in urma, cu o motivatie greu de inteles de multi dintre noi. Planul pentru 9/11 era deja incropit bine mersi, cu cel putin 5 daca nu 10 ani mai devreme de eveniment. Nu vreau sa intru in detalii, dar acel eveniment a marcat intrarea oficiala in Razboiul cel Lung aka Razboiul Impotriva Terorismului. Deci, nu cred ca suporta vreo comparatie cu evenimentul japonez.
   Stuxnet poate eventual sa explice accidentul nuclear, nu si cutremurul sau tsunami-ul; asa cum Flame nu va explica un eventual cutremur in Orientul Mijlociu. Da, Unitatea 8200 (Unit 8200) care a dezvoltat Stuxnet-ul a fost amestecata pana peste urechi in sabotarea industriei nucleare a Iranului, va fi amestecata si-n sabotarea industriei petroliere a Iranului, dar n-a fost amestecata in evenimentul japonez.
   Pedepsirea Japoniei pentru o eventuala ajutare a Iranului in vederea imbogatirii uraniului mi se pare ilogica. Pedepsirea cu un cutremur sau un tsunami mi se pare la fel de ilogica. Daca israelienii au avut ceva de impartit cu japonezii, ar fi putut sa-i invite la o plimbare cu avionul si sa rezolve problema prin doborarea avionului (vezi exemplul polonez), nu prin inecarea a mii de oameni. Ca sa nu mai spun ca Iranul trebuie lasat si chiar ajutat sa-si imbogateasca uraniul ala ca sa existe si-un motiv de bubuiala viitoare - teroarea trebuie mentinuta. La ce bun sa pedepsesti Japonia pentru asta, cand Iranul avea si are intelegeri in acest sens cu Rusia si China ?
   Ca sa nu mai spun ca data de 3/11 nu are aceeasi valoare simbolica ca data de 9/11 sau alte inca cateva folosite in diferite incidente globale.
   Despre "fugaritul" Jim Stone (sau alti "fugariti" ca Ben Fulford s.a.m.d.) imi vine sa rad. Da-o-ncolo de treaba, daca TPTB-ii sunt atat de ineficienti in inchiderea unui site care-i incomodeaza, atunci s-a dus pe copca si conducerea mondiala.  Datele care incomodeaza nu troneaza pe internet pentru vazul oricui. Ai impresia ca daca informatiile expuse acolo ar deranja pe cineva, ar fi greu de sters ? Ai impresia cumva cu  TPTB n-are resursele necesare sa inchida un site sau sa inchida gura unuia care stie prea multe ? Ai impresia ca daca ar deranja pe cineva ce se scrie pe RUFOn ar mai exista acest site ? Oi fi eu idealist-hippiota, dar stiu ca cei care au avut intr-adevar informatii valoroase au sfarsit calcati de vreo masina sau in urma vreunui infarct survenit pe neasteptate. In nici un caz nu aveau timp sa fuga si sa posteze pe internet mesaje cum ca sunt urmariti si nici sa vina la un show radio sa planga in direct. Asa ca, povestea asta: cu atentie la baietii cu ochi albastri si la agenturile care ne urmaresc telefoanele, nu face decat un mare bine TPTB-ilor. Provoaca frica in randul maselor, care se vor autocenzura singure, fara a fi nevoie de cel mai mic efort pentru a fi reduse la tacere: ma duc acum sa-mi bag o soseata-n gura, poate imi citeste cineva raspunsul si vine sa imi ia caii de la monitor.

In consecinta, fiecare ramane la parerile sale: din ce-ai postat am inteles parerea ta ca fiind urmatoarea:
   Israelul s-a decis sa pedepseasca Japonia pentru ca a semnat un contract cu Iranul pentru a acorda ajutor imbogatirii de catre acesta din urma a uraniului. Drept urmare, au indesat un Stuxnet in centrala nucleara de la Fukushima, au plasat niste bombe termonucleare (nu?) in zona de subductie a faliei si au trimis un mesaj pilotului automat de pe X37b ca sa indrepte Haarp-ul spre Japonia. OK ! Si ce-a castigat Israelul la afacerea asta ? Chiar nimic ? Glorie nu avea cum, dar nici macar bani ? Zau asa... parca nu-i mai recunosc in ultima vreme....
   Daca am gresit cumva scenariul, fa-mi cu ochiul  :wink: (sa nu trebuiasca sa fug  :-D)
   Multumesc  :-D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

fiulploii

Rezumat : factiunea celor ce zic ca a avut cauze artificiale
                                            vs.
                factiunea celor care zic ca a avut cauze artificiale
:roll:                                      :roll:                                     :roll:
Dovezi nu are nimeni . :-D doar speculatii intelectuale .
O alta speculatie e ca omul imparte realitatea pe felii si de obicei, fiecare vede doar o zona .
Fara sa pot distinge ansamblul ci doar pe baza de logica si istoric eu sunt inclinat sa spun ca fenomenul natural a fost declansat de ceva artificial si amplificat ca si efecte din necunoasterea fenomenului , vorba ceea , sindromul ucenicului vrajitor
  Parerea mea..

In plus, o veche invatatura zice ca
indiferent ce se intampla, fa sa para ca asa ai vrut tu sa fie.   :-D

Arhanghelul

#100
Orice gest conteaza ...asta presupun ca este stiut de majoritatea oamenilor politici ... mai ales in relati/contacte internationale ...

GEST-ul SPUNE TOT ...

http://89.41.34.5/stire/hillary-clinton-a-incalcat-procolul-nu-s-a-inclinat-in-fata-familiei-imperiale-japoneze

Tea, sympathy and solidarity: Clinton meets Akihito

______________________________________________________________________________________________
http://observator.a1.ro/extern/Hillary-Clinton-prea-prietenoasa_35088.html
http://www.cotidianul.ro/japonia-pregatita-sa-ceara-ajutorul-armatei-sua-in-cazul-centralei-de-la-fukushima-140067/
______________________________________________________________________________________________

*** In legatura cu virusarea ...  cele mai multe procese industriale sunt gestionate de controlere "industriale" ... ce la randul lor sunt administrate prin servere si/sau stati de lucru cu O.S. facut de Microsoft sau/si bazate pe UNIX sau/si mini-aplicati propietare I/O  etc.  (cele de IBM, SUN,etc. - sunt in special pentru ERP) ...

      In legatura cu virusul saturnian via Germania (germani au livrat partea de automatizare catre Iran... in special bazata pe controlere SIMATIC) ...    http://www.automation.siemens.com/mcms/programmable-logic-controller/en/Pages/Default.aspx
Ca virusul sa ajunga si-n centrala din Fukushima ... consider ca nu sa facut prin internet ... ci printr-un dispozitiv sau chiar o instalatie imprumutata prieteneste pentru testare, modificare,modernizare ... si returnata cu up-grade la un nivel superior ...

Tot ce-am expus mai sus este o asociere de informati ... ce se doresc a evidentia o parte din imaginea de ansamblu ... din punctul meu de vedere subiectiv ... si trebuie tratata ca atare ...

http://www.fih.upt.ro/np/plan_inv/plan_inv_nou/master/tiee/an2/proiect_sist_operare.pdf

_______________________________________________________________________________________________

http://www.thedailyactivist.com/nuclear-fallout-in-a-good-way/
http://www.thelocal.de/national/20110918-37657.html
http://www.ziare.com/mediu/energia-nucleara/siemens-renunta-la-implicarea-in-industria-nucleara-1121397
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Citat din: fiulploii din  24 Iunie 2012, 12:57:15
Rezumat : factiunea celor ce zic ca a avut cauze artificiale
                                            vs.
                factiunea celor care zic ca a avut cauze artificiale
:roll:                                      :roll:                                     :roll:
Greseala din eroare :-D involuntar facuta de tine (opunerea acelorasi tabere de fapt) confirma inc-o data oarece mecanisme ale subconstientului, ce vorbesc de la sine la care anume din tabere subscrii... :wink:

Nu asta-i insa scopul postarii mele (de-a convinge pe altii de vreo convingere proprie), fiindca oricum majoritatea disputelor de pe orice forum e formata din contre ale ideilor si NU ale vreunor dovezi "solide", imposibil oricum de procurat de catre "normalos" ca noi.
Iar cei "in the know" NU scriu vreodata pe forumuri - ori cel putin nu scriu nici 5% din ce stiu. 8-)

Ca sa fiu un pic si ontopic, continui sa cred ca simpla expunere  de pin-acum a unor linkuri sugestive poate duce la crearea unui context de dovezi circumstantiale capabil sa-ncline balantza spre teoria "neclasica" a explicarii tsunami-ului... nuclear din 11.03.2011 (absolut similar ca mecanism de producere cu cel indonezian din 26.12.2004 - IMHO si asta, evident).

Nu mai am insa timp (si nici chef, recunosc :lol:) sa "compun" articole de sinteza pe tema asta (cui prodest? - mie in niciun caz, iar altora nici atit), in care si subtema intereselor financiare globale imense puse-n joc e f. imbirligata (cam 1,7 trilioane USD "niponi" controlate/administrate deja acum de Cabala NWO :evil: - desi datoare vinduta Japoniei, hmm).

Amenintarile absolut nevoalate ale lui Robert Gates la intilnirea cu finantistii japs din toamna lui 2010 sint si ele circumscrise aceleiasi teme complexe - la care nu mai revin insa, sperind doar sa fie cindva SI EA demantelata in toata hidosenia motivatiilor din spatele nenumaratelor simulari de asa-zise "catastrofe naturale" din ultima vreme. :x
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

 :rainbow: da, m-am tradat singur . vorba ceea : ce-si face omul cu mana lui , lucru manual se numeste  :lol:

As aduce in discutie si un alt aspect , trecut poate de multi cu vederea . Si aici sigur voi intra pe nisip miscator  :-D
Pana la crestinism , toate - cel putin din cate stiu eu - toate culturile priveau moartea ca o prietena la care apelezi cand e nevoie . Moartea in lupta, glorioasa, era cautata iar in cazuri clar specificate de societatea in cauza , moartea benevola era cel mai inalt gest ce putea fi facut de un om adevarat .
  Nu intru acum in detalii despre tehnici si ritualuri specifice fiecarei natiuni . Ideea aici e alta si anume ca pana la crestinism au existat acest gen de treceri dincolo. A venit crestinismul si a aruncat cu blestemul peste toti cei care indrazneau sa continue aceasta practica - ca si peste multe alte lucruri bune , in fine.
Din toate genurile de morti benevole, ca sa nu zic auto-moarte  , singura care a ramas neintinata de vreun blestem a oficialitatilor trecatoare pe acest Pamant este moartea ca sacrificiu pentru o cauza nobila - dupa canoanele de azi . Desi, observ o tendinta de a fi blamata si astfel de moarte daca ea nu se petrece intr-un cadru organizat - adica in timpul unei misiuni .
  Rasturnarea asta de valori de vreo 2 milenii a dus - zic eu - la niste goluri in alte planuri ale realitatii . Iar daca numara cineva victimele dezastrelor naturale din ultimii 12 ani- sa zicem - iasa niste cifre destul de mari .
Ma intreb , oare de ce e nevoie de plecari masive in grup  :-o
Bine , astfel de plecari masive erau si inainte de crestinism in cazul bataliilor mari ale vremii .
E destul de stufoasa treaba iar daca mai luam in considerare si calitatea sentimentelor care au stat la baza plecarilor masive din cele mai vechi timpuri si pana azi , observam o degradare   :roll: ?
Fara sa incerc sa alimentez teoria recoltarii discutata la greu pe topicul lui TVM si fara sa spun ca face parte din Intoarcerea la principiu    nu pot sa nu observ lucrurile expuse mai sus si totodata sa astept pareri din partea celor doritori in a face putina lumina in etapa aceasta desi am expus foarte pe scurt ideile mele.
Tabu-ul asupra fenomenului mortii e pus - de cine oare ? si de ce oare?
Impresia mea: e unul din primele 4 mari enigme ale omului si care in mod sigur lamureste o parte din misterul ozn.
  Din nou, doar parerea mea ..

Arhanghelul

Citat din: Xanadron din  24 Iunie 2012, 23:02:26

Nu mai am insa timp (si nici chef, recunosc :lol:) sa "compun" articole de sinteza pe tema asta (cui prodest? - mie in niciun caz, iar altora nici atit), in care si subtema intereselor financiare globale imense puse-n joc e f. imbirligata (cam 1,7 trilioane USD "niponi" controlate/administrate deja acum de Cabala NWO :evil: - desi datoare vinduta Japoniei, hmm).

Amenintarile absolut nevoalate ale lui Robert Gates la intilnirea cu finantistii japs din toamna lui 2010 sint si ele circumscrise aceleiasi teme complexe - la care nu mai revin insa, sperind doar sa fie cindva SI EA demantelata in toata hidosenia motivatiilor din spatele nenumaratelor simulari de asa-zise "catastrofe naturale" din ultima vreme. :x

Citat:

"KC: Bine, si unde intra HAARP in toata povestea asta?BF: Cand am publicat pe internet cateva eseuri despre Iluminati si Rockefeller, despre istoria secreta a gruparii Iluminatilor, am primit untelefon de la acel ninja. Mi-a spus: ,,Oh doamne, ai incurcat-o. Acum va fi un cutremur in Niigata. Americanii au de gand sa isi utilizezedispozitivul de produs cutremure." Si boom, in ziua urmatoare, au avut loc doua cutremure identice, de 6,8 grade, sub cel mai mare reactor nuclear japonez. Si exact acest lucru mi l-a spus si Takenaka: ,,Motivul pentru care a trebuit sa cedez sistemul financiar a fost ca ne-auamenintat cu dispozitivul lor de produs cutremure". Imagineaza-ti asa ceva! Sa lovesti reactorul nuclear al unui aliat care ti-a finantat armatacu un dispozitiv de declansat cutremure. Ce fel de comportament e asta?KC: Bine. Daca au asa ceva, atunci cum pot afirma aceste societati secrete ca se pot lupta cu un astfel de dispozitiv? Deoarece tu vorbestidespre arme scalare – sunt sigur ca stii acest lucru."

Un ultimatum din Orient către societatea secretă a 'Iluminaţilor'

Resurse:

Un Ultimatum Din Orient ....( 1 )
http://talcuireapocalipsa.wordpress.com/2010/06/16/un-ultimatum-din-orient-catre-societatea-secreta-a-%E2%80%9Eiluminatilor%E2%80%9C/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

#104
Siberia, textul tau e plin de logica si bun simt - si aparent neaga ipotezele expuse mai sus de colegi.
Dar cine a spus ca evenimentele "intamplatoare" la care asistam au la baza o judecata plina de logica si bun simt, cine a spus ca ne confruntam cu o logica de bun simt a derularii evenimentelor ? Daca avem de-a face cu o logica prestabilita intr-un sablon care doreste o anumita determinare a desfasurarii "intamplatoare" a evenimentelor ?? Aparent japonezii nu au nici o treaba cu asta ... dar daca, prin logica anacronica de care vb - japonia nu are un loc prestabilit in desfasurarea evenimentelor si in acest mod a fost "scoasa din schema"?? Un atac la varf ar fi dat nastere unui fanatism popular care sa apere valorile traditionale japoneze - un atac la baza, in randul populatiei, o scoate din joc lingandu-si ranile. Iar "profetia" se intampla - un alt "galben" isi ia locul in marele puzzle - China. E o varianta de interpretare - nu neaparat cea mai buna. Iar jocul nervilor este dat nu pe una sau pe alta dintre baricade - ci pe rolul jucat - lucrurile trebuiesc determinate sa se intample intr-un anumit fel pentru a nu da ocazia ca cel care le dirijeaza din umbra sa fie altfel perceput de mase decat ca "salvatorul", cel care scapa lumea de necaz - si in nici un caz ca generatorul de tensiuni si catastrofe. E un simplu joc de imagine cu costuri foarte, foarte mari, in care situatia fluctueaza pe o singura directie - pastrarea rolului de "salvator al umanitatii" in curtea unei singure zone geografice. Iar in acest joc de imagine logica bunului simt nu-si prea gaseste locul...