Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Aliosa

Citat din: Siberia din  18 Octombrie 2011, 18:36:30
   De-a lungul a 3-4 miliarde de ani Pamantul si tot ceea ce a gazduit el a fost intr-o continua transformare. Au pierit civilizatii, au pierit flore si faune, s-au nascut altele, s-au adaptat cateva si au trecut prin toate aceste transformari.
   Conform principiului care spune ca un sfarsit reprezinta defapt un nou inceput, probabil ca au fost cateva sfarsituri care au dat startul unor noi inceputuri.
   Tot la fel, conform legii care spune ca nimic nu se pierde ci totul se transforma, viata pe Pamant s-a transformat si va fi intr-o continua transformare multe miliarde de ani de-acum incolo.
   Unele chestii ne-au ocolit, altele ne-au luat prin surprindere, pentru altele am fost deja pregatiti si uite-asa am ajuns pana aici.

Parerea mea :)
De acord cu tine.
Dar, eu m-am referit mai mult la ceea ce inseamna disparitia vietii (in totalitate)sau schimbarea totala si definitiva a conditiilor propice ei . Daca a mai cazut ici colo cate un mare bolovan si a disparut 75% din ceea ce inseamna viata, nu inseamna mare lucru la nivel de milioane de ani.
Sa ma fac si mai bine inteles, daca soarele nostru devine instabil si arunca un jet de plasma peste noi, dispare tot si tre sa treaca iar vreo 3-4 miliarde de ani ca viata sa ajunga in stadiul de acum si asta daca cumva se mai regasesc conditiile de atunci. Si cum noi oamenii nu am descoperit inca nici o forma de viata in afara Terrei io cred ca e ceva destul de rar sa se intample si fragil de pastrat.
Io inteleg regenerarea si transformarea atata timp cat ai si din ce.
Nimic nu se pierde , totul se transforma, de acord cu tine si de aici rezulta transformarea
din "viu" in "mort" , nu se pierde nimic.
Itzi spun cu siguranta (cum spunea colegul legat de aliena desenta) :roll: :D, de noi a avut si are cineva grija, indiferent ca metodele lui par miraculoase, magice sau mai bine zis , neintelese "tehnologic"(noi tre' sa descoasem tot, ca de asa e omu') de noi.

Tayka

Citat din: jean din  18 Octombrie 2011, 09:39:43
Ai o idee sau informatii gresite, nu este asa. Stiu ca am sa-mi pun in cap pe cei care cred ca sunt baze si oameni pe Marte dar credinta lor este gresita.
Da de unde eşti tu aşa de sigur că credinţa lor este greşită şi nu a ta,pentru că ne contrezi pe toţi care de bine de rău mai dăm şi câte o adresă,un link,o poză,ceva pe când tu,nu ai nici un argument doar NU şi NU.Musai să te credem pe cuvânt că uite aşa vrea muşkii tăi.Sau poate deţii niskai date...clasificate cu 3 zero-uri  :|  :evil: :martiansad:şi ţi-e cam ,,jenă'' să ni le spui şi nouă.. 8-)
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

Citat din: Tayka din  18 Octombrie 2011, 02:34:28
Păi şi în prezent se pare că se poate trăii independent pe Marte,care are atmosferă,apă, şi o temperatură cam ca şi în... Siberia,iar cei aleşi sânt deja pe picior de plecare...O bună parte sânt deja acolo.
Tayka nu am nimic cu credinta lor, fiecare crede ce vrea. Eu nu vreau sa schimb credinta nimanui, dar afirmatiile de mai sus dupa parerea si cunostintele mele, sunt eronate total. Vrei un link serios, uite aici: http://www.astropedia.ro/categorii/marte.php
sau http://www.astronomy.ro/categorie/misiuni-spatiale
sau http://www.space.com/ sau multe altele.
Este plin net-ul cu adrese de site-uri serioase sau nu, depinde de ce informatii vrei sa acumulezi. :-D
Degeaba intepi, nu ai cu cine te certa. Eu nu vreu sa ma cert,  nici cu tine si nici cu altcineva. O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

fiulploii

Incercand sa fim drepti , eu zic ca nici una din tabere nu are dovezi beton in sustinerea propriilor puncte de vedere . Asa cum siteurile serioase - adica oficiale fac parte din mainstream si siteurile neserioase sunt infiltrate de aceeasi agenti mainstream  astfel incat un site alternativ , mai devreme sau mai tarziu ajunge sa-si piarda credibilitatea  iar tipa asta serioasa - Credibilitatea - e ca si sora ei - Inocenta - doar o data o pierzi si definitiv  :-D
  Daca luam in considerare atat dovezi directe cat  mai ales dovezi indirecte , semne de intrebare se ridica din ambele tabere . O discutie in directia acestor semne de intrebare ar fi mult mai benefica pentru toti , nu?

SLEAH19

#454
 La sfîrşitul săptămânii trecute , un domn care e prea comod să scrie pe un forum , la un pahar cu vin , răspundea la întrebarea :

- Care crezi  că a  fost scopul vizitei lui Obama la Denver I.A. pe 27 septembrie?

- Face şi el ce i se spune, a fost trimis acolo şi s-a dus , FRICA trebuie întreţinută.

- ..!? 

- Hai noroc!

          Pe de altă parte , dilemă:  prăjiţi sau congelaţi ?

http://www.descopera.ro/stiinta/5161171-noua-era-glaciara-pamantul-ca-un-bulgare-de-nea

http://www.descopera.ro/dnews/4992459-am-intrat-in-noua-era-glaciara

http://stirileprotv.ro/stiri/international/din-2014-incepe-o-noua-era-glaciara-spun-rusii.html

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/o-noua-era-glaciara-e-posibil-sa-apara-in-2012-soarele-intra-in-hibernare-34285.html

http://www.antena3.ro/externe/meteorologii-britanici-anunta-o-noua-era-glaciara-la-nivel-redus-139801.html



O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Nicipreaprea

Citat din: Tayka din  17 Octombrie 2011, 23:41:48

În situaţii extreme nu se ţine cont de problemele conflictuale dintre guverne,de altfel ele sânt doar anunţate nu li se cere părerea,decât sume uriaşe pentru susţinerea sistemului de control artificial al climei (haarp,kemtrails,)


De aici ar trebui dedus ca asta e cauza pentru care bancile nu mai au bani ?  Circula mai demult inca o varianta, cica s-ar fi investit enorm in constructia de bunkere ... :mrgreen:

Dupa parerea mea, bancile nu mai au bani dintr-un singur motiv stimate @Tayka: i-au pierdut la barbut (Forex) ... Poate in curand il vom cunoaste pe acel jucator misterios care a reusit sa puna bancile pe butuci...  :fullmoon:
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."