Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Daca profetiile ptr. 2012 se adeveresc, care este planul vostru B

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 10:21:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: Dumitru din  03 Aprilie 2011, 09:33:30
Anul 2012  va fi un an ..exact ca si ceilalti ani ...Nu va mai faceti griji ..Singurul care va reaseza lumea si va pune aceasta Planeta in ordinea cosmica ..ca la inceput..este Domnul Isus Hristos..Ne trebuieste credinta in EL..cat un bob de mustar...Restul sunt doar speculatii..

Sustineam si mai demult ca scepticismul apropo de linia temporala cataclismica ramine o alternativa deloc blamabila in contextul un pic isterizat  al temei "2012", Dumitru... (bine ai venit pe RUFOn, by the way)!!!
In fine, calea deductiv-speculativa pare sa fie oricum unica la care se poate face apel, cel putin in momentul asta de atingere a unui "maxim istoric" de ocultare a Adevarului pe toate nivelele. :evil:
Cararea habotniciei (pozitie pasiva prin definitie) mi se pare insa un drum infundat din start. E doar parerea mea, evident.

Ar fi insa aiurea sa nu recunoastem ca lipsesc intr-adevar "date solide" apropo de un eventual 2012 catastrofic - desi pina si NASA a dat unele recente avertismente apropo de CME solare ce coincid temporal cu 2012-13. OK, si astea-s cumva vagi in definitiv. Sa nu mai zic nimic despre reticentza de-a aparea odata, dom'le, :-D a lui Eris / Nibiru / Marduk / Planet X / Wormwood / Steaua Amar etc.

Pe de alta parte, mi s-ar parea hazardat sa ne bazam doar pe stiintzele "clasice" (ca si pe istoria "clasica") in explicarea unor evolutii actuale cel putin stranii - pornind de la criza asta economic-financiara clar regizata, trecind prin haosul climatic / tectonic :| si terminind cu macro-modificarile sesizate evident la nivelul Soarelui si al intregului Sistem Solar. Macar fiindca unele institutii gen NASA (acronim de la "Never A Straight Answer" :wink:) nici nu se prea obosesc sa ne spuna mai multe.
Fiindca raspunsul "nu stim de ce" nu cred sa fie acceptabil venind de la NASA.

P.S. Ipoteze / argumente legate de posibila "varianta cataclismica 2011" (care se confirma vad, macar partial, prin evenimentele din Japonia) le-am mai expus de fapt si p-aici:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3141.msg52062.html#msg52062

P.S. (strict ontopic): apropo de un eventual "plan B" personal in perspectiva unui 2012 (sau chiar 2011) nasparliu de-a binelea, trebuie sa recunosc ca incerc sa pregatesc chiar si unul "C". :lol:
Intrarea in detalii ar fi insa contraproductiva, asa ca ma retrag pe alte topicuri.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tayka

Personal nu cred cã ar mai putea fi urmat un plan B general prestabilit dinainte deoarece un plan B înseamnã unul de rezervã,în cazul în care picã..A-ul,ori noi oamenii nu putem sã ne facem planuri pentru cã nu cunoaºtem mai nimic concret cum va decurge evenimentul,ci doar aºa din auzite.EVENIMENTUL 2012 poate fi orice;dela o ideie greºitã care nu va genera nimic,ºi pânã la evoluþii catastrofale totale în faþa cãrora nu poþi face planuri ci cel mult sã te ascunzi pe undeva.Personal cred însã cã ar fi mai inteligent din partea noastrã ca în loc de planuri sã ne ...antrenãm cât mai bine pentru situaþii de supravieþuire adicã;fãrã casã,masã,tv,curent electric,guvern,partide, serviciu,bani,maºinã,internet,tel,etc.Dar despre toate acestea,s-au mai spus multe...        o searã bunã tuturor. :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

Eu zic ca suntem niste broscute intr-o oala ce e deja pusa pe foc. Iar oala este a stapanilor macro industriali.


Da... si nu am nici un plan B.

Tayka

Citat din: @biss din  08 Aprilie 2011, 22:02:21
Eu zic ca suntem niste broscute intr-o oala ce e deja pusa pe foc. Iar oala este a stapanilor macro industriali.
Oala fierbe de mult,acum se presarã..mirodeniile..vezi CHEMTRAYS-ere.. :evil:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

Da, ºi sã nu uitãm de radiaþiile care urmeazã sã vinã... din toate direcþiile.

Luck

Xanadron, nu prea este loc de nici un plan A, B sau C, decat daca esti fericitul posesor a unui cont "baban" de vreo cateva miliarde de verzisori... intr-o banca in Elvetia sau vreo insula uitata prin Caraibe.... Si nici atunci n-as fi atat de sigur, fara niste relatii...


Planul este simplu: scapa cine poate, daca poate si cum poate.
:x

M-ai facut curios cu C-ul tau!!!

padme


zamotrak

Citat din: padme din  09 Aprilie 2011, 20:36:58
Unde mai exact??


Cu toate ca am mai spus-o,o repet,..........unde vedem cu ochii(ai mintii,desigur)!Va fii loc pentru toata lumea.Si ceva in plus!

Xanadron

Citat din: Luck din  09 Aprilie 2011, 18:53:45
Xanadron, nu prea este loc de nici un plan A, B sau C, decat daca esti fericitul posesor a unui cont "baban" de vreo cateva miliarde de verzisori... intr-o banca in Elvetia sau vreo insula uitata prin Caraibe.... Si nici atunci n-as fi atat de sigur, fara niste relatii...


Planul este simplu: scapa cine poate, daca poate si cum poate.
:x

M-ai facut curios cu C-ul tau!!!

OK, exista si evenimente inevitabile in sensul de implacabile nu doar pentru un singur omuletz, ci poate pentru intregi grupuri/comunitati. Ori chiar pt. intrega planeta. Unele - evitabile sau cu efecte cel putin minimizabile :roll: printr-o oarecare planificare prealabila, dar altele (cele mai multe) NU.
Nici macar pentru aia cu miliarde-n tescherea. :-D Ba, unele consecinte pot fi si mai dureroase taman pentru aia ce stau calare inca pe conturi babane si nu prea simt apropierea clipei cind.... nu vor putea minca bancnote. :-P
Si carduri cu atit mai putin. :-D

Fara sa (re)abordez numeroasele variabile ale unei astfel de teme (cu nenumarate planuri intricate din spatele iluzoriului Real al Matrixului), ramin convins ca pasivitatea  - indiferent de nuantza ei habotnica sau nu - e cea mai antiproductiva solutie. Si ca, indiferent de restringerea continua a posibilitatii stocarii concrete de RESURSE (a nu se uita o stire "ciudata" - CHINA are pt, prima oara in ultimii 7 ani deficit comercial, din cauza scumpirii abrupte a materiilor prime :|), un pic de minte + intuitie pot contura planuri A,B sau chiar C  8-) eficiente-n caz de restriste.
Repet, "restriste" de dimensiuni uman-abordabile.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Mai discutaram noi colega Xanadron despre GCF2011, iata discursul lui Michio Kaku tinut la acel forum piperat cu mirodenii schizoide ale autorului videoclipului:




Si inca un clip despre MASS SIGHTINGS bunicel. Acum privind aceste imagini si ascultand unii distinsi vorbitori, la ce plan C sa ne gandim?


Ma gandesc care o fi fost ala de a sunat la ART BEL si i-a prajit sistemele? o fi unu cu multe brevete din acelea cum au fost si pe la noi ori...a fost pe bune o actiune militara?
Cine stie...

Xanadron

Mda... e posibil si ca "recoltatorii de experientze sufletesti" :martiansad: (cam aiurea notiune, dar la ora asta inca nu m-am trezit 100% :-D) sa stea acum cu "receptoarele" incordate-acordate pentru noi si interesante aventuri a citorva miliarde de "surse", la orizontul a ceea ce ne paste (si-a inceput deja sa ne "agite").

Premisele pentru planuri de tip "ABCDEFetc" :lol: sint deci, in opinia mea, chiar stimulate de "programatori" :-( -  care-or sa aiba insa si surprize neplacute, de frustrare in fatza imposibilitatii accesarii celor mai interesante variante. ;)
Gindite, evident, de "subiectii" care au gasit cumva solutia ocultarii drumului spre "seiful" personal - si implicit minarea-n turma spre Abatorul Planetei-Inchisoare. :fullmoon:
Zic si eu. :-P
Desi-s convins ca stimatul Tayka (si nu doar el) vor veni cu destule contraargumente plauzibile.  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: Xanadron din  11 Aprilie 2011, 10:24:21
Premisele pentru planuri de tip "ABCDEFetc" :lol: sint deci, in opinia mea, chiar stimulate de "programatori" :-( -  care-or sa aiba insa si surprize neplacute, de frustrare in fatza imposibilitatii accesarii celor mai interesante variante. ;)
Aici subscriu si eu.

Citat din: Xanadron din  11 Aprilie 2011, 10:24:21
Desi-s convins ca stimatul Tayka (si nu doar el) vor veni cu destule contraargumente plauzibile.  8-)
Da, si ii reamintesc sa nu uite sa aduca sub brat si "storcatorul de suflete"  :-)  care desigur ca exista... iar in opinia mea e doar un biet reciclator de esente "tare" confundat cu motorul principal.

Adevarul nu exista asa cum il percepem noi ca pe o solutie unica ori limita pentru anumite manifestari. De aceea i-am raspuns lui @silviu ca Adevarul nu e si totusi e. Adevarul, "acela" reprezentat ca fiind sursa si intentie izvoratoare de manifestari, generatoare de expansiuni ale perceptiilor emotionale si constiente, acel adevar nu-si poate impune limite caci nu este in sine limitabil desi paradoxal drumul nostru prin existenta fizica limitata, presupune ca un oservator a carui esenta, structura si origine eterna sa imbrace un corp plin de iluzia limitelor... Asadar totul e posibil si nimic nu e adevarat.  :wink: chiar si in legatura cu aceste profetii...

SLEAH19

   Profetiile se adeveresc, dar nu stim anul, pentru ca nu il stie decat EL.

Desi capitolele din Biblie de mai jos au mai fost aduse aici pe forum in diferite contexte , consider ca nu strica nimanui , daca le mai citeste o data . Stiu ca  de la inaltimea unor fraze unse cu seu filozofico-esoteric ,care se vor a fi de colectie suntem adesea indemnati sa citim ,, cu minte deschisa '' tot felul de ineptii despre Biblie . Stiu ca multi care nu au apucat sa citesca din Biblie trei versete, o detesta si adopta imediat toate enormitatile si ratacirile privind originea ei , asociind-o cu tot felul de biserici si religii, in care diavolul si-a infipt steagul , hulindu-l pe Dumnezeu, fiind orbi la faptul ca indiferent cine a scris-o Profetiile se implinesc..
Va indemn sa citi cu mintea si sufletul curat versetele de mai jos, si sa va resetati sufletul. De multe ori se face referire la cei 144 000 de pecetluiti care vor fi rapiti la cer, uitand ce se scrie patru versete mai incolo de multimea sfintitilor mantuita care e asa de mare ca nu poate fi numarata  .


    Nu exista decat un plan, AL LUI DUMNEZEU . Trebuie doar sa gasim linkul catre el.

                                                                                  Restul e pierdere de vreme.


M A T E I 
Capitolul 24

Şi ieşind Iisus din templu, S-a dus şi s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca să-I arate clădirile templului.
Iar El, răspunzând, le-a zis: Vedeţi toate acestea? Adevărat grăiesc vouă: Nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu se risipească.
Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?
Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.
Dar toate acestea sunt începutul durerilor.
Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.
Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.
Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.
Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.
Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.
Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.
Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeşte să înţeleagă -
Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.
Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.
Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.
Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.
Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.
Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
Iată, v-am spus de mai înainte.
Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.
Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.
Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.
Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.
Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului.
Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.
Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa.
Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.
Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.
De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.
Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp?
Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa.
Adevărat zic vouă că peste toate avuţiile sale o va pune.
Iar dacă acea slugă, rea fiind, va zice în inima sa: Stăpânul meu întârzie,
Şi va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce şi să bea cu beţivii,
Veni-va stăpânul slugii aceleia în ziua când nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l cunoaşte,
Şi o va tăia din dregătorie şi partea ei o va pune cu făţarnicii. Acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.

A P O C A L I P S A
Capitolul 6
..........
Şi când a deschis pecetea a cincea, am văzut, sub jertfelnic, sufletele celor înjunghiaţi pentru cuvântul lui Dumnezeu şi pentru mărturia pe care au dat-o.
Şi strigau cu glas mare şi ziceau: Până când, Stăpâne sfinte şi adevărate, nu vei judeca şi nu vei răzbuna sângele nostru, faţă de cei ce locuiesc pe pământ?
Şi fiecăruia dintre ei i s-a dat câte un veşmânt alb şi li s-a spus ca să stea în tihnă, încă puţină vreme, până când vor împlini numărul şi cei împreună-slujitori cu ei şi fraţii lor, cei ce aveau să fie omorâţi ca şi ei.
Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.
Iar cerul s-a dat în lături, ca o carte de piele pe care o faci sul şi toţi munţii şi toate insulele s-au mişcat din locurile lor.
Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile oştilor şi bogaţii şi cei puternici şi toţi robii şi toţi slobozii s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor,
Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?


A P O C A L I P S A
Capitolul 7

După aceasta am văzut patru îngeri, stând la cele patru unghiuri ale pământului, ţinând cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici peste mare, nici peste vreun copac.
Şi am văzut un alt înger care se ridica de la Răsăritul Soarelui şi avea pecetea Viului Dumnezeu. Îngerul a strigat cu glas puternic către cei patru îngeri, cărora li s-a dat să vatăme pământul şi marea,
Zicând: Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru.
Şi am auzit numărul celor pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii de pecetluiţi, din toate seminţiile fiilor lui Israel:
..............................................................................................
După acestea, m-am uitat şi iată mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în veşminte albe şi având în mână ramuri de finic.
Şi mulţimea striga cu glas mare, zicând: Mântuirea este de la Dumnezeul nostru, Care şade pe tron, şi de la Mielul.
Şi toţi îngerii stăteau împrejurul tronului bătrânilor şi al celor patru fiinţe, şi au căzut înaintea tronului pe feţele lor şi s-au închinat lui Dumnezeu,
Zicând: Amin! Binecuvântarea şi slava şi înţelepciunea şi mulţumirea şi cinstea şi puterea şi tăria fie Dumnezeului nostru, în vecii vecilor. Amin!
Iar unul dintre bătrâni a deschis gura şi mi-a zis: Aceştia care sunt îmbrăcaţi în veşminte albe, cine sunt şi de unde au venit?
Şi i-am zis: Doamne, Tu ştii. El mi-a răspuns: Aceştia sunt cei ce vin din strâmtorarea cea mare şi şi-au spălat veşmintele lor şi le-au făcut albe în sângele Mielului.
Pentru aceea sunt înaintea tronului lui Dumnezeu, şi Îi slujesc ziua şi noaptea, în templul Lui, şi Cel ce şade pe tron îi va adăposti în cortul Său.
Şi nu vor mai flămânzi, nici nu vor mai înseta, nici nu va mai cădea soarele peste ei şi nici o arşiţă;
Căci Mielul, Cel ce stă în mijlocul tronului, îi va paşte pe ei şi-i va duce la izvoarele apelor vieţii şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.


  Sa dea Domnul sa ne vedem cu totii ,, La anul in Ierusalim''.

                                                                                                  In cel nou.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Nu te supara , am si eu niste nelamuriri :

1- din care biblie ai citat ?
2- nu am inteles totusi care e planul tau
3- cum realizezi acest plan
4- ce crezi ca inseamna mantuirea si a fi mantuit?
5- in planul tau b adica in pasii necesari realizarii lui e inclusa si participarea pe forumuri ? Ceva nu se ''imbumba'' , ''Restul e pierdere de vreme'' - crezi ca linkul catre Demiurg e aici?

Desi ar mai fi cate ceva de zis, argumentat normal , ma opresc aici si dau doar o mica istorioara :

Un om bun, condus in viata dupa cartea de capatai e prins in mijlocul unei inundatii pe acoperisul unei case . Si incepe sa se roage.
Apar doi oameni cu o barca se apropie de el si il cheama . Omul nostru refuza si striga ca Dumnezeu e mare, face minuni si o sa-l salveze , asa ca refuza ajutorul . Barca pleaca , apele cresc .
Apare deasupra lui un elicopter de salvare, coboara un om pe cablu la el sa-l salveze. Al nostru personaj refuza murmurand Dumnezeu e mare si face minuni .
Apele cresc si il matura de pe acoperis. Omul moare . Ajunge sus si asteapta mantuirea. Vine Dumnezeu la el si il intreaba ce cauta acolo . Omul nostru ii zice intamplarea si cum a crezut el ca va fi salvat .
Dumnezeu ii zice : sarmane , dar chiar am facut minuni pentru tine, am trimis barca, tu ai refuzat-o , am trimis elicopterul si iar l-ai refuzat . Locul tau nu e aici.

morala: Dumnezeu lucreaza prin oameni intotdeauna

PS . eu nu vreau in noul Jerusalem  :-) indiferent ce inseamna el.
       Biblia nu este revelata divin ci inspirata divin . E o diferenta . :roll:

Multumesc anticipat .

zamotrak

Citat din: fiulploii din  26 Iulie 2011, 22:08:46

PS . eu nu vreau in noul Jerusalem  :-) indiferent ce inseamna el.
       Biblia nu este revelata divin ci inspirata divin . E o diferenta . :roll:
De ce nu vrei in noul Ierusalem?

Si on topic,planul meu abcde,este unul singur,la tara, ceva mai incolo de orasele mari,unde daca nu am bucuria sa primesc direct pe cap ceva apocaliptic,poate cu ceva resurse(putin din fiecare),o voi scoate la capat,eu si cativa prieteni.Asta e! :|