Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentare interesante ( Unele ) !

Creat de Tzompa, 08 Martie 2011, 11:35:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tzompa


Xanadron

Documentar italian (versiune in lb. engleza) despre contactele repetate si complexe cu ET "binevoitori" :-) avute de un grup de italieni (dintre care unele notabilitati) in anii '50-'70.
...De ce abia acum "se da drumul" la povestile astea insa - egal daca reale sau nu? :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=dKwE5Te2m3w&NR=1
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Documentar lung (108 minute), dar care merita vazut.
Tema: conspiratia reala a marilor concerne farmaceutice. :x

http://vimeo.com/24821365

Curajosul Dr. Burzynski, autorul filmului (vizionabil gratis doar pina la 20 iunie... atentie deci!) are si-un site:

http://www.burzynskimovie.com/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#4
Un blog dedicat analizei veridicitatii inregistrarilor observatiilor OZN diurne/nocturne de la Kumburgaz (Turcia - 2007, 2008, 2009), ce ramin unele din cele mai putin acuzate de falsificare:

http://turkeyufocase.blogspot.com/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

    UFO's Are Here     - 1977  >>>     UFO's Are Here - 1977 - Stan Deyo (Full Length).avi

Featuring: Steven Spielberg, Stan Deyo, Jacques Vallee, Prof. Allen Hynek, Stanton Friedman, Margaret Mead, Ken Arnold, Betty Hill, Rev. William Gill, Klaus Nobel, RAAF Sqdn Ldr White, Ray Palmer and Colin Cameron. This UFO documentary film was produced in 1977, ages before photoshop and CGI   :-) :-)

Siberia

Documentar despre OZN-uri facut de Walt Disney Company (in  1995 cred).
Se pare ca a rulat o singura data, fara  a fi programat in prealabil. Imaginea nu este nemaipomenita, documentarul fiind inregistrat pe VHS, dar interesant este ca nu pune problema daca exista sau nu extraterestri, tonul intregului documentar denotand mai degraba existenta OZN-urilor ca o realitate a acestei lumi.

Walt Disney UFO Documentary: Full Uncut Version
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

@Lex

    The Silent Revolution of Truth - UFOs and Prophecies from Outer Space  >>> http://www.youtube.com/watch?v=hoZO6CAXxsI&feature=player_embedded#!
Eu unul,nici acum nu stiu ce sa cred despre povestea lui B.Meier daca a fost sau nu adevarata dar merita sa aruncam un ochi aici ca nu strica  :-) :-)

@Lex

>>>>   http://www.youtube.com/watch?v=hE_peCIntoI&feature=player_embedded#!

Ralph Ring  -    In 1961, acest om făcea parte din echipa lui Otis Carr, continuatorul lui Nikola Tesla. Au construit un disc zburător, care funcţiona pe principii şi tehnologii neconvenţionale. Curând după primul test, atelierul a fost închis, nava a fost confiscată, echipa dezmembrată şi nu li s-a mai permis să ia legătura unul cu altul.  :-) :-)

Ganditorul

Tulburator documentarul. Trebuie vazut, si revazut, si iarrevazut pt ca ajungi la un moment dat sa crezi ca ai inteles ceva si apare un amanunt, o explicatie care tulbura totul.
Am o intrebare pt autorul topicului. Se poate spune cand a fost facut filmul si cand a fost el dat pt public ??
Caut aceste date pt ca incerc sa clarific in timp care a fost momentul de cotitura in abordarea acestor probleme. Mie mi se pare ca in ultimii 2 ani abunda astfel de informatii care parca reprezinta o cotitura importanta in modul de abordare a realitatii. Parca s-ar ridica o cortina...
Voi nu simtiti la fel ?

@Lex

Stim decat ca a fost filmat in 2006   :-)

jean

  OK am vazut documentarul, am observat ca de la jumatate se repeta. Am fost foarte atent la cele spuse de omul respectiv. Este usor sa spui ,,Tulburator documentarul " cum a spus @Ganditorul. Prefer sa gandesc si eu putin.
Fara a dori sa cuntrazic cele spuse de acel om am constat cateva chestii care nu sunt in regula.
Acestea sunt:
-la timpul 1.02.37, acesta spune: am luat un difuzor de bass de 40 cm de la targ sau de la un sistem audio;
-la timpul 1.02.52, spune: am atasat difuzorul la sistemul audio si am inceput sa experimentez levitatia acustica;
-la timpul 1.03.24, spune: pe la 28 kHz mingea a inceput sa leviteze.
Sunt tehnician electronist si constat urmatoarele:
-Sigur este vorba de un difuzor de Bass tinand cont de dimensiunile acestuia (40 cm in diametru).
Eu am experimentat asemenea difuzoare, am facut un Subwoofer. Pot sa spun urmatoarele: are o frecventa de taiere de 30-40 Hz  (nu KHz) si foarte rar urca pana la 1000 Hz (1kHz) scazand volumul foarte mult.
Amplificatorul audio. Prin anul 1956-1960 amplificator audio sa redea 28 de KHz nu cred ca exista. Nici acum nu prea sunt amplificatoare audio care sa redea aceasta frecventa.
Deci, cu difuzorul si amplificatorul folosit nu putea reda asemenea frecventa. 28 de  KHz este o frecventa ultrasonora si este redata numai de difuzoare speciale piezo, (de inalte) inventate mult mai tarziu. Dar acestea nu au dimensiuni de 40 cm. Ceva nu se leaga aici si ma pune pe ganduri.
Adevarul este dincolo de noi

Ganditorul

Perfect punctat. Ai dreptate. De asta aveam sentimentul ca ...se tulbura totul. E un film care cred ca trebuie revazut cu creionul in mana in incercarea de a separa adevarul de mistificari sau amintiri eronate. Eu nu am inteles ce rol avea povestitorul in experimentul respectiv ... era "observator" ? caci povesteste ca si cum nu ar fi fost decat un spectator mai mult sau mai putin avizat.

Aliosa

Parerea mea e ca nu face parte din "Unele" din paranteza subiectului din simplu fapt ca nenea care relateaza nu prea le are cu tehnologia mai deloc, e simplu sa descrii ceva prin chestii care sa para de inteles pentru toata lumea si cineva(cei care iau interviul) sa te completeze stiintific dupa . Curios cum nimeni nu relateaza cum functioneaza "transferul wireless de curent electric" care nu are nici cea mai mica legatura cu wireless pentru ca nu e transfer, deci nu ai nevoide de conductori desi multi se lauda ca l-au facut .

@Lex nota 10 pentru documentarul "UFO's Are Here" (nu-l stiam), interviul de la final este cea mai credibila explicatie pe care am auzit-o.

Legat de Billy, parca s-au dovedit ca filmele/fotografiile sunt falsuri, folosind unditze si alte ustensile de suspendat.

@Lex

mc  :wink:. da , unul din documentarele cele mai credibile care da clasa multor alte clipuri din zilele noastre parca pline din ce in ce mai mult cu falsuri  :-) :-)