Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentare interesante ( Unele ) !

Creat de Tzompa, 08 Martie 2011, 11:35:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

aress1818

#15
Demonstratii de pe youtube cu levitatii produse prin sunet, Ralph Ring pare un om prea serios ca sa minta:

Acoustic Levitation Lifting
Physics Dept - Acoustic Levitation3.MPG
Acoustic Levitation Lifting
Physics Dept - Acoustic Levitation1.MPG
Ultrasonic Acoustic Levitation
Acoustic Levitation: Secret of the Pyramids?

Si un material foarte interesant despre lucrarile lui OTIS CARR

http://keelynet.com/gravity/carr3.htm

Arhanghelul

#16
Citat din: Aliosa din  04 Noiembrie 2011, 21:28:55
Parerea mea e ca nu face parte din "Unele" din paranteza subiectului din simplu fapt ca nenea care relateaza nu prea le are cu tehnologia mai deloc, e simplu sa descrii ceva prin chestii care sa para de inteles pentru toata lumea si cineva(cei care iau interviul) sa te completeze stiintific dupa . Curios cum nimeni nu relateaza cum functioneaza "transferul wireless de curent electric" care nu are nici cea mai mica legatura cu wireless pentru ca nu e transfer, deci nu ai nevoide de conductori desi multi se lauda ca l-au facut .

Poate am inteles eu gresit ... atunci sa ma ierti ... in continuare prezint o parte aplicatiile tehnologice (pentru marea masa a populatiei umane) ale inductiei electromagnetice si nu numai pentru transportul de energie "electrica" .

http://www.antena3.ro/high-tech/sony-anunta-un-sistem-de-alimentare-wireless-bazat-pe-rezonanta-magnetica-foto-81829.html
http://www.blitztech.ro/tehnologie/intel-demonstreaza-alimentarea-wireless/
http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/lg/incarca-ti-bateria-telefonului-via-wireless-cu-noul-incarcator-fara-fir-lg_9809.html
http://www.bizchannel.ro/auto/masinile-electrice-si-hibrid-se-vor-incarca-wireless-2010
Огляд миші A4-tech NB-90D
____________________________________________________________________________________________
   Ce se prezinta acum consumatorilor este o scapare treptata si controlata a tehnologiilor din urma cu ~100 ani ... dar in loc sa fie GRATIS ... sunt pe bani ... mai ales ca de anul trecut se promoveaza renuntarea la folosirea hidrocarburilor in favoarea electricitati (inclusiv incalzirea locuintelor ) ... o strategie ce face sa schimbam iar dotarile ce le detinem cu altele conform noului curent prin care ei manipuleaza "consumismul" si implicit relansarea fluxului marfa-bani ...

De ce nu spune nimeni ca acum se implementeaza o parte din tehnologiile inventate/dezvoltate/aprofundate de Tesla ...
Povestea lui Tesla in sine este  foarte interesanta ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_energy_transfer

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

@Lex

Povestea lui Tesla nu e doar interesanta.El, la ce A VRUT  sa faca pentru omenire merita sa i se ridice cate o statuie in fiecare oras din lume  si sa i se afiseze poza in fiecare manual de romana la fel cum ii se afisa lui Ceasca, dar din pacate lacomia si indobitocirea de control si inavutire a unora nu i au permis-o.pacat,pentru mine va fi intotdeauna un erou al acestei lumi infecte in care traim, el intr adevar ne putea reda LIBERTATEA  :roll: :-) :-)

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

@Lex


aress1818


Siberia

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

@Lex

#22
Pentru cine nu a vazut  >>>      Out of the Blue - Full UFO HD Movie   <<<   http://www.youtube.com/watch?v=cYPCKIL7oVw&feature=player_embedded#!



Narrated by Peter Coyote, OUT OF THE BLUE is widely considered the best documentary ever made about UFOs. The producers traveled around the world to investigate some of the most famous UFO events on record. Through exclusive interviews with high-ranking military and government personnel, this award-winning film supports the theory that some UFOs are of extraterrestrial origin.

This film features Governor Fife Symington, Astronaut Dr. Edgar Mitchell, Russian General Leonid Aleviev, President Jimmy Carter, Cosmonaut Major General Pavel Popovich, UK Admiral Lord Hill Norton, Physics Professor Dr. Brian Greene, President Gerald Ford, Astronaut Colonel Gordon Cooper. White House Chief of Staff John Podesta, and many more. Presents an International Scope, Quality Testimony, and Scientific Perspectives. OUT OF THE BLUE provides a Definitive Investigation of the UFO Phenomenon.

"The weirdest thing about the documentary OUT OF THE BLUE is how weird it isn't."   :-) :-)

mm

CitatPot sa spun urmatoarele: are o frecventa de taiere de 30-40 Hz  (nu KHz) si foarte rar urca pana la 1000 Hz (1kHz) scazand volumul foarte mult.
Amplificatorul audio. Prin anul 1956-1960 amplificator audio sa redea 28 de KHz nu cred ca exista. Nici acum nu prea sunt amplificatoare audio care sa redea aceasta frecventa.
Poate ca a folosit si un simplu emitator de unde electromagnetice cu frecventa de 28 KHz iar difuzorul doar i-a confirmat ca la frecvente mici bilele nu se ridicau ci doar vibrau. De fapt el nu a relatat tot ce facuse acolo. Reiese ca improviza "dupa ureche" dar talentul il conducea bine totusi in experimente. Am mai vazut asa ceva la unele persoane.
  Filmuletele celelalte de pe YT ne arata acele bilute albe sustinute in aer de vibratii. Deci functioneaza. Posibil si sa fi folosit o combinatie de frecvente, ca la levitatia cu muzica tibetana. Dar, ce-i drept, obiectia ta e intemeiata, un difuzor (de bas!) nu poate emite sonor asa o frecventa.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Nicipreaprea

Ceva Necunoscut face ceva ce noi nu pricepem... un documentar interesant  :martiansmile:
Ceva Necunoscut face ceva ce noi nu pricepem...
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

fiulploii


Nicipreaprea

________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

fiulploii

 :-) no problem insa era vorba doar sa nu aglomeram inutil forumul , in spiritul proiectului Kia .  :-)


@Lex

Graham Hancock: Elves, Aliens, Angels and Ayahuasca   Graham Hancock: Elves, Aliens, Angels and Ayahuasca   

Un documentar bun care merita vazut   :-)

Siberia

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti