Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Filme cu OZN'uri

Creat de jackie28t, 02 Decembrie 2005, 11:50:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

DepthOfField

Citatfilmul ''ufo-de_fapt_Jupiter'' expus de tine mai sus si pot spune ca l-ai realizat foarte bine.Esti un meserias la trucaje.Ai fi un falsificator de onoare daca ti-ai expune talentul
Ei bine, eu nu sunt o raritate de om, specialist si super experimentat, ci un amator pasionat si cu ceva experienta. Cum sunt destui in lumea asta. Si, cum ai vazut, cu chestii simple, asa numite de mine "trucuri ieftine" se pot face chestii tari. Pe care eu le-am facut fara prea mare bataie de cap pentru a iesi ceva perfect, dar altii, MOTIVATI, cu siguranta ca ar insista mult mai mult pentru un efect deosebit.

Asa ca, da, poate ca as avea sanse sa devin un alt martor prolific de ozn-uri, cate zece pe luna, cateva sute pe an, DACA ASTA AR FI SCOPUL MEU. SCOP MANAT DE ANUMITE MOTIVATII.

Ok. Alte filme cu ozn-uri asteptam pe acest topic.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

LOL Ciuciulete  :-D I-mi esti asa de scump uneori.Uite vezi,din respect folosesc Ciuciulete cu ''C'' mare deoarece trebuie sa recunosc ca din umbra invatz foarte multe lucruri interesante de la talentul tau..foarte multe lucruri pe care le-am omis in trecut deci trebuie sa intelegi ca unele ghionturi si agitatii sunt pentru a da motivatie sa se puna lupa ta talentata asupra unor lucruri la care atarna suspiciuni chiar daca nu sunt de-acord in totalitate cu unele lucruri pe care le precizezi.Oricum este ceva natural ca doar n-o fim noi toti cu o aceasi mintalitate indentica :-D
Voi reveni cu vre-un alt film OZN cand voi avea mai mult timp liber dar pe cuvant ca as face si 50 de flotari si sarmalute cu mamaliguta calda daca ai expune chiar tu Ciuciulete aici in acest topic un film interesant cu un OZN care crezi tu ca duce la autenticitate.Taaaare sunt curios...come on,come on.... :wink: LOL Fa-mi surpriza prietene,mai ales ca saptamana viitoare este si ziua mea de nastere 8-)

jackie28t

Video/interview cu Lake Tahoe
A iesit omul la o tigara si a observat un OZN...s-a dus repede si si-a luta camera de filmat si a prins pe camera cea ce se vede in video :-D
Pacat ca nu reda filmul original ca sa vada publicul in general,adica pacat ca nu pune filmul pe internet direct din camera lui de filmat.Puteti viziona clipul de pe legatura de mai jos.
http://www.ufocasebook.com/Video/laketahoe.mov



sursa: http://www.ufocasebook.com/laketahoevideo.html

DepthOfField

o inadvertenta la acest ultim film:
Citatsomething was clearly visible through the lens of Brown's video camera, with which he taped the object dancing in the sky between 3:30 a.m. and 5 a.m.
CitatThe light stood out like no others that night, he said

Adica s-a intamplat NOAPTEA. Iar in filmare nu prea seamana a noapte. Ce e pe ecran nu e imaginea reala, ci o reconstructie?

Jackie, un film cu OZN care sa nu insemne doar "obiect zburator neidentificat", (caci OZN poate fi si o pasare sau insecta daca nu poate fi identificata), deci de fapt ceea ce inteleg majoritatea, adica nava extraterestra, ii trebuie cam multe ca sa duca la autenticitate.

- Dovada ca nu este fals pe calculator.
- dovada ca nu poate fi pasare/insecta/avion in anumite circumstante (de pozitie, iluminare, perspectiva  etc) neobisnuite
- dovada ca nu este un fals
- confirmari din mai multe surse independente (mai multi martori)
- etc...

deci e cam greu ca eu sa aduc un astfel de film .... LOL ..
Totusi, poti sa faci cele 50 de flotari, ca dau bine la sanatate  :wink:. dar sa nu mananci prea multe sarmale, ca anulezi efectul  :-P
______
by the way: La Multi Ani, Jackie!
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Ciuciulete..eu uneori expun stiri noi in domeniul OZN pentru toti membrii de aici inclusiv pentru tine ca sa-ti poti tine talentul tau in forma. :-P
Referitor la acel ultim raport cu acel video ca sa zic asa postat mai sus de mine...nu pot spune prea multe ca nici nu vad prea multe sincer sa fiu.Cred ca si tu poti face exact la fel ca tipul din film si eu pot face la fel dar asta nu inseamna ca cea filmat domnul Badie nu este adevarat...nu?
La o adica si eu am vazut personal o minge mare de lumina care se juca la o altitudine mare pe cer...in zig-zag...orizonmtal,vertical...si tot se juca ca eu ma uitam doar cu gura cascata fara sa inteleg nimic.Uitanduma mai putin spre partea stanga vazusem un avion si mi-am spus repede in gand:Ia uite ce prapadit de avion...nici nu aveam rabdare sa ma uit la el cami trebuiau multe secunde ca sa-mi dau deabea seama ca el se misca orizontal. :-D LOL
Mai ales...nu mai adaug aici ca am filmat chiar eu personal obiecte la care nu exista explicatie pana in prezent excluzand avion pasare sau inmsecta,fulger globular,balon si asa mai departe...ca sa nu te speriii pot spune ca am fotografiat si Filmat OZNuri.
Deci ce vreau sa spun ca daca te uiti la un film asta nu inseamna ca el este adevarat.da asa e! dar asta nu inseamna ca este si neadevarat fara a avea evidente solide.Din cea ce se vede in filmul de mai sus nu se pot trage concluzii prea multe pentru ca nu se vede prea multe lucruri interesante deci putem sa radem in liniste...dar daca acel tip va pune in fata noastra originalul sar putea ca noi sa ne inghitim saliva. :-D
Asa ca eu sunt dragut si-mi i-au din timp si prezint unele materiale noi in domeniul OZN pentru cititori membrii si cei interesati....dupa care fiecare poate ignora sau invata sau critica dupa plac.Sper ca sunt bine inteles. 8-)
Totusi fii dragut si nu te eschiva si prezinta si tu aici un film cu un OZN care crezi tu ca duce la autenticitate.Te astepta si numai bine.Na ca-m scriis repede si cu greseli de exprimari..LOL Ziua mea e saptamana viitoare deci mai e ceva timp.LOL :-D

DepthOfField

Jackie, legat de postul anterior si acel film de noapte... nu am vrut sa spun mai mult decat am si spus, anume ca filmarea este de noapte dar pe ecran nu apare asa. Si nimic mai mult.

CitatDeci ce vreau sa spun ca daca te uiti la un film asta nu inseamna ca el este adevarat.da asa e! dar asta nu inseamna ca este si neadevarat

Corect! Numai ca am impresia, ca exista tendinta, poate mai ales tinerii, ca au tendinta sa dea crezare cu prioritate la astfel de filme, fotografii sau rapoarte, fara a sti daca intr-adevar este adevarat sau nu. Chiar cineva pe forum spunea ca mai demult lua de bun mai tot ce vedea pe Internet, ca mai apoi sa devina mai rezervat, pe masura ce a inteles cam despre ce e vorba.

Una peste alta, keep the good work.

Cat despre un film ozn postat de mine, cu titlu de autentic....NTZ ! (deocamdata :-D )
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  18 Iunie 2006, 22:55:42by the way: La Multi Ani, Jackie!
Multumesc prietene!Apreciez gestul.
Numai bine....si fiti cuminti.
Jackie28t The Angel :-D LOL

jackie28t

Bine v-am regasit.Se vede ca-ti fost destul de cuminti :-D
Tocmai am aruncat o privire in casuta de e-mail si la o cafea am tras putin cu ochiul la noile stiri aparute pe websitul lui Brian la "HBCC UFO Research"
ufff..ceva nou din Australia baieti,7 clipuri dragute la atelier.Nu pierdeti sa le vedeti.
Am sa las cate o imagine si rapostul la fiecare clip si binenteles linkul la care daca folositi(right click,save target as) puteti si sa extrageti secventele in pc'ul DV.
Nu am avut timp sa le analizez pe toate mai ales ca astazi e duminica dar pot spune ca se merita sa aruncati o privire peste ele. 8-)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

UFO Video Footage From Australia (7 Video Clips)

CitatDate: March 2006
Witnesses: 1

Other Details: Shot on a Mini-DV camera, on a weekend night in March 2006, in a coastal Perth suburb, looking West over the ocean. Three lights were seen moving erratically for several minutes. Only the last few seconds were caught on tape.
Mt Lawley, Perth



http://www.hbccufo.org/videos/AussieUFO1.wmv


jackie28t

Citat
Mt Lawley, Perth
Date: May 22, 2006
Witnesses: 3

Other Details: Filmed by the man who runs this website (and the inspiration that got me into all this). Very early morning, looking East, a diamond shaped light moved backwards and forwards across the sky for six minutes (plus the two minutes it took for me to get the camera out.) Half an hour earlier I'd seen another very bright light in this area (but without my glasses on.)



http://www.hbccufo.org/videos/AussieUFO2.wmv

Citat
Eastern Suburbs, Sydney Australia
Date: April 2006
Witnesses: 1

Other Details: The witness reports seeing a bright light circling for two minutes (at the front of her house.) She went to get her camera, but the light had gone. When she went to the back of the house, she shot this brief clip of a light zooming across the sky.



http://www.hbccufo.org/videos/AussieUFO3.wmv

Citat
Near Hepburn Springs, Victoria Australia
Date: June 6, 2006
Witnesses: 1

Other Details: Shot by a tourist (from Melbourne), early evening. With the naked eye he saw only one light twinkling near the moon. He estimates that it took him about thirty seconds to get his camera out and working, and then he caught these last few moments as the lights dissipated. He says that it was darker than it looks at the time, but the camera brightened the view, and that the lights themselves look less sparkly on video than they did with the naked eye.



http://www.hbccufo.org/videos/AussieUFO4.wmv

Citat
Whiteman Park, Western Australia
Date: June 10, 2006 (afternoon)
Witnesses: 4

Other Details: A family of four watched this object for several minutes, from a lookout point in Whiteman Park. It "moved about like a plastic bag", while the family argued about what it was. The whole family went back to the car, apparently unimpressed, but the mother came back with the camera, and as soon as she started filming the object moved away. (I've interview this witness over the phone, and find her to be extremely credible.)



http://www.hbccufo.org/videos/AussieUFO5.wmv

Citat
Beaconsfield, Perth Australia
Date: Early-Mid June (Morning)
Witnesses: 1

Other Details: The witness was filming the sunrise from his decking, using a tripod. The minimal camera shake is caused only by his hand on the tripod handle, making this an exceptionally clear shot.



http://www.hbccufo.org/videos/AussieUFO6.wmv

Citat
Near Ellenbrook, Perth Australia
Date: June 10, 2006
Witnesses: 1 (Two people were in the car, only one saw the object.)

Other Details: This clip was taken on the same day as "Sighting #5", a few kilometres away, and just hours later. Sound has been removed from the clip due to copyrighted music that was being played in the car at the time. The clip was shot from the front seat of a car, through the glass window. The witness had seen a bright flash, and assumed there was a problem with the jet. When he zoomed in, he filmed this object. The driver stopped the car and the witness continued filming, but nothing else was seen.



http://www.hbccufo.org/videos/AussieUFO7.wmv

2012

am stat si leam ''analizat'' mai bine pe fiecare in parte ....nici unul nu este real ...
dubios mai este ca unele au 11 secunde fix ...iar la cel cu sfera alba .....se vede de la o posta ca nu este fake ...

jackie28t

Citat din: 2012 din  02 Iulie 2006, 21:49:17
am stat si leam ''analizat'' mai bine pe fiecare in parte ....nici unul nu este real ...
dubios mai este ca unele au 11 secunde fix ...iar la cel cu sfera alba .....se vede de la o posta ca nu este fake ...
Ce bine le-ai analizat ca mi-a cazut parul cand am vazut analizarea feroce facuta si prezentata de tine :-D LOL
Scuze,2012 dar mai trebuie si sa argumentezi uneori cele afirmate.Cred ca trebuie sa le mai analizezi pe toate inca o data si sa ne prezinti si noua explicatiile deoarece eu personal nu vad de ce acele clipuri nu sunt reale chiar daca totutsi ar putea nu fi. :wink:

jackie28t

Referitor la cele 7 clipuri OZN ce provin din Australia pe care le-am postat pe pagina anterior...nu uitati sa aruncati si o privire la sursa originala(pentru cei interesati)
Apasati pe imagini ca sa vedeti clipul OZN
AUSTRALIAN UFO WAVE 2006
UFOs are being seen and filmed all over Australia.
http://www.australianufowave.com/

______
Apropo a aparut un clip nou acolo,pare unul foarte interesant Undisclosed location :roll:
http://www.australianufowave.com/ufo8.html
Citat
DATE: 22.06.06, Night.
LOCATION: Undisclosed (see below).
WITNESSES: One witness.
OTHER DETAILS: The witness shot this from the balcony of her apartment, and wants the location to remain secret to protect her identity. The clip was taken with a camera using a 'night vision' setting - hence the low quality. The tape continues for several minutes, as the larger 'star' gradually fades (without moving). The voices that can be heard are from another apartment in the same building.

jackie28t

Continuare......Nu pierdeti sa vedeti aceste secvente OZN din Australia

Australian UFO Wave 2006: Sighting #9
http://www.australianufowave.com/ufo9.html

Australian UFO Wave 2006: Sighting #10
http://www.australianufowave.com/ufo10.html

Australian UFO Wave 2006: Sighting #11
http://www.australianufowave.com/ufo11.html


jackie28t

UFO - The Best Evidence Ever

Cei interesati seriosi de ufologie nu pierdeti sa vedeti acest film.Nu uitati poate ca peste urmatoarele zile acel video de pe aceasta legatura,poate ca nu va mai exista,asa ca vedeti-l cat mai aveti timp.Sunt multe secvente intereante.Si e pe gratis :-D
Enjoy
http://video.google.com/videoplay?docid=4234425471367323464&q=Ufo+video


jackie28t

Clip extraordinar al unui OZN /Crenoble/29 mai 2006
(multe multumiri membrului si colegului nostru 'Mihai_Tm'' pentru aceasta legatura catre acest clip formidabil)
http://www.youtube.com/watch?v=srjHy_Gk18A
Fiecare poate sa-si deseneze propria parere si de-asi expune argumentatiile libere aici privind dezbaterea acestui clip.Mie cel putin mi se pare un clip de calitate ce arata un OZN care ar duce la un obiect cu o propulsie asa spusa extraterestra.Dar cine stie poate ca este ceva natural,sau chiar cu totul altceva sau poate obiectul este ''made in Brazil''.Greu de spus,recunosc.
Pareri? :roll: