Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Premiera documentar 2011! Padurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor

Creat de GabyS, 17 Februarie 2011, 12:14:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

GabyS

Am bucuria de a va prezenta in premiera primul film documentar realizat in colaborare cu
Daniel Roxin si pot spune ca a fost o onoare si o bucurie sa lucrez alaturi de el si de toata echipa care a participat la realizarea acestui film documentar.
Deasemenea vor urma si alte filme interesante in viitorul apropiat...

http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2011/02/padurea-baciu-un-triunghi-romanesc-al.html

spooky

GabyS,

in primul rand felicitari... dar...

daca ai fi citit pe aici prin forum, poate ati fi cules o parte dintre opiniile exprimate pe aici.

O sa-l urmaresc cap-coada si o sa revin cu mai multe, dar din cate am vazut asa fugitiv... e doar un documentar care sa prinda la public, cu elemente senzationale si nu bazate pe o analiza serioasa a lor.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

alx

Citat din: GabyS din  17 Februarie 2011, 12:14:36
Am bucuria de a va prezenta in premiera primul film documentar realizat in colaborare cu
Daniel Roxin si pot spune ca a fost o onoare si o bucurie sa lucrez alaturi de el si de toata echipa care a participat la realizarea acestui film documentar.
Deasemenea vor urma si alte filme interesante in viitorul apropiat...

http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2011/02/padurea-baciu-un-triunghi-romanesc-al.html

MIªTO...MIªTO...MIªTO...

Cam asta e impresia mea dupa vizionarea acestui "DOCUMENTAR"...
Nu am nici timp nici chef sa comentez secunda cu secunda aceasta parodie de documentar,insa ma voi referi,pe scurt,la cateva elemente care sunt prezentate aici,si care CRED EU ca au nevoie de precizari/explicatii...
 Sa incepem cu domnul Roxin.Domnia sa scrie LITERATURA EZOTERICA.Ce inseamna asta? Pai inseamna ca NU ESTE OBIECTIV! Si atunci cum ar putea trata IN MOD OBIECTIV subiectul PADUREA BACIU,care s-a dovedit a fi O VACA BUNA DE MULS PENTRU MULTI DINTRE CEI CARE APAR IN ACEST DOCUMENTAR?
Cum ar putea domnul Roxin sa prezinte faptele asa cum sunt ele,fara infloriturile de rigoare?Cum ar putea sa faca un documentar in care sa ne prezinte si parerile unor specialisti in fotografie,referitor la toate fotografiile prezentate ca dovezi incontestabile? Cum putea sa faca un documentar in care sa nu foloseasca efecte care induc in mintea celui care priveste anumite idei? Pai nu putea,pt ca domnia sa are interes sa-si vanda cartile...doar astea sa vand pe bani,nu pe iluzii...

Sa continuam cu domnul Adrian Patrut.Un om extraordinar,intr-adevar.PANA LA UN PUNCT! De ce spun asta? Simplu,deoarece domnia sa se pare ca are tot interesul sa mentina o aura de mister asupra Padurii Baciu,si a fenomenelor care se intampla? acolo.De ce are acest interes? Sa ne amintim de proiectele depuse de domnia sa,pt a obtine finantari de zeci/sute de mii de euro,pt. a face cercetare in aceasta padure...si atunci cum sa recunosti ca lucrurile stau altfel decat vrei tu sa stea? pt ca in acest din urma caz...adio fiantari!

Despre acest "documentar"...hm...sunt prea multe de spus...In primul rand,inca de la inceput,el imprima in mintea celui care il priveste o idee FALSA. Si anume ideea ca oamenii locului stiu si au vazut multe dintre aceste fenomene.FALS! Oricine ii intreaba pe cei care locuiesc in apropierea padurii,sau pe cei care petrec foarte mult timp in ea,vor primi acelasi raspuns:Acei oameni nu au vazut nimic special in padure,si se uita cu uimire si cu haz la tine atunci cand le vorbesti despre evenimentele din aceasta padure...iti povestesc ca vin oameni si ii intreaba unde pot vedea OZN-uri,unde pot vedea bioplasme,si cand ei le spun ca nu exista asa ceva in padure,pleaca dezamagiti...eu am si marturii video ale acestor localnici,insa,din pacate,nu am primit si acceptul de difuzare,asa ca le tin pentru mine...

Apoi Dl. Roxin prezinta niste filmari,importante,crede domnia sa...insa "UITA"  sa precizeze(sau NU STIE?) CA PRINCIPALUL CULOAR DE ATERIZARE  al avioanelor care vin pe aeroportul din Cluj TRECE EXACT PE DEASUPRA PADURII BACIU ! Si din acesta perspectiva,filmarile cu lumini miscatoare deasupra padurii nu mai reprezinta un mister asa de mare...sau ca filmarile sunt defocalizate nu spune nimeni...DA PE CINE INTERESEAZA ASTA? PE DOMNUL ROXIN SIGUR NU !  Ne mai arata domnia sa si o filmare cu o piramida...care,culmea,se vede cu atat mai bine si mai CLAR CONTURATA cu cat este zoom-ul mai mare,desi in jurul ei pare a fi ceata...acea "filmare" EU AFIRM CA E HOAX! Si mi-ar place sa fiu contrazis,cu argumente...da pun pariu ca nu se va intampla asta!

Nu mai vorbesc de faptul ca ni se arata fotografii pline de ORBS,sau orburi,mai pe romaneste,adica reflectii ale luminii blitz-ului pe particule de praf aflate in fata obiectivului...pun pariu ca toat pozele facute de dl Roxin sunt cu blitz-ul activat...da nu-i curios domnia sa de faptul ca pot exista explicatii logice si rationale...nu-i mai misto sa zicem ca sunt bioplasme? doar suntem la Padurea Baciu!
Sau filmarea cu panglica saltareata...filmare in care cele care au filmat rad ca ... ,Doamne-iarta-ma...cum poti sa crezi asemenea tampenii? Cica e un spirit al padurii...nu cumva ,datorita dispunerii terenului,acea panglica era in calea unui curent de aer ascensional,care "urca" panta? panglica fiind aproape in marginea pantei? Sigur nu...acolo erau spirite!

  Sau sa ma refer la pozele cu capete si alte alea? Pai domnul Roxin nu a auzit de PAREIDOLIA? n-as crede...cum nu cred ca nici dl Patrut nu a auzit...da e mai misto sa zici ca sunt ET care stau pe langa tine,decat ca e Pareidolia,sau ca ai fotografiat cureaua aparatului,care,intamplator,se afla in fata obiectivului...SAU CA AR PUTEA FI ERORI DE DEVELOPARE? Eu personal am facut fotografie pe vremea cand minilabul nu era nici macar o poveste SF,si pot spune,CU CERTITUDINE,ca astfel de erori/defecte erau foarte dese...si din pacate, am vazut in cartea domnului Patrut multe fotografii despre care ORICE FOTOGRAF care a lucrat in laborator iti poate spune cum au fost facute...

 Cat despre descarea bateriilor...mie NU MI S-A INTAPLAT NICIODATA! si am fost de foarte multe ori la Baciu,cu varii persoane,am batut TOATA padurea cu piciorul,metru cu metru,am avut mu lte echipamente,dar toate au functionat IMPECABIL,DE FIECARE DATA CAND AM FOST ACOLO!
  Referitor la fotografiile facute de A. Sift (ªift,pt domnul Roxin :-D)...am mari indoieli(si mai sunt multi ca mine) referitor la veridicitatea lor...si la veridicitatea povestilor depanate de A. Sift...insa cui ii pasa? Sunt reale?,si bune de prezentat in film! Iar prostimea va sta cu gura cascata,si se va minuna!(Si,in mod sigur,cartea domnului realizator va inregistra o crestere in vanzari).

 Trebuie sa spun cateva cuvinte si despre faimoasele fotografii ale lui E. Barnea,cu farfuria(de supa,sa nu ma intelegi gresit).Chiar pe acest forum s-a discutat mult,si eu zic ca si cu folos,despre aceste poze...parerea MEA este ca s-a fotografiat  O FARFURIE ORDINARA ,DIN METAL...am facut la randul meu acest experiment in Poiana Rotunda,iar rezultatele au fost UIMITOR DE SIMILARE cu ppozele lui Barnea...si atunci de ce SA NU CRED ca oamenii aia se distrau si ei la un picnic,aruncand cu farfuria,si SA CRED ca s-a fotografiat un OZN,dar Barnea a asteptat pana a umplut filmul,si apoi a mers la developat cu el,dupa mai multe zile de la eveniment,in conditiile in care Barnea era.totusi,in stransa legatura cu armata si cunostea regulile,PLUS CA IN ACEL MOMENT,RELATIILE INTERNATIONALE ERAU DESTUL DE TENSIONATE?
 

Uite ca am zis ca spun doar cateva cuvinte,si m-am cam intins la vorba...concluzia mea este ca acesta este un FILM despre padurea Baciu,film plin de efecte SPECIALE,,care reflecta viziunea celui care l-a facut. Insa de aici si pana la avea pretentia ca este UN DOCUMENTAR,e cale lunga...atat de lunga,incat e muuuult prea lunga!




 PS   In mod straniu,domnul A. Patrut nu a amintit niciodata de raposatul domn Oneþ,PADURARUL DIN BACIU,SA-I FIE TARANA USOARA! Si stiu de la acesta,de pe cand traia,ca nici televiziunile nu agreau faptul ca el le spunea ca nu a vazut NIMIC,NICIODATA,SI CA PADUREA BACIU ESTE UNA NORMALA. Drept dovada,nici nu a aparut vreodata in vreo emisiune sau carte despre acesta padure,eu fiind SINGURA PERSOANA care a difuzat un material cu marturiile acestuia.Si ma intreb,in acei multi ani in care a fost padurar,domnul Patrut nu l-a intalnit niciodata? Cam straniu,nu-i asa?
Poate imi raspunde dl. Patrut la acesta intrebare...sau poate nu?

 PS2 am remarcat " disclaimer"-ul pus in film de domnii Roxin si Patrut...si-au lasat o usita de scapare in fata eventualilor contestatari...ati vazut ce frumos spun ei ca la padurea baciu doar unii vad si simt,iar altii nu? Ca vezi tu,nu toti au capabilitati si nu toti sunt CREDULI...si din pacate,doar astia au experiente uimitoare aici,credulii...Asa-i ca-i misto?

PS3   sau CONCLUZIE
 Nu vreau sa afirm ca padurea Baciu nu are si aspecte ciudate,sau greu de explicat...insa din pacate,nici unul dintre aceste aspecte nu a fost atins in acest film.Oare de ce? Dl Patrut ªTIE...




Later edit: cred ca acolo unde se afla,Shadowman e de acord cu mine...sa-ti fie tarana usoara,PRIETENE !






 
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

GabyS

Nu ma mir de ce nu iese nimic bine in tara asta ... toti critica si judeca...

Daca cineva vrea sa faca ceva este luat peste picior si criticat cat se poate...
As mai vrea sa precizez ca documentarul este non-profit si sa incercat sa aduca cateva semne de intrebare cat si cateva noutati.
Va multumesc oricum pt timpul acordat si chiar si pt critici...

GabyS

Desigur este imposibil sa incluzi totul intr-un singur film... si as mai vrea sa spun ca intr-adevar acolo in acea zona se intampla lucruri iesite din comun. Nimeni nu ar fi studiat acea padure de atatia zeci de ani doar de "spectacol"... hai sa nu mergem nici in cealalta extrema.. :)
Multumesc!

alx

Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 12:11:46
Nu ma mir de ce nu iese nimic bine in tara asta ... toti critica si judeca...
Si cam ce-ai vrea? Sa cadem toti intr-o stare de admiratie? Scuze,cred ca ai gresit forumul..

Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 12:11:46
Daca cineva vrea sa faca ceva este luat peste picior si criticat cat se poate...
Daca cineva vrea sa faca ceva,sa faca...
Insa daca acel cineva face cum face,sa nu se mire ca exista critici...si da,cand ai pretentia ca ai facut un DOCUMENTAR,dar de fapt ceea ce ai facut nu are nici o legatura cu asa ceva,sa nu te mire reactiile...

Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 12:11:46
As mai vrea sa precizez ca documentarul este non-profit si sa incercat sa aduca cateva semne de intrebare cat si cateva noutati.
Ca este non-profit,nu e o noutate...au mai fost si alte FILMULETE,facute in acelasi mod,adica fara bani...
 Ca s-a incercat sa aduca noutati...in cazul asta,te anunt ca ati esuat,lamentabil...nu am vazut NIMIC NOU in materialul prezentat...ba din contra,am senzatia ca nici nu s-a dorit prezentarea noilor teorii...care nu corespundeau cu "viziune" realizatorului"...
CaT despre semnele de intrebare,alea sunt puse la locul nepotrivit,si se manipuleaza subconstientul privitorului intr-un mod foarte pervers...

Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 12:11:46
Va multumesc oricum pt timpul acordat si chiar si pt critici...
Din parteab mea,CU PLACERE. Chiar mi-ar fi placut sa vad un documentar CINSTIT,care sa prezinte ADEVARUL vazut din toate directiile...din pacate,asta nu s-a intamplat!


Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 12:16:01
Desigur este imposibil sa incluzi totul intr-un singur film... si as mai vrea sa spun ca intr-adevar acolo in acea zona se intampla lucruri iesite din comun. Nimeni nu ar fi studiat acea padure de atatia zeci de ani doar de "spectacol"... hai sa nu mergem nici in cealalta extrema.. :)

Multumesc!


Pai aveti peste 40 de minute...si da,uni s-au prefacut ca studiaza acea padure doar pentru spectacol,si pentru BANI...doar a curs MULTA  cerneala pe ceasta tema...si va mai curge...
 Si trebuie sa te anunt ca voi ati stat TOT TIMPUL cu documentarul asta intr-o extrema...


Ca sa fie clar,tot ce am scris in acest topic reprezinta NUMAI SI NUMAI PAREREA MEA!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Rayden

Salutare,

sunt cam de acord cu alx..

adica, nu am vazut nimic nou in documentar, ...si, tare as fi vrut parerile unor specialisti in fotografie, pentru numeroasele fotografii prezentate, cat si parerile unor locuitori apropiati ai zonei..

din cate tin minte, incidentul cu pomi rupti, din ce am citit la vremea respectiva in presa si vizionat la tv (tvr cluj cu dl Muresanu) se spunea ca au luat totusi niste probe din copacii aceia rupti pentru analize..insa, nu s-a adus in discutie nimic referitor la asta..

insa, sunt ferm convins ca..acest documentar, e un inceput, si urmatorul, oricine l-ar face, va tine cont si de aceste sugestii...

parerea mea :-D




GabyS

Scuze de deranj.... ma bucur ca stii atat de multe Alx si ca esti printre cei care cunosc totul... :))
Multumesc! nu stiu ce rost mai are sa se posteze pe acest forum in acest caz... sunt de acord cu criticile constructive, dar nu cele duse intr-o extrema prea mult si chiar jignitoare in anumite cazuri...
Si nu uita! poate tu sti mai multe, dar inca sunt foarte multi care nu stiu (lucru verificabil)... la ei te-ai gandit? suna cam egoist nu? in fine, nu isi mai are rost subiectul si chiar rog sa fie inchis... sunt dezamagit si trist de reactiile unora care gandesc numai in sens material si ignorant.
Tot respectul oricum, va accept si va apreciez oricum a-ti fi!

alx

Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 17:11:29
Si nu uita! poate tu sti mai multe, dar inca sunt foarte multi care nu stiu (lucru verificabil)... la ei te-ai gandit? suna cam egoist nu? in fine, nu isi mai are rost subiectul si chiar rog sa fie inchis... sunt dezamagit si trist de reactiile unora care gandesc numai in sens material si ignorant.
Tot respectul oricum, va accept si va apreciez oricum a-ti fi!


Aici e buba...TOCMAI LA ACEI CARE NU STIU M-AM GANDIT EU...dar am facut-o in sensul pozitiv,adica vreau sa le ofer si o alta perspectiva,vizavi de mult laudatul documentar,care e oricum,doar OBIECTIV NU E! Fie ca iti place,fie ca nu ,ACEASTA ESTE PAREREA MEA! Si actionez in consecinta!
   Nu mi se pare corect sa induci anumite idei in mintea celui care nu stie,profitand de faptul ca doreste sa se informeze...asa cum am mai spus,mi-ar fi placut sa vad un material corect realizat,care sa prezinte lucrurile asa cum sunt,fara a le da o tenta atat de personala...doar ar fi tebuit sa fie un documentar,nu?   Din pacate,vanatorii vanatorilor de senzational au un teren propice...pot sa puna in carca acestei paduri orice...in mod sigur se vor gasi unii care sa creada,fara a cerceta...
     Am mai zis,localnicii sunt foarte reticenti in a dori sa apara pe sticla...iar cei care o fac,asa cum e actualul padurar din baciu,nu doresc decat faima,cu orice pret...ceilalti isi vad de teburile lor si traiesc zilnic mirandu-se de cat de mare e gradina Raiului,de cat  de larg ii sunt deschise portile,si de cat de multi prosti sar gardul...

  cam asta e...vorba colegului Romulus: AM ZIS!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

spooky

Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 12:16:01
Desigur este imposibil sa incluzi totul intr-un singur film... si as mai vrea sa spun ca intr-adevar acolo in acea zona se intampla lucruri iesite din comun. Nimeni nu ar fi studiat acea padure de atatia zeci de ani doar de "spectacol"... hai sa nu mergem nici in cealalta extrema.. :)
Multumesc!

@GabyS, ai pus punctul pe i-ul din film. Cum a punctat foarte bine si alx, acesta este un film si nu un documentar. Daca in acea padure se intampla lucruri iesite din comun, abia daca ai zgariat suprafata lor. Filmul de fata nu aduce nimic nou, poate singura inregistrare fiind cea cu acel triunghi, care, cine ce cand si unde mai exact nu ne dam seama.

Filmul este lipsit de date. In momentul in care incluzi niste poze si secvente video ar fi fost macar bine de precizat cine le-a facut, unde, cand etc.
Faptul ca padurea este studiata de ,,zeci de ani" se datoreaza unor asemenea filme precum acesta.

Eram totusi mult mai curios sa vad o experienta personala a lui Dan Roxin sau a altora care au fost in Padurea Baciu... sa inteleg ca nu ati fost? :) (in afara veteranilor Patrut si Muresan).

Nu pot sa concluzionez cu tristete decat ca acest film este un trailer extins ce promoveaza cartea dl-ului Roxin, care nu aduce nimic nou, nu raspunde la nici o intrebare, poarta in continuare cu aceeasi ignoranta crasa mituri demult demontate... inca un exemplu de ce Padurea Baciu, si in general fenomenele paranormale, e o vaca de muls bani.

Dar stati linistiti, indiferent de criticile noastre, voi aveti publicul asigurat, naivii ca sa zic asa, care cred orice zice cineva.

In timp ce postam (acum cateva ore), GabyS ai mai postat din nou:
Citat din: GabyS din  18 Februarie 2011, 17:11:29
Scuze de deranj.... ma bucur ca stii atat de multe Alx si ca esti printre cei care cunosc totul... :))
Multumesc! nu stiu ce rost mai are sa se posteze pe acest forum in acest caz... sunt de acord cu criticile constructive, dar nu cele duse intr-o extrema prea mult si chiar jignitoare in anumite cazuri...
Si nu uita! poate tu sti mai multe, dar inca sunt foarte multi care nu stiu (lucru verificabil)... la ei te-ai gandit? suna cam egoist nu? in fine, nu isi mai are rost subiectul si chiar rog sa fie inchis... sunt dezamagit si trist de reactiile unora care gandesc numai in sens material si ignorant.
Tot respectul oricum, va accept si va apreciez oricum a-ti fi!

Nu e deranj si alx nu a pretins ca stie totul, dar aparent, si alx, si eu, si multi altii, comparativ cu documentarul ne-am facut temele. VOI? ZERO BARAT. De ce zic asta? Pentru ca: ati fost la padurea baciu, ati luat 2-3 cadre cu padurea in timpul zile. Ati fost la domnii cei 2 acasa la ei si i-ati intervievat. Probabil v-au dat aceeasi arhiva veche de ani de zile pe un cd (si noi o avem), probabil ati citit cartea pe care dl. Patrut o promoveaza (precum si voi pe a voastra) v-ati intors la bucuresci unde ati inceput montajul imaginilor video si a efectelor speciale. Ce pot sa zic si sa apreciez, la montaj si efecte speciale v-ati descurcat. NOTA BENE. Dar la partea de documentare... imi pare rau GabyS. Chiar aveam asteptari mai mari... si sunt dezamagit ca pe piata inloc sa apara un documentar serios care sa includa si o analiza (nu sa zic mai obiectiva) dar cel putin una mai cu picioarele pe pamant... vedem acest film de lung metraj despre Padurea Hoia-Baciu.

Cum de nu vedem niste imagini filmate de voi cu platoul ,,Sift" (si vorba lui alx, nu Șift)?
Cum de nu vedem niste imagini filmate de voi cu poiana rotunda?
Cum de nu vedem niste imagini filmate de voi cu alte zone in afara de cei 2-3 copaci filmati?

Acum sincer vorbind, am si dubii daca imaginile cu copacii va apartin sau v-au fost furnizate de x si y.

Poate ai dreptate, multi nu stiu, dar asta inseamna ca trebuie sa le spunem prost? Gandirea noastra in sens material si ignorant este data de tocmai autorul principal al documentarului dl. Roxin, care nu este altul decat autorul a doua faimoase carti (nici nu stiam de ele)... deci reclama functioneaza si probabil ca acum o sa fiu curios sa vedem ce prezinta dl. Roxin in cartile dansului.

A scrie carti si a vorbi in dodii e usor. Librariile sunt pline. Internetul e plin. Cum am zis, voi aveti targetul asigurat si probabil ca o parte din cei si de pe acest forum vor fi atrasi de modul ezoteric de a prezenta lucrurile si vor da fuga la librarie sa cumpere cartile dl. Roxin pentru a fi siguri ca nu le scapa nici o farama de informatie ezoterica despre padurea Baciu.

Draga GabyS si Roxin, aici nu spunem ce vrea publicul sa auda...

Tot respectul oricum, si noi va acceptam si va apreciem pentru oricum AȚI fi și nu a-ți fi și voi la rândul vostru.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

GabyS

Nu ma impresionati cu nimic si sa nu credeti ca va voi da dreptate, apreciez parerile voastre...pana la o limita...
Din pacate am ramas cu acelasi sentiment urat in urma discutie cu voi si va las sa faceti voi ce stiti mai bine... va veni si vremea voastra :))
Am urmarit multe comentarii ale voastre... parerea mea: amatorism, in felul asta nu veti ajunge nicaieri...
Pacat de acest forum ca sunt oameni care nu isi au locul aici... ma voi gandi daca voi mai posta ceva aici...
Am vazut ca aproape orice subiect care este postat aici este discutat de cativa care rastalmacesc si se cred atotstiutori, dar nu isi dau seama cat se insala...

PS: nu mai trageti concluzii aiurea daca nu stiti despre ce este vorba si nu aveti dovezi!

StarDust

Citat din: GabyS din  19 Februarie 2011, 11:59:50
...
PS: nu mai trageti concluzii aiurea daca nu stiti despre ce este vorba si nu aveti dovezi!


Din punctul meu de vedere, asta e de asemenea o concluzie, si un sfat aiurea.

Pentru mine, subiectul padurea Baciu, e un subiect lipsit de orice baza solida, deci, fara interes. Fotografiile lui E. Barnea pt. mine nu reprezinta nimic, iar personal, intotdeauna le-am considerat mai mult decat discutabile.
Filmul, e intr-adevar unul promotional si nu o analiza stiintifica riguroasa. Asa cum scria si Spooky, singura poza prezentata in film, care mi-a atras atentia a fost aceea cu triunghiul sau, piramida aceea, dar din pacate fara detalii despre locul si cum a fost facuta poza, deci nu poate fi forba in film de o analiza stiintifica. Cred ca in padurea Baciu, nu se intampla fenomene ciudate mai des decat in alte parti din tara noastra. Mai mult nu comentez, si nu astept nici macar un raspuns, mi-am spus doar pe scurt parerea.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Cautatorul

Citat din: GabyS din  19 Februarie 2011, 11:59:50
PS: nu mai trageti concluzii aiurea daca nu stiti despre ce este vorba si nu aveti dovezi!

Nu inteleg ceva. Trebuie sa avem dovezi ca acolo nu se intampla nimic? Nu cumva logica e inversa?
Mi se pare normal ca dovezile sa fie aduse de cei care spun ca in Padurea Baciu e ceva suspect si nu de cei care spun ca e o padure obisnuita.

Pai dovezile ca acolo nu e nimic se obtin simplu: O vizita acolo oricand si la orice ora. Totul va fi normal sau explicabil.

E posibil ca sa existe interese sa se creeze o aura de mister (putin trasa de par) pentru padurea Baciu. Macar pentru turismul local... si pentru protejarea acelei paduri in caz ca s-ar gandi cineva sa o taie.  :-D

A se vedea Roswell, unde acolo turismul e in floare... chiar daca la baza sta o legenda...

GabyS

Orice este posibil... o fi asa cum spuneti voi.
Nu mai are rost sa continui discutia pe aceasta tema, m-am convins de anumite lucruri si pot spune ca nu sunt chiar bune...
Sunteti liberi sa criticati si sa judecati pe cine vreti, sa trageti concluzii de tot felul.
Va las sa postati voi ce vreti si sa faceti ceea ce stiti mai bine... sa criticati si sa atacati tot ce nu va convine.
De acum incolo nu voi mai posta ceva si pot spune ca urmau multe lucruri interesante care le vroiam sa le prezint aici...
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
PS: in cazul asta nu stiu ce directie va urma acest forum... pacat de el ca era bun...

StarDust

Eu sunt interesat de experimente personale, cercetari facute cu aparatura proprie, inregistrari video si audio, eventuale detectari de radiatii inregistrate si prezentate in mod consecvent, si care sa nu lase loc de dubii... cam asa ceva ma intereseaza pe mine.
Va doresc mult succes! Imi pare rau ca opiniile critice v-a deranjat chiar atat. Eu, totusi sper ca veti mai posta aici, dar cu genul de rezultate obtinute prin metodele descrise mai sus.
Asta e parerea mea.

Va doresc o zi buna!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16