Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NWO si Muzica!

Creat de Freeman, 14 Februarie 2011, 22:02:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Tu alegi doar partea cu demonii, e alegerea ta.
Patriarhul Daniel a mentionat la predica de dupa slujba de craciun ca magii au fost ghidati de o stea/lumina INTELIGENTA, iar nasterea lui Isus reprezinta taina smereniei lui Dumnezeu... Mare Adevar.

AdarM

Citat din: alx din  25 Decembrie 2012, 15:29:10
atata timp cat opiniile tale sunt personale,poti sa crezi ce vrei...insa in momentul in care acestea devin PUBLICE,trebuie sa-ti asumi raspunderea a ceea ce afirmi...si sa poti si argumenta aceste ...opinii...
Mai apoi trebuie sa tii cont si de cum iti expui opiniile in public...daca esti logic si rational,vei mentiona de fiecare data ca acestea sunt parerile tale si ca atata timp cat nu sunt demonstrate,sunt la fel de bune sau de proaste precum altele...daca ai insa o problema la bibilica,si incepi sa-ti expui ideile proprii ca si cum ar fi demonstrate deja,atunci risti...diverse.. ;D
Cand enunti reguli (oare pot sa le spun reguli?) de tipul celor de mai sus, ar fi bine sa extinzi aplicabilitatea asupra tuturor, indiferent ca userul se numeste Vasile Rudan sau alx, altfel sunt doar niste biete cugetari lipsite de valoare.
Uite, numai la prima strigare m-as incumeta sa intreb:
- Cine, cand si unde a demostrat ca darele avioanelor (chemtralis) fac parte dintr-un plan de reducere a populatiei?
...si as putea continua cu inca trei duzini leite, insa e Craciunul, sunt prea ghiftuit si mi-e lene.

Sarbatori fericite!
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

calator astral

Citat din: abyss din  25 Decembrie 2012, 18:06:48
Tu alegi doar partea cu demonii, e alegerea ta.
Patriarhul Daniel a mentionat la predica de dupa slujba de craciun ca magii au fost ghidati de o stea/lumina INTELIGENTA, iar nasterea lui Isus reprezinta taina smereniei lui Dumnezeu... Mare Adevar.

Steaua calauzitoare e un alt subiect @abyss.

Eu nu aleg absolut nici o parte, nici cu "demoni" nici cu nimic altceva.

Am afirmat doar ca "toate eventualitatile sint demn de luat in considerare, inclusiv Religia", e o crima?
Doresc doar sa nu pierdem din vedere aceasta ipoteza, doar atit.
  Sa nu ne ratacim.

Xanadron

#33
Stii pe 'reaku ghem, :-D calatorule!
Si mai ales intelegi tot pe-atit.

Zic asta cu maxim simt de raspundere, cu orice risc de eventuala penalizare, dar fara vreo reactie emotionala - desi am numarat intai pina la un miliard :lol: ca sa fiu calm. Mai mult chiar decit dupa ce-am primit PM-ul ala - stii tu care - in care ma faceai albie de porci. Si la care ti-am raspuns mai neutru-impasibil decit un veritabil zen-budist - nu ca titlul asta honoris pauza cam aberant-sunator din avatar.
Norocul tau ca mi-s un gentil gentleman, altfel ai merita sa-l reproduc ad litteram.

Vezi, d-aia imi zicea si maica-mea sa nu-mi mai pierd timpul "pe neturile alea aiurite" - si avea perfecta dreptate, din moment ce tu intelegi ca pe Betty & Barney Hill (citati aici doar ca sa exemplific noianul de teorii emise de-a lungul istoriei UFOlogiei) as afirma ca i-ar fi rapit insusi Dumnezelea.
Cind eu am scris negru pe alb (ori tu ai monitor cu cerneala d-aia simpatica? :-D): "Barney & Betty Hill descriau de pilda "rapirea" lor pe coordonatele unei intilniri cu insusi Dumnezeu, operatiune in care Micii Gri ar juca doar rolul de "travel agents" cu puteri telekinetice, printre multe altele."

...Si de unde mai deduci matalutza c-as uri Divinitatea, ei? Nici macar pe popi nu-i pot uri, chiar daca 70-80% dintre ei - adica aia ce-s doar "SRL-isti ai Credintzei" - ar merita si asta.
Ce-are deci ura cu prefectura? :-D
Si cum as putea sa ma urasc pe mine-ma in definitiv, pina si insignifiantul de JE fiind o minuscula piesa continuta-n marele puzzle care-i chiar EL-Creatorul :star: de fapt?!

N-are insa vreun rost sa mai dezvolt idei mult prea subtile pentru UNII (era sa zic "unii ca tine", da' uite ca m-am abtinut). :lol:
Si-n final doar imi mai auto-dau un sut in fund pentru repetarea greselii de-a posta idei mult prea complexe p-aici, in loc sa-mi vad de alte trebi mai utile. Promit deci sa nu mai recidivez.

Dar nu inchei inainte de-a te avertiza amical c-ai intrat din pacate irevocabil :wink: in colimatorul meu, calatorule astral !
Si asta nu-i de loc bine, crede-ma - fiindca mai ai citeva existentze bune de parcurs pina ai putea reusi sa scoti macar un meci nul cu mine... :-D

P.S.1: Si te mai rog fara MP-uri impaciuitoare, ca ti le sterg oricum inainte de-a ti le citi.

P.S.2: Mai rog - la modul foarte serios - stimatii moderatori sa NU il penalizeze cumva pe colegul calator astral... cel putin acum - ca altfel se mai lipeste de el vreun complex, pe linga asta mesianic de care vad ca n-a scapat cu orice "medicatie".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Citat din: AdarM din  25 Decembrie 2012, 18:18:02

...
Uite, numai la prima strigare m-as incumeta sa intreb:
- Cine, cand si unde a demostrat ca darele avioanelor (chemtralis) fac parte dintr-un plan de reducere a populatiei?
...


off-topic, intrebarea asta pe un alt topic! Si asa pe aici numai despre muzica si NWO nu se mai discuta.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

alx

Citat din: calator astral din  25 Decembrie 2012, 15:56:24
tu insa @alx, ca administrator atotputernic, ar trebui sa fii echidistant
  Trebuie sa fii de asemenea drept, impartial
si nu in ultimul rind politicos
calatorule,daca as fi fost echidistant,drept si impartial,tu nu ai mai fi existat de mult pe forumul asta.Asa ca micile? defecte ale unora sunt o binecuvantare pentru altii,recte tu...
   Politicos am fost si sunt,pana la punctul la care nu mi se mai raspunde cu aceeasi moneda,sau calul a fost sarit atat de tare incat politetea nu mai este o optiune...



Citat din: calator astral din  25 Decembrie 2012, 15:56:24
Cind tu sau abyss veti posta vreun interviu filmat cu vreo EBE atunci fii convins ca instantaneu vom adera cu totii la opiniile voastre.
Spre deosebire de tine,eu nu am nevoie de ADEPTI! Si nu vad cum un interviu,chiar si cu o EBE ar putea schimba asta.Ceea ce in cazul tau insa nu e valabil,pentru ca lasi sa se inteleaga ca daca ai avea un astfel de interviu,ai fi "the next mesia"...


Citat din: calator astral din  25 Decembrie 2012, 15:56:24
Pina atunci parerea ta nu valoreaza mai mult decit parerea oricarui user de pe rufon.
Deci inclusiv a mea.
imi place modestia ta dusa la extrem,insa cum se impaca citatul de mai sus cu afirmatia aia a ta ca tu esti in  varful piramidei cunoasterii si alte alea? Ce dovada extrema de modestie ai dat...ce sa zic...
  In plus,am avut eu vreodata pretentia ca detin adevarul suprempe aici? Am inchis eu gura cuiva uzand de prerogativele administratiei doar ca sa imi favorizez propriile idei si teorii? Nu cred...de fapt sunt foarte sigur ca nu am facut asa ceva. Ca indraznesc sa combat cu argumente anumite afirmatii de pe aici? DA,asa fac.Da cine opreste si alti useri sa procedeze la fe?
Nu eu,asta e clar...din contra,eu am indemnat intotdeauna sa ma contrazica cine vrea...dar cu argumente logice si rationale!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

calator astral

#36
Citat din: Xanadron din  25 Decembrie 2012, 18:26:13



    (...) Tu intelegi ca pe Betty & Barney Hill (citati aici doar ca sa exemplific noianul de teorii emise de-a lungul istoriei UFOlogiei) as afirma ca i-ar fi rapit insusi Dumnezelea.
Cind eu am scris negru pe alb (ori tu ai monitor cu cerneala d-aia simpatica? :-D): "Barney & Betty Hill descriau de pilda "rapirea" lor pe coordonatele unei intilniri cu insusi Dumnezeu, operatiune in care Micii Gri ar juca doar rolul de "travel agents" cu puteri telekinetice, printre multe altele."



vorbe....subestimezi dialogantii ca de obicei.
Ce ar trebui sa inteleg din afirmatia asta?! Spune-mi tu ca eu nu vad decit asta, extrem de limpede:
   Barney si Betty Hill au fost rapiti de micii cenusii pentru o intilnire
                   cu insusi Dumnezeu. Grey'ii erau mediatorii operatiunii, agenti de turism.


E corecta lectura mea sau nu? Cum altfel se poate interpreta fraza ta, lumineaza-ma te rog.

----------------------------

Nu stiu ce calatorie extraordinara a comandat Divinitatea pentru intilnirea cu sotii Hill, dar pina la urma s-au trezit sarmanii cu ace-n burta si dintii scosi, terorizati pe un fel de masa de operatie....suvenir intr-adevar de neuitat.

Oricum agentii de turism si-au lasat semnatura si o carte de vizita : Zeta Reticuli travel agency.

------------------------

ps> corespondenta privata e privata



dab270277

In primul rand acesti extraterestrii micuti si cenusii sunt si ei la randul lor creatia singularitatii ce a existat la un moment dat.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

padme

Citat din: calator astral din  25 Decembrie 2012, 15:01:06
@AdarM : o fi Negureanu prostu ala oarecare care a scris si el o carte, dar cum Doamne iarta-ma ca ideile lui sint comune la sute de autori diferiti, de pe toate meridianele globului...deci de la Jacques Vallee la Emil Strainu sau Florin Gheorghita via Lynn E.Catoe, Pierre Guerin, John A.Keel, Trevor James, Steepple, McNeece,Bertrand Meheust, Ivan Mackay, Christopher J. Rosing, Whitley Strieber, David Swift, John Ankerberg, John Weldon, J.Allen Hynek, Raymond E.Fowler, Trevor James....sint toti nebuni, in afara Adevarului lui @abyss sau @xanadron, desi colegii respectivi au si ei doua opinii total diferite.

Pt ca le-au preluat unii de la altii!

Citat din: calator astral din  25 Decembrie 2012, 01:50:05
nu cred @padme ca la ora actuala avem noi, oamenii (inclusiv structurile afiliate armatei specializate in colaborarea cu "ei") certitudinea ca e sigur vorba de "extraterestri", retine acest aspect.

Eu nu am zis ca etii sunt demoni, ai inteles tu gresit.

uforever

M-a mancat pe mine-n "frunza" sa glumesc paciulea cu "manelele demonice", am zis ca "ne radem" si noi nitel bre "capitane calator" :-D, cum naiba ajungem mereu la demoni? De unde "mama zmeilor"stii atat de multe lucruri despre ei, ce ti-au facut astia? (STOP!...nu te apuca sa povestesti aici, inca subiectul este "NWO si Muzica") baga la mp sau in alt topic, ai pierdut la poker cu reptilienii, ce-ai facut?  :|Cum s-ar spune in popor: OMG! ....si nu te enerva acuma ca-ti creste tensiunea :wink:, mai avem treaba cu muzica si cu "baietii spirituali".
Dom'le, treaba cu toate aceste clipuri si simbolistica din ele este destul de simpla, in perioada asta e la moda "leru-i ler"...BANG, iata cum vine Hrusca sa-si ia <malaiu'>, zilele trecute a fost cu "impodobeste mama bradul"...BANG, vine Fuego si ti-a luat "soricu' de pe masa", poimaine(sa zicem), vine popa si-ti trage cu aghiasma printre canapele...BANG, scoti 50,70 ron+o rata, sa-i faci safteaua, doar a aspirat dracii de prin casa cu tamaie, nu?  Intotdeauna ceva e 'la moda sau in trend", fatuca aia(Ke$ha) de ai postat-o tu CALATORULE, ieri isi arata "chilotii", pentru ca ieri la moda erau "tanga", azi a bagat si niste "simboluri neortodoxe"....Opaaaaaa, niste "baieti" s-au gandit bine si au gasit reteta de facut money....adica, Ke$ha, fata rea cu "chiloteii la genuchi" si rebela...moaaaaa, i-a rupt pe genuchi pe "micuti", iata generatia "sa defilam cu frunza-n vant, sa bem paharu' pan' la fund" s.a.m.d.  Prin 80-90 Slayer ii tragea cu incantatile sataniste, absolut toate piesele aveau acelasi mesaj: "sa te tai ca pe porc, stapanul meu e satan" Vaaaaaiiiii, ce urat...au vandut albume, cati "lei vechi" n-o sa ai tu calatorule in buzunar niciodata, este o alta reteta. Tom Araya(Slayer) sayz: "Tre' sa fii nebun sa-ti pierzi credinta dupa ce asculti muzica Slayer"(ceva de genul asta, nici nu mai pun la socoteala ca e crestin). Ozzy Osbourne: "I'm not the anti-christ or the iron man I ... I'm just trying live yeah ..." ...si exemplele pot continua...AVERTISMENT: :-D Nu te pune cu mine la muzica, am o cultura vasta si te fac K.O. din 2 miscari :lol:
mi-as fi dorit sa am timp/spatiu sa vorbim despre asta. "Capitane calator" muzica nu este numai arta, muzica este industrie, aici te reinventezi constant, altfel pici si adio buget, faptul ca unii se folosesc de simboluri masonice, sataniste, e.t., vulgare, cocalare...etc. nu inseamna altceva decat ca trebuie ceva proaspat/nou adus in "scena". Unii ii trag cu iubirea, peace, love, altii ii trag cu vioenta, sexul, brutalitatea...etc. TU ALEGI  "produsul", EI DOAR TI-l VAND....este doar o chestie de perceptie, eu "bag muzica cu vagonul" de toate genurile, unele imi plac, altele imi displac, altele le detest, altele le iubesc...este alegerea mea, perceptia mea...mesajul meu de incheiere este urmatorul: NU VA LASATI PACALITI DE MUZICA PROASTA!

Siberia

A trecut si 21 Decembrie 2012 si tot degeaba ... toate-s noi si vechi sunt toate.
Nu s-a schimbat nimic: aceeasi gandire divizata, aceiasi satanisti, demoni, ingeri si lucratori in lumina.
Topicul asta mi-a reamintit de ce n-am mai postat nimic de multa vreme.

Postez un videoclip aici care are legatura cu subiectul si face referire la modul in care se "fabrica" muzica si   alte detalii. Nu contine cuvantul/cuvintele NWO.
Daca nu este potrivit pe acest subiect, rog moderatorii sa-l mute dupa cum cred ei de cuviinta.

Pitch Perfect: The Autotune Ascension
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Urban

Citat din: Siberia din  28 Decembrie 2012, 15:51:33
...la modul in care se "fabrica" muzica si   alte detalii.

Sarbatori Fericite!


uforever

Citat din: Siberia din  28 Decembrie 2012, 15:51:33
A trecut si 21 Decembrie 2012 si tot degeaba ... toate-s noi si vechi sunt toate.
Nu s-a schimbat nimic: aceeasi gandire divizata, aceiasi satanisti, demoni, ingeri si lucratori in lumina.
Topicul asta mi-a reamintit de ce n-am mai postat nimic de multa vreme.

Postez un videoclip aici care are legatura cu subiectul si face referire la modul in care se "fabrica" muzica si   alte detalii. Nu contine cuvantul/cuvintele NWO.
Daca nu este potrivit pe acest subiect, rog moderatorii sa-l mute dupa cum cred ei de cuviinta.

Pitch Perfect: The Autotune Ascension

Bine ai revenit Siberia, interesant material, o sa incerc, nitelus mai in graba, sa-mi dau cu parerea, buna, rea,  dar in cunostinta de cauza. Lucrez cu Antares-ul de cand a aparut in lumea "soriceilor de studio", parerea mea, "deloc umila" :-D, este ca, antaresul este doar un program de corectare a una bucata wav pe un canal(fie ca-i voce, chitara, mandolina sau "acordeonul la maxim" :lol:). Acest antares se poate folosi ca: efect(daca e "putin mai in exces") sau pentru a corecta diverse "falsuri", sunete ce nu-s in tonalitate. E amuzant, dar prin 96(sa zicem), "artistii contemporani vremii" aveau o intrebare "primordiala": "frumos studio, aveti efectul Cher?"(adica program de corectare a vocii folosit ca efect). Toate aceste conexiuni ale efectelor de studio cu numerologie si "astronomie" sunt simple povesti, nu au nici o baza, sunt doar distractii "youtube-iene", orice se poate interpreta, mai greu este sa "INTERPRETEZI CORECT O FRAZA MUZICALA" :-D Daca e cazul si nu m-am facut inteles, am detalii cu "lopata"( deci, hai baieti puneti mana pe "lopeti" si cantati corect).

P.S. Iertare pentru postarea incompleta, n-am chef sa scriu, tot forumul e plin de "bagabonzeli astrale", sper sa revenim la "normal", mult succes moderatorilor (mult prea toleranti).

Siberia

Citat din: Urban din  29 Decembrie 2012, 00:40:19
Sarbatori Fericite!



Multumesc si iti urez la randul meu sa ai parte de Sarbatori de iarna minunate !
Iti multumesc totodata si pentru materialul postat.
Am studiat la randul meu cam tot ce e scris acolo (recunosc ca cititul merge putin mai repede in limba romana :) ) si chiar cateva chestii in plus fata de cele din text. Am avut si cateva polemici pe tema importantei sunetului in tratarea anumitor afectiuni psihice, experimente cu privire la capacitatea sunetului de a remodela ADN-ul sau de a-l trata, in deblocarea centrilor energetici si chiar in "impingerea" energiilor si amplificarea lor pe traseu.
Meh, mi-e greu sa explic acum toate acestea si nici nu e locul aici :)
Sunt chestii care nu tin de subiectul NWO lol.

Am vorbit cu niste compozitori mai tineri din Canada si din State despre posibilitatea compunerii (fabricarii :)) ) de piese muzicale sau simfonii care sa se bazeze pe modelul Phi si sa fie construite pe ritmul cardiac, pastrand totdata frecventa optima a sunetelor (pornind de la un La de 432 Hz).
Am discutat cu persoane "iluminate" despre muzica lui Ceaikovski din Lacul Lebedelor care se pare ca a fost aranjata (cel putin in scena finala) pe principiul spiralei ascendente, etc. Se pare ca ulte piese muzicale medievale contin chiar si coduri numerice inserate sau modele bazate pe geometria sacra.
Dar evident, nu este locul potrivit pentru a le discuta pe larg :)

Multumesc inca odata pentru material ;-) (3 multumesc se pot simplifica in 1 multumesc originar prin metoda trinitatii  ;)) )

Citat din: uforever din  29 Decembrie 2012, 02:10:18
Bine ai revenit Siberia, interesant material, o sa incerc, nitelus mai in graba, sa-mi dau cu parerea, buna, rea,  dar in cunostinta de cauza. Lucrez cu Antares-ul de cand a aparut in lumea "soriceilor de studio", parerea mea, "deloc umila" :-D, este ca, antaresul este doar un program de corectare a una bucata wav pe un canal(fie ca-i voce, chitara, mandolina sau "acordeonul la maxim" :lol:). Acest antares se poate folosi ca: efect(daca e "putin mai in exces") sau pentru a corecta diverse "falsuri", sunete ce nu-s in tonalitate. E amuzant, dar prin 96(sa zicem), "artistii contemporani vremii" aveau o intrebare "primordiala": "frumos studio, aveti efectul Cher?"(adica program de corectare a vocii folosit ca efect). Toate aceste conexiuni ale efectelor de studio cu numerologie si "astronomie" sunt simple povesti, nu au nici o baza, sunt doar distractii "youtube-iene", orice se poate interpreta, mai greu este sa "INTERPRETEZI CORECT O FRAZA MUZICALA" :-D Daca e cazul si nu m-am facut inteles, am detalii cu "lopata"( deci, hai baieti puneti mana pe "lopeti" si cantati corect).

P.S. Iertare pentru postarea incompleta, n-am chef sa scriu, tot forumul e plin de "bagabonzeli astrale", sper sa revenim la "normal", mult succes moderatorilor (mult prea toleranti).

Multumesc pentru urarea de buna (re)venire.
Ma bucur ca printre noi este cineva care foloseste acest program de editare sonora. Nu stiu cum poate fi folosit si totodata nu stiu cate de mult il folosesc compozitorii nostri sau editorii muzicali (sau cum se numesc operatorii din studio). Pot sa spun ca in alte tari exista si oameni care trec muzica prin filtrul stiintei, de la acustica pana la numerologie, de la fizica electromagnetica pana la paleta coloristica atunci cand muzica este transpusa intr-un videoclip.
Nu contest si nici nu ridic in slavi proprietatile softului de la Antares, dar nu pot sa nu remarc usurinta cu care unele piese ale unor artisti ca Lady Gaga, Kanye West, Rihanna, Kate Perry ajung slagare la moda si sunt fredonate de multa lume.
Si un exemplu mai bun decat toate acestea este "proiectul' Gagnam Style care a trecut de 1 miliard de vizionari pe YT si (culmea) va fi cantat si in noaptea de revelion pe postul ProTV daca nu ma insel.

Parerea mea umila este ca fiecare dintre noi are muzica sa proprie care-l insoteste de-a lungul vietii si care canta incet in inima sa.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

uforever

CitatPot sa spun ca in alte tari exista si oameni care trec muzica prin filtrul stiintei, de la acustica pana la numerologie, de la fizica electromagnetica pana la paleta coloristica atunci cand muzica este transpusa intr-un videoclip.
Nu contest si nici nu ridic in slavi proprietatile softului de la Antares, dar nu pot sa nu remarc usurinta cu care unele piese ale unor artisti ca Lady Gaga, Kanye West, Rihanna, Kate Perry ajung slagare la moda si sunt fredonate de multa lume.
Si un exemplu mai bun decat toate acestea este "proiectul' Gagnam Style care a trecut de 1 miliard de vizionari pe YT si (culmea) va fi cantat si in noaptea de revelion pe postul ProTV daca nu ma insel.

Nu am apucat "sa arunc un ochi" pe materialul lui Urban, oricum nu contest vindecarea prin muzica sau "muzica prin filtrul stiintei",  nici partea video nu-mi este total straina. Daca vorbim de slagare sau "slagaroaie"(Gagnam Style), situatia este mai simpla, piesele devin celebre prin "intoxicatia media", adica heavy rotation(piesa rulata in mod constant la radio), de aici mai departe exista o loterie. Cu alte cuvinte daca "intoxici" un individ cu o "fraza muzicala" de 10-15 ori pe zi, si-l "asasinezi" si pe parte video, cumva subconstientul sau va reactiona, indiferent de cat de "slaba" este "piesa". Daca managementul unui proiect  este "beton" e cam greu sa ratezi, dar pana la management o piesa trece prin "chinurile iadului" in studio sau in stadiul de schita, orchestratie, text(partea de creatie). Eu recunosc, construiesc piesele in functie de ce "doleante" au casele de discuri(aceasta cangrena in muzica romaneasca), la randul lor acesti fosti vanzatori de casete(producatorii) se inspira(fura) cam ce se vinde pe afara si iata ca apare "hitul"(uneori). Adevaratii producatori muzicali sunt foarte pregatiti, in primul rand cunosc muzica, fac scoli, deci stiu exact cu ce se papa show-bizzul, de ce ne miram ca-s val?

P.S. O sa revin cu detalii ceva mai tehnice diseara(sper), subiectul este foarte interesant si merita atentie.