Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Documentare cu RO sub

Creat de abyss, 12 Februarie 2011, 17:14:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme

Noi suntem urmaşii Romei? Sau istoria României se bazează pe un lung şir de falsuri?" Răspunsurile oferite în documentar pentru aceste întrebări au provocat o veritabilă frenezie: peste 360.000 de vizualizări, aproape 800 de comentarii, peste 4.000 de like-uri.
Filmul are aproape o oră şi susţine că romanii şi dacii au strămoşi comuni şi că Dacia nu a fost romanizată în modul susţinut de teoriile oficiale. Studii genetice realizate în Germania, citate de autorii documentarului, indică faptul că populaţia românească din prezent este înrudită foarte puţin cu cea din Italia şi foarte mult cu cea existentă în Dacia înainte de cucerirea romană.

Autorii au anunţat că vor mai publica anul acesta lucrări ştiinţifice care vor revoluţiona istoria noastră veche.


Dacii - Adevaruri tulburatoare - Documentar 2012 HD


rontzo

tare pacat ... nu se ia atitudine cum trebuie in mod oficial- vezi Doamne acei patrioti care se agita pe acest subiect sunt "lasati" sa se exprime - cata democratie si libertate de exprimare putem avea ^^

Arhanghelul

http://fastupload.rol.ro/93325d6498d1754d01a880bd217f2b1e.html

"De la 1 septembrie, comercializarea becurilor cu incandescenta in interiorul Uniunii Europene este interzisa, relateaza revista Income. Aceasta masura, prevazuta intr-o directiva europeana, este menita sa conduca la economisirea energiei."

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

abyss

#18
////A devenit clar în timpul creării filmului că acesta trebuie să fie oferit gratuit pentru beneficiul tuturor ființelor. În tradițiile antice, adevărul sau ,,dharma" a fost întotdeauna predat gratuit și niciodată pentru propriul câștig sau profit, pentru a păstra puritatea învățăturilor. Convingerea Evei și a lui Daniel este că pentru a-ți trezi sufletul adevărat, cineva trebuie să trezească întreaga lume.  Daniel și Eva au pornit inițiativa Awaken the World (Trezind lumea) awakentheworld.com pentru a readuce cunoașterea antică înapoi pe Pământ și astfel să restaureze echilibrul și armonia pe planetă.\\\\

Pentru lb romana apasati butonul "CC" si selectati.
Inner Worlds, Outer Worlds - Part 1 - Akasha

Inner Worlds, Outer Worlds - Part 2 - The Spiral

Inner Worlds, Outer Worlds - Part 3 - The Serpent and the Lotus

Inner Worlds, Outer Worlds - Part 4 - Beyond Thinking

detalii aici=>http://blog.iesireadinmatrix.ro/
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

Arhanghelul

#19
Sosirile 2012 ... o serie de filmulete ... intrigante ...  :evil:

2012 Sosirile part 67 ("Ca un fulger ca o stea")

http://www.trilulilu.ro/video-diverse/sosirile-69

http://www.youtube.com/user/BSGJO/videos

P.S. Cineva de pe rUFOn .....  intreba de cei doi stalpi ... din centrul Bucurestiului ... de pe langa podul si pasajul Marasesti ... din fata Cladiri "Camera de Comert si Industie a Romaniei"
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05


Xanadron

Acelasi filmuletz (interesant, nici vorba) a fost postat chiar ieri de colegul uforever.

...Vezi de ce te-am concediat din postu' de consiliera imperiala, Aseneth? :-D
(n.b. Stiu ca ai simtu' umorului, asa ca... keep on posting!)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

uforever

Arhivele Pierdute - Secretele Rătăcite - Nikola TESLA. Cred ca locul acestui film e aici, nu l-am gasit postat in acest topic, asa ca... Vizionare Placuta! :-D
https://www.youtube.com/watch?v=3WHf_GPMBbk#t=16

abyss
http://filmehd.net/the-gatekeepers-cerberii-2012-filme-online.html

Documentar amplu format din interviuri cu toţi foştii şefi, aflaţi încă în viaţă, ai Shin Bet, agenţia de securitate israeliană despre a cărei membri şi activitate nu se ştie mai nimic, informaţiile fiind secret de stat.

O lectie de patriotism, as adauga.
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

Ganditorul

Uite ca mai avem un ZEN. Am observat de ieri dar nu am vrut sa fiu primul care il felicita pe abyss. Sa ne traiesti colega abyss.

abyss

#26
Sa traim cu totii, si sa mergem pana la capat, colega Ganditorul.,,Anticii stiau mult mai multe despre Viata, Univers, Astronomie, Matematicile avansate, Magnetism, Vindecare, Forte Nevazute, samd. decat ni se spune in istoria oficiala. Cunoasterea codificata este informatia ce este ocultata in semne si simboluri si putem gasi aceasta cunoastere in toata lumea. Toate aceste semne si tipare geometrice (Geometria Scara) simbolizeaza forte nevazute aflate in lucru.

Suntem mintiti de media. Arheologii moderni nu stiu despre ce vorbesc. Anticii nu erau prosti sau primitivi. Noi pur si simplu nu am reusit sa decodam aceasta cunoastere ocultata in semne, simboluri si opere de arta antice. Acest fel de informatie este tinuta ascunsa publicului.
Oamenii de stiinta nu stiu ce tine universul la un loc, iar raspunsul poate fi gasit in cadrul acestor forte invizibile.
Materia este guvernata de frecvente ale sunetului.
Intrebarea este "cine si ce guverneaza aceste forte nevazute?" Ce se afla in spatele simetriei din intreaga natura? (Ratia de aur, Phi, Sirul lui Fibonacci, etc?) . Pur si simplu nu poate fi o coincidenta. Eu cred ca este vorbe de o minte inteligenta, o constiinta aflata in spatele acestor aspecte, care tine totul legat."

sursa=>http://fymaaa.blogspot.ro/2013/09/cunoasterea-straveche-partile-1-5.html

Consciousness, Sacred Geometry,  Cymatics, Illusion of Reality, Rare Footage
Ancient Knowledge Pt.1 Consciousness Sacred Geometry Cymatics Illusion of Reality Rare Footage on Vimeo

Fibonacci Sequence, Golden Ratio, Phi in Nature, DNA, Fingerprint of God
Ancient Knowledge Pt.2 Fibonacci Sequence Golden Ratio Phi in Nature DNA Fingerprint of God on Vimeo

Pyramids. Monuments Megaliths, Ley Lines, Earths Energy Grid
Ancient Knowledge Pt.3 Pyramids Monuments Megaliths Ley Lines Earth s Energy Grid on Vimeo

CUNOASTEREA STRAVECHE 4 - Cum au fost construite piramidele si Castelul Coral on Vimeo


VEDETI AICI PARTEA A V-A (Energy, Coral Castle, Tablet of Shamash, Saturn, Magnetism and Mythology, Hexagonal Vortex Feature on Northpole, Hurricane Sandy, Winterstorm Athena, Giants, Nephilim )
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

mr

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Ganditorul

Si eu sunt de aceiasi parere, colega abyss, numai ca desi ne referim la acelasi lucru o facem pe cai aparent opuse.
Anticii nu erau mai prosti sau mai destepti ca noi ci pur si simplu aveau un alt mod de a intelege realitatea si un cu totul alt mod de a se raporta la realitate, in aplicatiile practice.
"Stiinta pierduta", daca imi e permis sa formulez asa conceptul despre care vorbim, era mult mai aproape de acea matrice universala, de acel algoritm care guverneaza viata, existenta, energiile in univers.
Noi vrem azi sa gasim neaparat o alta interpretare a realitatii - desi matricea algoritmului existential ne contrazice cam in tot ce facem - iar tot ce facem e oarecum in contradictie cu natura si universul care ne inconjoara pana la miliarde de ani lumina.
O analogie, cam aiurea, e drept, ar fi : si curentul electric continuu si cel alternativ sunt forme de energie. Cel continuu il intalnim peste tot in natura si-i vedem efectele. Noi insa ne incapatanam sa punem in practica curentul alternativ, impotriva parerii unor savanti de geniu (dar contestati - cum e Tesla) care arata ca C.A. este anacronic si ca la utilizator (deci la aparatul casnic) folosim tot C.C.  - dupa redresari si celule de filtrare aplicate C.A.
Curentul continuu are insa un defect major - nu poate fi transportat pe fir la distante mari (decat wireles - asa c um spunea Tesla - si in consecinta devine GRATUIT ). Deci acest mercantilism defineste dezvoltarea umana pe un concept artificial si anacronic - fara aceasta goana dupa profit am fi, cel putin energetic, la alt nivel de dezvoltare, la alt nivel de acces la energiile universale, inclusiv free energy.
E un exemplu cam tampitel - altul n-am la indemana - dar asa procedam si in justificarea violentei "necesare" pentru a genera o anumita directie de guvernare, si in distrugerea unor civilizatii "nedemocratice" sau "fara Dumnezeu" si in alte directii pe care "stiinta pierduta" a anticilor nu le avea in sistem. De aceea, drept consecinta, ascunderea adevarului despre trecut si interpretarea lui prin sabloanele logicii actuale este un scop care atrebuie atins cu orice pret. Niciodata, nimeni nu trebuie sa gandeasca ca logica existentei a fost alta decat cea care exista azi - desi dovezile trecutului dar si argumentele prezentului arata ca exista si o alta "cale".
Evident, parerea mea.

panta_rh_ei

#29
Și toate se întâmplă cu girul și aportul nostru. Dacă am putea derula și noi "filmul" pe repede- înapoi cu stop- cadru la momentul critic poate am construi o altfel de viață, mai bună, evident, în măsura în care am ști să definim acest "mai bine". Mai avem și opțiunea derulării pe repede- înainte, grăbind sfârșitul calvarului și renașterea. Două opțiuni utopice. Avem la îndemână opțiunea revoltei. Dar pentru asta ne trebuie curaj și n-ar strica să cotrobăim fiecare prin noi înșine - imposibil să nu găsim măcar urme fine.  Ar putea forma, adunate, vârtejul care să măture putreziciunea.

http://documentare.digitalarena.ro/supune-te-2013/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.