Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce le-ati cere extraterestrilor sa indrepte pe Terra? Evident,daca v-ar asculta.

Creat de Xanadron, 11 Februarie 2011, 12:05:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Citat din: adrian75 din  11 Februarie 2011, 18:53:25
Eu nu le-as cere nimic.Daca ei ar vrea sa ne ajute,ar sti mai bine ca noi ceea ce trebuie schimbat!
Bravos-Adriane,nota 10 cu felicitãri.Acesta cred ºi eu cã ar fi rãspunsul cel mai nimerit,pentru cã ori cum EI nu ne vor cere nici odatã pãrerea darã-mite sã ne accepte vreun favor.Oare conchistadorii spanioli care- atenþie- au fost ºi ei oameni au ascultat dolianþele indienilor americani?Sau fiecare dintre noi cei de pe forum ce am face dacã într-o bunã zii ne-am gãsii casa nãpãditã de..ºobolani,sau alte scârboºenii,dar care prin absurd ar ºtii sã vorbeascã,ºi ne-ar explica cum cã ei trãiau acolo,înaintea venirii noastre,ba chiar ne aratã dovezi în acest sens,ce facem?;le cerem scuze-mergem cu ei la judecatã-sau punem mâna pe spray?Personal tind sã cred aºa dar urmãtorul lucru;Ei pe moment nu au nevoie de acastã planetã infectã,dar când vom ajumge sã împuþim ºi spaþiul din universul înconjurãtor,desigur cã vor venii ºi þinându-se cu o mânã de nas cu cealaltã vor pârjolii tot ce miºcã,desinfectând astfel totul,dupã care se va trage brazdã cât mai adâncã,ºi va semãna din nou viaþa pe pãmânt...ªi vor primii grade,distincþii ºi mulþumiri pentru munca depusã la fel cum au primit ºi conkistadorii spanioli mulþumiri din partea regelui. :ufo:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

mr

Dincolo de a-ti tine partea doar de dragul de a o face, ceea ce ai scris ma face sa subcriu 100%, @biss! Ai explicat clar totul insa e nevoie de o receptie pe masura... pentru a fi inteles punctul acesta de vedere.
Sintetizat, intr-o tenta la moda: ori avem liber arbitru...ori nu mai avem!....  Si daca tot il avem, in neputinta noastra individuala si colectiva de a ne asuma tot ce rezulta de pe urma actiunilor noastre, cautam in exterior rezolvarea problemelor care apar si mai rau incepem sa acuzam sau sa dam vina pe altii (chiar si pe asa-zisii ET) mascandu-ne altfel, de cele mai multe ori inconstient, neputinta de a folosi corect si matur ceea ce avem in dotare.
Asa cum am spus in postul anterior, oricat ni s-ar da sa "vedem" nu va fi deajuns pentru ca munca noastra pentru "a vedea" nu exista sau este insuficienta. Oare nu ne comportam ca niste copii razgaiati?

Citat din: Xanadron din  11 Februarie 2011, 17:56:38
3. Viziune mai clara prin prisma interesului LOR insa - fiindca nu doar autorul "Programului Terra" sustine ca sintem totusi "interesanti" dintr-un p.d.v. ce poate fi luat chiar in sens... comercial cumva (findca profitabil pentru Ei, Creatorii nostri). Or fi deci Ei :martiansad: situati "desupra Binelui si Raului" - privite ca limitate notiuni subiectiv-umane -, dar continui sa cred ca nici noi (sau macar unii dintre noi) nu ne situam chiar la nivelul turmelor duse la Abator si chiar am putea sa "negociem" unele chestii-trestii la un mod mai direct cu Ei, de ce nu? :roll:

Xanadron, consider ca nu exista interes din parte LOR asa cum percepem noi notiunea de interes. De aici si perspectiva comerciala de care am pomenit. Un interes al asa numitei si neintelese "iubiri dezinteresate" exista clar insa pentru a-l intelege trebuie ca sa ne schimbam total abordarea si atitudinea in primul in forul interior, cu noi insine. "Iubirea dezinteresata" este generata de o cu totul alta paradigma, la care noi avem acces doar printr-o munca interioara de "a nu face altuia ce tie nu-ti place" si multe altele din aceasta categorie.

Tu, de exemplu cel de astazi, ai putea sa faci echipa cu niste oameni care sunt imprevizibili schimband regulile din mers, care nu-si urmaresc decat scopurile personale (desi lucrati in echipa) si care sunt dispusi pentru un mic castig in plus sa te vanda fara nici o mustrare de constiinta? Cam asa suntem noi in fata LOR, luati la nivel de grup. EI au avut si au rabdare sa facem si noi ceva in sensul asta....iar daca nu o facem in perioada de timp enorm de mare care ne-a fost pusa la dispozitie...o vor face EI pentru ca dinamica universurilor necesita, probabil, o reconfigurare.

Nu exista termenul de "negociere" cand e vorba de modul de a fi. Iarasi....ori esti ...ori nu mai esti! Iar unii mai "rasariti" dintre noi nu-i pot sustine pe cei multi. Fiecare trebuie sa-si aduca aportul personal si nemijlocit la aceasta paradigma sau macar o masa critica atinsa a celor care pot  (oricum suntem mult prea departe de ea).

Probabil putem negocia (in sensul lumesc si comercial) cu ET-ii gainari, care se pare ca exista si poate acestia au un anumit "interes" pentru noi, la care s-au referit atat domnul TVM cat si altii asemenea cu lux si amanunte...

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Citat din: Xanadron din  11 Februarie 2011, 17:56:38
Pe scurt:
1. Vaz ca-s banuit de "manipulari subliminale", compadre @biss...

Chiar nu te banuiesc de nimic rau. Regret sincer daca am lasat impresia aceasta vorbind ceva mai deschis.

Eu in urma unor intamplari extrem de neobisnuite si aici ma voi opri cu relatarile personale i-am rugat pe ETs ceva. I-am rugat sa ma invete, sa-mi arate Adevarul oamenilor, adica realitatea in care traim. Si au fost prea amabili si au realizat asta de-a lungul a mai multor ani. Mi-a fost groaznic de greu, am trait momente imposibil de descris caci in logica lor ce-mi era la inceput extrem de straina si parca lipsita de sentimente au continuat pana la capat... Mi-au aratat diferite momente din istoria omenirii incepand din trecutul cand nu era picior de om pe planeta si pana in prezent. M-au facut efectiv sa traiesc crampeie de timp in diverse locuri si in diverse corpuri omenesti. I-au interesat nemtii in special si apoi m-au dus sa vad prima explozie nucleara la japonezi. Asta a fost ceace nu am sa uit in veci. M-au dus efectiv langa locul exploziei si ma trageau incet in fata acelui suflu distrugator. Timpul parca incetinise si-mi aratau cum distrugerile se ramificau in detaliu, cum ardeau, distorsionau, topeau oameni, ridicau niste gheizere uriase pe fluviul din centrul acelui oras pana ce am ajuns pe niste coline de langa el... "Asta fac oamenii"...mi-au spus... asta aleg in mintea lor sa traiasca. Eram socat.
Mi-au spus ca sunt doar cativa pe lume care au reusit sa termine toate etapele invatarii. Cativa pt ca nu toti au rezistat psihic pana la capat desi multi au fost contactati. M-au intrebat la sfarsit ce dorinta am avand in vedere ca "absolvisem" acea etapa. Le-am spus ca doresc sa "vad" realitatea in totalitatea ei. Si ce mi-au aratat abia de pot descrie. In Nimic se vedea o structura cumva sferica cu o textura ca de fagure din care tocmai ce iesisem impreuna. Alveolele pareau niste baloane transparente ca de sapun in care daca te uitai vedeai multiplele posibilitati ale realitatilor acestei lumi. In unele nici macar nu existam iar in altele murisem.  -Unde sunt eu cu adevarat? i-am intrebat. Si mi-au spus ca in afara timpului si a spatiului, dupa care au precizat realizand panica ce ma cuprindea ca nu m-am ratacit aratandu-mi un fir slab argintiu ca de fum ce iesea din mine si intra in una din acele lumi oglinda. -Totusi, au zis ei, poti sa te intorci unde doresti din moment ce ai ajuns pana aici. -cum? i-am intrebat, si imediat mi-au aratat ca sufletele noastre, ale oamenilor erau undeva in miezul acelei sfere-fagure, invelite in lumile acelea paralele. Voi sunteti cu totii in acelasi loc, interconectati si totusi va manifestati la alegere in realitati diferite uneori chiar transland din una in alta fara sa constientizati asta.

Ce mi-au spus sa zic tuturor e acest lucru simplu:

"raiul si iadul sunt doar in mintea voastra, depinde ce alegeti sa simtiti/traiti"

Nox

N-am citit ce s-a scris pânã acum... deci rãspunsul meu nu e influențat de postãrile anterioare...

Plecați în pi**a mamii voastre de aici!

Argumentul meu este "Omul se naște liber, dar peste tot este în lanțuri." -- Jean-Jacques Rousseau
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

padme

Citat din: @biss din  11 Februarie 2011, 23:06:17
Eu in urma unor intamplari extrem de neobisnuite 

Da, merci! Te rugasem si eu de vreo 2 ori sa spui ce anume ti s-a intamplat, pt ca te-am banuit, m-ai ignorat, n-am mai insistat. Eu am un anume mod de a gandi asupra lucrurilor si mereu zic ca fiecare lucru vine de la sine atunci cand trebuie.


Tayka

Citat din: @biss din  11 Februarie 2011, 23:06:17

Mi-au spus ca sunt doar cativa pe lume care au reusit sa termine toate etapele invatarii. Cativa pt ca nu toti au rezistat psihic pana la capat desi multi au fost contactati. M-au intrebat la sfarsit ce dorinta am avand in vedere ca "absolvisem"
Aiurea ! pãi unde e dreptul la ºanse egale dacã nu au contactat pe toþi oamenii,pe ce criterii sau fãcut alegerile pentru contactare?!;ochi albaºtri,membrii de partid,sânge albastru,manelist,viþã de reptilian!?..ºi nu prea înþeleg adicã te creiez,îþi las libertate,dar trebuie sã te pui bãiatule cu botu pe învãþat ºi sã termini niºte etape,despre care însã nu-þi spun nimic(sâc)ºi nici cum sã înveþi nu-þi spun,dar dacã nu absolveºti examenul ai bulit-o;rãmâi probabil tot un fel de om...repetent.Deci dupã ce te chinuie o viaþã întreagã,obligându-te sã-þi faci loc cu coatele prin viaþã,va mai trebuii sã astepþi pãnã te contacteazã ei.Spune-le când îi mai întâlneºti ca pe mine sã mã ºteargã de pe listã,ªi dacã tu ai ajuns pe acele meleaguri faine iar EI te-au lãsat sã alegi,dece ai ales sã revii înapoi aici în mocirla lumilor?dacã scopul final pare a fii tocmai acela de a ajunge acolo..?Întortokiate mai sânt cãrãrile Domnului.. :x
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

romulus

Citat"Asta fac oamenii"...mi-au spus... asta aleg in mintea lor sa traiasca.
Monser ar fi interesent de stiut : EI , cand iti vorbeau si aratau ce fac oamenii, EI unde se plasau in ecuatia asta ? De tine, am priceput, ti-au aratat unde erai situat .
Dar EI? EI ce erau si unde se aflau in raport cu acele alveole/fagure/fire ?
Ti-au zis ori ai dedus tu cumva, ceva ? Si cum de puteau sa iti "arate" ?
Am zis
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

abyss

Trebuie sã mã gândesc bine ce ºi cum sã va explic pentru a mã face înþeles. E ca ºi cum încerci sã rulezi un program avansat actual pe un windows 95... Pur ºi simplu nu ai corespondent în limbaj ori suport fizic în realitatea tehnologicã. Pe de altã parte când vezi ceva nou adevãrata problemã este cum sã cunoºti ceea ce vezi. Deºi nu mai voiam sã comentez pe subiect voi încerca da' va suna ca dracu ce voi spune, deci milã ºi nu mã înjurati prea tare.
Mã intriga totuºi faptul cã mulþi dintre noi dorim sã înþelegem fenomenul ozn însã când vine cineva cu o chestie mai neobiºnuitã facem ca toþi dracii. De ex Nox e moderator aici ºi pixuieºte de mama mãrii pe ETs. Lucru extrem de grav.

Nox

Citat din: @biss din  12 Februarie 2011, 13:45:26
Mã intriga totuºi faptul cã mulþi dintre noi dorim sã înþelegem fenomenul ozn însã când vine cineva cu o chestie mai neobiºnuitã facem ca toþi dracii. De ex Nox e moderator aici ºi pixuieºte de mama mãrii pe ETs. Lucru extrem de grav.

Muhaha, mã scuzi, dacã am fost așa dur! O sã știu pe viitor sã vã menajez cã sã nu vã deranjez neuronii. Îmi pare rãu dacã am cu totul altã viziune asupra lucrurilor. Sunt sãtul sã tot citesc și sã vãd propagandã veche de mii de ani. Over and out!
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss


StarDust

Problema care se ridica in acest topic nu e una care sa fie tratata superficial si nerealist. Mi-ar place sa cred ca pentru ET, care umbla "de capul lor" prin acest minunat univers, chestii ca si colonizarea si exploatarea unei planete ca Terra, nimicirea formelor de viata inteligente de pe ea sunt chestii demult depasite si considerate barbare (iar asta sa fie o lege general valabila in univers).
DAR! Daca nu e asa? Daca o civilizatie umbla prin cosmos TOCMAI in scopul exploatarii si eradicarii altora? Daca legea evolutiei se aplica si in cosmos? Cel mai bun supravietuieste?
Atunci problema e deosebit de grava. Iar pana in momentul de fata, eu consider ca varianta a doua e cea mai buna de luat in considerare, asta, pana la proba contrarie...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

abyss

Draga Stardust din ce ai scris mai sus iata cate cuvinte aloci unei realitati pozitive:
Citat din: StarDust din  12 Februarie 2011, 16:16:47
Mi-ar place sa cred...

si iata cate pentru una negativa:
Citat din: StarDust din  12 Februarie 2011, 16:16:47
Problema care se ridica in acest topic nu e una care sa fie tratata superficial si nerealist. [........] ET, care umbla "de capul lor" prin acest minunat univers, chestii ca si colonizarea si exploatarea unei planete ca Terra, nimicirea formelor de viata inteligente de pe ea  sunt chestii demult depasite si considerate barbare (iar asta sa fie o lege general valabila in univers).
DAR! Daca nu e asa? Daca o civilizatie umbla prin cosmos TOCMAI in scopul exploatarii si eradicarii altora? Daca legea evolutiei se aplica si in cosmos? Cel mai bun supravietuieste?
Atunci problema e deosebit de grava. Iar pana in momentul de fata, eu consider ca varianta a doua e cea mai buna de luat in considerare, asta, pana la proba contrarie...


Si mai zice Nox ca ma tin de propaganda...

zamotrak


Tayka

Citat din: zamotrak din  12 Februarie 2011, 18:19:40
Te rog,incearca. :roll:
Încearcã dar alegând o logicã mai... pãmânteanã... :? :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

adrian75

"Indiferent ce sistem va fi,intotdeauna se vor gasi cativa indivizi mai abili care se vor ridica deasupra celorlalti!" Nu stiu cine a spus asta,dar cu siguranta era un om inteligent. Acesta este modul de viata al civilizatiei umane-competitia. Si dupa cum vedem,aceasta competitie se manifesta la toate nivelele societatii...observam aceasta competitie manifestandu-se inca de la o varsta foarte frageda. Din pacate nu aceasta este strada cea buna,iar rezultatele se vad. Daca vreodata vom reusi sa gandim si in alt fel nu doar prin prisma acestei competitii,poate vom avea sansa de a schimba actualul sistem.Si acum ca sa revin on-topic ...poate ca o interventie extraterestra ar incerca sa rezolve problemele omenirii...(ar fi cum spunea arthur c. clarke  ...sfarsitul copilariei pt civilizatia umana),insa niciodata,nici un fel de interventie de orice natura ar fi ea nu ar avea sanse reale de reusita daca nu ar tine cont de faptul ca noi oamenii suntem fiinte ganditoare cu un loc al nostru in infinitatea universului,ca avem un suflet si avem o minte si AVEM DREPTUL LA A NE SPUNE CUVANTUL IN FATZA ORICUI,ca suntem semeni intru ratiune si nu doar o turma de animale. Orice interventie,indiferent de unde ar veni ar trebui sa tina seama de cuvantul nostru,altfel s-ar transforma dintrun ajutor....intr-o invazie. Nu ET trebuie sa corecteze greselile lumii noastre,ci noi insine..ET trebuie doar sa ne ajute sa invatam cum s-o facem.