Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Baza militara Dugway - noua "Area 51"?

Creat de Xanadron, 07 Februarie 2011, 15:30:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Si la noi (pe Rufon adica, fiindca mass-media mainstream n-a suflat ceva pe tema asta), dar si-n USA, stirea cu inchiderea temporara - si stingaci explicata oficial - a bazei Dugway a fost deja uitata.
La "ghicitoarea" ;) propusa pe topicul "Stiri", doar colegul mr a dat oricum un raspuns (ipoteza posibila, chiar daca eu cred c-ar fi altceva acolo):
Citat din: Xanadron din  28 Ianuarie 2011, 15:10:45
(....) In precedenta postare ma (si va) intrebam doar despre posibila functie a "custii" vizibile pe Google Earth si nimic mai mult. Comparind mai atent anumite elemente vizibile in jurul enormei "colivii" respective:


...cu structura poligonala similara lasata de nazisti la finele WW-II in Polonia, de dimensiuni similare si tot cu 12 laturi:


...vazind din nou cu atentie interviul documentatului cercetator Igor Witkowski pe tema "Nazi Bell":
http://www.youtube.com/watch?v=rZbW9RZEGsg&feature=player_embedded
...si recitind unele pasaje din lucrarea de referintza a lui Joseph Farrell "The Nazi Brotherhood of The Bell" (referitoare mai ales la cunoscuta operatiune "Paperclip" de aducere a sute de savanti nazisti sa lucreze-n SUA dupa aparenta capitulare nazista)... am ajuns, in fine, la o ipoteza paluzibila (zic eu).
Care credeti c-ar fi oare? 8-)
(nu va dau mura-n gura raspunsul, doar ca sa va stimulez curiozitatea, dar si sa va las intacta placerea unei descoperiri prin eforturi proprii).

Cred deci ca tema asta (incluzind "ghicitoarea" ;)) merita totusi o revenire - mai ales dupa ce-am descoperit pe tarlaua netului alte imagini interesante - ce credeti c-ar reprezenta deci (si) structurile/anomaliile astea de la Dugway?! :roll:n.b. Mi se pare mie sau materialul aparent translucid al posibilului dom semi-ingropat (zic eu) din ultima poza seamana cu zona circulara ce pare sa "izoleze" cumva strania CUSCA din poza asta?

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

#1


   
ªi Dugway este doar la aproximativ 80 de mile de American Fork unde martorul a filmat acele lumini.

Deci, este un mic presing pus pe rand asupra bazelor importante de catre "ceilalti"? Ori este doar inca un mic factor disonant menit sa dezechilibreze pana la colaps vechea imagine a lumii?
Trebuie recunoscut ca in acest concert intra toate sursele "controlate" precum si wikileaks care din 291000 de cabluri a sifonat doar 1000... din care doar un mic fass cu aroma de UFO

"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

Siberia

Ma gandeam ca poate cei de la Dugway reproduceau si testau celebrele foo-fighters...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

Xanadron

#4
Mda, ie multe chestii p-acolo :-D - cum sint si straniile (probabil) putzuri miniere la fel de... albastrii de pe linga Dugway Proving Ground:Si distrugerea la fel de ciudata :roll: a pistei de aterizare/decolare laterale din pozele precedente lasa loc la o multime de ipoteze.


Inclin oricum sa cred ca "The Nazi Bell" = "Die Glocke" - atit de putin discutatul "clopot nazist", dar perfect documentat in studiile lui Joseph Farrell - a fost reprodus (si) la Dugway, unde pare a fi functional.

"Clopotzel" :-D conceput de savantul german premiat Nobel Dr. Walther Gerlach (specialist in domeniul studiului gravitatiei, spinului magnetic, rezonantzei etc) - masinarie ce pare sa fi fost capabila a distorsiona intr-adevar continuumul spatiu/timp.
Cu ajutorul unor curentzi enormi si al turbioanelor aliajului de mercur Xerum 525 - va spune ceva cuvintzelul VIMANA? :roll: - avind implicit aplicabilitate multipla (de la "Stargate" la "Time Machine"). :martiansmile:...Si un link interesant, pentru cei care stiu lb. germana - in care J. Farrell sintetizeaza cumva ideile lui... deloc fanteziste si bazate exclusiv pe o documentare asidua:

http://www.nexus-magazin.de/artikel/lesen/interview-die-geheimnisse-der-glocke/2

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Danke für den Link. Es ist eine echte Überraschung, mein Herr.
Voi studia linkul.

Ca si asemanare intre "Die Glocke" si "Cusca" de la Dugway sunt cei 12 stalpi prezenti in circulara structura precum si un anumit tipar radio-electromagnetic al zonei.

Pista e distrusa, se vede si apa pe fundul craterului. Interesanta e forma acestuia...

Nu ma pot abtine sa nu fabulez cu gandul la posibilitatea ca aceste imagini sa fie mai "vechi" ori dintr-o alta realitate paralela. S-ar putea intreba cineva si ar fi chiar indreptatit s-o faca, daca nu cumva aceste imagini sunt "aranjate". Vorba ceea, au trucat ei imagini de pe Luna...

Chiar de s-ar gasi acel cineva sa "vada" fii sigur ca nu ar spune nimic. Prietenii stiu de ce!  8-)
In orice caz un topic interesant si prevad ca vom continua discutiile.
Mersi Xanadron!
"Inutil oricum sa-ti zic taman tie ca viața-i prea scurta ca s-o consumam cu orice/oricine"
- @Xanadron
End of Abyss

Xanadron

#6
Pentru (prea) putin, Waffenbruder!!! 8-)
Interviul lui Joseph Farrell (din pacate accesibil doar nemtzofonilor :-P - hei, l-ai citit cumva, lylyt_ice?) e interesant taman fiindca-i cam singurul de pe net in care autorul sintetizeaza la modul concis un volum enorm de date, din cele 11 carti scoase de el pina acum.
Toate - esentziale pentru intelegerea istoriei REALE a omenirii, indeosebi in perioada post-circa 1920.

Tema Dugway e oricum doar o piesa din marele puzzle al dezinformarii... la vedere ("in plain sight").
Imaginile postate aici nu-s insa (din fericire? din pacate?) "doftoricite" de vreun photoshopist al NWO. Inclin sa cred ca-i vorba nu doar de neglijentza intimplatoare, ci chiar de faptul ca slujbasilor PTB nici macar nu le mai pasa de anumite "scapari", in vremurile astea-n care Ei :-) isi fac deja geamantanele.
Egal daca pentru buncare, Marte sau Sirius... :star:

E doar parerea mea, evident.
Asa c-o sa revin cu altele - si mai abracadabrante. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

dala lylyt_ice ar binevoi a ne face o traducere..dam o bere cand se intoarce in tara  8-)

mein herr, bruder..waffenbruder..cred ca in curand o sa spicuim toti in germana - daca o mai tinem asa... :-D

stimabile Xanadron, eu unul, cu mare interes, astept sa revii cu altele.

Xanadron

#8
Citat din: Rayden din  09 Februarie 2011, 11:17:25
dala lylyt_ice ar binevoi a ne face o traducere..dam o bere cand se intoarce in tara  8-)

mein herr, bruder..waffenbruder..cred ca in curand o sa spicuim toti in germana - daca o mai tinem asa... :-D

stimabile Xanadron, eu unul, cu mare interes, astept sa revii cu altele.

Le-as traduce eu, Rayden, dar nea Cronos mi-e dusman pe moment din pacate. :x
Poate in curind m-oi mai elibera totusi un pic si va traduc (nuuu, nu plec pe Marte... fara voi). :-D

Ontopic: alte imagini ale unuia din misterioasele "hangare" enorme, construite din materiale cu aspect straniu si vizibile nu doar la Dugway:

Posibile sisteme de "tracking" (telemetrie) dispuse simetric pe acoperis:


Deduceti dimensiunile hangarului (tot relativ translucid, desi de culoare inchisa) comparativ cu ecartamentul urmelor lasate de camioane:Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tzipi

Macar spune-ne in linii mari ce si cum.... daca nu le poti traduce.  Ca la scoala : ideile principale ! Ca sa nu ramanem in ceata...

Xanadron

#10
Citat din: Tzipi din  09 Februarie 2011, 16:05:46
Macar spune-ne in linii mari ce si cum.... daca nu le poti traduce.  Ca la scoala : ideile principale ! Ca sa nu ramanem in ceata...

Sincer, sint atitea idei realmente complexe si nu prea usor de urmarit cronologic in astea 11 carti ale lui Joseph Farrell, c-ar fi nevoie de inca vreo 11 lucrari care sa le clarifice total pe primele... ;)
"In linii mari" nu prea se poate deci.
E adevarat ca din scris traiesc (inca), dar aici toti scriem MOCA (si eu chiar prea mult uneori). :-D

In mare, am expus insa deja p-aici - imprastiate pe diverse topicuri - ideile principale inspirate macar de Farrell, chiar daca nu preluate "tale quale" in astia vreo doi ani "rufonici", Tzipi...
Idei care ar trebui sedimentate poate intr-un topic dedicat puricarii serioase a "misterelor nazismului" si nu doar expunerii "copy/paste" a simplistelor opinii circulante pe tarlaua netului despre OZN-urile Haunebu, Vril, Andromeda-Geraet, Coanda ori Schauberger, proiectate si chiar testate de nemti in WW-II - topic pe care n-am insa deloc timp sa-l pritocesc acum. :roll:

Fiindca ar implica continuarea (doar aparent incredibila) a firului istoriei nazistilor, care-s nu doar bine-mersi printre noi in continuare - chiar daca mai mult prin America de Sud si Antarctica - ci chiar se pare ca joaca un rol decisiv in actualele scenarii globale desfasurate insidios. :ufo:
Dupa o doar aparenta capitulare (niciodata oficializata de fapt realmente) si un "troc ocult" intre asa-zisele Puteri Aliate si Martin Bormann in principal - "tirg" ignorat de istorie, dar sesizabil prin consecintze, fiindca isi arata consecintzele abia acum.

Asa ca mai bine cred c-ar fi sa scriu si io o carte, ca alti... mai generali Streini sau Corutzi decit mine. :lol:
Pe care, din motivul asta, probabil ca n-ar cumpara-o nimeni.
Serios acum, nu cred ca mai avem (si implicit ca ma am) timp de prea multe...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#11
Strict ontopic: ca multe alte "zone secrete" ale PTB, :evil: baza Dugway dispune, pe linga straniile instalatii/amenajari "la vedere", si de o retzea vasta de tuneluri (o sa revin cu date suplimentare cit de cit verificate).
Merita revazute in sensul asta si actualizarile capitolului legat de  "D-U-M-B BASES" de pe situl Project Camelot, fiindca apar noi si noi dovezi in favoarea existentzei unor "Nuclear Powered Tunnel Boring Machines" despre care spunea regretatul Phil Schneider si altii.

http://www.projectcamelot.org/underground_bases.html

Si-un nou clip pe tema bazelor subterane - in extindere exponentiala in ultima vreme, si nu doar in USA:
Ceva ni se pregateste, clar... 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=L9vj1yDnqig&feature=player_embeddedTrăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#12
Un alt site interesant pe tema bazelor "DUMB" - axat pe date legate de presupusa baza ultrasecreta de la Dulce - New Mexico, in care ar opera in strinsa cooperare savanti/geneticieni umani si ET. :-(.

http://www.subversiveelement.com/Dulce_Index.html


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rontzo

peste site-ul asta nu am nimerit pana acu' - nu e rau de loc
merci Xanadron

Xanadron

Alte dezvaluiri interesante ale unui presupus "abductee" apropo de bazele militare secrete americanesti.
Care trebuie receptate, evident, cu anumite rezerve. ;)

http://www.matrixrevealed.com/POAPC7P60.htm
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/