Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

uforever

#390
Citat...natura umana in forma cea mai pura....  :-D

Sa nu exageram totusi, la un moment dat in timp ce ma uitam la "The Divide",  am avut impresia ca urmaresc un "film xxx, gang bang, milf, turbofin...etc." :lol: Pe de alta parte, faza din film: Sunt foarte curios, cum e posibil ca in timp ce iti cad dintii si parul, sa mai ai chef de "harjoneala"? Nu cred ca ai chef nici macar de "lucru manual" in asemenea conditii :lol: Nu mai pun la socoteala "perversiunile" ce implica "destrabalare cu hrana", come on :lol:  Inteleg perfect partea subtila a filmului, dar nu pot sa trec peste "vrajitoria ieftina si mai ales gratuita" a acestui film.  Filmul nu-mi pare deloc o expunere a "naturii umane in forma cea mai pura", imi pare a fi o ecranizare de genul: ai vazut "stiuletele" Evei? :wink: si daca da, ce ai inteles? Cam asa arata finalul filmului in care "Eva"  e pensata, aranjata si cu tenul perfect, exact cum arata orice femeie dupa orice "bubuiala radioactiva".
Urban, nu te supara, am urmarit cu placere filmul, dar as prefera la orice ora sa bem un bericioi in loc de "proiectia asta proasta si divizata" pe deasupra. :lol:

Urban

Eu ma refeream la lupta pentru mancare, pentru suprematie, etc...harjoneala e hollywoodiana ce vrei, intra si aia la pachet.

SLEAH19

     De acord cu amândoi, am uzat şi eu de toată răbdarea să ajung la final , filmul mai are nişte sensuri subtil conotative, faptul că trecerea dintre cele două iaduri cel din subteran şi cel de deasupra se putea face cu un singur costum iar personajul care în aparenţă părea pozitiv de fapt adună informaţiile şi în final Eva dărâmă din nou lumea bărbaţilor (n.b. -Adam : ... ştii, femeia pe care mi-ai dat-o , mi-a dat din pom şi am mâncat), deşi creatorul adăpostului avea intenţii bune, filmul începe şi se termină cu ochii Evei.

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Urban

Oldies but goldies
Bazat pe romanul lui Craig Harrison, Pamantul tacut al lui Geoff Murphy este o originala variatie neozeelandeza pe clasica tema a ultimului om pe pamant. Omul de stiinta Zac Hobson (Bruno Lawrence) se trezeste intr-o dimineata si descopera ca a ramas singur pe lume, in urma unui proiect stiintific nereusit...

Urban

TERMS AND CONDITIONS MAY APPLY
(Documentar - 79 min./ Sub.engleza)

DOWNLOAD
http://fastupload.rol.ro/4c8e6eb3b2ec2d6f7c78d259118d99aa.html

Nimeni nu citeste cu adevarat termenii si conditiile legate de fiecare site web pe care il viziteaza, nu se gandeste la fiecare apel telefonic pe care il da sau aplicatie descarcata de pe internet.
Cu exemple fascinante, regizorul Cullen Hoback investigheaza ceea ce guvernele si corporatiile fac cu informatiile Dvs. "personale".
Indiferent de setarile de confidentialitate, datele sunt colectate si comportamentul este monitorizat, viitorul libertatilor civile devenind astfel incert.
Myrocia Watamaniuk

TRAILER
https://www.youtube.com/watch?v=yzyafieRcWE

LINKURI
http://www.imdb.com/title/tt2084953/
http://tacma.net/

acme

#395
The Last Days on Mars
Un grup de astronauti pe Marte incep sa moara unul cite unul.  :rocket:



The Last Days on Mars-International Trailer- Liev Schreiber
We're born alone, we live alone, we die alone.

terraflorin

Nu cred că este chiar în curând, dar cum timpul este relativ, vă anunţ că MGM a cumpărat drepturile de autor în vederea ecranizării romanului SF post-apocaliptic Metro 2033 de  Dmitrie Gluhovschi. (Дмитрий Глуховский) Scenarist va fi F. Scott Frazier, producător Mark Johnson (Narnia).

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/mgm-metro-2033-movie-370317



Cartea prezintă câţiva oameni, supraviețuitorii unui război nuclear care a avut loc în 2013. Aproape toată acțiunea are loc în metroul din Moscova, oamenii trăind în stațiile și de-a lungul liniilor sale. Datorită acțiunii prompte a apărării civile în subteran s-a reușit protejarea împotriva radiațiilor: aproape toate stațiile au fost închise și însistemele de ventilație și filtre de apă sunt activate. Afară e prăpăd. În 2013, în metroul din Moscova se puteau adăposti 70.000 de oameni. După douăzeci de ani de la acest război nuclear, în 2033,  se aflau în metrou aproximativ 50.000 de oameni. Cu toate acestea, doar jumătate sunt în stațiile de locuit: unele posturi sunt abandonate, o parte trăiesc izolaţi datorită colapsului unor tuneluri, etc. Monştrii mutanţi umblă la suprafaţă, unde toate marile orașe au fost distruse de apocalipsa nucleară.



Urban

ENDER'S GAME (2013)
(format TS Xvid - engleza)

Claritate buna - fara subtitrare in lb. romana

Download torrent
(in atasament)

Linkuri
http://ro.wikipedia.org/wiki/Jocul_lui_Ender

hanzo

almost human serial nou 2013
aproape uman

http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2013/11/almost-human-2013-serial-online-subtitrat.html

peste 50 ani in viitor, roboti umani, corporatii, si altele..

terraflorin

Citat din: hanzo din  09 Decembrie 2013, 17:23:26
almost human serial nou 2013
aproape uman

http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2013/11/almost-human-2013-serial-online-subtitrat.html

peste 50 ani in viitor, roboti umani, corporatii, si altele..

Am văzut primele 2 episoade de la premieră, cred că a trecut deja o lună... deci nu este  ''In curand la Cinematograf!''

Dar serialul este cât de cât interesant

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Edge of Tomorrow
Tom Cruise si Emily Blunt intr-o adaptare a romanului SF-militar japonez All You Need Is Kill



Edge of Tomorrow - Official Trailer 1 [HD]
We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Earth to Echo
Un grup de prieteni incep sa primeasca mesaje incriptate pe telefoane dupa ce descopera un ET in gradina.



Earth To Echo Official Trailer #1 (2014) - Alien Movie HD
We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Interstellar
Un film de Christopher Nolan despre un grup de exploratori care folosesc o "gaura de vierme" pentru calatorii interstelare  :rocket:



Interstellar Movie - Official Teaser
We're born alone, we live alone, we die alone.