Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Renovatio

Multumesc Urban pt faptul ca ne aduci o  multime de filme .Sa ne traiesti.

Urban

Citat din: Renovatio din  10 August 2009, 22:09:52
Multumesc Urban pt faptul ca ne aduci o  multime de filme .Sa ne traiesti.

Cu placere.
Recomand Bin-Jip si Virtuality

Urban


Fly me to the Moon (2009) desene animate
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s1.transfer.rol.ro/3dfea567fa9bc2af0ec1806a4a59d205.html

"Fly me to the moon" este un film de animatie ale carui personaje principale sunt  trei muste tinere pe nume Nat, IQ si Scooter, care asteapta cu nerabdare lansarea navetei spatiale Apollo 11 catre Luna in anul 1969. Inspirandu-se din povestirile bunicului sau despre cum s-a imbarcat acesta clandestin la bordul avionului Ameliei Earhart in timpul traversarii Oceanului Atlantic, Nat urzeste un plan de a se furisa printre astronautii navei Apollo 11 impreuna cu cei doi prieteni ai sai  si a devini astfel primele insecte din lume care au ajuns pe Luna.
Atunci cand un oficial NASA observa prezenta celor trei intrusi la bord, ii instruieste pe astronauti sa captureze insectele si sa le inchida intr-un recipient de sticla pentru a fi studiate si testate ulterior. Dupa ce un scurtcircuit electric defecteaza un motor al rachetei, Nat, Scooter si IQ reusesc sa evadeze din "inchisoarea" lor chiar in timp util pentru a descoperi si remedia problema.

Misiunea americana pare un succes pana in momentul in care Nadia, o veche iubire a bunicului lui Nat, il informeaza pe acesta ca Guvernul Rusiei a trimis un spion pe nume Yegor la Cape Canaveral pentru a o sabota, familiei lui Nat revenindu-i acum importanta insarcinare de a dejuca planurile rusilor si de a-i readuce in siguranta pe Pamanat pe pasagerii navetei spatiale Apollo 11.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0486321/
http://www.cinemarx.ro/filme/Fly-Me-to-the-Moon-Sa-zburam-spre-luna-123343.html

Urban

Land of the lost (2009)
(are subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s1.transfer.rol.ro/16fc0bd2f10bf9806427508cf5def161.html

Land of the Lost este povestea omului de stiinta Dr. Rick Marshall, care sfideaza comunitatea oamenilor de stiinta care nu il ia in serios cand el spune ca a gasit o modalitate de a calatori inapoi in timp.
Dar dispozitivul lui functioneaza si ajunge inapoi in timp. Odata ajuns in acest univers paralel, Marshall nu are nici arme si nici el nici asistenta sa Molly sau Will nu au cunostinte despre viata in mijlocul naturii, cunostinte care le-ar putea permite sa supravietuiasca in acest mediu ostil populat cu dinozauri si temuta rasa de soparle Sleestak.
Urmariti de un Tyranosaurus Rex si cu soparlele pe urmele lor, Marshall, Will si Holly vor fi ajutati de Chaka, un primat care ii va ghida in aceasta dimensiune hibrida din care trebuie sa evadeze pana nu vor ramane permanent blocati in Trecut.

Linkuri
http://www.cinemarx.ro/filme/Land-of-the-Lost-Land-of-the-Lost-121931.html

Urban


Push (2009)
(are subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s1.transfer.rol.ro/5685d9a15da5af097bb8f0e0f1e61a73.html

Push este un thriller stiintifico-fantastic care se centreaza in jurul unui grup de tineri americani exapatriati. Ei au ajuns in aceasta situatie pentru ca au puteri telekinetice si clarvazatoare. Nick Gant este fiul unui om care a suferit experimente genetice pentru a deveni asasinul perfect pentru guvernul american. Dupa ce tatal sau a fost ucis, Nick jura ca nimic nu-l va opri pana nu se va razbuna pe agentia care l-a creat pe tatal lui. Ascuns in lumea interlopa din Hong Kong, Nick alcatuieste un grup de persoane cu astfel de abilitati pentru a infrange Divizia, o agentie care de zeci de ani de zile a experimentat cu droguri pe psihicul uman.

Nick se aliaza cu Cassie Holmes, o fata de 13 ani care poate vedea viitorul, pentru a depista o fata disparuta si o valiza furata care ar putea ajuta la distrugerea Diviziei. Combinandu-si abilitatile, ei scapa de asasini, dar afla ca Dizvia a fost ocupata intre timp cu elaborarea unui nou ser care ar imbunatati avantajul lor ina cest razboi.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0465580/
http://www.cinemarx.ro/filme/Push-Razboiul-mintii-322676.html

Urban

Ca sa nu prelungim subiectul de aici  
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2011.msg44164/topicseen.html#msg44164  ....mai pun inca o data filmul documentar.
__________________________________________

Voda (Water) 2006
Produs de Telekanal Russia / PC Masterskaya
(are subtitrare in lb. romana excelent sincronizata)


Download
http://s1.transfer.rol.ro/f4d5d71725fa4c00b2bed3600201f524.html

Facut in acelasi an cu Inconvenient Truth (2006) dar de catre rusi.
Spectacular documentarul pentru cine are rabdare sa il urmareasca din primul minut pana la capat..Apa... Pentru ca o folosim in fiecare zi, credem ca o cunoastem. Insa nici macar oamenii de stiinta nu pot explica totul in legatura cu ea. Viata noastra, noi insine suntem atat de profund legati de ea, incat ceea ce afeceaza apa ne afecteaza si pe noi, cei care o consumam. Un documentar de 80 de minute care ridica multe intrebari si ofera explicatii interesante legata de "banala" noastra apa.
Numai pentru persoane cu orizonturi largi, persoanele obtuze se pot uita in continuare la Stirile de la ora 5 de pe TV.
Vizionare placuta!

Urban

Ice Age III Dawn of the dinosaurs (2009) Desene animate
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana excelent sincronizata)

Download
http://s10.transfer.ro/storage/Ice_Age_3-d51f2113e.rar

Aventurile celor trei prieteni continua.
Sid, Manny si Diego revin pe marile ecrane, alaturi de simpaticul si vesnic lovitul de soarta Scrat, veverita cu tendinte suicidale pentru o ghinda.
Un film animat genial, pe care il recomand tuturor, mai ales daca aveti posibilitatea mergeti sa il vedeti 3D, la cinema.

Linkuri
http://www.iceagemovie.com/
http://www.imdb.com/title/tt1080016/
http://www.cinemagia.ro/filme/ice-age-dawn-of-the-dinosaurs-epoca-de-gheata-3-aparitia-dinozaurilor-18706/

Urban

Confessions of a Shopaholic (2009)
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s4.transfer.ro/storage/Confessions_Of_A_Shopaholic-676135ec0.rar

Rebecca Bloomwood este o New-York-eza foarte simpatica, a carei mica problema cu cumparaturile tinde sa devina mare de tot: Rebecca are o adevarata dependenta pentru hoinareala prin magazine, ceea ce-i provoaca o gaura imensa in buget. Tanara viseaza la o slujba intr-o revista de moda, dar nu pune mana decat pe o rubrica la un ziar financiar din acelasi trust. Rubrica devine foarte populara, iar Rebecca se desfata pe laurii celebritatii obtinute peste noapte. Dar cand pasiunea pentru cumparaturi ii pune in pericol atat relatia cu prietenul ei cat si cariera, ea trebuie sa decida urgent ce-i mai important in viata.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt1093908/
http://www.cinemagia.ro/filme/confessions-of-a-shopaholic-ma-dau-in-vant-dupa-cumparaturi-21211/

Urban

Street Fighter The Legend Of Chun Li (2009)
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s4.transfer.ro/storage/Street_Fighter_The_Legend_Of_Chun_Li-c4e73831c.rar

Dupa ce tatal ei a fost rapit cand era mica, iar mama ei moare pe cand Chun Li (Kristin Kreuk) e deja adolescenta, o forta inexplicabila o cheama pe tanara pianista si luptatoare pe o "carare noua". Astfel il intalneste pe Gen, maestrul de arte martiale care in 3 zile o transforma in luptatoarea cea mai tare din parcare. De aici, tanara Chun Li poate porni linistita sa-l caute pe tatal ei in Bangkok.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0891592/
http://www.cinemarx.ro/trailere/Street-Fighter-The-Legend-of-Chun-Li-Street-Fighter-The-Legend-of-Chun-Li-400727.html
http://www.cinemagia.ro/filme/street-fighter-the-legend-of-chun-li-33048/
http://en.wikipedia.org/wiki/Street_Fighter:_The_Legend_of_Chun-Li

Urban

The Pink Panther II (2009)
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s4.transfer.ro/storage/The_Pink_Panther_II-171dc915a.rar

Filmul The Pink Panther II este usor de vazut, previzibil in totalitate, glumele sunt usoare, chiar banale, filmul se bazeaza mult pe scene caraghioase cu Papa, petreceri sparte sau restaurante in flacari.
De data aceasta renumitul diamant Pantera Roz este furat impreuna cu Giulgiul din Torino, Magna Carta, Sabia Imperiala si inelul Papei, astfel se organizeaza un adevarat comando international pentru prinderea hotului care isi spune The Tornado.

Actorii din film sunt cunoscuti, in rolul inspectorului Clouseau il avem ca si acum doi ani pe Steve Martin, Ponton este interpretat de Jean Reno (din pacate apare prea rar in film), frumoasa Aishwarya Rai, simpaticul Jeremy Irons si John Cleese in rolul lui Chief Inspector Dreyfus.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0838232/
http://www.sonypictures.com/movies/thepinkpanther2/
http://filme.acasa.ro/the-pink-panther-2-2009

Urban

Watchmen (2009)
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s4.transfer.ro/storage/Watchmen-c4826a9d9.rar

Watchmen este o poveste de crima si conspiratie care se petrece intr-un Univers paralel, despre un grup de super eroi care fac parte
dintr-un program infiintat de guvernul Statelor Unite.
Actiunea este plasata in America Anilor '80 care trece printr-o perioada tumultuoasa, dupa ce gloria erei super eroilor costumati a apus odata cu acest program infiintat inca din cel de-al Doilea Razboi Mondial.
Singurii "agenti" activi ai guvernului sunt Comediantul, un mercenar care face toata treaba murdara a guvernului si Doctorul Manhattan, un om de stiinta care in urma unui accident capata puteri nelimitate.

In pragul unei noi amenintari din partea Rusiei, visul american a devenit o realitate dura care inneaca New York-ul intr-o serie de revolte ale locuitorilor care protesteaza impotriva acestui grup de supraveghetori.
Dar cine ii supravegheaza pe supraveghetori ?
Dupa ce unul dintre eroi este ucis, Rorschach, cel care nu s-a oprit niciodata din lupta impotriva raului, descopera nu numai un complot de a distruge aceasta fratie de super eroi, dar si un plan diabolic de a rasturna echilibrul puterii in pragul unui al Treilea Razboi Mondial.
Impreuna cu Nite Owl, Rorschach va incerca sa dejoace acest plan si sa impiedice un dezastru la nivel international.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0409459/
http://watchmenmovie.warnerbros.com/dvd/index.html
http://www.cinemarx.ro/filme/Watchmen-Cei-ce-vegheaza-265252.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmen

darksid3

Ai vazut Watchmen?...un film interesant din multe puncte de vedere :wink:
11.11

Urban

Knowing (2009) Science Fiction
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s10.transfer.ro/storage/Knowing-f0cb451d8.rar

In 1958, la finalizarea a unei noi scoli, se decide sa se creeze o capsula a timpului pentru generatiile viitoare, in care vor fi introduse desenele unui grup de elevi. Dar unul dintre elevi, o fetita misterioasa ce pare sa auda voci, in loc sa deseneze precum colegii ei, isi completeaza foaia de desen cu un sir de numere, aparent aleatoare.
Peste 50 de ani, o noua generatie de elevi examineaza continutul capsulei si mesajul criptic al fetei ajunge in mainile tanarului Caleb Myles.
Tatal lui Caleb, profesorul Ted Myles reuseste sa descifreze insemnatatea seriei de numere si descopera ca acestea au prevestit cu mare acuratete, data fiecarui dezastru din ultimii 50 de ani si totalul mortilor aferent fiecarei catastrofe.

Continuand sa studieze mesajul, el isi da seama, ca din seria de dezastre mentionate in textul fetitei, trei dintre ele nu s-au intamplat inca. Ultimul din cele trei dezastre, sugereaza o catastrofa la nivel global in care se pare ca Ted si familia sa detin un rol important.
Cand incercarile lui Ted de a avertiza autoritatile esueaza, el se considera responsabil sa faca tot ce ii sta in putere pentru a impiedica distrugerea iminenta a planetei.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0448011/
http://knowing-themovie.com/

Urban

Race To Witch Mountain (2009)
(format DvDRip cu subtitrare in lb. romana bine sincronizata)


Download
http://s10.transfer.ro/storage/Race_To_Witch_Mountain-d2ed50fb4.rar

Walt Disney Pictures prezinta un remake dupa un film din 1975, Escape to Witch Mountain, de data aceasta mai plin de efecte speciale, cu Dwayne Johnson si pachetul sau de muschi facand din nou o echipa buna, o poveste in care te prinzi repede, dar un film pe care il vei uita cu usurinta.
Pe langa "The Rock" Johnson o mai puteti admira pe Carla Gugino, una dintre tinerele actrite care au devenit o prezenta obisnuita in filmele ultimelor ani.

In centrul actiunii se afla Jack Bruno (Dwayne Johnson), fost sofer de evadare al mafiei din Las Vegas, actualmente taximetrist, ca urmare a unei pedepse de inchisoare ispasite.
Acum se afla pe linia de plutire si nu mai doreste sa faca alti pasi gresiti, regretandu-si trecutul intunecat.
Intr-o zi in masina sa ajung doi frati, Sara si Seth, care in ciuda aspectului uman pe care il au, sunt de fapt extraterestri cu puteri paranormale, iar pe urmele lor se afla o organizatie care urmareste sa le foloseasca harul pentru planurile lor malefice.
Cei doi frati trebuie sa fie condusi in desert, mai exact la Witch Mountain, o locatie secreta unde se afla nava spatiala a celor doi extraterestri. Cei doi vor fi ajutati de o experta in stiinte astronomice (Carla Gugino), dar va las pe voi sa descoperiti detaliile si restul personajelor.

Filmul acesta contine multe elemente care il vor face placut multora, pe langa divertismentul usor pe care il ofera, are o actiune care te captiveaza foarte repede, ofera cateva momente hilare, contine o serie de efecte speciale care vor delecta ochii si urechile spectatorilor, iar Dwayne Johnson se dovedeste a fi mai bun decat il stiam eu din The Game Plan.
Surprinzator, dar fostul campion de wrestling are umor, stie sa fie ironic sau sa fie ironizat, are o prezenta foarte buna pe ecran si desi stim cu totii ca nu il vom vedea vreodata jucand ca Al Pacino, vom rade si ne vom simti bine alaturi de el.
Carla Gugino joaca in tempoul obisnuit, iar cei doi copii din rolurile principale se completeaza foarte bine in fata camerei. Race to Witch Mountain este o productie pe care o recomand absolut oricui, sunt sigur ca va multumi pe toata lumea, de la fanii Twilight pana la admiratorii lui Atom Egoyan.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt1075417/
http://www.cineblog.info/race-witch-mountain-2009/
http://www.cinemagia.ro/filme/race-to-witch-mountain-cursa-spre-witch-mountain-25873/

spooky

Urban,

am rugamintea sa ne limitam la filme de "specialitate" si nu la orice filme ce apar... mersi!
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984