Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

#360
Citat din: OM din  04 Ianuarie 2013, 10:14:09
Unul dintre cele mai frumoase seriale din ultima vreme!!!
Surprinzator ar fi faptul ca exista in Statele Unite o lista cu persoanele disparute denumita AMBER ALERT.
Straniu... citisem mai demult pe undeva ca in fiecare an dispar in jur de cateva milioane de oameni de pe planeta asta (oare unde?), ar merita un topic separat treaba asta.
http://amberalerts.globalincidentmap.com/home.php

elena78

#361
nu stiu daca a-ti vazut acest filmulet unde speranta ,tenacitatea si frumusetea  sunt protagonistele absolute..este atat in english language   cat  si in italiano....este bine sa sacrificati 22 de minute din viata dumneavoastra pentru a-l urmari..

The Butterfly Circus (Il Circo della Farfalla) - Sott. italiano

mr

Deja pe ecrane:

John Carter (2012)

http://www.imdb.com/title/tt0401729/
http://www.cinemagia.ro/filme/john-carter-34316/

Oare asta a gasit roverul Curiosity pe Marte (Barsoom)? :-D :roll:
Interesanta rasa Thern-ilor - shapeshifter-i, omniprezenti, uneltitori din umbra, lipsiti de morala, colectori de energie negativa - ... parca se incadreaza in descriere Arhontii.. :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

#363
FRINGE Sezon 5 Episod 11
(subtitrare in lb. romana)

Download:
http://dl.transfer.ro/Fringe-transfer_ro-13jan-dba8c2.rar

Fringe 511 Preview: "The Boy Must Live"

Script extras
"...El s-a nascut la sute de ani in viitor.
Precum toti din neamul meu, a fost creat in laborator, folosind materialul genetic al unui donator desemnat.
A fost o procedura care a inceput cu generatii mai devreme, cu o descoperire din 20 februarie 2167 de catre un cercetator din Oslo, Norvegia, care incerca sa gaseasca metode de a creste inteligenta umana.
A realizat ca poate recabla portiuni ale creierului uman care induc gelozia, ar putea creste functiile cognitive,
sa sacrifice emotiile pentru inteligenta.
Aceasta descoperire a fost catalizatorul pentru a crea fiintele pe care voi le numiti "observatori" si munca lui a fost dusa mai departe si din ce in ce mai multe emotii au fost vazute ca un blocaj spre o inteligenta mai mare.
Lucruri precum mania, lacomia, agresiunea, au fost abandonate in cautarea intelectului.
In cele din urma, oamenii au devenit asa de inteligenti si eficienti, incat au pierdut valoarea emotiilor... nu doar cele negative, cat si cele pozitive, si curand empatia, compasiunea si dragostea au devenit doar distrageri, si ele au fost scoase, si fara dragoste romantica, au descoperit noi tehnologii de reproducere..."


Urban


fiulploii

http://www.cinemagia.ro/stiri/totul-despre-jocul-lui-ender-20851/

Jocul lui Ender ne poartă în viitor, când omenirea este în pragul colapsului din cauza unui război distrugător cu o rasă extraterestră mai avansată, Gândacii. - pacat ca nu reptilienii  :lol: :lol:
.

Film despre sacrificiu, maturizare şi obsesia de a învinge cu orice preţ, Jocul lui Ender este regizat de Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine, Tsotsi), iar autorul romanului original, Orson Scott Card va avea şi el o apariţie (vocală) în producţia aşteptată în noiembrie 2013. Din distribuţie mai fac parte nume cunoscute precum Harrison Ford, Abigail Breslin, Ben Kingsley, dar şi Hailee Steinfeld (nominalizată la Oscar pentru True Grit) şi Viola Davis (pentru The Help).

Sunt mai bine de 15 ani de când se discută ecranizarea romanului, iniţiativă adesea amânată din cauza bugetului imens necesar pentru a face cinste contextului SF imaginat de Orson Scott Card. Multe dintre secvenţele de la şcoala de luptă au loc în săli de pregătire cu gravitaţie zero, unde elevii trebuie să lupte unii cu alţii pentru a-şi însuşi informaţii specifice despre tactică şi strategie. Este şi cea mai mare problemă de producţie a filmului, care trebuie să improvizeze pentru a da acestor secvenţe aspectul necesar.


Răspunzător de secvenţele de acţiune este coordonatorul de cascadorii Garrett Warren, care a lucrat şi la Avatar. Acesta va folosi şi acrobaţi din grupul Cirque du Soleil pentru a da impresia că toate mişcările au loc în condiţii de gravitaţie zero, imposibil de obţinut pe Terra. Prezent pe platouri, Orson Scott Card a făcut câteva declaraţii care ne îndeamnă să credem că Warren a reuşit să convingă cu artificiile sale tehnice: "Dacă Garrett Warren nu primeşte un Oscar tehnic special pentru reuşitele sale din acest film, cu siguranţă nu există dreptate. Am văzut suficient de mult din rezultate ca să-mi dau seama că a reuşit miracolul filmării în codiţii de gravitaţie zero când încă se afla pe Terra".

http://gawrylyta.files.wordpress.com/2011/11/card_20orson_20scott_20-_20ender_201_20-_20jocul_20lui_20ender.pdf

acme

HENRi
Un film despre o nava spatiala in deriva care devine constienta si decide sa isi construiasca un corp ca sa nu se mai simta singura; influente din Philip K. Dick si I.Asimov.

Trailer:
HENRi on Vimeo
We're born alone, we live alone, we die alone.

horia2008

http://smartwoman.hotnews.ro/George-Lucas-anunta-reunirea-trioului-din-Razboiul-Stelelor
CitatIntr-un interviu postat online si preluat de catre revista The TIME, Lucas anunta stadiul final al negocierilor pentru un nou episod al francizei Star Wars
Or veni cu ceva,ne-or arata / scapa / devoala ceva, pentru cine are ochi de vazut...  :roll:



mr

#368
Elysium (2013)

Suntem în 2159, iar acum omenirea este împărţită în două clase sociale: cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium, şi restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate. Secretarul Rhodes (Jode Foster) e gata de orice pentru a se asigura că legile anti-imigrare sunt respectate, unica şansă ca cetăţenii de pe Elysium să-şi continue stilul de viaţă exclusivist. Asta nu înseamnă că cei de pe Pământ nu încearcă orice metodă pentru a-şi asigura un loc printre privilegiaţi. Strâns cu uşa din cauza trecutului său, ghinionistul Max (Matt Damon) acceptă o misiune ieşită din comun care, dacă va avea succes, i-ar salva nu doar viaţa, ci ar aduce egalitate între cele două lumi atât de diferite.
http://www.cinemagia.ro/filme/elysium-566345/
http://www.imdb.com/title/tt1535108/

Trailer:
http://www.imdb.com/video/imdb/vi2295768601/
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

acme

After Earth
Un nou film post-apocaliptic la care au adaugat relatia tată-fiu:

After Earth - Official Trailer #2 (HD)


We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Oblivion
Alt film post-apocaliptic, de data asta cu Tom Cruise in rol de mecanic de drone:

Oblivion Official Trailer #3 (2013) - Tom Cruise, Morgan Freeman Movie HD

We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

#371
Star Trek Into Darkness
Se pare ca episodul acesta e numai cu paminteni, fara alieni


Star Trek Into Darkness Official Theatrical Trailer - 1080p

We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Man of Steel
Superman reincarcat, care aduce putin a Wolverine in tinerete:

Man of Steel - Official Trailer 3 [HD]

We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Ender's Game
O adaptare dupa celebrul roman omonim a lui Orson Scott Card din 1985:

ENDER'S GAME -- Trailer

We're born alone, we live alone, we die alone.