Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Emisiunea "Nimic important", Antena 2, 31.01.2011 ora 23:30

Creat de spooky, 31 Ianuarie 2011, 17:42:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

k3t3lin


Nu vreau sa fiu off-topic, dar pe mine m-a iritat domnul cu camasuta roz, care statea pe canapea langa dl Dorneanu :-D Cine era? Ce cauta acolo? Ce incerca sa transmita?
In rest, parerea mea, e ca emisiunea ar fi putut fi cu mult mai interesanta daca moderatorul nu s-ar fi limitat - asa cum arata un coleg mai sus - strict la Romania. Am inteles ca ar fi vrut sa auda numai cazuri Roswell de Romania, dar la un moment dat, parea ca evita dinadins subiectele interesante, mutand discutia pe alte teme. Oricum, felicitari domnilor Dorneanu si Mironov pentru participare si pentru modul in care si-au sustinut opiniile!

kitzkhan

legat de numele emisiunii: din cate stiu eu acest nume a fost ales tocmai pentru ca vrea sa evidentieze rahaturile de la tv la care se uita lumea , gen simona senzual, fernando de la caransebes, nikita , blonda lu iri, blonda lu bote...etc....emisiunea nimic important fiind impotriva acestora, este ironic spus nimic important, ceva de genul:"voi uitati-va la cacaturile voastre , noi facem emisiunea asta neinteresanta pentru unicul vostru neuron, noi avem alt target"


legat de emisiune , nu am vazut nici una pana acum, nu pot sa-mi exprim o parere....