Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Extraterestrii incep sa isi arate adevarata fata, adica malefica

Creat de saver, 27 Ianuarie 2011, 22:33:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

saver



Extraterestii sunt clar fiinte malefice. La inceput nu am crezut asta, dar acum cred.
Pe vremuri existau multe "povesti" despre spiritele malefice care isi schimbau forma in diverse "obiecte" sau lumini.
Biblia face referire la demoni care apar ca "ingeri de lumina".

O minte desteapta (Stephen H.) chiar spunea ca trebuie sa fim foarte circumspecti.
Ceea ce au relatat cei de la Balea Lac seamana clar a "drac".

Nox

Titlul filmului este: "STRANGE LIGHT KILLS THOUSANDS OF FISH IN COLOMBIA" în traducere "O luminã ciudatã omoarã mii de pești în Columbia"


saver, rãspunde te rog la douã întrebãri:

Întrebarea nr. 1: Care sunt dovezile care aratã cã existã o relație cauzã-efect între lumina ciudatã și peștii morți?
Întrebarea nr. 2: De unde concluzia cã lumina ciudatã este de naturã extraterestrã?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

bluestar3

"Speranta iluzorie ca acesti extraterestri ajuta omenirea sa urce pe scara evolutiei nu se potriveste deloc cu relatarile celor rapiti sau traumatizati de catre aceste fiinte amenintatoare, mai evidentiaza Hillstrom. Conform unui studiu din 1993 al UCLA/UC din Santa Barbara, exista o cantitate mare de literatura ce descrie presupusele rapiri ale oamenilor la bordul navelor, unde au intalnit extraterestrii si care au fost ulterior torturati, violati, sau mutilati de puternicii vizitatori extraterestri. O observatie frecventa ce apare in multe relatari o constituie reactia animalelor domestice, care fie latra innebunite, fug ingrozite, fie refuza sa se apropie de extraterestri, dand impresia de sesizare a unei prezente invizibile sau a unui rau (pericol) nedetectat de catre oameni. Unele intalniri, cum este mai ales cea din 1973 de langa Greensburg, Pennsylvania, au implicat doua fiinte inalte de 2,5 - 3 metri asemanatoare maimutelor ce erau insotite de un insuportabil miros de sulf.

Puterile demonstrate de aceste fiinte, levitatia, telepatia, posesiunea si puterea supranaturala inumana sunt asemanatoare celor asociate posesiunii demonice si ocultice. O anume interpretare data acestora, spune ca binecunoscutele elemente de folclor, spiridusii, vampirii, zanele, etc. nu sunt decat incercarile trecutului de a descrie vizitele extraterestre. Mult mai sinistre sunt relatarile din sec.al XVII-lea, ale "sucubuzelor" (spirite demonice feminine care intretin relatii sexuale cu barbatii) si ale "incubuzelor" (demoni de parte barbateasca care au relatii sexuale cu femeile). Aceste spirite poseda trasaturi similare unora dintre aparitiile extraterestre moderne.

Carl Raschke, un profesor de studii religioase de la Universitatea din Denver, vede mesajele extraterestre ca fiind un amestec de stiintifico-fantastic si crezuri religioase populare. Crezurile OZN se imprumuta din Teozofie (o cunoscuta miscare ocultica infiintata de Helena Blavatski), ne spune el, pentru a-i deghiza pe extraterestri in maestri spirituali inaltati si care astfel au fost secularizati in cultul modern al OZN-urilor. "Eu nu cred ca OZN-urile ii reprezinta pe vizitatori veniti din spatiul extraterestru", afirma profesorul. "Sustin cateva teorii si nu sunt convins de nici una. Dar, nici nu pot spune ca sunt niste farse. Ori de cate ori este aratat un film ca E.T. apare un interes sporit in OZN-uri. Atunci cand incepi sa scoti pe piata niste crezuri, intotdeauna se vor gasi oameni care sa le creada. Nu este vorba de o misterioasa forta sociala, ci sunt acele persoane din mass-media si din publicitatea comerciala care cred ca publicul este receptiv la aceste lucruri", mai completeaza el explicand aparentul interes al maselor.

Cercetatorul francez OZN, Jaques Vallee, sustine o abordare opusa afirmand ca ceva sau cineva este totusi raspunzator de manipularea sociala in masa aflata in spatele fenomenului OZN, manipulare ce doreste sa creeze o noua forma de crezuri bazate pe cedarea in fata puterii mai mari a inteleptilor navigatori ce vin din cosmos. Pericolul pe care el ni-l indica este ca publicul va deveni curand satul de negarile oficiale ale guvernelor si va incepe sa caute singur dovezile. Grupurile de "contacti", deci, persoanele ce sustin ca au intrat, sub o forma sau alta, in legatura cu fiintele extraterestre, vor incepe sa exercite o semnificativa forta sociala pentru ca s-ar putea sa ofere raspunsuri pe care stiinta sa nu le aiba sau sa nu le poate oferi. Cu timpul, cei ce exercita acum o influenta sociala, vor exercita si o influenta politica. Ceea ce poate parea ridicol acum, peste 20 de ani va deveni extrem de serios.

De fapt, Vallee a prezis in 1979 ca va veni ziua cand publicul va incepe sa creada in masa in vizitele din spatiu. "Lucrul acesta este inevitabil", a scris el in cartea sa, "Messengers of Deception", si pentru oameni "este atat de linistitor sa vada ca alte forme de viata vin aici! Acestea pot fi oribile ca aspect, dar cel putin 'ei' stiu de noi, 'lor' le pasa de noi si 'ei' au depus efortul de a veni pana aici sa ne vada cum aratam!" Ceva produce fenomenul OZN, spune Vallee, dar "cauza lui s-ar putea sa nu se gaseasca in stele vecine". El crede ca OZN-urile isi au originea intr-o conspiratie internationala ce planuieste sa domine lumea.

Phillip Klass, un remarcabil cercetator OZN din Washington, D.C., ar spune ca singura conspiratie este isteria mass-mediei care refuza sa accepte ca OZN-urile pot fi infirmate. Scriind in numarul din noiembrie/decembrie al ziarului Skeptical Inquirer, el arata cum a abordat programul NBC-ului "Mistere Nerezolvate", show-ul "Larry King" si emisiunea "48 Hours" a CBS-ului (alt canal american de tv), cu documente secrete declasificate ale Fortelor Aeriene care dezminteau odata pentru totdeauna aterizarea vreunui OZN la Roswell, fiind insa ignorat sau lasat doar pentru cateva secunde sa-si explice punctul de vedere. Nu doar ca mediile jurnalistice nu vor sa cunoasca adevarul, afirma el, ci considera OZN-urile un instrument de marketing, cum il vedem folosit in noua expozitie din "Tomorrowland"-ul Lumii lui Disney. Klass intentioneaza sa dezvaluiasca mai multe in cartea pe care o pregateste, "Roswell: The Untold Story" ("Povestea nespusa a Roswell-ului").

Desi s-ar putea sa nu existe disponibile nici un fel de explicatii satisfacatoare ale fenomenului OZN, sau ale fenomenelor asociate lui, a desconsidera in pripa cele de mai sus nu este intelept. Dar exista prea multe intrebari fara raspuns in "roswell-urile" acestei lumi. Sunt prea multi piloti de avioane, controlori de trafic aerian si alti observatori care au depistat obiecte zburatoare ce pulsau in tot spectrul de culori, zig-zagheaza pe cer sau sar de la un capat la celalalt al lui, fac intoarceri bruste in unghi drept la o velocitate enorma si calatoresc la viteze supersonice fara urma de sunet.

Crestinii nu s-au bizuit niciodata exclusiv pe stiinta pentru a obtine raspunsurile necesare, ci acceptand marturia Scripturilor cred in existenta unui taram spiritual a carei realitate este mult mai profunda decat lumea materiala. In aceasta perspectiva, daca "ei" exista, nu pot fi mai presus de bine sau rau. In acelasi fel, pamantenii care tanjesc dupa comuniunea cu creaturile din alte lumi poate o vor gasi in cele din urma, insa originea lor sa fie de la acelasi dusman mortal al omenirii ce a fost infrant la Cruce."

de, Julia Duin
traducere si adaptare, Teodor Macavei
Articolul de fata a fost publicat in iarna lui 1997 in, "The Christian Research Journal", publicatie a organizatiei crestine nondenominationale apologetice si anticultice, CHRISTIAN RESEARCH INSTITUTE, din Rancho Santa Margarita,

Sa puneti sursa alta data va rog.

abyss
"Daca gasesc in mine o dorinta pe care nici o experienta din lumea asta nu o poate satisface,atunci cea mai probabila explicatie e aceea ca am fost creat pentru o alta lume"(C.S.Lewis)