Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu cu un extraterestru in AREA 51

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 17:42:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jackie28t

Video / Interviu cu un extraterestru in AREA 51
Multi dintre voi poate ca au vazut acest scurt film ''Alien Interview at Area 51'' multi poate ca nu. Pentru cei interesati, voi lasa aici un link pentru a avea o idee despre ce este vorba si linkul catre YouTube catre secventza respectiva.
Restul,ramane de elaborat. 8-)

mai multe informatii aici:
http://www.outtahear.com/beyond_updates/interview2.html



http://www.youtube.com/v/qy8cILRuXmM
LINK: http://www.youtube.com/watch?v=qy8cILRuXmM

jackie28t

#1
In partea stanga este extraterestrul fotografiat in Polonia iar cel din partea dreapta este extraterestrul din ''Alien Interview at Area 51'' Ciudat,ah :roll:



Imaginea de mai jos este o imagine a unui asa spus extraterestru fotografiat de Weronika Malicki in Polonia pe data de 29 Junie 2005
Weronika a spus:
Aventuram prin jur pentru a vedea mai bine locurile de ''cercurile ciudate aparute in lan'' cand deodata am sesizat ceva ciudat pe camp.Incepusem sa observ ce poate fi dar acel lucru il destingem foarte sters.Ma speriasem intr-un asa fel incat uitasem tot.Ma chinuiam sa disting,dar acea fiinta ciudata se ascunsese.Noi ne-am uitat aproape doua minute dupa care am decisem sa ne uitam mai de-a proape,dar din nefericire nu gasisem nimic.
Din doua fotografii luate numai in una a aparut fiinta ciudata.
Vezi imaginea pe care am atasato jos.






nemo

#2
Eu cred ca este acelasi extraterestru . Dupa ce a dat interviul in Aria 51 a evadat si sa ascuns in Polonia intr-un lan de griu, pe care si la amenajat ca la el acasa .

jackie28t

#3
LOL Nemo :-D
Acea fotografie este reala,dar daca a fost cineva dechizat sau intradevar un extraterestru asta e alta poveste.
Uimitor e ca au aparut semne ciudate prin acele lanuri in acea peioada dupa cum poti vedea in imaginea de mai jos...ma refer exact in acele lanuri de unde sa luat si acea fotografie cu fiinta ciudata.
Sunt foarte multi ''abductees'' care spun ca le par cunoscut infatisarea acelui humanoid.



Si ciudat e ca Weronika Malicki a avut sansa de a lua cateva imagini interesante,vezi cele doua fotografii de atasate mai jos.Imaginile le-am fotografiat si expus aici dar le-am luat dintr-un UFO magazin anul trecut. 8-)

DepthOfField

LOL nemo

ce nu-mi place mie la unele poze cu extraterestri, precum "intervievatul" nostru, si in multe altele, este ca acei globi oculari, daca stai si te gandesti ca-s ca niste bile, si iti imaginezi forma lor reala din interiorul craniului, impreuna cu asezarea lor, pai aproape ca se ating, iar in unele poze este chiar imposibil sa fie asa apropiati, ca ar insemna ca globii oculari chiar se intersecteaza in interiorul craniului...sper ca am fost explicit ce-am vrut sa spun.  :roll:
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

#5
Da ciuciulete,ai fost explicit!
Ai aratat ca nu-i deloc comun cu evolutia noastra si ca intradevar arata ca un extra-terestru :-D LOL Si ochii francezilor cu cei ai chinejilor apar cu totul diferit 8-)

nemo

#6
Ciuciulete, asta a spus-o dr. Octavian Belis de la Medico-legal dupa ce vazut filmul cu extraterestrul "casapit" . Dar ii dau dreptate Bunicutei Aglaie. De unde stie domnul doctor ca la extraterestrii globii oculari sint perfect rotunzi si nu putin aplatisati ca sa poate incapea in cutia craniana ?.

jackie28t

#7
Eu cred ca acel filmulet smuls de anonimul ''Victor'' din AREA51 numit '' Alien Interview at Area 51'' ,chiar daca este un fals atunci este unul de elaborat.Am vazut documentarul de mai lung de-o ora cu interviul lui victor si altor specialisti si in final este doa un MISTER.
Dupa cate stiu acel film este batalia dintre ''Skeptics'' si ''Believers'' si secventa care a facut ''MASMEDIA'' sa se rusineze.
Victor a spus ca timpul va arata AUTENTICITATEA acelui film din AREA51.
Se poate vedea si simti viata in ochii acelui extraterestru.
Dar bineteles ca fiecare are opinia lui personala.Sa nu uitam ca pana in prezent inca nu sunt evidente care arata ca filmul ''Interviu cu un Extraterestru in AREA51'' este un fals.Inca nu!
De acea este unul de elaborat! 8-)

assiris

Citat din: ciuciulete din  12 Aprilie 2006, 21:09:27
LOL nemo

ce nu-mi place mie la unele poze cu extraterestri, precum "intervievatul" nostru, si in multe altele, este ca acei globi oculari, daca stai si te gandesti ca-s ca niste bile, si iti imaginezi forma lor reala din interiorul craniului, impreuna cu asezarea lor, pai aproape ca se ating, iar in unele poze este chiar imposibil sa fie asa apropiati, ca ar insemna ca globii oculari chiar se intersecteaza in interiorul craniului...sper ca am fost explicit ce-am vrut sa spun.  :roll:
Sub supozitia ca, globii oculari sa fie sferici, dar daca ar fi tip lentila, menisc?

assiris

Pare adevarat dar genereaza multe intrebari.
Prima care imi vine este: stia extraterestrul limba engleza? Si daca stia de ce se intelegea prin semne desenate cu anchetatorul? Telepatia este exclusa, altfel ce rost avea microfonul din fata lui si magnetofonul pus sa inregistreze discutiile.
Miinile cam semanau a celor umane. Sa fie in tot universul acelasi calapod cu 5 degete?
se pare din film ca e vb de cel putin 2 extraterestri caci nu prea semanau intre ei.
Oare sunt chiar atit de sensibili acesti umanoizi trimisi in misiune? Sunt mici de statura, slabi, li se face rau din te miri ce, nu au nici un fel de aparate de supravietuire, vin chiar asa in tricou pe o planeta straina? Interesul interogatorilor era de a afla cit mai multe despre ei. Nu se simte nici un fel de agresiune in aceasta "discutie", dar nici nu se face intr-un laborator dotat cu toate mijloacele de a-l proteja pe interlocutor. Nu e un interogatoriu cum se facea in timpul razboiului sau in anchetele securitatii, cind prizonierii erau maltratati pentru a fi cooperanzi. Iar acesta se pare este cooperand, deci trebuiau folosite alte metode. Mai mult, intr-o secventa i s-a dat voie sa plece cu farfuria lui, inseamna ca aveau incredere si el trebuia sa se reintoarca.
Privite cu atentie secventele, genereaza multe intrebari.

udar

Ceea ce nu inteleg eu este urmatorul lucru: "Studioul" sau ma rog, camera de intervieware, sau ce naiba era, a fost iluminata special pentru a-l face pe extraterestru sa se simta confortabil. Extraterestrii sunt foarte sensibili la lumina, ni s-a spus... Pai daca e asa, oare de ce cand ii baga in ochi lanterna aia, extraterestrul nu schiteaza absolut nici un gest, nu se fereste de ea, nu il deranjeaza aproape cu nimic? Nu va suparati, daca m-ati fi pus pe mine intr-un mediu de-ala intunecos, si apoi mi-ati fi bagat lanterna aia in ochi, pai eu cel putin as fi tresarit, daca nu sa-mi pun si instinctiv mana la ochi. Amintiti-va pozele acelea cu extraterestrii dintr-un topic anterior cum isi puneau mainile la ochi cand ii poza cu infrarosu... Plus ca, la niste globi oculari atat de mari, nu sunt eu expert in biologie, dar ma gandesc ca exista si o sensibilitate mult mai mare la stimulii vizuali. Si totusi, EBE-ul ala nu schiteaza nimic, nici un gest. Sunt multe semne de intrebare asupra autenticitatii lui... Cat despre "viata" care ii se citeste in ochi, trebuie sa spun ca exista sute de papusi atat de bine realizate incat zici ca sunt reale.

Cat despre ochi, eu sincer nu inteleg de ce trebuie sa fie atat de mari. Ma gandesc la majoritatea mamiferelor de pe pamant si nu-mi vine nici un exemplu in minte de fiinta cu globi oculari atat de mari... Pentru ce o evolutie in sensul acesta a extraterestrilor? Oare vezi mai bine cu niste ochi imensi, decat cu niste ochi mici dar performanti, ca ai nostri? SI vorba voastra, vin asa, goi toti extraterestrii? Nu au nici o problema cu clima noastra? (imi aduc aminte de poza aia cu extraterestrul de la poli, ca era pozat in zapada). Bineinteles ca putem abera la nesfarsit si imi veti spune ca au ceva imbracaminte pe ei dar e invizibila, si asa mai departe. Parerea mea finala este ca trebuie sa gandim totul conform legilor noastre ale fizicii si conform cunostiintelor noastre umane si sa nu incepem sa fabulam si sa inventam tot felul de noi conceptii despre viata pentru ca in felul acesta putem ajunge oriunde cu imaginatia...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

DepthOfField

udar, esti un necredincios..prea multe intrebari logice iti pui ... :-P
cred ca filmele astea au o calitate: iti pun mintea la contributie...daca vrei.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

udar

Filmele de genul acesta au un caracter destul de grav, in opinia mea. Adica noi suntem fericiti si le discutam din fotoliu, in fata computerului, ne dam cu parerea despre autenticitatea lor. Eu imi pun intrebari logice si sunt "necredincios" pentru ca imi dau seama cam ce ar insemna ca acest tip de filme sa fie adevarate. Toata viata ar trebui sa ni se schimbe. De aceea este destul de riscant sa spui pur si simplu - este adevarat...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

assiris

CitatCat despre ochi, eu sincer nu inteleg de ce trebuie sa fie atat de mari. Ma gandesc la majoritatea mamiferelor de pe pamant si nu-mi vine nici un exemplu in minte de fiinta cu globi oculari atat de mari... Pentru ce o evolutie in sensul acesta a extraterestrilor? Oare vezi mai bine cu niste ochi imensi, decat cu niste ochi mici dar performanti, ca ai nostri?
Cineva ar putea spune: vin de pe o planeta mai putin luminata decit pamintul. OK. Se naste atunci intrebarea: chiar vin asa cu ochii bolditzi, fara sa aiba macar niste ochelari de soare? Cosmonautii nostri ati vazut ce baricadati sunt si vb. aia, iesc la citiva metri de pamint, dar sa mai mearga pe alta planeta sau sistem solar.
Prindeti o pisica in semiumbra si bagati-i o lumina in ochi sa vedeti cum reactioneaza. Ori ET-ul nostru, nimic. Parca era opac.
Mie mi se pare ca acele secvente, nu ca nu au poate un simburel de adevar dar... pare o mistificare de aruncat in ochii oamenilor mult mai mici decit ai ET-ului

DepthOfField

in plus evolutia naturala are o anumita logica:
iti creste necesitatea de a fi mai inteligent, musai trebuie sa se mareasca cutia craniana...deci ochii aceia atat de mari reprezinta o pierdere de spatiu, ineficientza...
Similar, la om, nu a mai fost nevoie de a-si manifesta intentia carnivora, asadar cu timpul, gura s-a micsorat, dintii si ei s-au micsorat fata de ai gorilelor de ex...iar cutia craniana incet-incet s-a marit.
sigur, daca nu e vorba de evolutie si eficienta, deci sa zicem c-ar fi experimente genetice sau mai stiu eu ce, atunci inseamna ca "proiectantii" nu-s prea buni ingineri...

eu cred ca daca se spune ca extraterestrii au ochii mari, intr-adevar poate ca-i are cumva un pic mai mari in raport cu capul lor si comparativ cu chipul omului, iar restul o reprezinta inflorirea imaginatiei umane...intocmai cum spui despre o fata frumoasa sau un copil ca are ochii mari, si daca te uiti astfel in desenele animate japoneze de exemplu, toate fetele au ochii mari....exagerare tipica :D
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm