Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Liga Ultimilor Români

Creat de Urban, 26 Ianuarie 2011, 02:43:09

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

OM

Urbane, poti conta si pe mine!
revin cu comepletari si comentarii, sunt in urma cu cititul pe acest site si am de recuperat!
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

SLEAH19

                    Ce a emis  Urban reprezintã  ,,Un set de legi'' sau faza de ideie , dar cum se poate terce la pasul urmator ? Care sunt normele de aplicare , cu ce logistica ? Pentru a transforma Romania in primul rand ar trebui ca aceste idei sa fie propagate si intelese de un mare numar de persoane care consimt liber la aceste valori, ori in istoria Romaniei acest lucru s-a intamplat doar cand Miscarea Legionara  (Legiunea Arhanghelul Mihail) era condusa de  Corneliu Zelea Codreanu iar majoritatea legionarilor erau patrioti ,anticomunisti ,antimasoni, crestini, fiind compusa in special din studenti si intelectuali. Istoria nu reda clar amploarea miscarii dar se pare ca erau aproximativ un milion de mambrii si simpatizanti. Si ei aveau la baza transformarea societatii de atunci . Ce sa întamplat ? Au fost scosi in primul rand in afara legii, apoi au fost infiltrati , Codreanu a fost omorat , li sa-au schimbat liderii , au fost impinsi catre asasinate politice si fascism iar din ideile lor originale s-a ales praful si acum putini mai fac diferenta intre Miscarea Legionara si ceea ce a ramas in constiinta istorica ca '' Garda de Fier''. Parerea mea este ca daca Liga Ultimilor Români ar avea aceiasi amploare , ar avea aceisasi soarta. Citesc topicurile de pe RUFON de mult timp (am avut un alt cont care mi-a fost sters )  , exista subiecte interesante dar exista si mult ''balast''. am avut impresia de multe ori ca unii din cei care posteaza sunt aici pentru a va supraveghea/dirija ideile.  Daca un forum este infiltrat mie greu sa cred ca ''LUR'' va fi  trecut cu vederea.                                 Cu stima!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

jean

  Pentru a realiza cele propuse de voi este nevoie de o anumita mentalitate. Din pacate aceasta lipseste la majoritatea romanilor.
Dupa mine primul pas ar fi schimbarea mentalitati, aceasta nu se face usor, uneori chiar in cateva generatii. Pasul urmator ar fi actiunea si hotararea. Mare atentie, multi sunt de acord cu cele spuse mai sus, dar cand se va incerca o trcere la actiune o sa constatati ca de fapt sunteti doar cateva persoane. Unele isi dau seama de actiunea lor, altii din teribilism, cateva din nestiinta, curiozitate, etc. Nu cred ca este realizabil un asemenea proiect in timp rezonabil.
Adevarul este dincolo de noi

adrian75

Asa ca o idee...cred ca in primul rand ar trebui sa ne dam seama de un lucru: romanii vor o asemenea schimbare? Jean avea dreptate:este vorba in primul rand de mentalitatea oamenilor...asta este cheia reusitei in acest proiect. 95% dintre romani au ca unic scop in viata banul,ma gandesc ca ar trebui sa ne dam seama daca sun dispusi sa renunte macar partial la acest scop pentru a adopta unul mai nobil.Daca oamenii nu vor o asemenea schimbare...sau daca o vor ,dar nu sunt dispusi sa lupte pt ea...atunci nu prea sunt sanse de reusita.

Xanadron

#19
Citat din: jean din  27 Ianuarie 2011, 21:23:34
... Nu cred ca este realizabil un asemenea proiect in timp rezonabil.

Culmea-i ca nici eu nu cred... acelasi lucru, Jean (transpunerea cu succes in practica a teoriei Schimbarii Radicale de Mentalitate... si mod de viatza, in definitiv), dar taman provocarile aparent imposibile au farmecul lor si pot mobiliza energii nebanuite! :wink:

Fara sa mai repet argumentele care ma fac sa cred ca 2011 (si nu 2012) e anul in care va incepe o Mare Brambureala Planetara, :evil: ma si VA intreb: nu cumva tocmai asta ar putea fi un factor favorizant al unei Schimbari accelerate, fie ea si limitata... in spatiu pentru inceput?! :roll:

Citat din: SLEAH19 din  27 Ianuarie 2011, 20:52:44
                   Ce a emis  Urban reprezintã  ,,Un set de legi'' sau faza de ideie , dar cum se poate terce la pasul urmator ? Care sunt normele de aplicare , cu ce logistica ? [....] Parerea mea este ca daca Liga Ultimilor Români ar avea aceiasi amploare , ar avea aceeasi soarta. Citesc topicurile de pe RUFON de mult timp (am avut un alt cont care mi-a fost sters )  , exista subiecte interesante dar exista si mult ''balast''. am avut impresia de multe ori ca unii din cei care posteaza sunt aici pentru a va supraveghea/dirija ideile.  Daca un forum este infiltrat mi-e greu sa cred ca ''LUR'' va fi  trecut cu vederea.                                 Cu stima!

Gind la gind (v. postari precedente).
Nimic nu-i insa nerezolvabil. Doar cind se pleaca din start de la ideea de "imposibil".
Aceeasi stima!

Citat din: adrian75 din  27 Ianuarie 2011, 21:45:19
Asa ca o idee...cred ca in primul rand ar trebui sa ne dam seama de un lucru: romanii vor o asemenea schimbare? Daca oamenii nu vor o asemenea schimbare...sau daca o vor ,dar nu sunt dispusi sa lupte pt ea...atunci nu prea sunt sanse de reusita.

Adevarat graiesti si tu, adrian75 si-i clar ca nici macar 5% dintre romanasi nu-s inca pregatiti pentru o reala schimbare de mentalitate. Inclin sa cred insa ca, in cazul aparitiei rapide de rezultate pozitive, o asemnea Miscare ar fi... contagioasa cumva. Fie si doar pentru 5% din romani si tot ar fi ceva.
Evident ca nu doar autoselectia-candidatura fiecaruia ar fi importanta din pdv practic, ci si un alt gen de selectie a "membrilor". Aici intram insa in detaliile practice ale operatiunii - inca neincluse in expunerea de Principii a lui Urban si care ar cere, precum am mai spus, cel mai mult de lucru.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

#20
Parerea mea : fara politica !
Nu trebuie sa ne gandim ca este imposibil de schimbat mentalitatea romanilor pentru ca aceasta este intr-o permanenta schimbare si in ultima vreme multi s-au mai trezit sau incep sa se trezeasca. E nevoie doar de multa comunicare... si aici nu ma refer la maruntisuri cotidiene... odata lansat un dialog de idei sanatoase o sa observati ca multi romani au inca in ei principiii morale pe care le ascund in spatele grijilor financiare de zi cu zi...Daca gandim ca nu se poate de la bun inceput, nici nu se va putea vreodata !
Cat despre organizare, ar trebui sa cautam intr-adevar o versiune care sa nu implice politica dar nici excluderea din societate :)
Intrebare: doar romanii au voie sa adere la aceasta "Liga" ?
CitatAsa ca o idee...cred ca in primul rand ar trebui sa ne dam seama de un lucru: romanii vor o asemenea schimbare?
Romanii vor orice schimbare care le promite o viata mai buna.
Citat95% dintre romani au ca unic scop in viata banul
90 sau 95% dintre romani au ca unic scop in viata supravietuirea intr-o societate condusa de BANI ! Daca-i intrebi pe marea majoritate vei vedea ca nu cauta sa adune averi peste averi ci doar sa traiasca decent...
Ar trebui sa ne aratam un pic mai toleranti cu semenii nostri... fiindca nu ei sau noi am creat aceasta societate; unii vrem sa scapam de ea, altii sa supravietuim in sanul ei si pentru a supravietui trebuie sa dai din coate sa faci BANI...
Totul incepe prin comunicare cred eu...apoi ne vom mira cate idei bune vor incepe sa curga...

CitatFara sa mai repet argumentele care ma fac sa cred ca 2011 (si nu 2012) e anul in care va incepe o Mare Brambureala Planetara,  ma si VA intreb: nu cumva tocmai asta ar putea fi un factor favorizant al unei Schimbari accelerate, fie ea si limitata... in spatiu pentru inceput?!
BA DA !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

adrian75

#21
Romanii vor orice schimbare care le aduce o viata mai buna.....evident,insa schimbarea asta sa fie facuta fara...schimbarea mentalitatii.Eu am vazut in ideile expuse de Urban altceva,eu am vazut samantza unei lumi noi,unei lumi bazata pe alte principii decat cele care exista la ora actuala...asa cum spunea Rayden (daca nu ma insel) principii ce veneau din alta lume. Cu tot respectul...raman la parerea mea: cheia reusitei initiativei lui Urban este o schimbare de mentalitate nu doar o schimbare de interese. Cu promisiunea unei vieti mai bune vin partidele politice. Este plina lumea de promisiuni! :wink:

romulus

Citatar trebui sa cautam intr-adevar o versiune care sa nu implice politica
Bine, bine , fara politica?! Sa zicem ca ne propunem  asta . Dar pana si acest lucru este tot o ...politica !
Nu ?

"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

mr

Jean are dreptate cand afirma ca multi dintre noi adera la aceste idei dar putini gasesc si modalitatile prin care sa o faca practic. Aplicarea unui plan care sa respecte aceste valori, in realitatea fiecaruia poate genera schimbari majore. Nu sunt de condamnat cei care nu pot face aceaste schimbari (se pare ca cei mai multi) si asta ne arata ca "suntem un pic sub vremuri".

Urban, un om caruia ii pasa cu adevarat, a lansat o actiune normala. Din pacate vremurile sunt anormale, poate chiar speciale. Cred ca pentru a da sanse de reusita acestui demers trebuie sa contribuie practic macar 50% din aderenti. Macar pentru a trece la faza urmatoare de dezbateri...si a indentifica modalitati de actiune...pe spinarea sistemului.

Personal, faptul ca suntem sub vremuri in combinatie cu "feeling"-ul care-l am de ceva vreme, ma conduce spre concluziile lui Xanadron legate de o accelerare a schimbarii (de orice fel) cu mult haos in sistem. Insa, asa cum am realizat pana acum, nu-mi pot bloca deschiderea catre orice posibilitate, inclusiv cea initiata de colegul Urban.
"O, adâncul bogãþiei ºi al înþelepciunii ºi al ºtiinþei lui Dumnezeu! Cât sunt de necercetate judecãþile Lui ºi cât sunt de nepãtrunse cãile Lui!" Romani 11:33
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

alinutzu

Pare promitator si chiar m-ar uimi sa fie pus si in practica.
Nu de alta da chiar m-am obisnuit ca lumea sa vina cu cate o idee buna sau exceptionala dar nu o pune in practica.
Pentru inceput cred ca ar fi suficient daca s-ar infinta o asociatie, exista cateva oportunitati prin care s-ar putea atrage ceva fonduri, macar pana se mai strang cativa membri.

Eu unul m-as baga.Dar ce spui tu acolo la teluri, crede-ma le imbratisez cu cel mai mare drag, dar totusi incerc sa-ti vorbesc rational.
Cand incepi pe scena politica(pana la urma la asta se va ajunge, un fel de politica) sa vorbesti de energie spirituala, creator si mai stiu eu ce, ai mari sanse sa fi perceput ceva gen MISA, Martorii lui Iehova s.a.m.d.

Si mai stai un pic, imediat ce vei fi vazut ca o potentiala amenintare de celalalte structuri asemanatoare, sa vezi ce inseamna atunci denigrare. Ca vei zice tu ca incerci sa ii faci pe oameni sa inteleaga ca se pot vindeca si singuri prin puterea mintii nu o sa te asculte nimeni cand vor veni uni mai mari si le vor spune numai minciuni despre tine.

Am invatat ca mai degraba incerci sa ajuti oameni din umbra sau sa ii faci sa creada ca au luat ei acea decizie decat sa faci ceva pe fata. Oricum, sa ma tineti si pe mine la curent.
can't stop the signal ...

darksid3

Asa cum am mai discutat cu colegul Urban, personal consider ca civilizatia asta e intr-o metastaza aflata la apogeu. Nu se mai poate face nimic decat pentru fiecare ca individ, lucrand la esenta sa. Cand se va intampla epilogul, cum, e doar o chestiune de timp (maine, peste 20 de ani, peste 100).
Daca stam sa ne gandim, orice am incerca sa facem acum, social vorbind, ar pastra scheletul actualului stabiliment, ori asta nu este de acceptat. Revelatia inseamna un reset indiferent ce va presupune acesta.
Eu nu va pot da sfaturi ca nu-mi permit DAR va pot spune ce fac EU pentru mine: Sa continui sa evoluez ca entitate, sa suport prezentul si mai ales sa-l accept fiind cu gandul ca tot ce se intampla acum, raportat la un plan mai elaborat, este in perfecta agenda. Evolutia, in orice domeniu ar fi ea, inseamna o lupta permanenta cu ceva...o continua zbatere, o continua explorare a intregii game de sentimente, trairi, instincte.
11.11

Siberia

CitatRomanii vor orice schimbare care le aduce o viata mai buna.....evident,insa schimbarea asta sa fie facuta fara...schimbarea mentalitatii [...] Cu promisiunea unei vieti mai bune vin partidele politice. Este plina lumea de promisiuni!
Cred ca m-ai inteles gresit. O viata mai buna nu inseamna acel "sa traiti bine !"... sau cel putin nu la asta ma refeream; ci la o viata mai buna din punct de vedere moral, o viata sanatoasa in care fiecare sa se bucure de oricare zi a vietii sale, pornita pe principiile enuntate de Urban .
CitatBine, bine , fara politica?! Sa zicem ca ne propunem  asta . Dar pana si acest lucru este tot o ...politica !
Nu ?
Da ... ai dreptate. Dar odata ajunsa in cloaca politicii aceasta miscare va fi asasinata.
Trebuie sa gasim o solutie pana la urma pentru a vedea ce forma trebuie adoptata sau ce fonduri sunt necesare.Dar pana acolo trebuie sa vedem daca ne putem strange in jurul acestei idei si si daca ne putem organiza sa facem ceva.. orice.. chiar si o mica sedinta. Daca suntem in stare sa facem macar atat, poate o sa reusim sa trecem si la etapa organizarii :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Urban

#27
Citat din: SLEAH19 din  27 Ianuarie 2011, 20:52:44
Ce a emis  Urban reprezintã  ,,Un set de legi'' sau faza de ideie , dar cum se poate terce la pasul urmator ?
Care sunt normele de aplicare , cu ce logistica ?
Pentru a transforma Romania in primul rand ar trebui ca aceste idei sa fie propagate si intelese de un mare numar de persoane care consimt liber la aceste valori, ori in istoria Romaniei acest lucru s-a intamplat doar cand Miscarea Legionara  (Legiunea Arhanghelul Mihail) era condusa de  Corneliu Zelea Codreanu iar majoritatea legionarilor erau patrioti ,anticomunisti ,antimasoni, crestini, fiind compusa in special din studenti si intelectuali. Istoria nu reda clar amploarea miscarii dar se pare ca erau aproximativ un milion de mambrii si simpatizanti. Si ei aveau la baza transformarea societatii de atunci . Ce sa întamplat ?
Au fost scosi in primul rand in afara legii, apoi au fost infiltrati , Codreanu a fost omorat , li sa-au schimbat liderii , au fost impinsi catre asasinate politice si fascism iar din ideile lor originale s-a ales praful si acum putini mai fac diferenta intre Miscarea Legionara si ceea ce a ramas in constiinta istorica ca '' Garda de Fier''. Parerea mea este ca daca Liga Ultimilor Români ar avea aceiasi amploare , ar avea aceisasi soarta.
Citesc topicurile de pe RUFON de mult timp (am avut un alt cont care mi-a fost sters ), exista subiecte interesante dar exista si mult ''balast''. am avut impresia de multe ori ca unii din cei care posteaza sunt aici pentru a va supraveghea/dirija ideile.  
Daca un forum este infiltrat mie greu sa cred ca ''LUR'' va fi  trecut cu vederea.  
Cu stima!

E adevarat, se poate spune si asa "ca reprezinta un set de legi", dar ele nu sunt fixe ci flexibile.
Sa spunem ca pentru multi ele ar putea reprezenta baza unui Nou Inceput.
De ce trebuie sa generalizam imediat la nivel macro?... de ce sa transformam Romania?
Si eu as vrea ca peste noapte mentalitatea romanilor sa se schimbe brusc si sa punem umarul la treaba, dar probabilitatea ca asta sa se intample e mai mica decat aceea ca Soarele sa pocneasca maine. Absolut nimic nu se va schimba incepand de maine, la nivel macro.
Daca vrem sa incepem ceva in primul rand trebuie sa o facem la nivel individual, cu noi insine...trebuie sa realizam ca numai impreuna putem face ceva in adevaratul sens al cuvantului si nu individual, dar acest "impreuna" nu se refera la o tara intreaga.
Franc si onest, tara e plina de cretini analfabeti, putori, haimanale si asa zisi guvernanti... cum iti imaginezi ca intr-o tara in care "ciordeala" e ridicata la rang de business mai poate avea loc vreo schimbare?
Capitolul legionar ocupa un loc aparte in istoria tarii asteia dar si ala e destul de controversat... poate tocmai pentru ca au fost patrioti si antimasoni si crestini si anticomunisti samd a dus la nimicirea miscarii. Liga Ultimilor Romani nu urmareste sa cocoatze un presedinte in varful piramidei si nici sa umple buzunarele turmei cu zeci de mii de euro...per ansamblu Liga e o "reuniune" asa cum specifica in primele randuri si are ca obiect principal nedeclarat inca (lucram la finisaje) omogenizarea unui grup de romani suficient de inteligenti si suficient de capabili incat sa iasa din mlastina asta jegoasa pe care o numim cu "mandrie", Romania.
Liga Ultimilor Romani nu lupta impotriva Sistemului, doar se foloseste de el asa cum Sistemul se foloseste de cretinismul turmei.

Cu respect!

Citat din: jean din  27 Ianuarie 2011, 21:23:34
Pentru a realiza cele propuse de voi este nevoie de o anumita mentalitate.
Din pacate aceasta lipseste la majoritatea romanilor.
Dupa mine primul pas ar fi schimbarea mentalitati, aceasta nu se face usor, uneori chiar in cateva generatii.
Pasul urmator ar fi actiunea si hotararea. Mare atentie, multi sunt de acord cu cele spuse mai sus, dar cand se va incerca o trcere la actiune o sa constatati ca de fapt sunteti doar cateva persoane.
Unele isi dau seama de actiunea lor, altii din teribilism, cateva din nestiinta, curiozitate, etc.
Nu cred ca este realizabil un asemenea proiect in timp rezonabil.

Pentru a realiza cele propuse e nevoie de o mana de oameni, nu de milioane.
Nu ne intereseaza majoritatea romanilor, poti sa le crapi in doua capul si sa le bagi cu lingurita altceva ca ei tot pe a lor o vor tine.
Primul pas e cel financiar... fara bani nu ai cum sa intreprinzi nici o alta activitate.
Indiferent ce vrem sa facem avem nevoie de putere financiara... e adevarat, cu siguranta vom fi doar o mana de oameni dar aia 4-5 sau 10 oameni pot face ceea ce alti nu ar face in 3 vieti, nu detaliez aici ca nu e momentul.
Este foarte realizabil, exista deja numeroase comunitati pe intreg mapamondul.
Retine, foloseste sistemul pentru tine.

Citat din: adrian75 din  27 Ianuarie 2011, 21:45:19
Asa ca o idee...cred ca in primul rand ar trebui sa ne dam seama de un lucru: romanii vor o asemenea schimbare?
Jean avea dreptate: este vorba in primul rand de mentalitatea oamenilor...asta este cheia reusitei in acest proiect.
95% dintre romani au ca unic scop in viata banul,ma gandesc ca ar trebui sa ne dam seama daca sun dispusi sa renunte macar partial la acest scop pentru a adopta unul mai nobil.
Daca oamenii nu vor o asemenea schimbare...sau daca o vor ,dar nu sunt dispusi sa lupte pt ea...atunci nu prea sunt sanse de reusita.

Romanii nu vor nici o schimbare...romanii vor OTV, topoare in cap la Stirile de la ora 5, vor manele, vor gratare, vor filme cu Jackie Chan si un pictorial cu Udrea nud.
95% din romani au ca unic scop banul pentru ca toata viata lor muncesc ca niste sclavi pana ajung in cosciug si NICIODATA nu ajung sa aiba suficient incat sa traiasca decent, dar daca ii intrebi "cand" vor fi pregatiti sa FACA ceva vor incepe cu "pai stai ca am familie si nu pot sa ma ocup, eeeee, eu lucrez toata ziua domle nu am cum sa ma mai ocupa  si de asta" si iti pot da exemple pana maine.
Da, romanii nu sunt dispusi sa isi cheltuie 1% sau 5% din timpul lor pe un proiect colectiv care le-ar aduce bunastare materiala lor si familiilor lor pentru tot restul vietii, sau daca sunt, sunt foarte putini.

Citat din: Siberia din  27 Ianuarie 2011, 22:28:56
Parerea mea : fara politica !
Nu trebuie sa ne gandim ca este imposibil de schimbat mentalitatea romanilor pentru ca aceasta este intr-o permanenta schimbare si in ultima vreme multi s-au mai trezit sau incep sa se trezeasca.
E nevoie doar de multa comunicare... si aici nu ma refer la maruntisuri cotidiene... odata lansat un dialog de idei sanatoase o sa observati ca multi romani au inca in ei principiii morale pe care le ascund in spatele grijilor financiare de zi cu zi...
Daca gandim ca nu se poate de la bun inceput, nici nu se va putea vreodata !
Cat despre organizare, ar trebui sa cautam intr-adevar o versiune care sa nu implice politica dar nici excluderea din societate :)
Intrebare: doar romanii au voie sa adere la aceasta "Liga" ?Romanii vor orice schimbare care le promite o viata mai buna.90 sau 95% dintre romani au ca unic scop in viata supravietuirea intr-o societate condusa de BANI !
Daca-i intrebi pe marea majoritate vei vedea ca nu cauta sa adune averi peste averi ci doar sa traiasca decent...
Ar trebui sa ne aratam un pic mai toleranti cu semenii nostri... fiindca nu ei sau noi am creat aceasta societate; unii vrem sa scapam de ea, altii sa supravietuim in sanul ei si pentru a supravietui trebuie sa dai din coate sa faci BANI...
Totul incepe prin comunicare cred eu...apoi ne vom mira cate idei bune vor incepe sa curga...
BA DA !

Este o falsa impresie ca au inceput sa se mai trezeasca... "trezirea" asta e una indusa, alimentata de stirile TV si reportajele cu tinta precisa difuzate pe ici pe colo.
Daca s-ar fi trezit cu adevarat am fi vazut pe viu actiuni impotriva Sistemului insa din contra, nu stiu daca sunt singurul care are impresia ca Romania este un Eldorado al experimentelor sociale, alimentare, virusologice, mediatice si asa mai departe.
Ce politica? Voi sunteti copii?
Voi chiar aveti impresia ca dupa '89 s-a schimbat altceva in tara asta in afara de reclamele luminoase si rafturile magazinelor?
Toata clasa politica e un cerc inchis care se roteste la fiecare 4 sau 5 ani...aceiasi si aceiasi de fiecare data...e doar o IMPRESIE ca exista doua sau mai multe tabere...e UNA SINGURA si se inteleg de minune.
Da, totul incepe prin comunicare SI hotarare.
Daca ai familie, copii, ai un serviciu stabil bine platit, daca ai un confort mediu sau peste mediu si daca planurile tale de viitor sunt foarte bine trasate atunci nu esti cu siguranta unul dintre cei care VOR sa initieze aceasta miscare, sper ca nu te superi dar asta este adevarul...
Romanii vor sa traiasca decent, dar CE FAC in sensul asta?...continua sa munceasca pe acelasi salariu, mai fac un pic bascalie de magnatii petrolului platind cu maruntis de parca i-ar afecta cu ceva pe respectivii. Oameni buni, Uniunea Europeana (in speta Sistemul) ne pune pe tava zeci si miliarde de euro... mie imi este greu sa cred ca suntem o sleahta de cretini cu totii...voi chiar nu vedeti oportunitatea de a schimba sistemul DIN INTERIOR?
Eu cred ca o vedeti... pai hai atunci, sa nu mai stam pe margine lamentandu-ne unul pe umarul celuilalt, vreti o viata decenta?...vreti bunastare materiala?...vreti sa schimbati daca nu lumea macar cercul vostru de cunostinte si prieteni?...sunteti pregatiti sa muncim impreuna la asta?
Daca da, ACUM E MOMENTUL!

Citat din: adrian75 din  27 Ianuarie 2011, 22:43:19
Romanii vor orice schimbare care le aduce o viata mai buna.....evident,insa schimbarea asta sa fie facuta fara...schimbarea mentalitatii.
Eu am vazut in ideile expuse de Urban altceva,eu am vazut samantza unei lumi noi,unei lumi bazata pe alte principii decat cele care exista la ora actuala...asa cum spunea Rayden (daca nu ma insel) principii ce veneau din alta lume.
Cu tot respectul...raman la parerea mea: cheia reusitei initiativei lui Urban este o schimbare de mentalitate nu doar o schimbare de interese.
Cu promisiunea unei vieti mai bune vin partidele politice. Este plina lumea de promisiuni!

Repet, romanii nu vor nimic decat manele, sarmale gratis si OTV (nu generalizez dar procentul e destul de ridicat si eu as zice ca ajunge pe undeva la 80-90%).
Obtinerea unui fond financiar generos in urma contributiei noastre colective la un proiect de anvergura ne va asigura capacitatea de a construi si FINALIZA o comunitate mai mult decat ideala, comunitate care asa cum sugera Xanadron, se poate comporta asemenea unui virus...

Citat din: alinutzu din  27 Ianuarie 2011, 23:03:47
Pare promitator si chiar m-ar uimi sa fie pus si in practica.
Nu de alta da chiar m-am obisnuit ca lumea sa vina cu cate o idee buna sau exceptionala dar nu o pune in practica.
Pentru inceput cred ca ar fi suficient daca s-ar infinta o asociatie, exista cateva oportunitati prin care s-ar putea atrage ceva fonduri, macar pana se mai strang cativa membri.
Eu unul m-as baga.
Dar ce spui tu acolo la teluri, crede-ma le imbratisez cu cel mai mare drag, dar totusi incerc sa-ti vorbesc rational.
Cand incepi pe scena politica (pana la urma la asta se va ajunge, un fel de politica) sa vorbesti de energie spirituala, creator si mai stiu eu ce, ai mari sanse sa fi perceput ceva gen MISA, Martorii lui Iehova s.a.m.d.
Si mai stai un pic, imediat ce vei fi vazut ca o potentiala amenintare de celalalte structuri asemanatoare, sa vezi ce inseamna atunci denigrare.
Ca vei zice tu ca incerci sa ii faci pe oameni sa inteleaga ca se pot vindeca si singuri prin puterea mintii nu o sa te asculte nimeni cand vor veni uni mai mari si le vor spune numai minciuni despre tine.
Am invatat ca mai degraba incerci sa ajuti oameni din umbra sau sa ii faci sa creada ca au luat ei acea decizie decat sa faci ceva pe fata.
Oricum, sa ma tineti si pe mine la curent.

Nu putem intra in politica, asta e clar.
Tot ce putem face e sa ne folosim de Sistem.

Citat din: darksid3 din  27 Ianuarie 2011, 23:10:13
Asa cum am mai discutat cu colegul Urban, personal consider ca civilizatia asta e intr-o metastaza aflata la apogeu.
Nu se mai poate face nimic decat pentru fiecare ca individ, lucrand la esenta sa.
Cand se va intampla epilogul, cum, e doar o chestiune de timp (maine, peste 20 de ani, peste 100).
Daca stam sa ne gandim, orice am incerca sa facem acum, social vorbind, ar pastra scheletul actualului stabiliment, ori asta nu este de acceptat.
Revelatia inseamna un reset indiferent ce va presupune acesta.
Eu nu va pot da sfaturi ca nu-mi permit DAR va pot spune ce fac EU pentru mine: Sa continui sa evoluez ca entitate, sa suport prezentul si mai ales sa-l accept fiind cu gandul ca tot ce se intampla acum, raportat la un plan mai elaborat, este in perfecta agenda. Evolutia, in orice domeniu ar fi ea, inseamna o lupta permanenta cu ceva...o continua zbatere, o continua explorare a intregii game de sentimente, trairi, instincte.

Este in metastaza dar nu am timp sa astept 20 sau 100 de ani.
Nu vom putea schimba Lumea decat daca oferim un MODEL, ori ca sa ajungem la MODELUL asta e necesar sa contribuim cu totii, unul singur nu are nici o sansa.

darksid3

Sa oferi model cui??? In cel mai bun caz ne vor considera o secta  :roll:
Lumea e prea lipita de senzatia confortului si de bani.
11.11

Quicksilver

#29
"You have my sword!" :-)

Propun, de asemenea, ca aceast concept sa fie dedicat, dus la indeplinire si in numele prietenului nostru, Shadowman, care isi continua calatoria in infinitat. Stiu ca e alaturi de noi, sprijinindu-ne pe deplin, in misiunea pe care ne-o asumam.
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!