Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Au fost sau nu astronautii americani pe Luna?

Creat de Xanadron, 19 Ianuarie 2011, 10:59:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: Alexander382 din  01 Februarie 2013, 00:35:26
Aaa, eu am crezut ca radiatiile din centura aia sunt mult mai periculoase :D. Multumesc pentru elucidari.

Please explain.
Eu sint mic, nu stiu nimic... dar hai sa-ncerc: :wink: (daca functia "search" vad ca nu merge, ghidat de nedumeririle tale, colega Alexander382) - uite doar una din cele vreo 101 postari proprii pe teme "lunare" (vezi topicul "Luna" de pilda) ...plus ca si alti colegi au scris 1001 alte chestii interesante:

Citat din: Xanadron din  08 Septembrie 2011, 01:00:36
Normal c-au avut si rusii asemenea planuri - ba chiar sint unii autori care sustin ca le-ar fi si concretizat... impreuna cu americanii (dar si cu colegii lor ET :-)), inca de prin 1962. 8-) (nu mai revin asupra teoriei Razboiului Rece ca "teatru scurt" regizat pentru Turma).

Cit despre exploatarea Lunii (minerit adica - regolith, He3 si multe altele), eu inclin sa cred ca se desfasoara deja de ceva vreme. Dovezi circumstantiale sint nenumarate - uite de pilda o harta mineralogica minutioasa USGS a zonei Copernicus datind din... 1967. 8-) (exista destule incepind cu 1960).

http://www.lpi.usra.edu/resources/mapcatalog/usgs/I515/72dpi.jpg

Plus citeva imagini atasate (sursa: Lunar Orbiter), ale unei f. probabile exploatari miniere selenare.

P.S. 1 Apropo de criticarea teoriei presupusei densitati reduse a Lunii si implicit a falsei presupuneri despre gravitatia selenara de 1/6 din cea a Terrei, mi-am mai tocit degetele (degeaba se vede :-D) pe paginile anterioare - bazat nu pe halucinatii proprii, ci chiar pe declaratiile paradoxale ale lui Wernher von Braun din 1969. Nu mai intru nici in detaliile salturilor anemice ale astronautilor si altele, fiindca am ajuns la concluzia ca nu se merita efortul.

P.S. 2 Ipoteza mineritului selenar nu exclude pe cea a Lunii ca fiind satelit.... artificial ADUS pe orbita Terrei (acum vreo 36.000 de ani dupa mine), chiar daca originea lui e naturala - evident ca "prelucrata" pe ici-colea si anume in partile esentiale, :lol: adica mai ales in subsol.

P.S. 3 Despre presupusul "turn lunar cu rol de router al Corpurilor Spirituale umane" (despre care s-a mai discutat pe RUFOn) nici atit n-am de gind sa mai zic ceva - chiar daca ar putea fi un argument in contextul motivarii eventualei "interdictii ET" (evident ca a altei rase ET decit aia care ne-a ajutat sa alunizam) de-a mai calca vreodata pe Selene. :fullmoon:
Spuneam insa p-aici mai recent si ca, spre deosebire de unii sceptici ca John Lear (care-i convins - cu unele argumente plauzibile - ca niciuna din misiunile Apollo n-au ajuns pe Luna) eu cred ca au ajuns totusi p-acolo si cu "primitivele" rachete Saturn-V pina la un punct, dar nu "de capul lor", ci cu ajutorul unor aliati ET.  :-)

Nu mai repet insa demonstratiile conform carora gravitatia Lunii e de fapt de cca. 0,6 din cea a Terrei (si implicit teoria insuficientzei combustibilului modulului lunar pentru o alunizare /decolare neajutata de colaboratorii E.T. din umbra :martiansmile:).

Ori datele cartografice de o precizie extrema privind mineralogia Lunii, :moon: disponibile cu multi ani inainte de-a putea fi obtinute la modul oficial-credibil de cineva.
Sau tema stufoasa a exploatarii... curente a Heliului-3 lunar.
Ori transporturile repetate de tip "Heavy Lift" decolate spre Luna  fara vreo publicitate inainte de 1969, de pe atolul Kwajalein si utilizind rachete construite (coincidentza, deh ) taman de firma apartinind lui Buzz Aldrin. :-o

Si problema "interdictiei" (CICA :-P) de-a mai calca pe Luna mi se pare a fi o enorma manipulare a NAZA - una parshiva insa... 8-)
Fiindca problematica asta-i supusa unor tone de dezinformari - inclusiv unele din partea unor falsi whistleblowers... chiar de la NASA, care par sa fi implementat cu succes ideea subversiva a interdictiei "stapinilor Lunii" de-a ne mai lasa sa dam raite p-acolo.

Fals-fals-fals!!! - ba chiar minciuna in falsh as zice, ca nea Nicu inainte sa fie plumbuit la Tirgoviste. :-D

Prosteala la patrat deci - e doar parerea mea, evident, care cred in continuare ca He-3 si regolith-ul lunar sint exploatate bine-mersi si-n clipa asta - de noi, dar si de EI. :-) :-) :fullmoon:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

#31
Eu as zice ca rusii nu ajuns fiindca nu au fost ajutati si fiindca li s-a pus bete in roate.
Intrebarea 1 e: de ce au fost ajutati americanii si nu rusii?
Intrebarea 2: cu ce au putut sa vina americanii in "deal-ul" cu alienii astfel incit sa fie "ajutati"?

LE: in document este vorba de roverul rusesc Lunokhod 2 http://en.wikipedia.org/wiki/Lunokhod_2
We're born alone, we live alone, we die alone.

Xanadron

Un film de Jay Weidner, despre cum a turnat raposatul Stanley Kubrik falsa alunizare a lui Apollo-11:

Kubrick's Odyssey - Secrets Hidden in the Films of Stanley Kubrick.

P.S. Asta nu inseamna insa ca americanii n-au ajuns pe Luna :moon: (detalii, adica obiectiuni la versiunea oficiala a povestii - in postarile anterioare).
E doar parerea mea si asta, evident.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

#33
Computerul Digital de Lansare a Vehiculului (Launch Vehicle Digital Computer) a fost un computer localizat în unitatea Instrumentala (UI), care, "cocoțat" deasupra rachetei Saturn IVB, reprezenta al doilea etaj într-o rachetă Saturn IB și al treilea etaj într-o rachetă Saturn V.
LVDC a fost un sistem informatic complet separat de AGC, cu o arhitectura diferita, diferit ca set de instrucțiuni și software si  Runtime diferite.
Scopul LVDC era de a controla cu precizie complexul Saturn de la decolare până cu puțin timp înainte de punctul în care a fost initiata secventa de separare a ultmului etaj (Saturn IVB) de către CSM.
Probabil ca sunteti curiosi ce este AGC, AGS si altele?
Puneti mana si cititi aici: http://www.ibiblio.org/apollo/yaAGS.html
Atunci o sa intelegeti ca in spatele misiunilor Apollo au stat in primul rand programatorii care la vremea respectiva - in assembler code au programat ceva f complex care a dus la suucesul misiunilor.
Rusnacii erau mult in urma deoarece toa'su Stalin le-a spus ca cibernetica este o stiinta capitalista decadenta deci canci! programe performante.
In final au recuperat handicapul dar, la nivelul lui 1969, nu aveau LVDC performant pentru a contracara efectul PO-GO de unde si lansarea esuata a rachetei mamut cu vreo 18 motoare care trebuiau sa functioneze in sincron si nu au reusit acest lucru, undeva pe net, pe youtube, este postata filmarea alb-negru (scoasa din arhivele KGB) in care racheta mamut 3,2,1 ignition! porneste, icneste si BUM! dupa cateva secunde face un mare fasssss! care a costat viata a cativa tehnicieni si ingineri militari.
Numai dupa acest esec usturator au inteles si au lasat-o moarta cu cursa spre Luna.
Mai vedeti si aici: http://www.myspacemuseum.com/sovvhist.htm

fiulploii

Aici mai jos, avem toate pozele din misiunile Apollo .
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/catalog/70mm/

Normal ca nu am avut timp sa le studiez, mi-am aruncat doar cateva priviri  :-D , deh, sistemul asta care nu te lasa usor sa faci ce vrei .
  Ideea ar fi urmatoarea: daca   aselenizarea a fost reala si daca Kubrik a facut un film in care simuleaza aselenizarea si care a fost folosit pe post de realitate intamplata cu adevarat , in ce caz cele doua ipoteze sunt adevarate amandoua simultan ?

Studiere placuta celor ce au curiozitatea sa rasfoiasca arhiva misiunilor Apollo.

fiulploii

 Nenea Buzz Aldrin, în modulul Apollo 11. Poza făcută de Neil Armstrong la putin timp dupa aselenizarea pe Luna.
Mi se pare mie sau poza e color ?  :evil:





Urban

#36
Citat din: fiulploii din  10 Februarie 2014, 20:17:28
Nenea Buzz Aldrin, în modulul Apollo 11. Poza făcută de Neil Armstrong la putin timp dupa aselenizarea pe Luna.
Mi se pare mie sau poza e color ? 

...ti se pare...fi serios, nu vezi ca e alb-negru :)
Si pe hublou a venit primavara, soare, ghiocei...etc.


Xanadron

#38
Citat din: fiulploii din  21 Noiembrie 2014, 10:37:54
http://m.disclose.tv/action/viewvideo/191639/The_Dark_Side_Of_The_Moon__Astronaut_Reports_Of_Music_And_The_Truth_Behind_The_Moon_Landings/#DTV
Excelenta incursiune in "banalele" transcripturi ale conversatiilor REALE dintre Eugene Cernan si cap.com-ul "secret" Frank (Borman, evident.)
Inutil sa mai demonstram valabilitatea concluziei: "NASA nu v-a mintit doar pe ici-pe colea, ci tot timpul si despre intreg programul Apollo." - mult mai importanta zic eu decit explicarea oricarei "muzicii selenare" auzite fara dubii de echipajul Apollo 10. Si nu numai... 8-)

Eu am renuntat insa de mult sa mai postez fragmente din atit de relevantele foi dactilografiate, dupa ce incepusem sa disec relatarile despre bazele miniere selenare de pe fatza "nevazuta" :crescentmoon: - rezultatul fiind, evident, o tacere de plumb areactiva. :-D

...Are rost sa mai speculam deci despre ce anume s-o fi intimplat realmente pe traseul Pamint-Luna in astia 42 de ani de suspendare inexplicabila (si doar aparenta oricum) a oricaror programe spatiale serioase "oficiale"?!...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

alx

E greu sa spui ca astronautii,indiferent care,nu au fost pe Luna. Insa sunt 100% sigur ca noi n-am vazut evenimentul...live.Din diverse...motive,cam ca asta:

https://youtu.be/f6m3J4JtJ3Q
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

acme

Rasarit de Terra capturat de LRO pe 12 octombrie:
We're born alone, we live alone, we die alone.

fiulploii

Citat din: acme din  20 Decembrie 2015, 09:00:43
Rasarit de Terra capturat de LRO pe 12 octombrie:
Detalii tehnice necesare zic eu fiindca nu asa se vede in realitate daca am fi acolo  :lol:

This image was composed from a series of images taken Oct. 12, when LRO was about 83 miles (134 kilometers) above the moon's farside crater Compton. Capturing an image of the Earth and moon with LRO's Lunar Reconnaissance Orbiter Camera (LROC) instrument is a complicated task. First the spacecraft must be rolled to the side (in this case 67 degrees), then the spacecraft slews with the direction of travel to maximize the width of the lunar horizon in LROC's Narrow Angle Camera image. All this takes place while LRO is traveling faster than 3,580 miles per hour (over 1,600 meters per second) relative to the lunar surface below the spacecraft!

The high-resolution Narrow Angle Camera (NAC) on LRO takes black-and-white images, while the lower resolution Wide Angle Camera (WAC) takes color images, so you might wonder how we got a high-resolution picture of the Earth in color. Since the spacecraft, Earth, and moon are all in motion, we had to do some special processing to create an image that represents the view of the Earth and moon at one particular time. The final Earth image contains both WAC and NAC information. WAC provides the color, and the NAC provides high-resolution detail.

Read more at: http://phys.org/news/2015-12-lunar-reconnaissance-orbiter-high-resolution-earthrise.html#jCp

Arhanghelul

#43
Care Luna ?

http://www.rumaniamilitary.ro/visul

P.S. Sunt oameni ...  pe Zeus (Saturn) ... DoAr ... cu ingaduinta ... de sus ...  :mrgreen:
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Enz