Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

De ce a fost banat Calator Astral?

Creat de Vlad6, 16 Ianuarie 2011, 02:14:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vlad6

User-ul Calator Astral aducea o gramada de informatii interesante pe forum.
De multe ori vorbeam cu el prin sistemul de mesagerie de pe forum.
Deodata,insa nu l-am mai vazut ca intra.
Ma uit la profilul sau si vad ca este Banned.
De ce? Care este motivul?

bechamro1

Baga multe filme cu muzicuta  :-D Probabil sa fie unul dintre motive ? Cine ne poate da informatii sa rezolvam aceasta misterioasa enigma  :ufo:

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

GabyS

Cred ca este o decizie gresita aceasta bannare a lui... da de inteles ca unii sunt mai privilegiati sau ca libertatea cuvantului nu prea e.
Oricum respect acest forum si pe cei care l-au creat, dar sa nu uitam ca din greseli se invata de multe ori si fiecare avem dreptul la cuvant...

StarDust

Eu consider ca decizia de BAN a acelui user s-a luat si asa destul de tarziu, asa ca nici nu incape vorba de restrictionarea libertatii, dimpotriva. Cand unui user i se atrage atentia de "n"-ori (nici nu mai stiu de cate ori) si ignora in continuare regulile suporta consecintele. Oricum, cred ca il gasiti pe youtube, acolo, nu prea sunt reguli. Din punctul meu de vedere discutia asta e inchisa.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nox

Fiecare are dreptul la o opinie, așa am avut și noi când am banat userul respectiv. În plus nu e nevoie de o dezbatere pe aceastã temã. Nu mai insistați.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee